-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι ακούτε όταν ποδηλατείτε, απο πεζούς και οδηγούςέχει μερικά θεικά!
Μαμά-παιδάκι περιμένουν να διασχίσουν δρόμο, φίλος με σπαστό ποδήλατο strida πεταλάρει...μαμά γυρίζει προς παιδάκι «περίμενε να περάσει το πατίνι πρώτα και μετα...
Πιτσιρίκος πεντάχρονος, ενώ 'το παλεύει' με την ισοροπία στο καινούργιο του ποδήλατο, του κουδουνίζω καθώς τον προσπερνώ και τον καμαρώνω.
Με κοιτάζει μ' ανοιχτό το στόμα θαυμάζοντας το ποδήλατό μου και καθώς απομακρύνομαι με ρωτά, 'ρε φίλε τι τάξη θα πάς;'
Πίνω και μεθώ...
[υποσημείωση είμαι πανω από πενήντα με άσπρα μουστάκια...]Η συναναστροφή με πιτσιρικάδες είναι ένα από τα καλά της εμπλοκής με τα ποδήλατα για εμάς τους γηραιότερους
Εμένα μου συμβαίνει πολλές φορές να με σταματάνε στον δρόμο ποδηλάτες πιτσιρικάδες (καμιά φορά πολύ μικροί) να με ρωτάνε για λάστιχα, φρένα, κουδούνια, πλάκα έχει
Μερικές φορές μάλιστα έρχονται και χωρίς λόγια σε προκαλούν για κόντρα.
Φυσικά επιβάλλεται πάντα να κερδίζουν, το δικαιούνται... -
-
Έχω ένα Frejus Mountain Bike 18 ταχυτήτων. Το έχω βάψει μπλε για τι μου έγινε χάλια από τη σκουριά.
Έκανα 16 χιλιόμετρα τον Ιούνιο με 18 χλμ/ω μέση ταχύτητα, αλλά τώρα κάνω λιγότερα γιατί με τη ζέστη δεν μπορώ. -
Ποδήλατο σούπερ μάρκετ χωρίς παρεξήγηση αλλά αφού την παλεύεις είναι καλύτερο από το τίποτα.
Sent from my Nexus S using Patatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποδήλατο σούπερ μάρκετ χωρίς παρεξήγηση αλλά αφού την παλεύεις είναι καλύτερο από το τίποτα.Sent from my Nexus S using Patatalk 2
Στη Σάμο δεν υπάρχουν και τα κορυφαία ποδήλατα.
-
Καλώς ή κακώς όλοι με ποδήλατα σούπερ μάρκετ ξεκινήσαμε/μάθαμε. Δεν πιστεύω να είχατε όλοι TREK,SCOTT με ultegra,tiagra,campagnolo κτλπ.
Συνέχισε ακόμα και με το Frejus. Aν κολλήσεις και μετά βλέπεις για αναβάθμιση.
Για όσους δεν το διαβάσανε.(εκτός από τον elteo δηλαδής )
http://goo.gl/qQSmEΕ ρε και να πετύχαινε ένα freeday/ποδηλατόβολτα με 150-200 άτομα. Δεν θα την έβγαζε καθαρή.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Καλώς ή κακώς όλοι με ποδήλατα σούπερ μάρκετ ξεκινήσαμε/μάθαμε. Δεν πιστεύω να είχατε όλοι TREK,SCOTT με ultegra,tiagra,campagnolo κτλπ.Συνέχισε ακόμα και με το Frejus. Aν κολλήσεις και μετά βλέπεις για αναβάθμιση.
Σωστός
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Ποδήλατο σούπερ μάρκετ χωρίς παρεξήγηση αλλά αφού την παλεύεις είναι καλύτερο από το τίποτα.
Στη Σάμο δεν υπάρχουν και τα κορυφαία ποδήλατα.
Μην μου δινεις σημασια. Ειμαι 'καμμενος' με τα ποδηλατα. Εχω 2 (υβριδικο & full susp) κ οσονουπω αν μου περισσεψουν ευρω θα παρω κ εισαγωγικη κουρσιτσα. Απλα το σχολιο μου αφορουσε το ποδηλατο κ οχι εσενα προσωπικα.
-
σας διαβαζω και ντρεπομαι...
εχω να κανω ποδηλατο απο δευτερα γυμνασιου οταν μου εκλεψαν ενα King's Boy που ειχα....οι πλακα ειναι οτι οι κολλητοι στα '40 ερχονται' τους ξαναρθε η καψα και θελουν με παρασυρουν στον βουρκο...
-
Kαρμπόνιασα!
-
Που κατάφερες να βρεις κάρμπον παλουκόσελο που να δένει σε μηχανισμό πρόσδεσης σέλας που χρησιμοποιούνταν 40 χρόνια πριν???? Μου κάνει εντύπωση που φτιάχνουν τετοιους σκέτους σωλήνες κάρμπον με την μείωση της διατομής για να πάρει αυτό το μηχανισμό...
Ερώτηση 2: Εάν είναι μόνο κάρμπον και ουχί αλουμινίου με επικάλυψη είδες διαφορά στην άνεση λόγω ελαστικότητας πέρα από το πλασέμπο του κάρβουνου?
-
Τοσο καλή δουλειά έκανα ο π@ύστης ?
Αυτοκόλλητο καρβουνιάς ειναι ρε συ travelman. -
θα το βαλεις μονος σου στο αυστραλιανο?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τοσο καλή δουλειά έκανα ο π@υστής ?
Αυτοκόλλητο καρβουνιάς ειναι ρε συ travelman.γουέλ ντάν για την προσπάθεια πάντως, ψαρώνει άσχημα τον κόσμο!!
-
Απο που το πήρες το αυτοκόλλητο;
-
Έλεγα από ebay στην αρχή αλλά τελικά με πληροφόρησε ένας γνωστός ότι έχει σε αυτά τα 1euroshop και το τσίμπησα. 50χ70cm 5 ευρώ.
-
Είναι δυνατόν; Μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω;
Αδοξο τέλος στην καριέρα του Λανς Αρμστρονγκ, ενός θρύλου της ποδηλασίας
http://sports.in.gr/othersports/article/?aid=1231210252 -
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Είναι δυνατόν; Μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω;αυτό ακριβως αναρωτιόντουσαν ολοι εκεινα τα 7 χρόνια
-
Έσπασα το μπροστινό ντεραγιέ από το κουρσάκι που αναπαλαιώνα (έσπασε το clamp από πλαστικό, όταν πήγα να το ξαναβάλω). Επειδή δεν βρίσκω φτηνό ντεραγιέ για κούρσες, μπορώ να βάλω ένα οποιοδήποτε από mountain? Τα shifters είναι τα παλιά, πεταλούδες στο κάτω λαιμό.
Η ζωή...ποδήλατο!