-
εγω θα ελεγα αφου ειναι τόσο κελεπουρί το αμάξι, καλύτερα να το κρατήσετε. Να δώσεις μια τέτοια αμαξάρα για 6-7κ αμαρτία απο τον θεό ειναι.
-
Gabrio ΣΕ λέω! Γερμανός!
-
Ποιος ειπε οτι το δινουμε το εργαλειο?
Και σιγουρα οσοι δεν μπορουνε να συντηρησουνε ενα 2λιτρο με οποινδηποτε τροπο,θα ανοιξουνε το κουτακι της χολης.
Καλη καρδια,δεν πραζ....... -
Στο θέμα αυτό μιλάμε για την επόμενη γενιά βέβαια.
-
Ο χρήστης puntogt255ps έγραψε:
Aν δεν πηρες ακομα το slk 200 τυχερος εισαι,σημερα με 6-7.000 βρισκεις σε αριστη κατασταση.....
Εχει η κοπελα μου απο το 2003 σε μαυρο ειναι το 2λιτρο και ειναι ακομα και σημερα πολυ μουρατο......
Ειναι αυτο που λεμε πραγματικο αυτοκινητο.....
Φοραει και 35 λιτρων τεποζιτο υγραεριου με αποτελεσμα Αθηνα-ελαφονησος(λακωνια)-Αθηνα να μην καψουμε πανω απο 70 ευρω,υπολογισμενα μεσα και 10ευρω βενζινη αφου απο ελαφονησο στην επιστροφη βρηκαμε γκαζι στην ....τριπολη!
Που τριξιμο?απολυτως τιποτα!
Και ποιο mx5,τι να συγκρινουμε τωρα,βλεπεις τον φθονο διαφορων.....gabrio οταν κυκλοφορει ανοιχτο
Γερμανικη ποιοτητα σε ολο το μεγαλειο της,πας 200 και νομιζεις οτι εισαι στα 120!
Αμα βρεις ενα,να το παρεις με κλειστα ματια......1 χρονο κ 5μηνες μετα... καλα μην τρελαινεσαι μεγαλε.... σιγα μην εχω μχ5 ή s2000 κ ζηλεψω το μερσεντέ το σουπερ καμπριο. αυτο δε με την ''γερμανικη ποιοτητα σ ολο της το μεγαλειο''!!! παραλιγο να πνιγω...χαχαχα...ωραιος! αντε κ του χρονου
-
Είναι γνωστό ότι όλος ο κόσμος ζηλεύει τα γκαμπριο των 6000€
-
Ο χρήστης kotsifos έγραψε:
Aν δεν πηρες ακομα το slk 200 τυχερος εισαι,σημερα με 6-7.000 βρισκεις σε αριστη κατασταση.....
Γερμανικη ποιοτητα σε ολο το μεγαλειο της,πας 200 και νομιζεις οτι εισαι στα 120!
Αμα βρεις ενα,να το παρεις με κλειστα ματια......1 χρονο κ 5μηνες μετα... καλα μην τρελαινεσαι μεγαλε.... σιγα μην εχω μχ5 ή s2000 κ ζηλεψω το μερσεντέ το σουπερ καμπριο. αυτο δε με την ''γερμανικη ποιοτητα σ ολο της το μεγαλειο''!!! παραλιγο να πνιγω...χαχαχα...ωραιος! αντε κ του χρονου
ιαπωνικη ποιοτητα εννοεις μαλλον....
Τα απολυτα αμαξια ειναι αυτα που πας με 120 και νομιζεις οτι πας με 200, ακριβως το αντιθετο. Τζαμπα κεφια.
Αμα ειχα ΣΛΚ 2λιτρη χωρις προβληματα δεν θα τη σκοτωνα στα 6-7 με τιποτα, να κανω μαγκα τον αγοραστη της, δεν γουσταρω. Θα ζουσα μαζι της μεχρι τελους.
Ψαχνομαι για BARCHETTA ομως
...διοτι στην ζωη μετρανε και αλλα πραγματακια. -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Αμα ειχα ΣΛΚ 2λιτρη χωρις προβληματα δεν θα τη σκοτωνα στα 6-7 με τιποτα, να κανω μαγκα τον αγοραστη της, δεν γουσταρω. Θα ζουσα μαζι της μεχρι τελους.Οπως εκανε εμενα ο πωλητης....
Και γω συμφωνω οτι θα μπορουσα να γερασω μ αυτο το αμαξι και ειναι η πρωτη φορα που το λεω μετα απο αρκετα αξιολογα αυτοκινητα που ειχα
Αν και εδω το θεμα ειναι η r171 και οχι η παλια 2λιτρη r170 -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αμα ειχα ΣΛΚ 2λιτρη χωρις προβληματα δεν θα τη σκοτωνα στα 6-7 με τιποτα, να κανω μαγκα τον αγοραστη της, δεν γουσταρω. Θα ζουσα μαζι της μεχρι τελους.
Οπως εκανε εμενα ο πωλητης....
Και γω συμφωνω οτι θα μπορουσα να γερασω μ αυτο το αμαξι και ειναι η πρωτη φορα που το λεω μετα απο αρκετα αξιολογα αυτοκινητα που ειχα
Αν και εδω το θεμα ειναι η r171 και οχι η παλια 2λιτρη r170τοπα επειδη η φιλη του ειχε 2λιτρη...οπως ειπε
εσυ να μας πεις και για το ΜΡ2 που ειχες, διοτι ενδιαφερεται φιλος μου, σε συγκριση με την SLK σου...
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
εσυ να μας πεις και για το ΜΡ2 που ειχες, διοτι ενδιαφερεται φιλος μου, σε συγκριση με την SLK σου...
σιγουρα πιο αμεσο και πιο παιχνιδιαρικο το mr2 αλλα η αισθηση στην slk ειναι μεγαλης κατηγοριας αυτοκινητου....ταξιδι, δυναμη, ασφαλεια, φρενα καλυτερο το slk αλλα σε στροφες το Mr2 ειναι απιστευτα απολαυστικο πραγμα που δεν φτανει η slk
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
φρενα καλυτερο το slkΤα νούμερα πάντως διαφωνούν.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
φρενα καλυτερο το slk
Τα νούμερα πάντως διαφωνούν.
η αισθηση μου ειναι αυτη οτι δηλ σου δινουν μεγαλυτερη σιγουρια....οχι οτι ο ιαπωνας εχει κακα
εχεις καποιον πινακα να δουμε? -
Από εδώ το είδα:
-
Το ότι ένα αυτοκίνητο φρενάρει σε τυποποιημένη δοκιμή σε μικρότερη απόσταση δε σημαίνει ότι οπωσδήποτε έχει καλύτερα φρένα. Ειδικά όταν ζυγίζει το μισό (που λέει ο λόγος) από το άλλο. Από την άλλη αν τα φρένα δίνουν καλή αίσθηση μπορεί να σε κερδίσουν έστω κι αν υστερούν σε απόλυτη επίδοση. Τα φρένα στην πράξη δοκιμάζονται για την αίσθησή τους, την πληροφόρηση, ρυθμισιμότητα, αντοχή, ομαλότητα, επαναληψιμότητα κλπ. Και βέβαια εκτός από το 50/100/130-0 υπάρχουν όλα τα ενδιάμεσα και όλα τα φρεναρίσματα που ξεκινάνε με παραπάνω...
Στη συγκεκριμένη μονομαχία πάντως οι αριθμοί είναι σαφώς υπέρ του ΜΡ2 για μέχρι τα 130 και για τα όσα λέω δεν ξέρω τι ισχύει για τα δύο αυτά αυτοκίνητα αλλά αναφέρομαι γενικότερα. -
Ο χρήστης cjgeorgio έγραψε:
Γεια σας σε όλους εδώ μέσα...
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο με κόστος 20.000-25.000...
Κοίταξα για καινούργια και δεν μου έκανε κλικ κάποιο και δεν θα ήθελα να πάρω έναν κουβά...(hachback)
Θέλω cabrio να έχει ποιότητα όνομα κύρος να μην τρίζει (ακαμψία) να έχει σηδερένια ορόφη (ασφάλεια) να οδηγιέται άνετα με ανοιχτή οροφή (aircraft) να είναι αυτόματο και να έχει ένα αξιόπηστο μοτέρ για να κάνει άνετα χιλιόμετρα....
Οπότε κατέληξα στο slk 200...
Απέριψα το mx5 γιατί δεν είναι και τόσο αμάξι για μένα (1,85) και από εξοπλισμό και ποιότητα είναι -
Το BMW Z4 μου αρέσει άλλα θα ξεφύγουμε σε κυβικά και έχει μαλακιά οροφή...
Το HONDA S2000 ωραίο αλλά ξεσκισμένο και πολύ βαβούρα.... ( θέλω άνετα ταξίδια )
Να φέρω αμάξι από γερμανία δεν θέλωδιότη υπάρχουν ήδη πολλά και στην Ελλάδα.
Τα περισσότερα είναι 2004-2005-2006 ( που είναι το ίδιο αμάξι) με 50.000-80.000 χλμ..
Από μάντρα η από ιδιώτη? (άμα έχει book servis και το πάω σε ένα συνεργιό mercedes θα μάθω αν είναι καλό)
Η μηχανή 1.8 με 163 ps έχει φορεθεί σε αρκετά αμάξια και δεν έχω ακούσει σοβαρά προβλήματα + ότι δουλεύει πολύ καλά με lpg (υγραέριο) και έχουν βάλει πάρα πολύ στο αμάξι τους...
Το slk έχει ρεζέρβα και μπαίνει άνετα μπουκάλα στρόγγυλη.....
Πρέπει να προσέχω κάτι συγγεκριμένο στο slk?
Ελπίζω να έχουμε μια σοβαρή σηζήτηση σε αυτό το θέμα... και να μην βγούμεΑδερφέ την αγόρασες τελικά...?Θα μας πεις και εμάς γιατί είμαι στην ίδια ετεροχρονισμένη σκέψη...
-
Υπαρχει μια του 05 ή 06 δε θυμαμαι, ενος φιλου. 20.000 χλμ πραγματικα, οποιος ενδιαφερεται.
Mercedes slk200 r171 αγορά μτχ..