-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Βλέπεις Αλέξανδρε που μας καταντησαν αυτοί που ψηφίζαμε τόσα χρόνια? Να μας λέει ο ''γλύκας'' να κάτσουμε ήσυχα γιατι θα μας εξαφανίσουν οι ξένοι κ......δάχτυλοι!
Δεν ξέρω αν ο InFiNiTy νιώθει υπερηφανος ως έλληνας.Αυτοί που ψηφίζετε τόσα χρόνια σας κατάντησαν περήφανους νεοελληναράδες.
-
Οκ!
Εσύ πως νιώθεις ως ελληνας? -
Ωραία. Εσύ;
-
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... ki-skopia/
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ωραία. Εσύ;Ωραία και εγώ. Ειδικά τωρα με την σόδα ..φίνα!
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
χρηματοδοτείς τα αλβανόφωνα κόμματα εξουσίας και ο γκρουέφσκι και οι παπαριές του πάνε περίπατο....
ΔΕΝ κάνεις κάτι τέτοιο με τους αλβανούς,έχουν πολύ πέραση στη περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια...εκτός αν εννοείς μια τους αλβανους, μια τους βουλγαρογυφτους...όχι φυσικά ότι θα γινόταν ποτέ στη συγχρονη ελλάδα που είναι η μεγαλύτερη παραλιακή καφετέρια στον κόσμο...
νομίζω πάντως ότι η σχέση μας με τη ΦΥΡΟΜ είναι κάτι παραπάνω από άψογη, ευτυχισμένοι αυτοι έρχονται και αγοράζουν από το Κόσμος, ο Βεροπουλος πουλάει πάνω,εμείς τους κοτσάρουμε το ΦΥΡΟΜ όπου θέλουμε, αυτοί λέγονται Μακεδονια στο CNN, δε βλέπω λόγο να αλλάξει κάτι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γελοίος και εδώ όπως σε όλα τα θέματα άλλωστε.Δεν μου έφτανε η.... 'αγαπούλα σου' παραπάνω, τώρα μου παραθέτεις κι αυτόν...!! Πού θα πάει όμως, θα τον βαρεθείς κι εσυ κάποια στιγμή και θα λάβεις τα μέτρα σου...!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χρηματοδοτείς τα αλβανόφωνα κόμματα εξουσίας και ο γκρουέφσκι και οι παπαριές του πάνε περίπατο....
ΔΕΝ κάνεις κάτι τέτοιο με τους αλβανούς,έχουν πολύ πέραση στη περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια...εκτός αν εννοείς μια τους αλβανους, μια τους βουλγαρογυφτους...όχι φυσικά ότι θα γινόταν ποτέ στη συγχρονη ελλάδα που είναι η μεγαλύτερη παραλιακή καφετέρια στον κόσμο...
νομίζω πάντως ότι η σχέση μας με τη ΦΥΡΟΜ είναι κάτι παραπάνω από άψογη, ευτυχισμένοι αυτοι έρχονται και αγοράζουν από το Κόσμος, ο Βεροπουλος πουλάει πάνω,εμείς τους κοτσάρουμε το ΦΥΡΟΜ όπου θέλουμε, αυτοί λέγονται Μακεδονια στο CNN, δε βλέπω λόγο να αλλάξει κάτι...
έχεις απόλυτο δίκιο.....και έτσι μια χαρά είναι.
ο αδελφός μου εργάζεται ως κάπτεν σε θαλαμηγό σκοπιανού...καλά λεφτά και είναι και ευχαριστημένος.... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
+1 Amen bro . Βλέπε Συρία .
Το διαβάζω ακριβώς από την ανάποδη. Ένα χρόνο ο Assad κάνει ότι θέλει με τις πλάτες της Ρωσίας και αυτό δεν θα αλλάξει όσο υπάρχει βάση του Στόλου εκεί. Στις άλλες χώρες που δεν προστάτευαν οι Ρώσοι έγινε της πόρνης.
Aν και οφ-τοπικ θα διαφωνήσω. Στη Συρία δε γίνεται ντου γιατί η εναλλακτική είναι ακόμα χειρότερη. Λίγο ακόμα να πάρουν δύναμη οι αντικαθεστωτική και το ΝΑΤΟ θα χαρίζει όπλα στον Άσαντ.
-
Με τι λεφτα το κανεις αυτο; Με τα λεφτα του μνημονιου 1 ή του μνημονιου 2;
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Γιατί όσο είμαστε 1000 άτομα = χίλιες γνώμες, θα μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου.
εγω λεω να αποκτησουμε ολοι τη γνωμη ΣΟΥ για να εισαι ικανοποιημενος
Παντου υπαρχουν διαφωνιες, ειναι φυσικη εξελιξη καθε μα καθε μη αυταρχικης κοινωνιας. Η κοινωνια ουτε ειναι ουτε φυσικα και πρεπει να ειναι στρατος οπου προφανως ειναι απολυτως λογικο (και θεμιτο) να μην υπαρχουν διαφωνιες και πλουραλισμος. Και παντου υπαρχει ξεσαλωμα. Στην Αγγλια ας πουμε το ξεσαλωμα του Π/Σ/Κ ειναι πολυ πιο ακραιο απ'το δικο μας. Σχεδον παντου ισχυει επισης το η πλειοψηφια των ανθρωπων δεν παιρνει χαμπαρι.
Δε μας εχουν του κλωτσου και του μπατσου γενικως εξαιτιας των παραπανω, ειδικοτερα επειδη εχουμε 1000 ατομα με 1000 αποψεις (το ιδιο συμβαινει και στις ΗΠΑ και σε καθε δυτικη χωρα). Μας εχουν του κλωτσου και του μπατσου γιατι ως δυναμη ειμαστε ασημαντη, ειμαστε υποχρεωτικα εξαρτημενοι απο μεγαλες δυναμεις για να επιβιωσουμε και ημασταν απο ιδρυσεως (τωρα η μονη λογικη συζητηση ειναι ΠΟΙΑ δυναμη θα ειναι αυτη απ'την οποια θα ειμαστε/μας συμφερει να ειμαστε εξαρτημενοι). Με δυο λογια, μας εχουν του κλωτσου και του μπατσου επειδη ειμαστε και ημασταν παντα. Τοσο απλο. Απλως, οπως και στα λοιπα ζητηματα, προσπαθουμε να βρουμε μια ανυπαρκτη αιτιολογηση αντι για την πιο απλη και λογικη που θα επρεπε να ερχεται αυτοματα στο μυαλο ως αυτονοητη αλλα δε βολευει. πχ στην ερωτηση 'ποια ειναι η αιτια της κρισης;'αν μπορουσαμε να δωσουμε τις παρακατω επιλογες:
α. το υπερογκο χρεος σε συνδιασμο με το επι δεκαετιες συνεχομενο ελλειμμα και ενα εξαιρετικα διεφθαρμενο κρατος οπου η φοροδιαφυγη και το ρουσφετι κατεχουν κεντρικη θεση στην κοινωνια
β. οι εβραιοι που θελουν να εξαφανισουν τη γλωσσα και τον πολιτισμο μας γιατι μας μισουν και μας μισουσαν απ'τα βαθη των αιωνων και ζηλευουν τις υπεροχες θαλασσες του αιγαιου
all my money χαλαρα το Ελλημπανατο θα ψηφιζε βου.
Λοιπον, η πιο απλη εξηγηση του γιατι σε εχουν του κλωτσου και του μπατσου, αναλυοντας και τα σχετικα νουμερα (ΑΕΠ χωρας, δυνατοτητες ως περιφερειακη δυναμη, παραγωγικες ικανοτητες, στρατιωτικη δυναμη κλπ) ειναι οτι μαλλον εισαι του κλωτσου και του μπατσου .Περι Ρωσιας εγω συμφωνω με REALZEUS εδω. Σαφως και υπολογισιμη δυναμη μην τρελαθουμε τωρα. Σαφως και ξερει να υπερασπιζεται τα συμφεροντα της το ειδαμε και στη Γεωργια αυτο (και μη μου πειτε οτι σιγα τη δυναμη, προφανως και δεν ειναι, αλλα εμεις τι θα παθαιναμε αν μπουκαραμε στα Σκοπια;; ) αλλα και στις Κουριλες νησους. Η Ρωσια βασικα ειναι ο μονος εχθρος που πραγματικα φοβουνται οι ΗΠΑ γιατι ειναι ο μονος εχθρος που θεωρητικα θα μπορουσε να καταστρεψει τις ΗΠΑ (κυριως ως επιρροη προς τριτες χωρες, δε μιλαω για μια ουτοπικη αμεση πολεμικη συγκρουση). Καλα βεβαια ολα αυτα αλλα το προβλημα ειναι οτι η Ρωσια δεν ειναι αξιοπιστος partner IMΟ. Kαι δυστυχως η παλια Ρωσια που πολλοι απο εμας αγαπησαμε εχει πεθανει εδω και αιωνες. Εννοω η επαναστατικη Ρωσια των τεχνων, του πολιτισμου και των επιστημων γαμηθηκε απο ενα καθεστως που εβαζε στο επικεντρο τον bydlo κωλοεργατη με εντελως λαθος τροπο και γαμησε ολα τα υπολοιπα. Προτιμω 100000000 φορες Τσαρικη Ρωσια ή αντε μεχρι τα μεσα-τελη του 1930 παρα οτιδηποτε ηρθε μετα . Ειδικα η καπιταλ μαφιοζοκρατια του Πουτιν ειναι νομιζω εντελως αηδιαστικη
-
Καλά, προφανώς το (α) θα επέλεγαν οι περισσότεροι.
Εκτός αν τους έβαζες στην εξίσωση.
Πχ αν έλεγε 'μπλαμπλα και η κακή λειτουργία του φοροεισπρακτικού συστήματος' -> ο εφοριακός Τσιμπίδογλου θα ψήφιζε (β) μαζί με 2 δεκάρικους για τη Μέρκελ και το ΣόροςΔηλαδή, τους λόγους σχεδόν όλοι τους γνωρίζουν, την συμμετοχή τους, μικρή ή μεγάλη, αρνούνται.
Η μητέρα Ρωσσία χρησιμοποιήθηκε από πολλούς ήδη από την Επανάσταση του 21. Ο Τσάρος, ο Κόκκινος Στρατός, το Ξανθόν Γένος, λες και οι Βούλγαροι είναι λιγότερο δικοί τους και δεν θέλουν άκρες στο Αιγαίο.
Πάντως το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο ΚΚ, του κόμματος των ΗΠΑμερικάνων, πλεύρισε τους Ρώσσους, ενώ ο σοσιαλιστής ΓΑΠ έσκισε τις συμφωνίες που δεν βόλευαν τις ΗΠΑ.
Να σπάσουμε τώρα και πλάκα με αυτούς που δεν θέλουν συμμαχίες με το Ισραήλ στον οικονομικό τομέα. Μας περισσεύουν οι σύμμαχοι δηλαδή και δεν γουστάρουμε ούτε αυτούς.
-
Με τις... ευλογίες των ΗΠΑ.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια έσπευσε να επιδοκιμάσει την ενέργεια του αλβανικής καταγωγής υπουργού Αμυνας της ΠΓΔΜ Φατμίρ Μπερίσι να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των μαχητών του UCK στην περιοχή του Κουμάνοβο.
Την ενέργεια όμως του υπουργού επέκρινε σφόδρα το σύνολο της σλαβομακεδονικής ηγεσίας, με πρώτο τον... πρόεδρο της χώρας Γκ. Ιβάνοφ, το κυβερνητικό κόμμα VMRO-DPMNE και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης SDMS.
Βέβαια, στο πλευρό του Μπερίσι βρέθηκε το κόμμα του, DUI, που αποτελεί τον κυβερνητικό εταίρο του Ν. Γκρούεφσκι και έχει πρόεδρο τον Αλί Αχμέτι, ο οποίος υπήρξε ο πολιτικός διοικητής του UCK
http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... z23zsfL7spέτσι κι αλλιώς από σφαγές γνωρίζουν....θα σφαχτούνε στο τέλος μεταξύ τους.
-
Και πόσο χαζός μπορεί να είναι κάποιος ώστε να μην καταλαβαίνει οτι όταν τα πράγματα γίνουν μπουρδέλο στη γειτονιά σου έχεις πιθανότητες να σε πάρει και εσένα η μπάλα έμμεσα η άμεσα
-
όσο χαζός και άσχετος με τη πραγματικότητα είναι ο μέσος έλληνας πολίτης τι κέρδισα?
-
είπαμε το μοτο αυτού του φόρουμ είναι ότι όλες οι απόψεις των άλλων είναι βλακώδεις, εκτός βέβαια της δικής μας....
-
Πάντως στα σύνορα όταν μπήκα Σκόπια ο αστυνομικός μου μίλησε Ελληνικά χωρίς ιδίωμα και με άφησε να περάσω. Ευγενικός, θα μπορούσε να είναι κ Έλληνας. Στα ελληνικά σύνορα ο αστυνομικός μίλησε σπαστά ελληνικά κ ήθελε κέρασμα καφεδάκι. Τελικά με τα λίγα, με τα πολλά του έδωσα ένα 5€ να πάει να κεράσει την δική του μία πάστα, η οποία από τα πολλά κεράσματα σαν βόδι θα είναι...
Τώρα που θα ανέβω θα κάνω χαρτονομίσματα δικά τους να τους δίνω 1€ σε χαρτονόμισμα κ να νομίζουν ότι είναι πασσάδες...
Παλιομ@&€κες...Ξέχασα να πω πως χθες είδα ένα αστέρι βεργίνας (όχι της μπύρας) στον ώμο ενός... Δε φαινόταν κ δε μιλούσε ελληνικά...
Sent from space using Tapatalk
-
Για ποιό λόγο ήθελε κέρασμα;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πάντως στα σύνορα όταν μπήκα Σκόπια ο αστυνομικός μου μίλησε Ελληνικά χωρίς ιδίωμα και με άφησε να περάσω. Ευγενικός, θα μπορούσε να είναι κ Έλληνας. Στα ελληνικά σύνορα ο αστυνομικός μίλησε σπαστά ελληνικά κ ήθελε κέρασμα καφεδάκι. Τελικά με τα λίγα, με τα πολλά του έδωσα ένα 5€ να πάει να κεράσει την δική του μία πάστα, η οποία από τα πολλά κεράσματα σαν βόδι θα είναι...Δηλαδή μίλαγε σπαστά ελληνικά ο Έλληνας; Και γιατί ήθελε πουρμπουάρ; Λόγω κρίσης;
-
Για να μην παρεξηγηθώ, λέγοντας στα ελληνικά σύνορα εννοούσα στα σύνορα προς Ελλάδα κ αναφερόμουν στον σκοπιανό αστυνομικό. Ο έλληνας αστυνομικός δεν ζήτησε κάτι. Ο Σκοπιανός ζήτησε για να με αφήσει να περάσω, όπως κ από τον Τούρκο με γερμανικές πινακίδες που ήταν μπροστά μου.
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Για να μην παρεξηγηθώ, λέγοντας στα ελληνικά σύνορα εννοούσα στα σύνορα προς Ελλάδα κ αναφερόμουν στον σκοπιανό αστυνομικό. Ο έλληνας αστυνομικός δεν ζήτησε κάτι. Ο Σκοπιανός ζήτησε για να με αφήσει να περάσω, όπως κ από τον Τούρκο με γερμανικές πινακίδες που ήταν μπροστά μου.Sent from space using Tapatalk
Ειναι δυνατον να αισθανεσαι ασφαλεις σε χωρες που συνεχως ζητανε χρηματα για να σε αφησουν; Τι και αν πεσεις σε καποιον που δεν θα του αρεσει το ποσο που μπορεις να δωσεις;
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας