-
Επειδη «...ενα πραγμα ειχες να κανεις, και αυτο το ξεχασες..@#$%^&»
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος συνφορουμιτης που πουλαει 2 εισητηρια για την συναυλια της Τριτης.
Κατα προτιμηση FOS.
Ευχαριστω πολυ. -
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος συνφορουμιτης που πουλαει 2 εισητηρια για την συναυλια της Τριτης.
Κατα προτιμηση FOS.
Ευχαριστω πολυ. -
Κατα προτιμηση FOS.
Ευχαριστω πολυ. -
Για FOS σκατίχλωμο, έγιναν sold out πολύ νωρίς απ' οτι ξέρω.
Η αρένα μου κάνει εντύπωση που λέει οτι ειναι sold out, ο χώρος ειναι τεράστιος! Τι διαλο, πόσοι πήραν?
Μπορεις να πας στα εκδοτήρια τη μέρα της συναυλίας, ειναι σίγουρο οτι εκει γυρω θα βρεις κάποιους να πουλάνε περισευούμενα για αρένα, εφόσον δε θες να πας κερκίδες (εκει έχει). -
Έχω εγώ 2 εισιτήρια τα οποία υπάρχει πιθανότητα να μη χρησιμοποιήσω. Είναι των 45 ευρώ (καθιστό). Θα ξέρω σίγουρα την Κυριακή. Αν σ' ενδιαφέρει...
Sent from one of my six iPads
-
Σε αυτο το μουσικο site λεει οτι υπαρχουν εισιτηρια αλλα VIP μονο...
http://www.hit-channel.com/red-hot-chil ... D9iL5aYrap -
Για Αρένα μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχουν. Μην τσεκάρεις μόνον από το Internet, πάρε ένα τηλέφωνο στην Πανεπιστημίου.
Εγώ έχω 2 , αλλά τα θέλω!
Είναι των 75€, είμαι λίγο παππούλης για Αρένα και επιπλέον η δεν είναι και πρώτο μπόι και δεν θα βλέπει τίποτε! -
Εισιτήρια γενικώς υπάρχουν πολλά ακόμα. Τα FOS σταμάτησαν να διατίθενται από τη 2η μέρα και ότι είχε απομείνει έχει πάει σε χορηγούς. Οποιος ενδιαφερόμενος ας κάνει ένα τηλ στο Ticket House.
-
@scotch
Σου στελνω με ΡΜ το κινητο μου, και αν τελικα χαλασει και δεν πας παρε με ενα τηλεφωνο.
@taurus
Την ιδια απορια εχω και εγω, τοση ζητηση ειχαν πια. Βεβαια μεσα σε 9 μηνες που ειναι σε διαθεση οποιος ηταν να παει θα το εχει αποφασισει. Εγω παλι που δε με λες και τρελο fan των RHCP, προσπαθουσα να το αποφυγω, αλλα η γυναικα μου δεν το συμμεριζεται αυτο, και δε θελει και κερκιδα
@all
Αυτο με το Ticket House δεν το ειχα σκεφτει. Θα τους κανω και μια κληση αυριο. -
Πουλαω εγω 2 εισητηρια... Για αρενα... 45 κανουν και τα δινω 30...
Οποιος ενδιαφερεται πμ! -
@Orestis.D
Mαλλον ειναι γεματο το inbox σου και δεν παιρνεις ΡΜ.
Το τηλ. μου ειναι 6974 762 769 Θοδωρης.
Αν υπαρχουν ακομα με ενδιαφερει. -
Eπειδη δεχομαι πολλα μηνυματα, σε οσους δεν εχω απαντησει, τα εισητηρια δοθηκαν... Τα προλαβε ο αntaran!
Εισητηριο για Red Hot Chilli Peppers