-
-
Η τελετή πρέπει να είναι το δώρο του ζευγαριού στα σόγια για να ξεκατινιαστούν και να κάνουν την επίδειξή τους. Η 'δεξίωση' όμως οφείλει να είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο ζεύγος και τους κοντινούς τους (σε σχέση και ηλικία) ανθρώπους. Προσωπικά θα παντρευτώ (αν και όποτε) σε εκκλησία για να γουστάρει η μάνα μου και γιατί θα το ήθελε και ο συγχωρεμένος ο παππούς μου. Μετά όμως θα έχω κλείσει μια μαγαζάρα της αρεσκείας μου όπου θα γίνει παρτάρα άνευ προηγουμένου με αποκλειστικά και μόνο φίλους και συνομηλίκους συγγενείς. Θειάδες, γερόντια και λοιποί παρατρεχάμενοι τα φαρμακάκια τους και σπίτι. Άμα γουστάρουν οι δικοί μου να τους δεξιωθούν με γεια τους με χαρά τους. Εγώ πάντως δεν θα είμαι εκεί.
-
stefan εσυ έχεις ακόμα πιο αρρωστημένη φαντασίωση.
Εγώ τουλάχιστον θα το παίξω Φιλέας Φογκ και θα πάρω τις πλαγιές και τις ακρογιαλιές.
Εσύ θα μαζώξεις όλη τη μπαρμπαριά στην κυριλέ β.π εκκλησία και μετά θα τους πεις τζους, εγώ πάω να ακούσω ροκιές με τους φίλους μου;Προκλητικός...
-
Μα έτσι τους αποκλείει από μόνο του το γεγονός. Αν εγώ έχω κλείσει prive το μισό Island πχ ή αν ακόμα καλύτερα έχω κλείσει μια αποθήκη στο Μεταξουργείο και έχω φέρει τα φιλαράκια μου τους Wedding Singers ποια θείτσα θα τολμήσει να πατήσει το πόδι της? Αν θέλουν οι γονείς μου ας κλείσουν μια αίθουσα με τη γερουσία να βγάλουν και την υποχρέωση. Εγώ και η νύφη θα ακούμε Prodigy και δεν θα βλέπουμε μπροστά μας από το αλκόολ...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ και η νύφη θα ακούμε Prodigy και δεν θα βλέπουμε μπροστά μας από το αλκόολ...Να προσεξεις μετα απο 9 μηνες αν σου μοιαζει το παιδι ή οχι, γιατι μπορει κανας κουμπαρος να βλεπει μπροστα του...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγώ και η νύφη θα ακούμε Prodigy και δεν θα βλέπουμε μπροστά μας από το αλκόολ...
Να προσεξεις μετα απο 9 μηνες αν σου μοιαζει το παιδι ή οχι, γιατι μπορει κανας κουμπαρος να βλεπει μπροστα του...
Ο κουμπάρος (αν και αυτός θα παντρευτεί πολύ πριν από μένα) και οι κολλητοί θα πηδάνε τις φίλες της νύφης στις τουαλέτες! Είπαμε παρτάρα!!
-
stefan πίστεψε με οι θείτσες ΘΑ έρθουν στο island, ΘΑ βλασφημήσουν που δεν κλείσατε κάπου πιο κοντά και δεν μπορούσε και ο θείος Χαρίλαος να παρκάρει και όταν θα βάλεις prodigy ΘΑ αρχίσουν να γκρινιάζουν και eventually ΘΑ κάνουν τραμπουκισμό για να βάλει ο dj καλαματιανά και τσάμικα.
True story...
-
Μια γενική παρατήρηση:
Με τα λεφτά του καθένας κάνει ό,τι γουστάρει.
Με τα λεφτά άλλων, δεν κάνει ό,τι γουστάρει, κάτι πρέπει να δώσει σε αντάλλαγμα. -
Μα έτσι τους αποκλείει από μόνο του το γεγονός. Αν εγώ έχω κλείσει prive το μισό Island πχ ή αν ακόμα καλύτερα έχω κλείσει μια αποθήκη στο Μεταξουργείο και έχω φέρει τα φιλαράκια μου τους Wedding Singers ποια θείτσα θα τολμήσει να πατήσει το πόδι της? Αν θέλουν οι γονείς μου ας κλείσουν μια αίθουσα με τη γερουσία να βγάλουν και την υποχρέωση. Εγώ και η νύφη θα ακούμε Prodigy και δεν θα βλέπουμε μπροστά μας από το αλκόολ...Το island έχει ένα 'πριβε' μέρος που κλείνεις όλο ή καθόλου για κάτι τέτοιες περιστάσεις
stefan πίστεψε με οι θείτσες ΘΑ έρθουν στο island, ΘΑ βλασφημήσουν που δεν κλείσατε κάπου πιο κοντά και δεν μπορούσε και ο θείος Χαρίλαος να παρκάρει και όταν θα βάλεις prodigy ΘΑ αρχίσουν να γκρινιάζουν και eventually ΘΑ κάνουν τραμπουκισμό για να βάλει ο dj καλαματιανά και τσάμικα.
True story...
οι θείτσες θα έρθουν, θα κάτσουν σε ένα χώρα λίγο παραπάνω στα τραπέζια, ο dj δεν πρόκειται να βάλει ελληνικά αν δεν θέλει το ζευγάρι, όλοι θα γίνουν φέσι από το open cocktail bar, δεν θα βλασφημίσουν καθόλου και δεν θα γκρινιάξει κανείς.
η αδερφή μου το έκανε κάπως έτσι, και ομολογουμένως είναι μάλλον ο πιο ευχάριστος γάμος που έχω πάει ποτέ. Η εκκλησία ήταν άλλη μέρα με 20 άτομα και δείπνο ανθρώπινο.
Μαζί με έναν άλλο που έγινε αντίστοιχο σκηνικό αλλά το πάρτυ σε σπίτι. Προϋποθέτει φυσικά ύπαρξη κατάλληλου σπιτιού
Εγώ πάντως θα ακολουθήσω το manοsk και θα πάω κένυα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
stefan πίστεψε με οι θείτσες ΘΑ έρθουν στο island, ΘΑ βλασφημήσουν που δεν κλείσατε κάπου πιο κοντά και δεν μπορούσε και ο θείος Χαρίλαος να παρκάρει και όταν θα βάλεις prodigy ΘΑ αρχίσουν να γκρινιάζουν και eventually ΘΑ κάνουν τραμπουκισμό για να βάλει ο dj καλαματιανά και τσάμικα.True story...
Hell no!! Over my dead body! Και καλό θα είναι να έχουν στο νου τους ότι ο ντιτζέης θα έχει στο οπλοστάσιο του και Slayer και Sepultura για παν ενδεχόμενο.
Το island έχει ένα 'πριβε' μέρος που κλείνεις όλο ή καθόλου για κάτι τέτοιες περιστάσεις
Ναι έχει ειδικό χώρο για τέτοιες περιπτώσεις. Έχει κάνει εκεί εκδήλωση η πρώην εταιρία μου και είναι πολύ όμορφα, αρκεί η μουσική να είναι της επιλογής του ζεύγους.
οι θείτσες θα έρθουν, θα κάτσουν σε ένα χώρα λίγο παραπάνω στα τραπέζια, ο dj δεν πρόκειται να βάλει ελληνικά αν δεν θέλει το ζευγάρι, όλοι θα γίνουν φέσι από το open cocktail bar, δεν θα βλασφημίσουν καθόλου και δεν θα γκρινιάξει κανείς.
η αδερφή μου το έκανε κάπως έτσι, και ομολογουμένως είναι μάλλον ο πιο ευχάριστος γάμος που έχω πάει ποτέ. Η εκκλησία ήταν άλλη μέρα με 20 άτομα και δείπνο ανθρώπινο.
Μαζί με έναν άλλο που έγινε αντίστοιχο σκηνικό αλλά το πάρτυ σε σπίτι. Προϋποθέτει φυσικά ύπαρξη κατάλληλου σπιτιού
Ακριβώς. Προσωπικά αν διέθετα το κατάλληλο σπίτι εννοείται θα το έκανα εκεί, αλλά δυστυχώς μόνο το εξοχικό ενδείκνυται για τέτοιες μαζώξεις και δεν λέει να τους τραβολογήσεις με καράβια κτλ.
-
δικό τους dj είχαν φέρει. Μόνο barmen και των φαγητών ήταν του μαγαζιού.
-
Ακριβώς. Προσωπικά αν διέθετα το κατάλληλο σπίτι εννοείται θα το έκανα εκείVery bad idea! Η ταλαιπωρία, οι ενδεχόμενες ζημίες, η ρύπανση και μετά ο γολγοθάς του καθαρίσματος-τακτοποίησης δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση. Έξω σε μαγαζί για να τα τραβήξει άλλος όλα αυτά!
-
Big deal ρε συ Αλέξανδρε. Να έχεις σπιταρόνα με κήπους κτλ και να μην την χαίρεσαι? Λες και στο σπίτι θα τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα πάρεις βοήθεια που αν έχεις σπιταρόνα θα προϋπάρχει κιόλας και problem solved.
-
Μη το λες. Τώρα με την κρίση κόπηκαν όλες αυτές οι πολυτέλειες.
Όμως οι ζημίες παραμένουν. Αν ποτέ το κάνω το απονενοημένο, δεν θα είναι στο σπίτι και ας πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές.
-
Μόνο που θα ακουστεί η ατάκα 'Τι είναι αυτά ρε συμπέθερε/κουμπάρε/θείε/ξάδερφε κλπ (απευθυνόμενα σε κάποιο γονιό του ζεύγους), δεν θα χορέψουμε τίποτα;' έχει επέλθει ξενέρα.
Μάλλον ο Μιτζάκωβος εννοεί σπίτι με μεγάλο κήπο που νομίζω είναι το top of the pops στην ελληνική φαντασίωση επίδειξης στα πλαίσια καγκουρογάμου.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόνο που θα ακουστεί η ατάκα 'Τι είναι αυτά ρε συμπέθερε/κουμπάρε/θείε/ξάδερφε κλπ (απευθυνόμενα σε κάποιο γονιό του ζεύγους), δεν θα χορέψουμε τίποτα;' έχει επέλθει ξενέρα.Ευτυχώς εμείς είμαστε Αθηναίοι και δεν έχουμε τέτοια. Αν πάλι βρεθεί κάνας τρελός είπαμε...Roots bloody roots και έξω από την πόρτα!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ετσι το καναμε και μεις περιπου, τα μπαρμπαδια σε τραπεζια καπου πισω-πισω να τα πινουν και οι νεολαιοι σε μπαρ και τραπεζακια με σκαμπω κοντα στη πιστα, μουσικη επιλογης μας (απο ντισκο, dance χιτακια μεχρι ροκιες και rage against the machine) και εγινε τρελο τζετρζελο...
Το μονο επιχειρημα για θρησκευτικο γαμο και καγκουροπανηγυρι που δεχομαι ειναι αν το εχεις οργανωσει σωστα να βγαλεις κανα φραγκο απο τα δωρα. Βεβαια πλεον με την κριση, αρκιδια. Οι ξεμπαρκοι θα δωσουν κανα 50ευρω και αν.
Ακριβως. Κι εμεις βγηκαμε κερδισμενοι απο τα δωρα (πηραμε πισω 2,5-3 φορες αυτα που ξοδεψαμε) και ακομη δεν τα εχουμε φαει παρα τα ταξιδια που εχουμε κανει απο περσι το Μαη...
-
Nα πω και εγω την αποψη μου, μιας και παντρευομαι αυριο.
-
Δεν εχω καθολου αγχος. Ολα ειναι προετοιμασμενα απο πριν, υπαρχει γιορτινη διαθεση, πολυ κεφι κτλ
-
Οι σχεσεις μου με την εκκλησια δεν ειναι και οι καλυτερες, αλλα ο γαμος στο δημαρχειο μου κανει σαν επισκεψη σε νεκροτομειο. Επελεξα μια ησυχη μονη με ομορφο εξωτερικο χωρο και σκια...
-
Στη δεξιωση (μαλλον παρτυ θα το χαρακτηριζα) θα ερθουν περιπου 300 ατομα. Οι 200 ειναι νεοι...
Θα γινει σε ταρατσα ξενοδοχειου (roof garden), το φαι ειναι σε μπουφε γιατι θελω να αποφασισουν οι καλεσμενοι τι θα φανε. Το συγκεκριμενο ξενοδοχειο δινει ιδιαιτερη βαρυτητα στο φαι και οντως ηταν οτι καλυτερο εχω φαει. (+γλυκα) -
Θα υπαρχει open bar + σταντακια για τα αγρια νιατα, το οποιο ανοιγει μετα το φαι.
-
Ο dj θα περιοριστει σε 30-40΄ ελληνικης μουσικης. Δεν ειναι καποιος που παιζει σε γαμους και σε εκδηλωσεις...
Απο dire straits, rolling stones & srv, μεχρι συγχρονα hits. Eιναι επαγγελματιας που δουλευει νυχτα και δουλεια του ειναι να ξεσηκωνει τον κοσμο στην πιστα. Οι συγγενεις μεγαλυτερης ηλικιας περασανε καλα τις προηγουμενες μερες πχ στρωσιμο κρεβατιου. Στο παρτυ θα περασουμε καλα εμεις (οι νεοι). -
Λεφτα: Θεωρω οτι δεν ξοδεψαμε υπερβολικα γιατι κρατησαμε τα πραματα **απλα. **. Ηδη εχουμε κανει αποσβεση μεχρι τωρα και δεν μιλησαν ακομα τα βαρια χαρτια...
-
Στο γαμο μας καναμε οτι θελαμε. Δε μπλεχτηκε κανεις, ολα τα καναμε μονοι μας. Σκεφτηκαμε και γαμο σε νησι, θαλασσα κτλ αλλα τελικα θα κουραζομασταν και θα ξοδευαμε περισσοτερο.
-
Κανεις δε θα πει τιποτα αρνητικο. Καλεσαμε** φιλους** και κοντινους συγγενεις. Και στο κατω-κατω, δε με ενδιαφερει.
-
Στολισμοι κτλ: Απλα και ομορφα, χωρις υπερβολες. Πολλα γινανε χειροτεχνια απο καλους φιλους που ειχαν φαντασια.
-
Προσκλητηρια, μπομπονιεριες και διαφορα μπλιμπλικια, απο το Χαμογελο του παιδιου. Απλα και αυτα, και κυριως, για καποιο σκοπο.
Αντε να ζησουμε!
-
-
Να ζησετε!!!!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να ζησετε!!!!!!!!Ευχαριστουμε!
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?