-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και 424 ήταν έτσι ,μόνο ταξχο και υπτγο τους υπόλοιπους ούτε καν ,αλλιώς δε θα κάναμε αλλη δουλειά
Στην εμα έπαθα σοκ που ήθελε χαιρετουρα ο κάθε παπαρας
αμα ειμασταν σοβαροτερος στρατος θα εκανες 7ετια απο τις φ
Υπήρχαν πολύ χειρότεροι από μένα , μέχρι να φτάσουν σε μένα είχαν άλλα 20 τουλάχιστον άτομα
Εγώ , ειδικά στην Αθήνα , θεωρουμουν σοβαρός στρατιώτης
Ούτε Κ δεν έχω φάειπαντα υπαρχει χειροτερος αυτο δεν λεει κατι ισα ισα
εχει γινει πια τσιρκο ο στρατος φτασαμε ο αγες να βγαινει και να υπερασπιζεται τον στρατο απο το twitter.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Και 424 ήταν έτσι ,μόνο ταξχο και υπτγο τους υπόλοιπους ούτε καν ,αλλιώς δε θα κάναμε αλλη δουλειά
Υπήρχαν πολύ χειρότεροι από μένα , μέχρι να φτάσουν σε μένα είχαν άλλα 20 τουλάχιστον άτομα
εχει γινει πια τσιρκο ο στρατος φτασαμε ο αγες να βγαινει και να υπερασπιζεται τον στρατο απο το twitter..Επρεπε να εχει facebook ομως . Τον ειχε ταξχο τον Α/ΓΕΕΘΑ ενας φιλος μου και ειχε συνεχεια συναντησεις με εναν κομματικο βουλευτη στα ΚΑΑΥ στην Χιο νομιζω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
εχει γινει πια τσιρκο ο στρατος φτασαμε ο αγες να βγαινει και να υπερασπιζεται τον στρατο απο το twitter..Επρεπε να εχει facebook ομως . Τον ειχε ταξχο τον Α/ΓΕΕΘΑ ενας φιλος μου και ειχε συνεχεια συναντησεις με εναν κομματικο βουλευτη στα ΚΑΑΥ στην Χιο νομιζω
εναν βλακα λιγο χοντρο με γυαλια και φατσα παραπληγικου?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
παντα υπαρχει χειροτερος αυτο δεν λεει κατι ισα ισα
εχει γινει πια τσιρκο ο στρατος φτασαμε ο αγες να βγαινει και να υπερασπιζεται τον στρατο απο το twitter..Λινκ
Τσίρκο σίγουρα έχει γίνει όμως σε κάποια πράγματα αυτό είναι και κατά των κληρωτών
Και στο κάτω κάτω δεν πήγαμε εθελοντικά , τι περιμένεις ? Οσα φ και να φας το ίδιο θα νιώθεις απέναντι τους
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγω παντως ότι ο νεος δοικας του ταγματος μου είναι μεγαλος τρόμπας
Εκει που βρηκα έναν χρυσο άνθρωπο ( ) έφυγε και παλι σε τρομπα έπεσαΚαλα εσυ εχεις τον μαλακομαγνητη
Ευθυμη η παραλλαγη προσθετει κιλακια
Ειχε πλακα οταν ειχε ερθει ο Ταξχος να φαει μεσημεριανο στην ΛΑΦ και μου λεει σα να παχυνες λιγο . Ενω στην πραγματικοτητα με παχαινε το τζακετ . Οποιος δεν πιστευει δεν μενει στην επομενη συναντηση να φερω και το τζακετ -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
πρεπει καποια στιγμη να μαθεις οτι δεν ασχολεισαι με ατομα εκτος μοναδας σου (και κυριολεκτω δε δινεις καμια απολυτως σημασια ), με την εξαιρεση τα ατομα να εχουν παρα πολλα αστερια ή εστω αρκετα περισσοτερα απο το διοικητη σου (που και παλι κλαιν, πρεπει να κανεις κατι χοντρο για να ασχοληθουν μαζι σου )
για καραβαναδες δε το συζητω, ειναι αορατοιο μονος που ουσιαστικα μπορει να σου κανει κατι ειναι ο διοικητης σου και οι αμεσα υφισταμενοι του τσιροι, παλι αφου περασουν απο αυτον
γενικα αρχισε να γραφεις λαο...
ΥΓ θυμηθηκα τωρα ενα οργιο ανθυπα πεζικαριο απο αλλη μοναδα που μας ελεγε γιατι δε χαιρεταμε αξιωματικο
τι λες ρε κακομοιρη που εγινες και αξιωματικος ?ΥΓ2 θυμηθηκα επισης αρχιλοχια απο αλλη μοναδα που ηθελε να με χωσει σε κουβαλημα...
παρε τα @@ μου , δεν εισαι απο τη μοναδα μου'αρνεισαι να υπακουσεις? '
'οχι βεβαια κυριε αλχια, απλα προηγουνται εντολες απο ανωτερο της μοναδος μου (να ξυσω τα @@ μου καπνιζοντας στο παγκακι) , αν εχετε προβλημα παρτε τηλεφωνο στο εσωτερικο να σας το επιβεβαιωσει ο λοχαγος μου 'ειχα ρητη εντολη για break και ηθελε να μου το χαλασει ο παπαρας που βαριοταν να τα κουβαλησει μονος του
Αυτο με την χαιρετουρα εχει πλακα, καλα να στο λεει ο Ανθστης, αλλα ο ΔΕΑ?? . Πουστονεος δοκιμος Γ2 σειρα (Γ1 εγω ) νεοτοποθετημενος στην ΕΜΑ και τον εστειλαν για τα ώνια, ερχεται με την καναδεζα και σαν ΑΜ μαχιμος (ετρωγα μπουγατσα και επινα Ροδοπακι μιας και ηταν πρωι) βγηκα να παρω τους κωνους, καλημερισα με το χαμογελο οπως παντα και μου πεταει το θεικο δεν θα χαιρετησεις στρτη?? Τοτε τον κοιταξα και του ειπα οριστε?? Δεν θα χαιρετισεις τον ανωτερο σου? Και απανταω: Οι μονοι που χαιρεταμε στην ΛΑΦ ειναι Ταξχος και στρατηγος και τον Δκτη της μοναδας, εβγαλε καπνους το πουστονεο που μετραγε μια ζωη
Ανάλογα τον ΔΕΑ
-
Έχω μερικές ημέρες ως πολίτης και έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα.
12η ΕΜΑ κύριοι.
Ι1 (ήμασταν μετρημένοι στα δάχτυλα), ούτε μια μέρα Ε.Υ, ούτε μια ημέρα τιμητική, ούτε μια ημέρα αναρρωτικής, ούτε μια ημέρα απόσπαση.
Κάθε μέρα, όλη μέρα Δορίσκος.
*Ευτυχώς είχα καλή παρέα
-
Ο χρήστης alexisp έγραψε:
Έχω μερικές ημέρες ως πολίτης και έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα.12η ΕΜΑ κύριοι.
Ι1 (ήμασταν μετρημένοι στα δάχτυλα), ούτε μια μέρα Ε.Υ, ούτε μια ημέρα τιμητική, ούτε μια ημέρα αναρρωτικής, ούτε μια ημέρα απόσπαση.
*Ευτυχώς είχα καλή παρέα
Στην έδρα της ταξιαρχίας? ζόρικα τα πράγματα
-
Έχω μερικές ημέρες ως πολίτης και έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα.12η ΕΜΑ κύριοι.
*Ευτυχώς είχα καλή παρέα
Ω ρε Μαυρη μαυριλα η 12η ΕΜΑ απο εκει πηρε αναβολη παιδι και μπηκε μετα με την σειρα μου, ειχε και μας ελεγε ιστοριες . Καλος Πολιτης δεν σε ειχα για τοσο μικρο
-
Ε, δεν είμαι και τόσο μικρός...
-
Ε, δεν είμαι και τόσο μικρός...κιαλλος παππους? (πλακα κανω εννοειται )
Παντως το θεμα ειναι οτι την μιση νεολαια και οχι μονο του φορουμ τους αφησα μεσα .
-
Που είσαι θωμά? Πότε θα βρεθούμε να πούμε τις στρατιωτικες μας εμπειρίες? Στηλε μηνυμα στο τηλ. That's an order! ......
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Που είσαι θωμά? Πότε θα βρεθούμε να πούμε τις στρατιωτικες μας εμπειρίες? Στηλε μηνυμα στο τηλ. That's an order! ......να φορατε αρβυλες στον καφε με σχισμενη καλτσα
-
Θα φέρω και γαλέτες απο τα ΥΕΦΕ!
-
Όντως ζόρικη η 12η. Αν και προσωπικά θεωρώ την 22 και την 25 τις δυσκολότερες ΕΜΑ.
-
Πάντως είχε μέχρι και μπιλιάρδο το KΨΜ του 31 ΛΜΧ, νομίζω ήταν το ίδιο με της ΕΜΑ γιατί είχε 'μαύρους' μέσα που αγριοκοιτούσαν όταν μπήκα
Όπως και να έχει από κάτι τάγματα προκαλύψεως που μέχρι και η πύλη ήταν έτοιμη να καταρρεύσει καλύτερα ήταν.
-
Ποιος σας έρχεται στο μυαλό?
-
Ποιός..?
Για όσους η θητεία είναι 'χάσιμο χρόνου, χωρίς ουσιαστική εκπαίδευση, που δεν μαθαίνεις τίποτα και είναι μόνο σκοπιά και αγγαρεία και μπαίνουν αδύνατοι και βγαίνουν μέσα στη χοληστερίνη και......, και........., και.........' υπάρχει πάντα η επιλογή......Για κοπιάστε....!
Είναι προσεγμένο και καλογυρισμένο βιντεάκι...!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ποιός..?Για όσους η θητεία είναι 'χάσιμο χρόνου, χωρίς ουσιαστική εκπαίδευση, που δεν μαθαίνεις τίποτα και είναι μόνο σκοπιά και αγγαρεία και μπαίνουν αδύνατοι και βγαίνουν μέσα στη χοληστερίνη και......, και........., και.........' υπάρχει πάντα η επιλογή......Για κοπιάστε....!
Στο 14:58 λίγο ήθελε για να γίνει....
Καλά κι εμείς που είχαμε αντίθετη άποψη 15kg βαρύτεροι απολυθήκαμε....με αύξηση επιδόσεων +3χλμ στο τρέξιμο (από 1) και +30 κάμψεις βέβαια αλλά η χοληστερίνη μάλλον προς τα πάνω πήγε
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ποιός..?Για όσους η θητεία είναι 'χάσιμο χρόνου, χωρίς ουσιαστική εκπαίδευση, που δεν μαθαίνεις τίποτα και είναι μόνο σκοπιά και αγγαρεία και μπαίνουν αδύνατοι και βγαίνουν μέσα στη χοληστερίνη και......, και........., και.........' υπάρχει πάντα η επιλογή......Για κοπιάστε....!
η ΣΒΕΑ ουσιαστικα ειναι το μεγαλυτερο καψωνο-σχολειο που υπαρχει στον ΕΣ, ειδικα εαν δεν πετυχαινεις καλο καιρο για jump και επεκταθει το σχολειο σε 5-6 βδομαδες, παιζει να χασεις οτι αποθεμα λιπους υπαρχει στο σωμα σου
ειμουν αρκετα ατυχος καθως ειμουν στην σειρα (290) των δεα που σταματησαν την ΣΒΕΑ, κατι που το εμαθα την ημερα που επαιρνα φυλλο πορειας για ΣΧΑΛ.
Περί Θητείας [#3]