-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Καλα εννοειται πως ακομα κυκλοφορουν καλα αυτοκινητα...απλα σταματησε το φαινομενο σε καθε δρομο να πετυχαινεις και μια cayenne..βεβαια σε αυτο εχει συμβαλλει και η τραγικη τιμη της βενζινης...ειπαμε τα μεταξωτα βρακια χρειαζονται και μεταξωτους κωλους...Οσο για αυτους που το αυτοκινητο ηταν μεσο για να αισθανονται ανωτεροι,τωρα μαλλον ειναι στο ενοικιο..Ναι αυτό είναι αλήθεια. Καλό θα ήτανε να έπεφτε όμως η τιμή της βενζίνης γιατί μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και εκτός από κάποιους κάποιους έχουμε αναγκαστεί να πληρώνουμε χρυσή και εμείς τη βενζίνη που προσωπικά Cayenne και γενικά 4χ4 δεν είχα ποτέ μου πόσο μάλλον πολυτελείας. Καλό είναι μερικοί να μάθουν να απλώνουν τα χέρια μέχρι την άκρη του τραπεζιού και όχι πάρα πέρα γιατί περισσεύει χέρι κόβει χέρι και έτσι κόπηκαν για πολλούς βίλες, πισίνες, Cayenne. Εγώ ποτέ δεν αισθάνθηκα μάγκας που έχω αμάξι άλλα χαρούμενος που μπορώ να ευχαριστηθώ με αυτό.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Καλα εννοειται πως ακομα κυκλοφορουν καλα αυτοκινητα...απλα σταματησε το φαινομενο σε καθε δρομο να πετυχαινεις και μια cayenne..βεβαια σε αυτο εχει συμβαλλει και η τραγικη τιμη της βενζινης...ειπαμε τα μεταξωτα βρακια χρειαζονται και μεταξωτους κωλους...Οσο για αυτους που το αυτοκινητο ηταν μεσο για να αισθανονται ανωτεροι,τωρα μαλλον ειναι στο ενοικιο..
Ναι αυτό είναια αλήθεια. Καλό θα ήτανε να έπεφτε όμως η τιμή της βενζίνης γιατί μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά και εκτός από κάποιους κάποιους έχουμε αναγκαστεί να πληρώνουμε χρυσή και εμείς τη βενζίνη που προσωπικά Cayenne και γενικά 4χ4 δεν είχα ποτέ μου πόσο μάλλον πολυτελείας. Καλό είναι μερικοί να μάθουν να απλώνουν τα χέρια μέχρι την άκρη του τραπεζιού και όχι πάρα πέρα γιατί περισσεύει χέρι κόβει χέρι και έτσι κόπηκαν για πολλούς βίλες, πισίνες, Cayenne. Εγώ ποτέ δεν αισθάνθηκα μάγκας που έχω αμάξι άλλα χαρούμενος που μπορώ να ευχαριστηθώ με αυτό.
+1 ετσι ειναι φιλε μου.
-
Για κανένα λόγο δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο, ως μέσο επίδειξης. Το αυτοκίνητο το παίρνεις για να χαρείς, τώρα για το αν το γουστάρουν οι άλλοι δεν σε ενδιαφέρει.
-
Σε χαροποιει το να αρεσει και στους αλλους αλλα στην πραγματικοτητα πρεπει να το γουσταρεις εσυ ο ιδιος.Ακομα κατι που παρατηρησα σε μενα ειναι οτι αλλιως εκτιμας το αμαξι που πηρες μονος σου και αλλιως αν στο παρει π.χ ο πατερας σου.Νομιζω εχει αλλη αξια και ας ειναι φθηνοτερο ή χειροτερο.
-
Αν το πάρεις μόνος σου το εκτιμάς και περισσότερο μιας και είναι ο κόπος σου.
-
Μαζί με τα μεγάλου κυβισμού έχουν εξαφανιστεί και τα καγκουρεμένα, αυτό ήταν το μόνο καλό της αύξησης της βενζίνης. Κάποιοι πάντως αγοράζουν αυτοκίνητα ως μέσο επίδειξης και σίγουρα δεν είναι μελη αυτού του φόρουμ. Αν γινόταν να ρωτήσουμε 10 κατόχους SLK, Z4, MX-5, TT, S2000, και λοιπά κάμπριο γιατί τα πήραν οι 6 τουλάχιστον θα απαντούσαν γιατί αρέσουν στα γκομενάκια.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μαζί με τα μεγάλου κυβισμού έχουν εξαφανιστεί και τα καγκουρεμένα, αυτό ήταν το μόνο καλό της αύξησης της βενζίνης. Κάποιοι πάντως αγοράζουν αυτοκίνητα ως μέσο επίδειξης και σίγουρα δεν είναι μελη αυτού του φόρουμ. Αν γινόταν να ρωτήσουμε 10 κατόχους SLK, Z4, MX-5, TT, S2000, και λοιπά κάμπριο γιατί τα πήραν οι 6 τουλάχιστον θα απαντούσαν γιατί αρέσουν στα γκομενάκια.Για τους συμφορουμιτες Πανο εχεις απολυτο δικιο και αυτο που μου αρεσει στο φορουμ ειναι οτι βλεπω παιδια να ασχολουνται με μοντελα που πολλοι εκει εξω τα κοιτουν με μισο ματι ή περνανε απαρατηρητα και πιστεψε με οτι οι αποψεις των παιδιων με εχουν βοηθησει πολυ στον να εχω καλυτερη κριτικη σκεψη και αποψη οσον αφορα την αναλυση ενος αυτοκινητου,ενω ανακαλυψα οτι υπαρχουν πολλοι κρυμμενοι θησαυροι στο χωρο του αυτοκινητου.Οσον αφορα τους καγκουρες οντως εχεις δικιο,η αυξηση της βενζινης ειχε τελειως αντιθετα αποτελεσματα στην εμφανιση καγκουραμαξων...Σωθηκαμε!Εν τω μεταξυ βλεπω κατι καγκουρεμενα αυτοκινητα στο car.gr σε κατι τιμες γελοια υψηλες.Μου φαινεται δεν εχουν καταλαβει οτι οσο χρημα και αν πεταξεις σε ενα αμαξι για εξτρα(βελτιωσεις,ηχοσυστημα κ.τ.λ) παει ολο χαμενο,ενω ο αγοραστης που βλεπει καγκουρεμενο τρεχει μακρυα για λογους εμφανισης αλλα και για λογους αξιοπιστιας και πιθανον κακομεταχειρισης..
-
Αυτοκινητο σημαινει alfa romeo και μονο...
-
Σα τα γαλλικά δεν έχει.
-
αυτοκινητο σημαινει 90% ΜΜΜ να κανεις δουλεια σου και οτιδηποτε αλλο, οτι και να ειναι αρκει να το γουσταρεις, ειναι για βολτα μια στο τοσο, 10%.
Παω στη δουλεια με τον ηλεκτρικο, απειρα αλογα, κρατημα, στριψιμο ανεση και στα τετοια μου η βενζινη..ασε που δεν ξερω τι θα πει παρκαρισμα,κινηση, ζημιες, τελη, τεκμηρια εισφορες, συνεργεια...κλπ Για να κυκλοφορησεις ιδιωτικα με τετοιες ανεσεις ουτε 10 δις δεν φτανουν, οποτε κε Λατση (λεμε τωρα) μηπως πρεπει να το ξαναδεις το θεμα, που πας με την ΜΠΕΝΤΛΕΥ και σιχτιριζεις καθε πρωι?...(ας πουμε και καμμια υπερβολη)
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
αυτοκινητο σημαινει 90% ΜΜΜ να κανεις δουλεια σου και οτιδηποτε αλλο, οτι και να ειναι αρκει να το γουσταρεις, ειναι για βολτα μια στο τοσο, 10%.Παω στη δουλεια με τον ηλεκτρικο, απειρα αλογα, κρατημα, στριψιμο ανεση και στα τετοια μου η βενζινη..ασε που δεν ξερω τι θα πει παρκαρισμα,κινηση, ζημιες, τελη, τεκμηρια εισφορες, συνεργεια...κλπ Για να κυκλοφορησεις ιδιωτικα με τετοιες ανεσεις ουτε 10 δις δεν φτανουν, οποτε κε Λατση (λεμε τωρα) μηπως πρεπει να το ξαναδεις το θεμα, που πας με την ΜΠΕΝΤΛΕΥ και σιχτιριζεις καθε πρωι?...(ας πουμε και καμμια υπερβολη)
Πως φαίνονται οι άνθρωποι του κέντρου.
ΥΓ: Σιγά μη μπει ο Λάτσης μαζί με εμάς μέσα σε ΜΜΜ.
-
Για μενα που εχω την πρωτης γενιας slk σημαινει (με σειρα προτεραιοτητας)
αρκετουτσικα αλογα αρα καλες επιδοσεις
πισωκινητα αλογα αρα εγγυημενη διασκεδαση (με το esp off αλλιως τρενο σε ολες τις συνθηκες)
ποιοτητα/ασφαλεια σαφως καλυτερη σε σχεση με ο,τι ειχα πριν
σκληρη οροφη γιατι δεν εχω παρκινγκ
διθεσιο γιατι ειμαι μονος και δεν με ενδιαφερουν οι χωροι
αξιοπιστια
το οτι ανοιγει το βλεπω απλα σαν μπονους και τιποτ αλλο -
..δεν ξερω πως πηγε παλι η συζητηση στα γκομενακια....Ο,τι κάνουμε .... για τα γκομενάκια το κάνουμε!!!!
-
[quote='heras']Για μενα που εχω την πρωτης γενιας slk σημαινει (με σειρα προτεραιοτητας)
αρκετουτσικα αλογα αρα καλες επιδοσεις
πισωκινητα αλογα αρα εγγυημενη διασκεδαση (με το esp off αλλιως τρενο σε ολες τις συνθηκες)
ποιοτητα/ασφαλεια σαφως καλυτερη σε σχεση με ο,τι ειχα πριν
σκληρη οροφη γιατι δεν εχω παρκινγκ
διθεσιο γιατι ειμαι μονος και δεν με ενδιαφερουν οι χωροι
αξιοπιστια
το οτι ανοιγει το βλεπω απλα σαν μπονους και τιποτ αλλο[/quoteΠαντως για μενα απολαυση δεν ειναι μονο πισωκουνηματα,τελικες και επιταχυνση...Απολαυση μπορει να ειναι ενα βραδυνο ηρεμο ταξιδακι με το μωρο σου με ανεση,ασφαλεια και ωραια μουσικη...και αυτο νομιζω οτι ειναι οδηγικη απολαυση και ισως στιγμες που θα θυμασαι αργοτερα με το συγκεκριμενο αμαξι..
-
Για εμένα αυτοκίνητο σημαίνει PININFARINA.Respect from me and from all!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Για εμένα αυτοκίνητο σημαίνει PININFARINA.Respect from me and from all!Eχει σχεδιασει μερικα απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα...+1 λοιπον.
-
...Απολαυση μπορει να ειναι ενα βραδυνο ηρεμο ταξιδακι με το μωρο σου με ανεση,ασφαλεια και ωραια μουσικη...και αυτο νομιζω οτι ειναι οδηγικη απολαυση και ισως στιγμες που θα θυμασαι αργοτερα με το συγκεκριμενο αμαξι..
σεβομαι αυτο που λες και ισχυει για πολλους αλλα σπανια για μενα μια που πηγαινω παντα αρκετα εως πολυ γρηγορα μια και στο 99,9 των περιπτωσεων οδηγω μονος μου και χωρις συνεπιβατη. αν ειχα συνοδηγο που δεν του/της αρεσει η ταχυτητα θα εκανα το ιδιο αλλα μονος μου να παω χαλαρα, δεν το κανω σχεδον ποτε. ισως ειμαι απ τους λιγους με το συγκεκριμενο αμαξι που του πινω το αιμα και δεν νιωθω καμια τυψη γι αυτο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Για τους νεους χρηστες του φορουμ να θυμισω τα
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)Διαβαστε και εμπεδώστε καλα τα γραπτα γιατι θα ακολουθησει γραπτο διαγωνισμα που θα διαμορφωσει την μετεπειτα πορεια σας στο φορουμ.
[MOD]
**Mα ρε γμτ μου είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό που ετοιμάζομαι να πιώ λίγο καφεδάκι και παραλίγο να χυθεί πάνω μου διαβάζοντας κάτι που διάβασα εδώ μέσα.
Στο θέμα μας τώρα, το αυτοκίνητο για μένα είναι διασκέδαση, είναι δουλειά, είναι εκδρομές, είναι εργαλείο. Είναι επίσης και πρεστίζ - είτε το θέλουμε είτε όχι.
Γενικά πάντως όλα τα αυτοκίνητα έχουν να δώσουν κάτι. Δεν υπάρχουν κακά αυτοκίνητα. Μόνη ας πούμε παραφωνία είναι λίγο τα Γερμανικά/Vag που είναι άχαρα, υπερτιμημένα και πανάκριβα αλλά ακόμα κι αυτά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι για πέταμα. -
Αμάξια για πέταμα δεν υπάρχουν. Υπερκοστολογημένα ίσως άλλα για πέταμα όχι από καμία μάρκα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
quote]
Πως φαίνονται οι άνθρωποι του κέντρου.
ΥΓ: Σιγά μη μπει ο Λάτσης μαζί με εμάς μέσα σε ΜΜΜ.
και ομως φιλε μου δεν μενω κεντρο αλλα 30 χλμ μακρυα...απλα η συζυγος με αφηνει στο ΜΜΜ για να παω στη δουλεια (αυτη περναει ουτως η αλλωσ) και το απογευμα με μαζευει συντονιζοντας δρομολογια (αγ.στεφανος-Ηλεκτρικος κηφησιας-κεντρο αθηνας). Μερικες φορες χρησιμοποιω απ ευθειας και ΟΣΕ απο Αγ.Στεφανο προς κεντρο Αθηνας...22 λεπτα, μεση ωριαια περι τα 85.
και ερωτω ρητορικα...αν ο κ λατσης (ετσι να πω ενα ονομα δεν εχω κατι με τον ανθρωπο απλα τον αναφερω διοτι ειναι πασιγνωστος και παμπλουτος) θελει να κανει πιπι του και ειναι καθηλωμενος στη μπεντλευ σε μποτιλιαρισμα ΕΟ και βρεχει, με μεση ωριαια 5 χλμ...τι κανει?..εεε τι κανει?....ενω εμεις ειτε κρατιομαστε μερικα λεπτα, ειτε κατεβαινουμε στην πρωτη σταση, παμε καφετερια για πιπι και χτυπαμε και κανα εσπρεσσακι στα ορθια για τη φιλοξενια του μαγαζιου...και μετα παιρνουμε το επομενο τραινακι...ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ για μενα.
Οταν ειχα καλο αμαξι και το χρησιμοποιουσα, με κυτταζαν περιεργα σε μερικες περιοχες-ειδικα μετα κρισης- σε σημειο που αισθανομουν ενοχα , να μην πω οτι φοβομουν κιολας, σε σημειο που το κατηργησα για να μην προκαλω.
TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?