-
Χρόνια πολλά στον αληθινό Δία και σε όλους τους υπόλοιπους εορτάζοντες του φόρουμ. Ότι επιθυμείτε.
-
merci merci !!!
Κι εσεις παιδια οτι ποθειτε, υγεια κ ευτυχια!
Δίαααα Χρονια μας Πολλα !!!! με Υγεια κ τα καλυτερα έρχονται
famas γληγοροι
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες
-
Χρονια πολλα κυριοι, οτι επιθυμειτε!!!
-
Χρονια πολλά στους 3 Αλέξανδρους του 4ΤΦΒΕ!
-
Xρόνια τους πολλά!
-
Ευχαριστώ θερμά όλους σας!
Κατά σειρά εμφάνισης: famas, Ernani, Κωνσταντίνος, dmitspan, sigman1988, Bill33, bibendum, blinkys, blackpug106, mikeerfol, efthymis, cosneo, y.v. αντεύχομαι και σε εσάς υγεία και κάθε ευτυχία!!!
Με την σειρά μου εύχομαι στους καλούς φίλους Alexel και blackpug106 τα καλύτερα εκ βάθους καρδίας!!! Χρόνια πολλά στον Wagner και σε όποιον άλλον γιορτάζει.
Χρόνια πολλά και καλόστριφτα και στον dickdick που έχει τα γεννέθλιά του!
-
χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους τους Αλέξανδρους και Αλέκους του φόρουμ.
Ελπίζω αύριο στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης οι εορτάζοντες να είναι ανοιχτοχέρηδες!!χαχαχαχα -
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Εύχομαι ότι καλύτερο. -
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες του 4ΤΦΒΕ που γνωρίζουμε και στους άλλους που δεν γνωρίζουμε!
εδιτ
Τώρα το θυμήθηκα, χρόνια πολλά και στον Govus! -
Χρόνια πολλά παίδες, να είστε καλά και να στροφαρετε αβέρτα!
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Xρόνια πολλά στον Πρόεδρο, τον blackpug και όποιον αλλο έχει την τιμητική του σήμερα.
-
Να χαιρόμαστε και τον Govus επίσης, εξαιρετικό παιδί!
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους - άντε με ένα καλό πετρελαιοκινητήρα (και στο μοτοσακό).
-
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα στους εορτάζοντες !
-
Nα ευχηθώ με την σειρά μου χρονια πολλά και ευτυχισμένα ,με υγεία στους Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες. Με μια ferrari όλοι!!!!!!.. .....
-
Χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους του forum!
-
VANGSKS, Angel, funkyreverend, drdino, panos2171, leonp, dbekos, coupeas, djalma ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Εύχομαι και σε σας τα καλύτερα!
-
Χρονια πολλα στους Αλεξανδρους με ειδικες ευχες σε Realzeus και Alexel
Να ειστε καλα παιδια κι ότι επιθυμείτε -
Ευχαριστώ πολύ Ορέστη! Να είσαι καλά!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]