-
Τι μέσα με άφησε ρε, εγώ δεν ήξερα τι θα πει στρατός τότε.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τι μέσα με άφησε ρε, εγώ δεν ήξερα τι θα πει στρατός τότε.Κατι σε 30χ ησουν αν δεν απατωμαι τι δεν ξερεις??
-
- Ο funky θα είχε ξεχάσει τι θα πει στρατός τότε. Μέχρι 305 πρόλαβα στο 24ΛΔΒ.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
308. Ο funky θα είχε ξεχάσει τι θα πει στρατός τότε. Μέχρι 305 πρόλαβα στο 24ΛΔΒ.Χα! Το ειπα οτι σ'αφησε μεσα
-
Τα Χωκ στον Χορτιάτη είναι καλή περίπτωση; Από υπηρεσίες τί λένε; Από την άλλη το ΓΣΣ αξίζει ή πέφτουν πολλές αγγαρίες;
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τα Χωκ στον Χορτιάτη είναι καλή περίπτωση; Από υπηρεσίες τί λένε; Από την άλλη το ΓΣΣ αξίζει ή πέφτουν πολλές αγγαρίες;Sent from space using Tapatalk
Τα Hawk δεν είναι ιδιαίτερα καλή περίπτωση από άποψη υπηρεσιών αλλά είναι από άποψη συνθηκών. Βέβαια ο δικός μου έφυγε από εκεί πρόπερσι οπότε δεν έχω νεότερη ενημέρωση.
Το Γ' ΣΣ είναι πολύ καλή περίπτωση πάντως.
Σαν ιατρός δεν θα πρέπει να ανησυχείς όμως, εκτός αν δεν είναι για σένα όλα αυτά.
-
Και στην Αθήνα τα hawk έχουν τη χειρότερη φήμη , μάλλον επειδή σε αντίθεση με άλλες μονάδες ειναι όντως μάχιμες
Το Γ σώμα όντως είναι υπερβυσματικο
Πάντως πολλοί από Θεσσαλονίκη με σχετικά καλό βύσμα πήγαιναν Αμύνταιο
Αυτό πρέπει να είναι σχετικά νορμάλ φάση και πρέπει να παίρνει πολύ λαό -
Έστω ότι υπάρχει καλό βύσμα.
Τι προτιμάμε; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι προτιμάμε;Π.Α.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι προτιμάμε;Π.Α.
Και μετα Τ/ΓΕΕΘΑ
Εγγυηση -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και στην Αθήνα τα hawk έχουν τη χειρότερη φήμη , μάλλον επειδή σε αντίθεση με άλλες μονάδες ειναι όντως μάχιμεςΤο Γ σώμα όντως είναι υπερβυσματικο
Πάντως πολλοί από Θεσσαλονίκη με σχετικά καλό βύσμα πήγαιναν Αμύνταιο
Αυτό πρέπει να είναι σχετικά νορμάλ φάση και πρέπει να παίρνει πολύ λαόΜπαααάαααα......το έχουν καπαρώσει Πτολεμαιδιώτες-Φλωρινιώτες-Κοζανίτες....και δεν παίρνει και τόσο λαό
Σε απόσταση ώρας και κάτι από Θεσσαλονίκη και αν υπάρχει μέτριο βύσμα όχι ικανό να μας χώσει εντός Θεσ/νίκης προτιμάμε Α' ΣΣ στην Κοζάνη....υπό διάλυση με ότι αυτό συνεπάγεται....ακόμα και ο κάποτε στρατηγός δκτης έγινε πλέον ταξίαρχος αν θυμάμαι καλά
Ήταν ο αδερφός μου εκεί μέχρι τον προηγούμενο μήνα και σε σχέση με το Δ' ΣΣ στην Ξάνθη που είναι τώρα είναι μέρα με νύχτα.
-
Τι προτιμάμε;Π.Α.
Φυσικα και Π.Α.
-
Τα Χωκ στον Χορτιάτη είναι καλή περίπτωση; Από υπηρεσίες τί λένε; Από την άλλη το ΓΣΣ αξίζει ή πέφτουν πολλές αγγαρίες;
Τα Hawk δεν είναι ιδιαίτερα καλή περίπτωση από άποψη υπηρεσιών αλλά είναι από άποψη συνθηκών. Βέβαια ο δικός μου έφυγε από εκεί πρόπερσι οπότε δεν έχω νεότερη ενημέρωση.
Σαν ιατρός δεν θα πρέπει να ανησυχείς όμως, εκτός αν δεν είναι για σένα όλα αυτά.
εγώ έχω πάει φαντάρος, δεν ξαναπάω!
Για κανονικό φαντάρο ρωτώ...
Πάντως ο ξάδερφός μου πριν 1 μήνα άλλαξε τα χαρτιά του κ εκεί που ήταν ναυτικό θέλει να πάει στρατό. Παίζει να είναι ο μοναδικός.Sent from space using Tapatalk
-
Πάντως ο ξάδερφός μου πριν 1 μήνα άλλαξε τα χαρτιά του κ εκεί που ήταν ναυτικό θέλει να πάει στρατό. Παίζει να είναι ο μοναδικός.
και γω ειχα κανει τα χαρτια μου για ΣΞ και μου ειπαν ολα ενταξει, αλλα μια ωραια πρωια ξαφνικα με καλεσαν στο ΠΝ. Καλυτερα που με γράψανε στα παπαρια τους και δεν περασε η αιτηση μου...
-
Τι προτιμάμε;Π.Α.
Να προτιμήσω και κάποια συγκεκριμένη περιοχή;
-
εγώ έχω πάει φαντάρος, δεν ξαναπάω!
Για κανονικό φαντάρο ρωτώ...
Πάντως ο ξάδερφός μου πριν 1 μήνα άλλαξε τα χαρτιά του κ εκεί που ήταν ναυτικό θέλει να πάει στρατό. Παίζει να είναι ο μοναδικός.Sent from space using Tapatalk
3 μήνες δεν είναι λίγο
-
Τι προτιμάμε;Π.Α.
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!
Εχει μια κεραια (αεροναυτιλιας?) για την οποια υπαρχει ΕΝΑΣ αεροπορος και την οποια ανοιγοκλεινει κατοπιν εντολων. 15-15 πάει...
Bonus: Σε φιλοξενει το ΠΝ! -
Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό το βύσμα αλλά θα το κοιτάξω.
-
Τι προτιμάμε;Πόσο μακρια από το σπίτι σου όμως ?
Γιατί και Αττική μπορεί να σημαίνει χλμ, εγώ ήμουν 42 χλμ -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τι προτιμάμε;Π.Α.
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!
Εχει μια κεραια (αεροναυτιλιας?) για την οποια υπαρχει ΕΝΑΣ αεροπορος και την οποια ανοιγοκλεινει κατοπιν εντολων. 15-15 πάει...
Bonus: Σε φιλοξενει το ΠΝ!Κωλος είναι εκεί για πεζικό
Περί Θητείας [#3]