-
το να τρως σκυλους δεν ειναι πολτισμενο συμφωνα με τη δυτικη κοινωνια, μονο σε καιρους πεινας γινεται κατι τετοιο
ακομα και το σουσι μου φαινεται βαρβαρο και ας ειναι trendyμαλλον πρεπει να δεχτουμε τη διαφορετικοτητα οχι μονο των αλλων αλλα και τη δικη μας
οπως για παραδειγμα αυτοι δε δεχονται να κυκλοφορει μια γκομενα ξεκωλα ντυμενη στη χωρα τους (γιατι θα την εκτελεσουν) ετσι δε δεχομαστε κι εμεις εδω να τρωνε σκυλο
δε χρειαζεται να το αναλυσουμε ιδιαιτερα το ζητημα , ειναι απλο
οταν πας καπου πρεπει να δεχεσαι και καποιους κανονες , ολοι εμεις δε θα πιναμε μπυρες στη Σαουδικη Αραβια, οποτε δε δεχομαι κι εγω τις ιδιαιτεροτητες κανενος ξενου
γιατι αυτες δεν εμπεριεχουν μονο τους σκυλους, αλλα και αλλα διαφορα πραγματα που εμεις οι δυτικοι δε θα αντεχαμε
-
Oταν η συνενοχή διαλύει τη συνοχή
Σε χωριό της Φθιώτιδας, έξω από τα Καμένα Βούρλα, παππούς έσπασε στο ξύλο ένα μικρό αγόρι από την Αλβανία γιατί στην παιδική χαρά τραυμάτισε κατά λάθος το εγγόνι του (κουτούλησαν με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη του δεύτερου). Το Αλβανάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μπροστά στα τρομαγμένα μάτια των συνομηλίκων του και κάποιων περαστικών ενηλίκων, που κοντοστάθηκαν ως θεατές της σκηνής. Το συμβάν κατέγραψε η Ηλιάνα Σουσώνη στη στήλη «Προβολές» της «Κ» (22/8).
Οταν ο Αλβανός πατέρας (χρόνια κάτοικος του χωριού) πήγε στο Αστυνομικό Tμήμα δεν βρέθηκε κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσει. Η τοπική κοινωνία σιώπησε.
[...]
Τα δύο διαφορετικά μεταξύ τους γεγονότα συναντιούνται στην ίδια συνένοχη σιωπή. Δεν είναι η πρώτη φορά -ούτε πρόκειται να είναι η τελευταία- που μικρές κοινωνίες ορθώνουν τείχη για να προστατεύσουν εαυτούς, την επόμενη μέρα, σχέσεις και ισορροπίες εδραιωμένες στο, κατ’ αυτούς, καλό και κακό.
Oσο η αθλιότητα βρίσκει στέγη, τα αποστήματα θεριεύουν. Γίνονται Βέροια (ο φόνος του μικρού Aλεξ το 2006), γίνονται Κερατέα, γίνονται Κόρινθος (ο «πόλεμος» του δημάρχου, κατοίκων και της Χρυσής Αυγής να μη μεταφερθούν παράνομοι μετανάστες στο στρατόπεδο). Η συνένοχη σιωπή και η «αγανάκτηση» των τοπικών, κλειστών κοινωνιών έχουν συχνά την ίδια αφετηρία. Οδηγούν στη δαιμονοποίηση, καταργούν τη συνευθύνη, υπερασπίζονται τη βία και την ανομία, διαλύουν τη συνοχή της ευρύτερης κοινωνίας. Και, δυστυχώς, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορούμε να μεταθέσουμε την ευθύνη σε καμία τρόικα και σε κανένα ΔΝΤ. Η κρίση ενός συστήματος που νοσεί δεν μετατίθεται. Διαδίδεται. Γίνεται επιδημία.
EDIT: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, έβαλα τα αποσιωπητικά, για να μην βγούμε εκτός θέματος.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τετοιες ωρες αναρωτιεμαι αν ειναι ο φουρναρης που αμολαει αυτες τις πιπες ή ο καραγκουνης κι ο καθε καραγκουνης/καραγκουνα που τις χαφτει και τις μεταδιδει κι απο πανω για περισσοτερες μπουφλεςμπορεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε να με κοροιδευει οσο θελει, αλλα η αληθεια ειναι πως αυτο που εγραψα ειναι πραγματικο γεγονος και μακαρι να ηταν μονο τρολαρισμα. Αν δεν με πιστευετε εμενα, πιαστε κοσμο απο την Ανατολικη Αττικη (μιας και κατεβαινετε για μπανακια σε πορτο ραφτη, λουτσα, αγια μαρινα κορωπιου κλπ) ή ατομα που εργαζονται στις φιλοζωικες και ρωτηστε τους τι γινεται με αυτο το θεμα
Και μετα ελατε παλι να με κοροιδεψετε ή να τους βγαλετε ψευτες, αφου ζειτε στον δικο σας κοσμο της αρνησηςκαταλαβαινω οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να ζησουν, εφυγαν απο τα σπιτια τους λογω πεινας ή πολεμων. Αλλα η Ελλαδα μας δυστυχως στα χαλια που ειναι, ειναι αδυνατον να θρεψει τα δικα της παιδια, ποσο μαλλον να υπαρχουν σιχαμερα βδελυγματα στην βουλη που απαιτουν να ζει ο λαθρομεταναστης εις βαρος του (πλεον) πληρως κατεστραμμενου Ελληνα (ιατρικη περιθαλψη, τροφιμα κλπ) και ουσιαστικα να στρεφονται εναντια στην ιδια τους την πατριδα. Ειναι αδιαννοητα πραγματα αυτα
Εκει παταει η ΧΑ και η καθε ΧΑ για να κανει πολιτικη και γιαυτο εχει επιτυχια. Στον πονο του καθενος που βλεπει τον λαθρομεταναστη να χεζεται στα ταλιρα (φαναρια, παρεμποριο τους δινουν λεφτα που στην πατριδα τους θεωρουνται πλουσιοι) και να πληρωνει 0 φορους και με τον ιδιο να ειναι ανεργος και ο αντωνακης να του στελνει πακετακι τα χαρατσια
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Τετοιες ωρες αναρωτιεμαι αν ειναι ο φουρναρης που αμολαει αυτες τις πιπες ή ο καραγκουνης κι ο καθε καραγκουνης/καραγκουνα που τις χαφτει και τις μεταδιδει κι απο πανω για περισσοτερες μπουφλες
μπορεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε να με κοροιδευει οσο θελει, αλλα η αληθεια ειναι πως αυτο που εγραψα ειναι πραγματικο γεγονος και μακαρι να ηταν μονο τρολαρισμα. Αν δεν με πιστευετε εμενα, πιαστε κοσμο απο την Ανατολικη Αττικη (μιας και κατεβαινετε για μπανακια σε πορτο ραφτη, λουτσα, αγια μαρινα κορωπιου κλπ) ή ατομα που εργαζονται στις φιλοζωικες και ρωτηστε τους τι γινεται με αυτο το θεμα
Και μετα ελατε παλι να με κοροιδεψετε ή να τους βγαλετε ψευτες, αφου ζειτε στον δικο σας κοσμο της αρνησηςκαταλαβαινω οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να ζησουν, εφυγαν απο τα σπιτια τους λογω πεινας ή πολεμων. Αλλα η Ελλαδα μας δυστυχως στα χαλια που ειναι, ειναι αδυνατον να θρεψει τα δικα της παιδια, ποσο μαλλον να υπαρχουν σιχαμερα βδελυγματα στην βουλη που απαιτουν να ζει ο λαθρομεταναστης εις βαρος του (πλεον) πληρως κατεστραμμενου Ελληνα (ιατρικη περιθαλψη, τροφιμα κλπ) και ουσιαστικα να στρεφονται εναντια στην ιδια τους την πατριδα. Ειναι αδιαννοητα πραγματα αυτα
Εκει παταει η ΧΑ και η καθε ΧΑ για να κανει πολιτικη και γιαυτο εχει επιτυχια. Στον πονο του καθενος που βλεπει τον λαθρομεταναστη να χεζεται στα ταλιρα (φαναρια, παρεμποριο τους δινουν λεφτα που στην πατριδα τους θεωρουνται πλουσιοι) και να πληρωνει 0 φορους και με τον ιδιο να ειναι ανεργος και ο αντωνακης να του στελνει πακετακι τα χαρατσια
Σκυλο τρωνε επειδη δεν εχουν λεφτα να βρουν αλλο κρεας ή γιατι το θεωρουν εδεσμα;
Λεφτα για τον φουρναρη εχουν αλλα δεν εχουν να αγορασουν ενα κοτοπουλο που δεν κανει ουτε 3 €; -
σιγουρα το πρωτο, γιατι αποσω ξερω στο πακισταν δεν τρωνε σκυλους
Απο την αλλη, εδω κατω ζουν 10 ατομα σε καθε σπιτι. Οποτε μαλλον ο ψητος σκυλος τους πεφτει πιο φθηνα και πιο βολικα απο το κοτοπουλο..
-
Μέλη οικογενείας μιας γυναίκας τύφλωσαν έναν άνδρα στο Πακιστάν διότι διατηρούσε παράνομη σχέση μαζί της
news247 Αύγουστος 25 2012 17:39
Είχε παράνομη σχέση με μια γυναίκα και οι συγγενείς της αποφάσισαν να τον βασανίσουν. Του ξερίζωσαν τα μάτια, τη μύτη, τα χείλη και τη γλώσσα...
Το περιστατικό συνέβη στο Πακιστάν με θύμα έναν 32χρονο κουρέα στην πόλη του Μιρζαπούρ η οποία βρίσκεται 120 χιλιόμετρα από τη Λαχόρη.
'Ο Γιούσαφ Χαν κατηγορείτο για παράνομη σχέση με μία παντρεμένη γυναίκα» ανέφερε ο στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπεύθυνος για την υπόθεση αστυνομικός, Χαλίκ Ριάζ και συνέχισε «Πέντε από τους ενόχους συνελήφθησαν από την αστυνομία, οι οποία σκοπεύει να συλλάβει και τους υπόλοιπους δύο, έναν άνδρα και μία γυναίκα, πρόσθεσε'.
Η οικογένεια της γυναίκας μας δήλωσε πως είχε κατ' επανάληψη προειδοποιήσει τον Γιούσαφ σχετικά με την παράνομη σχέση και εν τέλει εξαναγκάσθηκε να λάβει αυτό το ακραίο μέτρο για να τον τιμωρήσει', πρόσθεσε ο Ριάζ.
Στις αγροτικές περιοχές του Πακιστάν, όπου ζει η συντριπτική πλειονότητα των 180 εκατ. κατοίκων του, το κρατικό δίκαιο είναι δύσκολο να εφαρμοσθεί, υποσκελιζόμενο συχνά από τις εθιμικές πρακτικές της αυτοδικίας ή της οικογενειακής και φυλετικής εκδίκησης.ως αναφορά για το θέμα των πολύ διαφορετικών εθίμων που συζητάμε....
-
KaragouniS, μπορεί να υπάρχουν εξαθλιωμενοι που τρώνε σκύλους, αλλά από τη στιγμή που ισχύει αυτό:
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι στο Ριο εχει συμβει http://egklimatikotita-allodapwn.blogsp ... _9590.html ( δεν ειναι Πατρα βεβαια )
Και σε κοντινη πολη της Αθηνας εχει συμβει http://gnomodotis.blogspot.gr/2011/10/b ... _9101.html
Αληθεια;Ψεμματα;*** Η ιδια ιστορια απλα αλλαζει ο τοπος***.Τότε η συγκεκριμένη 'είδηση', είναι παπάντζα ε χάντρεντ περσεντ. Ας μην πιστέυουμε ο,τι βλέπουμε στα ίντερνετς, δεν είναι πάντα αλήθεια
-
Ποιά ιντερνετς ρε φίλε, εδώ λέμε ότι του το είπε ο ΙΔΙΟΣ ο φούρναρης που το ΕΨΗΣΕ και ΒΡΩΜΙΣΕ ο φούρνος
-
Εικόνες φρίκης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Μανολάδας Ηλείας, όταν ένας άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας 30 ετών, κακοποιήθηκε και βασανίστηκε από δύο κατοίκους της περιοχής.
Ο άτυχος 30χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ οι δύο κάτοικοι της περιοχής συνελήφθησαν από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες επιτέθηκαν στον 30χρονο, ενώ στη συνέχεια τον σφήνωσαν ανάμεσα στο τζάμι και στο πλαίσιο της πόρτας τους αυτοκινήτου τους, σέρνοντάς τον στο δρόμο για περίπου ένα χιλιόμετρο.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Σημειώνεται ότι αυτό ήταν και το τρίτο, επίσημα καταγεγραμμένο, περιστατικό βίας με θύματα μετανάστες που διαμένουν στην περιοχή, ενώ για πρώτη φορά, σε τέτοιο περιστατικό, εμπλέκεται μετανάστης από την Αίγυπτο.http://www.madata.gr/epikairotita/social/218562.html
θα σημειώνουμε 'με επιφύλαξη'άλλο το θέμα της λαθρομετανάστευσης και άλλο βέβαια αυτό της κακοποίησης....
σε αναμονή της εξήγησης που θα δώσουν για την ενέργειά τους αυτή. -
Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή.
Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν. -
Yπάρχουν 1.000.000.000 πεινασμένοι στον κόσμο και σίγουρα δεν μπορεί να τους φροντίσει η Ελλάδα των 9.000.000 Ελλήνων. Μα θα πει ο αριστερός λαθρολάγνος ως όψιμος ανθρωπιστής ''μα μπορούν να πάνε στην Ευρώπη να δουλέψουν και εμεις θα τους δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα''.
Άκου κάτι αδαή λαθρολάγνε. Στην Ευρώπη δεν θέλουν τους τριτοκοσμικούς Μουσουλμάνους μετανάστες ,για τον απλούστατο λόγο οτι έχουν κράτη σοβαρά εκει εξω και οχι μπανανίες σαν την δικιά μας. Στην πλούσια Σουηδία υπάρχουν μονο 400.000 Μουσουλμάνοι και όμως μπήκε και το εθνικιστικό κόμμα στην Βουλή τους και γίνονται συγκρούσεις. Αν είχαν 3.000.000 λαθρομετανάστες όπως στο Νεοελληνικό κρατίδιο ,θα είχαν κάνει επανάσταση οι ήσυχοι Σουηδοί.
Οπότε αν τους δώσετε ταξιδιωτικά έγγραφα ,οι Ευρωπαίοι θα κλείσουν τα σύνορα και θα εμεις θα έχουμε νομιμοποιήσει εκατομμύρια λαθραίους. Τότε ομως θα φαει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Θα βλέπετε νοικοκυραίους μικροαστούς, που αποκαλείτε υποτιμητικά, να παίρνουν τα όπλα και να γεμίζουν με μολύβι αριστερούς και λαθρομετανάστες.
Μα καλά δεν βγαίνετε εξω να δείτε τι γίνεται γύρω σας? Δεν βλέπετε οτι το κέντρο είναι ενα απέραντο γκέτο που βασιλεύει η εγκληματικότητα, η βρωμιά και η πορνεία? Μα δεν μπορείτε να δείτε τίποτα, γιατι τόσο μεγάλη είναι η πλύση εγκεφάλου που έχετε υποστεί απο μικρά παιδιά, είναι ποτισμένες μέσα σας οι μαρξιστικές θεωρίες και μπερδεύετε την ελευθερία με την ασυδοσία, την δημοκρατία με την οχλοκρατία.
Η χώρα πρωτίστως εχει χρεοκωπήσει πνευματικά. Μετά την εγκαθίδρυση της ψευτοδημοκρατίας απο την μεταπολιτευτική πλέμπα, δεν έχει δημιουργήθει ουτε ένας λόγιος. Απο το 1821 έχουμε δει Σολωμό, Καβαφη, Παλαμά κ.τ.λ. Απο το 1974 και μετα βγάζει η Ελλάδα άεργους υστερικούς σαν τον Τατσόπουλο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εγώ θέλω να μου πει κάποιος ένα αντικειμενικό κριτήριο βάσει του οποίου μπορούμε να τρώμε γουρούνι, αγελάδα, κατσίκι, πρόβατο, ελάφι αλλά είναι εγκληματικό να τρώμε σκύλο, γάτα, κτλ.Προφανώς κι από πλευράς υγιεινής δεν υπάρχει σχέση (θεωρητικά) μεταξύ του αγοράζω κρέας από τον κρεοπώλη και του γδέρνω μόνος μου το όποιο ζώο. Αλλά και οι κυνηγοί αυτό δεν κάνουν; Γδέρνουν-τρώνε το θήραμα (π.χ. λαγό) χωρίς να γίνει σφαγή του ζώου σε κάποια εγκεκριμένη εγκατάσταση.
Υ.Γ.: Πριν δυο εβδομάδες έφαγα μπριζόλα αλόγου, ζώου που είναι για μεταφορές, κτλ. Εγκλημάτησα;
Βάση της παράδοσης και του πολιτισμού μας. Δεν έχουμε παράδοση στο να τρώμε σκύλους και σε όλες τις πολιτισμένες χώρες δεν το κάνουν. Υπάρχουν κινήματα για να αποτρέψουν αυτή τη βάρβαρη συνήθεια σε χώρες της Άπω Ανατολής. Όμως μερικοί είναι ευαίσθητοι με τη θανάτωση της φώκιας και της φάλαινας (και δικαίως) και αναίσθητοι στη θανάτωση σκυλιών για να φαγωθούν.
-
Αντικειμενικό κριτήριο ζήτησε ό άνθρωπος όχι άποψη...
-
Έστω ότι είναι στοιχείο του πολιτισμού το να μην τρώμε σκύλους. Αυτό ΔΕΝ το κάνει βάρβαρο έθιμο! Από την άλλη θέλω να μου πεις τι μπορούμε να τρώμε στα πλαίσια του 'πολιτισμού'. Άλογο είναι εντάξει; Καρδιές κοτόπουλων (μεζές στη Βουλγαρία όπως έμαθα πρόσφατα); Γάτα (το τμήμα του νόμου που παρατέθηκε πιο πάνω αναφέρεται αποκλειστικά σε σκύλους);
Σε κάθε περίπτωση δεν έχει αναφερθεί αντικειμενικό κριτήριο. Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το να μην τρώμε το είδος μας (και το να μην τρώμε είδη υπό εξαφάνιση).
Και μην ξεχνάτε ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο δυτικός πολιτισμός συγχωρεί ακόμα και την ανθρωποφαγία...
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Βάση της παράδοσης και του πολιτισμού μας. Δεν έχουμε παράδοση στο να τρώμε σκύλους και σε όλες τις πολιτισμένες χώρες δεν το κάνουν. Υπάρχουν κινήματα για να αποτρέψουν αυτή τη βάρβαρη συνήθεια σε χώρες της Άπω Ανατολής. Όμως μερικοί είναι ευαίσθητοι με τη θανάτωση της φώκιας και της φάλαινας (και δικαίως) και αναίσθητοι στη θανάτωση σκυλιών για να φαγωθούν.
To σκυλακι εχει πολυ καλη γευση παντως συμφωνα με φιλο Κορεατη και πρωην συμμαθητη στο σχολειο.
Τωρα για το ποια χωρα ειναι πιο πολιτισμενη (και γενικως πιο μπροστα) μεταξυ Ελλαδας και Ν. Κορεας.... ας μην ανοιξουμε τη συζητηση γιατι δε θα βγει υπερ μας -
eleos ,ποσα +1 μπορω να ποσταρω ????? τα εγραψες ολα χωρις λαικισμους υστεριες κ λοιπες γραφικες ανακριβειες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι όσο πολιτισμένο είναι να εκτρέφεις σκύλους για τον ίδιο σκοπό. Δεν έχω ηθικά θέματα με την κρεατοφαγία (αν και δεν θα ήθελα να μεγαλώσω ένα ζώο και μετά να το σκοτώσω - θα σκότωνα μόνο για επιβίωση στη φύση). Απλά δεν μου αρέσει η γεύση του κοκορετσίου.
«από spiros » 25/08/12 17:36
οχι πλεον (νομιζω)
αν ναι, ξεκινα καταγγελιες»
ηρθει η οδηγία από την ΕΕ. Και όχι γιατί το είπαμε εμείς, που απλός τους γράψαμε στα ουμπαλά μας, άλλα από αυτούς που όταν έρχονται, εξαφανίζονται οι σούβλες!!!!..... μέσω ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.από REALZEUS » 25/08/12 19:06
Είναι όσο πολιτισμένο είναι να εκτρέφεις σκύλους για τον ίδιο σκοπό. Δεν έχω ηθικά θέματα με την κρεατοφαγία (αν και δεν θα ήθελα να μεγαλώσω ένα ζώο και μετά να το σκοτώσω - θα σκότωνα μόνο για επιβίωση στη φύση). Απλά δεν μου αρέσει η γεύση του κοκορετσίου.
Και σίγουρα φίλε μου υπερβάλεις. Για το κοκορετσάκι δεν σφάχτηκε το καημένο το αρνάκι, που τώρα γυρίζει στην από κάτω σούβλα!.
Μα σίγουρα δεν θα σου αρέσει το κοκορετσάκι, όταν το συνοδεύεις με Coca – Cola και μάλιστα zero!!!!!!!!!!!.......... θέλει το περιβάλλον του, θέλει το κλίμα του….. δεν είναι σάντουιτς!.
Of topic. Αγοράζω από Αυστραλία μυαλά και γλώσσες αρνίσιες κατεψυγμένες, πακεταρισμένες. Στην Ευρώπη και στην Αυστραλία απαγορεύονται. Μα εδώ εισάγονται καλώς και φτηνά!.έχετε φάει μυαλά πάνε(γαλλική έκφραση!...) με σος μουστάρδας?. Έχετε φάει αρνίσιες γλώσσες λεμονάτες με ρίγανη στο φουρνάκι?. Αν δεν φάγατε σίγουρα χάσατε….
Μα την τετράποδη κόρη μου, άμα την πειράξουν, οι ταλιμπάν θα είναι σχολιαρόπαιδα εμπρός μου.
Σαφώς και αμετανόητα.Κάπου λυπών το θέμα μας ξέφυγε. Τους παράνομους μετανάστες τους θέλουμε?. Εγώ όχι.
Μα και τους «νόμιμους» χωρίς να δηλώνουν δουλειά, τους θέλουμε?. Εγώ όχι. Μα είμαι γνωστής, ότι και οι νόμιμοι μετανάστες με δουλειές δεν τους θέλουν, άρα λένε και αυτοί όχι!. Και αναρτιέμαι 11.000.000 λένε όχι για τους 600000 περίπου. Ποιος π#υστης φρενάρει την μηχανή?.
Μας καταστρέφουν πνευματικά. Αλλοιώνουν της αξίες μας, τα ήθη και έθιμα μας. Φτάσαμε να λέμε ότι η καλλιέργεια σκύλων και μοσχαριών δεν διαφέρουν, τόσο ρεζίλια γίναμε.
Και αναρτιέμαι, εάν κάποιος κυνηγός σκότωσε λύκο για να τον φάει….. δεν τολμώ να ρωτήσω στον σύλλογο, διότι σίγουρα θα με φάνε…. Και ας μην είναι ανθρωποφάγοι…..
Α. -
Εικόνες φρίκης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Μανολάδας όταν ένας 30χρονος από την Αίγυπτο κακοποιήθηκε και βασανίστηκε από δύο κατοίκους της περιοχής. Ο άτυχος 30χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ οι δύο κάτοικοι της περιοχής συνελήφθησαν από άντρες του Αστυνομικού Τμηματος Βάρδας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άντρες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες επιτέθηκαν στον 30χρονο Αιγύπτιο, ενώ στη συνέχεια τον σφήνωσαν ανάμεσα στο τζάμι και στο πλαίσιο της πόρτας τους αυτοκινήτου τους, σέρνοντάς τον στο δρόμο για περίπου ένα χιλιόμετρο.
Ο άτυχος αλλοδαπός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν και το τρίτο, επίσημα καταγεγραμμένο, περιστατικό βίας με θύματα τους αλλοδαπούς μετανάστες που διαμένουν στην περιοχή, ενώ για πρώτη φορά, σε τέτοιο περιστατικό, εμπλέκεται μετανάστης από την Αίγυπτο.Εγω λεω να εκθρεψουμε φραουλες, που ταιριαζουν στον πολιτισμο μας
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...
Εγω λεω να εκθρεψουμε φραουλες, που ταιριαζουν στον πολιτισμο μαςεγω λεω να κανουμε οτι λεει ο νόμος: τιμωρια αυτων που διαπραττουν αδικηματα (το συγκεκριμενο που αναφερθηκε ειναι πολυ σοβαρο), και να συνεχισουμε τις απελασεις αυτων που δεν εχουν κανενα δικαιωμα να ειναι εδω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...
Εγω λεω να εκθρεψουμε φραουλες, που ταιριαζουν στον πολιτισμο μαςεγω λεω να κανουμε οτι λεει ο νόμος: τιμωρια αυτων που διαπραττουν αδικηματα (το συγκεκριμενο που αναφερθηκε ειναι πολυ σοβαρο), και να συνεχισουμε τις απελασεις αυτων που δεν εχουν κανενα δικαιωμα να ειναι εδω.
+1
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;