-
Ευχαριστω Οχι δεν ειναι Cavalli. Aυτη ειναι η μαρκα http://www.just-uhren.de/men_collection.php#!/page_men
-
-
To tissot GL το είδα επιτέλους απο κοντά στο Παρίσι, ωραίο φινίρισμα αλλά πολύ παχύ οπότε εγώ δεν θα πάρω. Απο την άλλη για τους λάτρεις των μικρών ρολογιών (βγάζει αντρικό μέχρι και 34μμ! με συνήθης κάσες 36-38) και ωραία σχέδια ειδικά για dress αλλά και σπορ σειρά είναι η Junghaus η γερμανική και με τιμές προσιτότατες, είδα στο Παρίσι κουρδιστά και αυτόματα από 400ευρώ και δείχνουν για 1500+
-
Στη σαντορινη ειδα ενα μαγαζι που ειχε τα nomos glasshutte
παρα πολυ ωραια ρολογια,ξεχωρισα τα κατωθι 3
Τα δυο πρωτα παιζανε στα 2300 το τριτο το world time καπου 3500 αν θυμαμαι καλα
Η απλοτητα σε ολο της το μεγαλειο
-
Ρωτησα σε καταστημα swatch για αλλαγη μπαταριας στο Tissot PRC200 που εχω.
Μου ειπαν οτι το στελνουν στην αντιπροσωπεια (Αθηνα) και σε 15 μερες θα το εχω.Πρεπει λεει η αλλαγη να γινει εκει αλλιως θα χαλασει η στεγανοτητα.
Εγω λεω οτι απλα θελουν να παρουν κανα 50αρικο για την μπαταρια που κοστιζει 2€...Εσεις τι λετε;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μου ειπαν οτι το στελνουν στην αντιπροσωπεια (Αθηνα) και σε 15 μερες θα το εχω.Πρεπει λεει η αλλαγη να γινει εκει αλλιως θα χαλασει η στεγανοτητα.
Εγω λεω οτι απλα θελουν να παρουν κανα 50αρικο για την μπαταρια που κοστιζει 2€...Εσεις τι λετε;
οτι θα χαλασει η στεγανοτητα!
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Δηλαδη μονο το service της Swatch Group μπορει να εγγυηθει τη στεγανοτητα; Δεν υπαρχουν αλλοι επισημοι-εξουσιοδοτημενοι επισκευαστες;
-
Οχι δεν υπαρχουν εξουσιοδοτημενοι αλλα υπαρχουν ανεξαρτητοι ρολογαδες που μπορουν να σου κανουν σωστα και επαγγελματικα την δουλεια.Απλα πρεπει να ξερεις να το πας εσυ εκει.Eχεις pm
-
Μόλις απέκτησα το TW STEEL CE 1008.
Specifications:
- OS25 movement is accurate up to 1/20th of a second
- Made of high grade 316L steel
- Diameter of the case 50 mm
- White dial
- Reinforced mineral crystal extra strong
- Crown is covered by a crown cap which is attached to the case with a hook
- 10 ATM water resistant
- Brown Italian leather strap with white stitches and steel clasp
-
Καλοφόρετο και εντυπωσιακότατο. Πολύ όμορφο ρολόι. Λίγη προσοχή στο κρύσταλλο λόγω του μεγέθους του, αλλά με λίγα λεφτά το αλλάζεις στην αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δηλαδη μονο το service της Swatch Group μπορει να εγγυηθει τη στεγανοτητα; Δεν υπαρχουν αλλοι επισημοι-εξουσιοδοτημενοι επισκευαστες;
Υπαρχουν μη εξουσιοδοτημενοι επισκευαστες που ξερουν μια χαρα να κανουν την δουλεια
Εμενα μου ειχαν συστησει εναν τετοιο απο το καταστημα που πηρα το ρολόι μου λεει ειναι ειναι στην εγγυηση;Οχι λεω,εχει ληξει καιρο τωρα,ε ενταξει μου λεει πηγαινε εκει -
μιας και λετε για μπαταριες, ειχα προβληματιστει καποια στιγμη οταν ειχα ακουσει οτι η μπαταρια μπορει να οξειδωθει αν μεινει μεσα χρονια
η προηγουμενη μου μπαταρια μου εβγαλε 7.5 - 8 χρονια και δεν υπηρχε κανενα θεμα (μαλλον γιατι ηταν και η εργοστασιακη)
την επομενη μου την εβαλα σε επισημο service της omega , οπου υποθετω οτι εβαλαν την ιδια
να περιμενω παλι ποτε θα τα τιναξει ή μηπως καλυτερα να παω στη 5ετια να τη ξαναλλαξω ?
κανονικα μια μπαταρια δεν οξειδωνεται αφου τελειωσει και απλα παρατηθει μεσα σε καποια συσκευη?
οσο εχει 'juice' μπορει να παθει κατι τετοιο?δε θα ηθελα να γινει καμια ακριβη ζημια στο μηχανισμο
το θεμα της στεγανοτητας παντως που λετε για μενα παιζει σημαντικοτατο ρολο, γιατι το ρολοι το φοραω συνεχεια οποτε ειμαι εξω ακομα και στη θαλασσα και δε γινεται να κοψω αυτη τη συνηθεια (στο στρατο το φορουσα σερι 24ωρα... ) , οποτε αν ειναι για καθε καποια χρονια το παω στην επισημη και ας μου πιανουν το κωλο
-
εχουμε καποια sites με καλης ποιοτητας ρεπλικες;
-
Στο μερος που το ρολοι εφαπτεται με τον καρπο ειναι δυνατο να χαρακτει κατι σε καποιο κοσμηματοπωλειο?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Στο μερος που το ρολοι εφαπτεται με τον καρπο ειναι δυνατο να χαρακτει κατι σε καποιο κοσμηματοπωλειο?Για ακριβό ρόλοι δεν θα το συνιστούσα.
-
Δε μιλαω για κατι ακριβο.Για ρολοι της σειρας π.χ oxette,καθαρα fashion επιλογη για δωρο
-
Καποιος χαρακτης ισως.
Μπορεις να ρωτησεις κ το μαγαζι που πουλα το ρολοι.
-
-
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ψιτ toyotaman http://www.ebay.co.uk/itm/2012-CITIZEN-EXCALIBUR-PROMASTER-ECO-DRIVE-200m-ISO-CERT-DIVERS-WATCH-BN0100-/300763252307?pt=Wristwatches&var=&hash=item4606e30653#ht_2433wt_1269ευχαριστώ..............
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.