-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μπουρδέλα είναι δυστυχώς τα Φοκουσάκια...
Ξεκινησα ηδη να ψαχνω για αντικαταστατη , ο αδερφος μου θελει Honda εγω παλι οχι . Οπως και να το κανουμε ειμαι -ΤΟ- Γραφειο Κινησεως , οποτε εγω εγκρινω .
Βγήκε Π.Ε.;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπουρδέλα είναι δυστυχώς τα Φοκουσάκια...
Ξεκινησα ηδη να ψαχνω για αντικαταστατη , ο αδερφος μου θελει Honda εγω παλι οχι . Οπως και να το κανουμε ειμαι -ΤΟ- Γραφειο Κινησεως , οποτε εγω εγκρινω .
Βγήκε Π.Ε.;
Οχι, αλλα δεν μ'αρεσουν οι αβαριες . Αυριο ή την Δευτερα θα κατεβει στο Αγρινιο, εγω θα παρω το ΚΤΕΛ για να φτασω
-
Ανακοινώθηκαν και οι τιμές του νέου focus st στο σαιτ της φορντ.Το φέρανε σε 2 εκδόσεις εξοπλισμού st2 & st3.Θα διατίθεται μόνο κατόπιν παραγγελίας.Οι τιμές είναι 31000€ & 33200€ για τις 2 εκδόσεις με απόσυρση.Επίσης μεγαλώσανε οι εκπτώσεις για το focus 1.6 ecoboost έως 3754€ .
-
Ta 28.500 που έλεγαν αποδείχθηκαν αισιόδοξα δηλαδή. Κρίμα.
-
My horn is back bitches!! Το αυτοκίνητο μου, μάλλον έχει την ικανότητα της αυτοϊασης!
-
Γονιδια Fiat.
-
καλησπερα παιδια, αν δειτε δω viewtopic.php?f=15&t=51672 πριν 1 μηνα ξεκινησα να ψαχνω για diesalaki για 4 ατομα=οικογενεια, καταλαβα οτι fiesta και yaris που ειχα καταληξει ειναι μικρα, οποτε πάω για μικρομεσαιο.Την τουοτα την απεριψα επειδη δεν βγάζει σε diesel το auris, οποτε κοιταω για focus ή για καμια αλλη μαρκα σε αλλη εταιρεια, αυριο θα παρω τηλ να μου πουν τιμες 1600cc 95ps, αλλα φοβαμαι μηπως ειναι λιγο για 1350κιλα... οποτε αν πάω στο 115ps ποσο θα παει το μαλι.Κ αξιζουν το focus παιδες απο τραβηγμα και οδηγικη συμπεριφορα, πειτε μου διοτι απο ford ειμαι ασχετος.Το focus μου αρεσει πολυ διοτι εχει το ιδιο ταμπλο με το fiesta και sony ηχοσυστημα, εχ@σα οταν μπηκα μεσα
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Το focus μου αρεσει πολυ διοτι εχει το ιδιο ταμπλο με το fiesta και sony ηχοσυστημα, εχ@σα οταν μπηκα μεσαNτάξει, δεν το λες και ίδιο το ταμπλό, κοινά στοιχεία έχουν απλά.
Τόσο χάλια το σόνυ όμως και έχεσες;
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Την τουοτα την απεριψα επειδη δεν βγάζει σε diesel το aurisΠου το είδες αυτό; Βγαίνει σε diesel , το ίδιο μοτέρ με το yaris για την ακρίβεια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το focus μου αρεσει πολυ διοτι εχει το ιδιο ταμπλο με το fiesta και sony ηχοσυστημα, εχ@σα οταν μπηκα μεσα
Nτάξει, δεν το λες και ίδιο το ταμπλό, κοινά στοιχεία έχουν απλά.
Τόσο χάλια το σόνυ όμως και έχεσες;
έφτασα σε οργασμό... πως να στο πω ρε φίλε!
ακου έχεσα -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Την τουοτα την απεριψα επειδη δεν βγάζει σε diesel το auris
Που το είδες αυτό; Βγαίνει σε diesel , το ίδιο μοτέρ με το yaris για την ακρίβεια.
έτσι μου είπαν στην αντιπροσωπεία στην χαλκιδα... τι να πω ξερω εγω, τωρα που μου το ειπες θα ξαναρωτησω.. 'οτι να ειναι μαλλον λενε εδω στην ελλαδα'
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
My horn is back bitches!! Το αυτοκίνητο μου, μάλλον έχει την ικανότητα της αυτοϊασης!Εντομεταξύ διάβαζα χθες αυτά που έγραφες για την κόρνα και σήμερα που έτυχε να πατήσω κόρνα ανακάληψα ότι έπαθα το ίδιο, έλεος.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
My horn is back bitches!! Το αυτοκίνητο μου, μάλλον έχει την ικανότητα της αυτοϊασης!
Εντομεταξύ διάβαζα χθες αυτά που έγραφες για την κόρνα και σήμερα που έτυχε να πατήσω κόρνα ανακάληψα ότι έπαθα το ίδιο, έλεος.
Εχει μπουκωσει? Αν κορναρεις για πολλη ωρα θα επανελθει!
-
Όντως μου το είχε πει ένας φίλος το απόγευμα που είχε μπει στο αυτοκίνητό μου, ε και πάτησα για κανά λεπτό κόρνα και είναι μια χαρά
-
FIESTA Facelift.
-
ωχ το ψιλοχάλασαν μπροστά .Του κοτσάρανε την μούρη του νέου mondeo που θα έρθει το 2013.Ο,τι είχε κάνει η mitsubishi για το colt f/l που του έβαλε τη μούρη του lancer.Tι εμπνεύσεις είναι αυτές?Πάντως η νέα μούρη φέρνει κάτι σαν aston martin.Μήπως θα το οδηγά ο james Bond στο επόμενο 007 ?Από εσωτερικό έχουμε φώτο?Αφού θα μπει ο 1.0 ecoboost όμως χαλάλι.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
ωχ το ψιλοχάλασαν μπροστά .Του κοτσάρανε την μούρη του νέου mondeo που θα έρθει το 2013.Ο,τι είχε κάνει η mitsubishi για το colt f/l που του έβαλε τη μούρη του lancer.Tι εμπνεύσεις είναι αυτές?Πάντως η νέα μούρη φέρνει κάτι σαν aston martin.Μήπως θα το οδηγά ο james Bond στο επόμενο 007 ?Από εσωτερικό έχουμε φώτο?Αφού θα μπει ο 1.0 ecoboost όμως χαλάλι.όντως η μούρη φέρνει κάτι σε Aston....xλιδή!
Ιδού και το εσωτερικό του.
-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
ωχ το ψιλοχάλασαν μπροστά .Του κοτσάρανε την μούρη του νέου mondeo που θα έρθει το 2013.Ο,τι είχε κάνει η mitsubishi για το colt f/l που του έβαλε τη μούρη του lancer.Tι εμπνεύσεις είναι αυτές?Πάντως η νέα μούρη φέρνει κάτι σαν aston martin.Μήπως θα το οδηγά ο james Bond στο επόμενο 007 ?Από εσωτερικό έχουμε φώτο?Αφού θα μπει ο 1.0 ecoboost όμως χαλάλι.
όντως η μούρη φέρνει κάτι σε Aston....xλιδή!
Ιδού και το εσωτερικό του.
Υπέροχο εσωτερικό,εύγε!Τύφλα να έχουν κάτι premium τύπου Α1,ds3,mito,cooper .
-
http://www.auto-power-girl.com/wallpape ... a_st/77107
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Υπέροχο εσωτερικό,εύγε!Τύφλα να έχουν κάτι premium τύπου Α1,ds3,mito,cooper .
Ήταν η αντικειμενική ενημέρωση της ημέρας από το fiestaro.
Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο βράδυ.
FORD FORUM