-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπα σου κόβεται η όρεξη με τον Μητροπάνο. Για κηδείες μόνο.Για το ροκάκι που έβαλες λέω. Ο Μητροπάνος είναι για μεράκλωμα και 'βόλτες', δεν σε βλέπω να το κατέχεις το άθλημα όμως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπα σου κόβεται η όρεξη με τον Μητροπάνο. Για κηδείες μόνο.
Για το ροκάκι που έβαλες λέω. Ο Μητροπάνος είναι για μεράκλωμα και 'βόλτες', δεν σε βλέπω να το κατέχεις το άθλημα όμως.
λες να μην το κατάλαβα;
Ο μητροπάνος ακούγεται όταν τρώμε κόλυβα μόνο.
-
λίγα για τον Μητροπάνο.
είναι απ'τους λίγους θεούς
το ότι δεν ακούει κάποιος ένα είδος μουσικής δε σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο απ'τα 'likes' του
-
Αποψή μου! Προσπέρασέ την. Για σένα θεός για μένα τρομπέτας.
-
-
έχει ξεφύγει η κατάσταση, μπήκε στο εξοχικό ληστής με την αδερφή μου μέσα κ τον φίλο της και έκλεψαν κινητά/ipad/laptop Γιώργο (Φόκους) ακούς; το νου σου εκεί γύρω. έλεος ρε πουστη μου ούτε στην εξοχή δε μπορείς να 'σαι ήρεμος
-
Μάλλον μπέρδεψες τα φόρουμ
-
εδώ μέσα δεν υπάρχει off topic
-
Yπάρχει Γιώργος (Φόκους) στο φόρουμ των 4Τ;
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:hmmm: Yπάρχει Γιώργος (Φόκους) στο φόρουμ των 4Τ;Ναι. memberlist.php?mode=viewprofile&u=30203
-
Ω! Συγγνώμη τότε!
Επειδή υπάρχει Γιώργος, με το ψευδόνυμο Φόκους, σε άλλο φόρουμ που γράφει ο Δημήτρης -
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει ξεφύγει η κατάσταση, μπήκε στο εξοχικό ληστής με την αδερφή μου μέσα κ τον φίλο της και έκλεψαν κινητά/ipad/laptopΜπήκαν και οι τρεις δηλαδή,ε;
Ελπίζω να τα βρουν στη μοιρασιά τουλάχιστον. -
-
απορια που μας απασχολησε στο mini-chat-bar
πιο ειναι το σωστο υποβρυχιο?
-
μπυρα βαρελισια μισολιτρη και βουτηγμα μεσα σφηνακι jack
-
χαμηλο ποτηρι, σφηνακι ουισκι μεσα, γεμισμα μπυρα μεχρι τα χειλη του σφνακιου, χτυπημα κ μετα πιει...
δεκτες ιδεες κ παραλλαγες
-
-
Μια παραλλαγή
-
Προσεχε μη μεθυσεις Πανο..
Ειναι μερικα τοπικ στους 'κατασκευαστες' με τιτλους που με προκαλουν...
Π.χ.
'Νεος σε αναζητηση...' Η σωστη απαντηση ειναι 'εχω ενα γκομενακι καλο να σου γνωρισω ' και οχι ν απαντας επι της ουσιαςΑλλο...
'Τι να παρω?' Τι ερωτηση ειναι αυτη ρε πστ μου ' να παρεις ενα με 4 ροδες'Τελευταιο προχειρο...
'Γιατι τοσο μισος για τα rover?' 'ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ'.. -
Το αλλο με το ρχ8..
Καθε φορα διαβαζω τον τίτλο η απάντηση είναι @@ αφου θα το πουλησει σε ξεφτιλα τιμη..
Sent from my MT27i using Tapatalk 2 -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
απορια που μας απασχολησε στο mini-chat-barπιο ειναι το σωστο υποβρυχιο?
-
μπυρα βαρελισια μισολιτρη και βουτηγμα μεσα σφηνακι jack
-
χαμηλο ποτηρι, σφηνακι ουισκι μεσα, γεμισμα μπυρα μεχρι τα χειλη του σφνακιου, χτυπημα κ μετα πιει...
δεκτες ιδεες κ παραλλαγες
Το πρωτο εχει πολλα bugs...
Πρωτον ειναι πολυ ποσοτητα, δευτερον το jack δεν φτουραει τιποτα στο μισολιτρο ποτηρι... Αν ειναι να πας για μπυρες να πας καπου να χει και μεζε να την ευχαριστηθεις καλυτερα.
Το δευτερο μου κανει καλυτερη επιλογη!
-
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το αλλο με το ρχ8..
Καθε φορα διαβαζω τον τίτλο η απάντηση είναι @@ αφου θα το πουλησει σε ξεφτιλα τιμη..
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]