-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
:lipsealed: ωχ μας πιασανε!!
......................
Χαρηκα πολυ για την απροσμενη συναντηση, ελπιζω και σε οργανωμενη συντομα!!! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω δε θυμαμαι πού ειχα την εξοδου απο ενα σημειο και μετα
401 και ΑΣΔΥΣ πηγαινα με τη κανονικη και 401 εσκαγα και με τζοκευ, εβγαινα απο τη πυλη του νοσοκομειου με τζοκευ, μεσα στο στρατοπεδο μου φορουσα και μπερε.. ο,τι εβρισκα προχειρο στο πορτ μπαγκαζ εβαζα
στη πραγματικοτητα λιγοι ξερουν τι ισχυει και τι οχι ακομα και στρατονομοι υπαρχουν που δε ξερουν
στο μονο που θα σκαλωναν ολοι ειναι αν εισαι ασκεπης σε εξωτερικο χωρο και αν ειχες τελειως χαλια αρβυλες
ναι ρε συ δε λενε τπτ, εγω εχω μονο τα εξοδου μαζι γιατι παιζει καμια εξωτερικη δουλεια, αλλα κ παλι στο ταχυδρομειο πχ δε βαλαμε μπερε ουτε εξω Ο τυπος εκει για σπασιμο μας το ειπε (' εδω ειναι ΓΕΣ'!! ) ομως τι να κανεις, να κατσεις να τσακωθεις για 10 λεπτα?? Δεν αξιζει, αν και να, με ειδε ο dbekos κι εγινα ρεζιλι!!
-
πρεπει καποια στιγμη να μαθεις οτι δεν ασχολεισαι με ατομα εκτος μοναδας σου (και κυριολεκτω δε δινεις καμια απολυτως σημασια ), με την εξαιρεση τα ατομα να εχουν παρα πολλα αστερια ή εστω αρκετα περισσοτερα απο το διοικητη σου (που και παλι κλαιν, πρεπει να κανεις κατι χοντρο για να ασχοληθουν μαζι σου )
για καραβαναδες δε το συζητω, ειναι αορατοιο μονος που ουσιαστικα μπορει να σου κανει κατι ειναι ο διοικητης σου και οι αμεσα υφισταμενοι του τσιροι, παλι αφου περασουν απο αυτον
γενικα αρχισε να γραφεις λαο...
ΥΓ θυμηθηκα τωρα ενα οργιο ανθυπα πεζικαριο απο αλλη μοναδα που μας ελεγε γιατι δε χαιρεταμε αξιωματικο
τι λες ρε κακομοιρη που εγινες και αξιωματικος ?ΥΓ2 θυμηθηκα επισης αρχιλοχια απο αλλη μοναδα που ηθελε να με χωσει σε κουβαλημα...
παρε τα @@ μου , δεν εισαι απο τη μοναδα μου'αρνεισαι να υπακουσεις? '
'οχι βεβαια κυριε αλχια, απλα προηγουνται εντολες απο ανωτερο της μοναδος μου (να ξυσω τα @@ μου καπνιζοντας στο παγκακι) , αν εχετε προβλημα παρτε τηλεφωνο στο εσωτερικο να σας το επιβεβαιωσει ο λοχαγος μου 'ειχα ρητη εντολη για break και ηθελε να μου το χαλασει ο παπαρας που βαριοταν να τα κουβαλησει μονος του
-
ενταξει ρε συ, πρωτη φορα βγηκα κινηση θα τα μαθω κι αυτα εχω ακομα 7 μηνες........
-
πρεπει καποια στιγμη να μαθεις οτι δεν ασχολεισαι με ατομα εκτος μοναδας σου (και κυριολεκτω δε δινεις καμια απολυτως σημασια ), με την εξαιρεση τα ατομα να εχουν παρα πολλα αστερια ή εστω αρκετα περισσοτερα απο το διοικητη σου (που και παλι κλαιν, πρεπει να κανεις κατι χοντρο για να ασχοληθουν μαζι σου )
για καραβαναδες δε το συζητω, ειναι αορατοιο μονος που ουσιαστικα μπορει να σου κανει κατι ειναι ο διοικητης σου και οι αμεσα υφισταμενοι του τσιροι, παλι αφου περασουν απο αυτον
**ΥΓ θυμηθηκα τωρα ενα οργιο ανθυπα πεζικαριο απο αλλη μοναδα που μας ελεγε γιατι δε χαιρεταμε αξιωματικο
τι λες ρε κακομοιρη που εγινες και αξιωματικος ?ΥΓ2 θυμηθηκα επισης αρχιλοχια απο αλλη μοναδα που ηθελε να με χωσει σε κουβαλημα...
'οχι βεβαια κυριε αλχια, απλα προηγουνται εντολες απο ανωτερο της μοναδος μου (να ξυσω τα @@ μου καπνιζοντας στο παγκακι) , αν εχετε προβλημα παρτε τηλεφωνο στο εσωτερικο να σας το επιβεβαιωσει ο λοχαγος μου 'ειχα ρητη εντολη για break και ηθελε να μου το χαλασει ο παπαρας που βαριοταν να τα κουβαλησει μονος του**
-
με λιγη ευγενεια τα καλυπτεις ολα, αλλα παλι τους γραφεις
πες μου ποσο ευκολο ειναι να παει ενας καραβανας στο διοικητη σου για κατι τετοιο?υποθετικο σεναριο.. παει ο αλχιας της ταδε μοναδας (με το διοικητη της οποιας ο δικος μας δεν εχει και πολυ καλη σχεση και σε αναλογα σκηνικα εχει πει στους στρ του να μην ασχολουνται με μας ), ανεβαινει στο γραφειο και του λεει..: κυριε τχη ο qsis αρνηθηκε να κουβαλησει (χωρις να χω μιλησει ασχημα, μες στα μελια ημουν )
θα γελασει , ή θα του εξηγουσα οτι ειχα αλλη δουλεια (ή ακομα χειροτερα θα εμπλεκα τον σχη στον οποιο ειχα διατεθει)
επειδη ηταν πολυ πιθανο να ετρωγα και Κ (γιατι με κατι τετοια υπαρχει και το ρισκο) , θα το καλυπτα καπως αλλιως και δε θα τα κανα ποτεεπισης καποιοι ανθρωποι ειχαν την αντιμετωπιση που τους αξιζε
το συγκεκριμενο πραγμα ειναι κατι που εμαθα απο το κεντρο, οταν ερχοταν ΣΜΥ επιλοχιας να μας κανει καψωνακια (επειδη οποτε περνουσε απο διπλα μας με τους δικους τους τους μαυροσκουφηδες τρεχοντας και φωναζοντας εμεις τους κοροιδευαμε
μολις το καταλαβε ο δικος μας ο ΕΜΘ επισης επχιας , τον ξεχεσε και μας ειπε ρητα οτι οταν ειναι αυτος εκει γυρω το τι κανουν οι αλλες μοναδες δεν μας ενδιαφερειο ΣΜΥ τα πηρε (γιατι τον αδειασε μπροστα σε νεοσυλλεκτους ) του ειπε να δουν τους κανονισμους και κατι π#@τσες μπλε , οτι αυτο θα το πληρωσει κτλ
(ολους αυτους τους ξερει και ο thomas τους ιδιους ακριβως ειχαμε στο κεντρο, ακομα και το παπαρα απο τη διπλανη ιλη)ειναι ολα θεμα ιεραρχιας και οργανωσης αγαπητε
και οσο για απειλες και αγριαδες, το ξεπερασα νωρις δε με ενοιαζε
μην αμφιβαλλεις οτι δεν ειχα κανενα ενδοιασμο να δωσω 2 στελεχη στο διοικητη μου και το στρατοπεδαρχη οταν κατα τη διαρκεια της υπηρεσιας εγινε κατι ανεπιτρεπτο (ας μην το αναλυσω.. )το ηξερα οτι δε θα τιμωρηθει, εγω εκτελεσα και βγηκα παραπονουμενος μετα μπας και σταματησει αυτη η κατασταση
φυσικα και δεν του εκαναν τιποτα περα απο μια κατσαδα..
το οτι ο τυπος ομως ηταν ψυχακι δε με απετρεψε απο το να διεκδικησω το δικιο μου, ουτε το οτι με κοιταζε μετα παραξενα και με ρωτουσε (νευριασμενα) αν πιστεψα πραγματικα οτι με εθεσε σε κινδυνο
καποιοι ανθρωποι δε καταλαβαινουν, δε θα κατσουμε να γινουμε δουλαρες τους κι απο πανω, ειδικα οταν μας παιρνει -
Εγω παντως ότι ο νεος δοικας του ταγματος μου είναι μεγαλος τρόμπας
Εκει που βρηκα έναν χρυσο άνθρωπο ( ) έφυγε και παλι σε τρομπα έπεσα -
καλυτερα παντως να τεντωνει παρα να τα χει ολα γραμμενα στα παπακια του, αυτο μου διδαξε η ιστορια
(γιατι αν θες νορμαλ ατομο μου φαινεται οτι ζητας πολλα και εισαι πλεονεκτης ) -
μην αμφιβαλλεις οτι δεν ειχα κανενα ενδοιασμο να δωσω 2 στελεχη στο διοικητη μου και το στρατοπεδαρχη οταν κατα τη διαρκεια της υπηρεσιας εγινε κατι ανεπιτρεπτο (ας μην το αναλυσω.. )Για πες....
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγω παντως ότι ο νεος δοικας του ταγματος μου είναι μεγαλος τρόμπας
Εκει που βρηκα έναν χρυσο άνθρωπο ( ) έφυγε και παλι σε τρομπα έπεσαΌταν αναλαμβάνεις την διοίκηση, αυτή είναι η στάνταρ διαδικασία σκισίματος της γάτας. Όταν τα φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, χαλαρώνεις. Σε γενικές γραμμές, δεν ισχύει πάντα.
-
ας πω (δυσκολα πειστηκα )
επρεπε με το εποχουμενο περιπολο (με καναδεζα) να κανουμε ενα συγκεκριμενο δρομολογιο , ομως υπηρχε παντα ενα προβλημα το οποιο κανεις δεν ενδιαφεροταν να λυσει και οι περισσοτεροι εποπτες που κανουν 2 υπηρεσιες το μηνα αγνοουσαν ή δεν τους ενδιεφερε
προκειμενου να μπουν καποιες υπογραφες επρεπε να μπουμε σε τομεις που ειχαν υπο την ευθυνη τους συνοδοι σκυλων (με κατι αρκουδοσκυλα )
στο στρατοπεδο ισχυε ο εξης κανονας, οπου ηταν σκυλια δε κυκλοφορουσαν ασχετοι για 2 λογους:
ο πρωτος ειναι οτι αν αυτα τους φυγουν , τρως δαγκωματια στο λαιμο και τελειωσες χωρις πολλα πολλα
ο δευτερος ειναι οτι αν εμεις περναμε και τα σκυλια δεν κανουν αυτο που ειναι εκπαιδευμενα (να αγριευουν , να κανουμε αναγνωριση να πεφτουμε κατω και ουσιαστικα το μονο που να μας κραταει απο τα σκυλια ειναι ο συνοδος τους ) , τοτε κοπροσκυλιαζουν , γινονται αχρηστα και τα λεφτα του κρατους πανε χαμενα (70-80 χιλιαρικα ο σκυλος)με τους σκυλους ηταν και ειναι αρκετα αυστηροι και οι συνοδοι τους και γενικα ολοι, δε τους εχουμε για μοστρα..
οποτε ειναι 2 τα ενδεχομενα , ειτε τους πετυχαινεις και τα σκυλια κοπροσκυλιαζουν γιατι ο συνοδος δεν κανει τθποτα , ειτε πεφτεις στα κομαντα που μπορει να σε βαλουν να βαλεις τη ταυτοτητα στο στομα και να ερθει ο σκυλος να στη παρει..
για αυτο και απαγορευοταν ρητα να περναμε οπου εχει τους σκυλους (εκτος αν ειναι εκτος υπηρεσιας, αν δε φορανε κολαρο ειναι 'ηρεμα' )οταν ομως ο εποπτης ειναι μαλακας και του εχουμε θεσει το θεμα και μας γραφει, ειναι θεμα χρονου να συμβει να πεσεις σε καυλωμενο
ο καυλωμενος λοιπον με εβαλε να κατεβω κατω, να τον απειλησω φωναζοντας , στη συνεχεια αυτος να τον τρεξει προς το μερος μου (παντα με λουρι) για να εκδηλωσει ο σκυλος τα δολοφονικα του ενστικτα και μετα να τρεξω στη καναδεζα και να φυγουμε τρεχοντας
ο οδηγος του οχηματος μου δεν αντεδρασε , ουτε τον απετρεψε (αυτος ηταν ο αμεσος ανωτερος μου εκεινη τη στιγμη) , αφου το αγριεψα και εκανα ολη αυτη τη παρωδια μου ειπε οτι εκεινος δε θα κατεβαινεΑΥΔΜ και διοικητης μου ειπαν κακως το εκανα (και οι συναδελφοι στρ μου ειπαν οτι ειμαι μλκας ) , απο την αλλη ομως και οι συνοδοι εχουν δικιο οτι τα σκυλια τους αμα μαθουν να μην αντιδρουν σε τιποτα θα ειναι στην ουσια κοπροι και στο κατω κατω επρεπε εκεινη τη στιγμη να εκτελεσω διαταγες ανωτερου
εγω πηγα απλα και εθεσα το προβλημα στον διοικητη μου (γιατι ο εποπτης που ειναι ο βασικος φταιχτης ειναι της αποψης -και αυτο το ξερω απο αλλο στελεος- 'φανταρια ειναι δεν παθαινουν τπτ' ) ετσι ωστε να δοθει μια λυση στο θεμα και να σταματησουν να κατεβαζουν στρατιωτες κατω για τα παιχνιδακια τους..
πριν καποιο καιρο ενος του εσπασε το λουρι, του εφυγε ο σκυλος και εγινε συναγερμος να κλειστουν ολοι μεσα μεχρι να το βρουν , γιατι αυτα τα ζωα ειναι δολοφονοι
το αποτελεσμα ηταν απλα μια κατσαδα στο σκυλά και μαλλον στον οδηγο (οι διοικητης μου τα πηρε , αλλα ο βοηθος στρατοπεδαρχη ειναι μπουχεσας και σιγα μην εκαναν κατι σε στελεχος απο τη στιγμη που δεν ειχαμε τραυματισμο) , δεν εγινε τιποτα σοβαρο , ομως αμφιβαλλω αν καποιος εδωσε ουσιαστικη λυση στο θεμα..
πολλα στελεχη δεν βαζουν τις υπογραφες εκει περα τις ωρες που εχει σκυλους, καποιοι ομως που ειναι πατοψαρα πανε και κανουν το σταυρο τους και το θεμα ειναι τι φταινε οι στρατιωτες..
αν αυριο μεθαυριο του φυγει κανενος η αρκουδα και κομματιασει κανενα, να δω τι θα λενε στην οικογενεια του, γιατι αυτο για αυτοκτονια δεν περναεικαι η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ τρομακτικο να τα βλεπεις να αγριευουν και να γρυλιζουν αυτα τα ζωα και να σου ρχονται τρεχοντας προς το μερος σου απο κει που ειναι ησυχα γινεται κολαση
μετα το εβαλε να αγριεψει και σε εναν εναεριτη που εκανε επισκευες εκει κοντα
αυτος επειδη ηταν και ψηλα το ειχε και του γαυγιζε κανα μισαωρο να ξεδωσει -
Tι ράτσας είναι τα σκυλιά αυτά;
-
γερμανικοι ποιμενικοι , οχι απαραιτητα καθαροαιμα ( καποια πρεπει να ειναι διασταυρωμενα με καποια αλλη ρατσα για να παρουν και τα πλεονεκτηματα της , αλλα δε το κατεχω το θεμα για να σου πω ακριβως )
αυτο που θυμαμαι παντως ειναι οτι δεν ειναι τοσο ακριβα οταν τα παιρνουν σαν κουταβια, αλλα ανεβαινει η αξια τους οσο περισσοτερη εκπαιδευση κανουν (και οπως ειπα το ποσο μπορει να φτασει τα 70 χιλιαρικα)
ειναι ομως αρκουδια ειδικα καποια απο αυτα ειναι πελωρια και ειναι ολα πολυ αγρια (αν και υπαρχουν καποια που ειναι απολυτως ηρεμα μεχρι να ορμηξουν χωρις πολλα πολλα), ενας μου ελεγε οτι πηγε να εχει παρατραγουδα σε μια εκπαιδευση οταν πηγε να ξεσκισει τον εκπαιδευτη (που τη γλιτωσε επειδη φοραγε προστατευτικα)..
δεν ειναι δηλαδη σκυλακια 'υπαστυνομος ρεξ' που κανουν κολπακια και ειναι απολυτα πειθαρχημενα , τα εχουν μαθει να αγριευουν σε οτιδηποτε εκτος απο τα αφεντικα τους , τα οποια με το ζορι τα κρατανε πολλες φορες
δε θα σου γαυγισουν για να σε απειλησουν οπως μπορει να κανουν τιποτα σκυλια σπιτιου ή αδεσποτα θα σου ορμηξουν με τη μια
επισης σε αντιθεση με τα αδεσποτα ή κατι κυνηγοσκυλα (που ειχε παρκαρισμενα ενας στργος εκει μεσα ) δε γαυγιζουν επειδη περασε ενα πουλι ή μια γατα ή κανας αλλος σκυλος. ενεργοποιουνται οταν αντιληφθουν ανθρωπο ή οχημα στη γυρω περιοχη , εχουν μαθει να αγνοουν τα υπολοιπα πραγματαεπισης εχουν βαθμους, δικο τους νεκροταφειο και μπορουν να βγουν ελευθερα υπηρεσιας και ουσιαστικα ειναι οι μονοι σοβαροι σκοποι
-
γερμανικοι ποιμενικοι , οχι απαραιτητα καθαροαιμα ( καποια πρεπει να ειναι διασταυρωμενα με καποια αλλη ρατσα για να παρουν και τα πλεονεκτηματα της , αλλα δε το κατεχω το θεμα για να σου πω ακριβως )αυτο που θυμαμαι παντως ειναι οτι δεν ειναι τοσο ακριβα οταν τα παιρνουν σαν κουταβια, αλλα ανεβαινει η αξια τους οσο περισσοτερη εκπαιδευση κανουν (και οπως ειπα το ποσο μπορει να φτασει τα 70 χιλιαρικα)
ειναι ομως αρκουδια ειδικα καποια απο αυτα ειναι πελωρια και ειναι ολα πολυ αγρια (αν και υπαρχουν καποια που ειναι απολυτως ηρεμα μεχρι να ορμηξουν χωρις πολλα πολλα), ενας μου ελεγε οτι πηγε να εχει παρατραγουδα σε μια εκπαιδευση οταν πηγε να ξεσκισει τον εκπαιδευτη (που τη γλιτωσε επειδη φοραγε προστατευτικα)..
δεν ειναι δηλαδη σκυλακια 'υπαστυνομος ρεξ' που κανουν κολπακια και ειναι απολυτα πειθαρχημενα , τα εχουν μαθει να αγριευουν σε οτιδηποτε εκτος απο τα αφεντικα τους , τα οποια με το ζορι τα κρατανε πολλες φορες
δε θα σου γαυγισουν για να σε απειλησουν οπως μπορει να κανουν τιποτα σκυλια σπιτιου ή αδεσποτα θα σου ορμηξουν με τη μια
επισης σε αντιθεση με τα αδεσποτα ή κατι κυνηγοσκυλα (που ειχε παρκαρισμενα ενας στργος εκει μεσα ) δε γαυγιζουν επειδη περασε ενα πουλι ή μια γατα ή κανας αλλος σκυλος. ενεργοποιουνται οταν αντιληφθουν ανθρωπο ή οχημα στη γυρω περιοχη , εχουν μαθει να αγνοουν τα υπολοιπα πραγματαεπισης εχουν βαθμους, δικο τους νεκροταφειο και μπορουν να βγουν ελευθερα υπηρεσιας και ουσιαστικα ειναι οι μονοι σοβαροι σκοποι
Στην 1η Στρατιά στην Λάρισα έχει και νοσοκομείο-κτηνιατρείο γι αυτά....ότι πρέπει τρύπα για στρατεύσιμο κτηνίατρο.
-
τα σκυλια λογω των κτηνιατρων ανηκουν στο υγειονομικο ( ) και για αυτο οι περισσοτεροι σκυλαδες ειναι πρωην υγειονομικαριοι (νοσοκομοι) . βεβαια εχω δει και μαυροσκουφηδες και ΥΠ και ΠΖ, γιατι απλα εβγαιναν προκυρηξεις και πρεπει να μπορουσε να παει οποιος θελει
απο τη στιγμη που γινεσαι σκυλάς , αποχωριζεσαι την οποια ειδικοτητα σου και ποστο και ασχολεισαι μονο με αυτα και πας οπου σε εχουν αναγκη (οχι απαραιτητα σε μοναδα του σωματος σου, στην ουσια ειναι σα να αλλαζεις και σωμα ή καλυτερα σα να μην εχεις σωμα, εισαι απλα σκυλας )
μπορει να κανεις περισσοτερες υπηρεσιες σε σχεση τους συναδελφους σου (3 τη βδομαδα σιγουρα βαραγαν οι δικοι μας), ομως δεν κανεις τιποτε αλλο ολη τη μερα και ειδικα τα πρωιναπας κανεις την υπηρεσια σου και την κανεις πρωι πρωι οταν οι αλλοι πανε στα ποστα τους, μονο με θεματα σκυλου μπορει να ασχολουνται και να βρισκονται στο στρατοπεδο για τιποτε αλλο
επισης εχουν δικο τους φυλακιο που αραζουν στην ησυχια τους και γενικα δικο τους θεο.. να τους ελεγξει κανεις λογω σκυλων δεν παιζει (μονο απο τις υπογραφες) γιατι οταν ειναι εξω αυτοι εκει που ειναι δεν παει κανεις (ειδικα στους πιο μεσα στο στρατοπεδο τομεις που δεν παει ουτε το εποχουμενο περιπολο)
προγραμμα βγαζουν μεταξυ τους , κανουν ζωαρα , απλα πολλα ξενυχτιαπαντως καποιοι που εχουν κανει και σε αλλα στρατοπεδα που οι διοικητες δεν εδιναν τοση σημασια στις αναγκες των σκυλων , την υγεια τους και την εκπαιδευση τους ειχαν προβληματα
-
ΥΓ θυμηθηκα τωρα ενα οργιο ανθυπα πεζικαριο απο αλλη μοναδα που μας ελεγε γιατι δε χαιρεταμε αξιωματικο
'οχι βεβαια κυριε αλχια, απλα προηγουνται εντολες απο ανωτερο της μοναδος μου (να ξυσω τα @@ μου καπνιζοντας στο παγκακι) , αν εχετε προβλημα παρτε τηλεφωνο στο εσωτερικο να σας το επιβεβαιωσει ο λοχαγος μου 'ειχα ρητη εντολη για break και ηθελε να μου το χαλασει ο παπαρας που βαριοταν να τα κουβαλησει μονος του
Αυτο με την χαιρετουρα εχει πλακα, καλα να στο λεει ο Ανθστης, αλλα ο ΔΕΑ?? . Πουστονεος δοκιμος Γ2 σειρα (Γ1 εγω ) νεοτοποθετημενος στην ΕΜΑ και τον εστειλαν για τα ώνια, ερχεται με την καναδεζα και σαν ΑΜ μαχιμος (ετρωγα μπουγατσα και επινα Ροδοπακι μιας και ηταν πρωι) βγηκα να παρω τους κωνους, καλημερισα με το χαμογελο οπως παντα και μου πεταει το θεικο δεν θα χαιρετησεις στρτη?? Τοτε τον κοιταξα και του ειπα οριστε?? Δεν θα χαιρετισεις τον ανωτερο σου? Και απανταω: Οι μονοι που χαιρεταμε στην ΛΑΦ ειναι Ταξχος και στρατηγος και τον Δκτη της μοναδας, εβγαλε καπνους το πουστονεο που μετραγε μια ζωη
-
Και 424 ήταν έτσι ,μόνο ταξχο και υπτγο τους υπόλοιπους ούτε καν ,αλλιώς δε θα κάναμε αλλη δουλειά
Στην εμα έπαθα σοκ που ήθελε χαιρετουρα ο κάθε παπαρας
Αθήνα μας παρακαλούσαν σχεδόν , αλλά εμείς τίποτα
Εγώ μόνο οποίον πήγαινα χαιρετούσα ή οποίον ήθελα να τρολάρωΠατούσα κάτι άκυρες χαιρετουρες σε άκυρους και γελαγε το κατσίκι
-
Και 424 ήταν έτσι ,μόνο ταξχο και υπτγο τους υπόλοιπους ούτε καν ,αλλιώς δε θα κάναμε αλλη δουλειάΣτην εμα έπαθα σοκ που ήθελε χαιρετουρα ο κάθε παπαρας
αμα ειμασταν σοβαροτερος στρατος θα εκανες 7ετια απο τις φ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Και 424 ήταν έτσι ,μόνο ταξχο και υπτγο τους υπόλοιπους ούτε καν ,αλλιώς δε θα κάναμε αλλη δουλειά
Στην εμα έπαθα σοκ που ήθελε χαιρετουρα ο κάθε παπαρας
αμα ειμασταν σοβαροτερος στρατος θα εκανες 7ετια απο τις φ
Υπήρχαν πολύ χειρότεροι από μένα , μέχρι να φτάσουν σε μένα είχαν άλλα 20 τουλάχιστον άτομα
Εγώ , ειδικά στην Αθήνα , θεωρουμουν σοβαρός στρατιώτης
Ούτε Κ δεν έχω φάει -
Και 424 ήταν έτσι ,μόνο ταξχο και υπτγο τους υπόλοιπους ούτε καν ,αλλιώς δε θα κάναμε αλλη δουλειάΣτην εμα έπαθα σοκ που ήθελε χαιρετουρα ο κάθε παπαρας
Αθήνα μας παρακαλούσαν σχεδόν , αλλά εμείς τίποτα
Εγώ μόνο οποίον πήγαινα χαιρετούσα ή οποίον ήθελα να τρολάρωΠατούσα κάτι άκυρες χαιρετουρες σε άκυρους και γελαγε το κατσίκι
Στην δικια μας την ΕΜΑ δεν χαιρεταγαμε κανεναν παρα μονο τον Δκτη. Στο 616μκ/τπ παλι τα ψώνια θελανε χαιρετουρες (φυσικα και χαιρεταγα σε σημειο που το ξεφτυλισα το θεμα )
Παντως ο δοκιμος μετα το πρωτο πανηγυρικο ακυρο που εφαγε απο τον παλιο , εφαγε κι αλλα πολλα , ειδε οτι δεν του περναγε και προσπαθησε να με κανει φιλο του
Περί Θητείας [#3]