-
Θα βγεί????
Μάλλον δεν βλέπεις τηλεόραση φίλε μου
Ωπ με πρόλαβε άλλος -
Όχι δεν την έχω δει ακόμα. Το διάβασα σήμερα εδώ:
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=30099
Για να δούμε, για να δούμε. -
Δεν έχει καθόλου άδικο η Hyundai...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εχει ηδη βγει εδω και αρκετες μερες Μανο.
Βγαζει και πολυ γελιο κι ολας. Εχουν και χιουμορ οι Κορεατες.Φοβερή!!! Όσες φορές και να την δω γελάω άρα πολύ! Ο πωλητής είναι όλα τα λεφτά!!! Αποκορύφωμα το γέλιο του όταν πει για το χειρόφρενο!!!!
-
Πραγματικά μια απο τις πιο απολαυστικές διαφημίσεις των τελευταίων ετών!!!!
.....έχει στάνταρ ΚΑΙ χειρόφρενο(!!!!).....άντε και δώρο το τασάκι!!!!!
Τί άλλο να ζητήσεις φίλε μου απο ένα τέτοιο ΠΛΗΡΕΣ(!!!) μοντέλο???????
-
Παντως η Χιουνται ειναι η εταιρεια που βγαζει τις πιο τιμιες διαφημησεις. Οτι λεει αυτο ειναι, ουτε μικρα γραμματα, ουτε σου λενε μα και μου οταν πας στην αντιπροσωπεια.
(συγνωμη το χαλασα λιγο το θεμα)
-
Παντως το AVEO σε οποια κριτικη και αν δειτε παίρνει καλη βαθμολογια με πολυ καλο εξοπλισμο προπαντων δεν υπαρχει θορυβος απο κινητηρα και τριγμους και ως μοναδικο μειονεκτημα την οχι και τοσο καλη πλευρικη στήριξη των καθισματων
-
genika oi etaireies apo thn korea einai ena miasma ths pagkosmias biomhxanias se ola ta eidi kai kladous giati prospathoun na poulisoun mono me basi thn diafimisi kai tis xamhles times eno einai gnosto se olous oti einai oi megaliteroi antigrafeis ston kosmo
oti kai na kanoun osa kai na poulisoun h kia tha einai panta kia kai hundai hundai diladi tritokosmikes aristokratises
pote ma pote to symplegma katoterotitas apenanti soys iapones den tha fygei apo pano toys kai panta tha exoun pelates pollous an thelete pelates pou protimoun na psonizoun poukamisa apo super market kai oxi apo mpoutik..........................................
-
φίλε panasonic μπορει η κια να ειναι παντα κια και η hyundai να ειναι hyundai αλλα απο τους γνωστους μου που εχουν αυτα τα αυτοκινητα τα χαρακτηρίζουν τιμια και ανταγωνιστικα πλεον σε ολους τους τομεις..μη ξεχνας οτι πισω απο αυτες τις εταιρίες ειναι η GM που ειναι απο τις καλές εταιρίες κινητήρων.Βέβαια οτι δίνει κανεις παιρνει κιολας αλλα πες μου ποιο αυτοκινητο απο τις μεγαλες εταιρίες έχει συνδυασμο φθηνων ανταλλακτικων εξοπλισμο και συνδυασμο αποδοση/τιμη
-
Ο χρήστης panasonic έγραψε:
genika oi etaireies apo thn korea einai ena miasma ths pagkosmias biomhxanias se ola ta eidi kai kladous giati prospathoun na poulisoun mono me basi thn diafimisi kai tis xamhles times eno einai gnosto se olous oti einai oi megaliteroi antigrafeis ston kosmooti kai na kanoun osa kai na poulisoun h kia tha einai panta kia kai hundai hundai diladi tritokosmikes aristokratises
pote ma pote to symplegma katoterotitas apenanti soys iapones den tha fygei apo pano toys kai panta tha exoun pelates pollous an thelete pelates pou protimoun na psonizoun poukamisa apo super market kai oxi apo mpoutik..........................................
Οι μπουτίκ ποιές είναι φίλε μου,οι Ιάπωνες?
Θα το έλεγες και πριν από 15 χρόνια αυτό?
Με λίγα λόγια,οι Κορεάτες δείχνουν φιλόδοξοι και ικανοί να πετύχουν πραγματικά τίμια 'πακέτα'.Τίποτε δεν είναι στατικό,και οι Ιάπωνες αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα.Ναί είναι σήμερα μπουτίκ,αλλά πριν 15-20 χρόνια ήταν συνοικιακά περίπτερα,οπότε ποτέ μην λες ποτέ! -
genika oi etaireies apo thn korea einai ena miasma ths pagkosmias biomhxanias se ola ta eidi kai kladous giati prospathoun na poulisoun mono me basi thn diafimisi kai tis xamhles times eno einai gnosto se olous oti einai oi megaliteroi antigrafeis ston kosmooti kai na kanoun osa kai na poulisoun h kia tha einai panta kia kai hundai hundai diladi tritokosmikes aristokratises
οι εταιρείες από την Κορέα είναι ότι οι Ιαπωνικές πριν 30 χρόνια. Φτηνά, τίμια πακέτα για τις μάζες (και δεν είναι καθόλου υποτιμητικο αυτό). Στα αυτοκίνητα πάντα. Γιατί στα ηλεκτρονικά πχ. έχουν ανέβει ΠΟΛΥ (samsung).
-
genika oi etaireies apo thn korea einai ena miasma ths pagkosmias biomhxanias ...........Αυτό είναι πέταγμα γαντιού!
Φίλε, πριν καμιά δεκαριά χρόνια ένας γνωστός μου με σκαραβαίο μου είπε όταν τον ρώτησα γιατί δεν τον αλλάζει 'Και τι να πάρω; Γιαπωνέζικο;'
Την ίδια νοοτροπία με τη δική σου είχαν πολλοί παλιότερα με στόχο τα ιαπωνικά αυτοκίνητα. Ναι μεν ήταν φθηνά και αξιόπιστα, όμως δεν είχαν ΚΑΘΟΛΟΥ κύρος και ήταν για τις μάζες.
Σήμερα γνωρίζεις ασφαλώς ότι οι Γιαπωνέζοι (οι μέγιστοι αντιγραφείς του παρελθόντος) είναι πρωτοπόροι σχεδόν παντού και πουλάνε τα προϊόντα τους πανάκριβα.
Ρίξε τώρα μια ματιά στον υπολογιστή σου. Μήπως έχεις μητρική-κάρτα γραφικών μάρκας MSI-Gigabyte-ASUS (σου ανέφερα τις κορυφαίες μάρκες στα ηλεκτρονικά του είδους) ή μήπως έχεις μνήμες Samsung;
Οι Κορεάτες τρέχουν με χίλια και σε λίγο θα περάσουν τους ψηλομύτηδες και στον τομέα του αυτοκινήτου. Το παιδί σου θα οδηγεί με καμάρι το roadster Hyundai και θα σε κοιτάζει σαν ΟΥΦΟ όταν θα του λες 'Κορεάτικο πήρες μωρέ;'. -
Στην Ευρώπη οι ιαπωνικές και οι κορεάτικες αυτοκινητοβιομηχανίες είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο σε πωλήσεις το 2004 σε σχέση με το 2003 όλων των τελευταίων χρόνων. Η πρώτη ευρωπαϊκή ήταν η BMW.
Φυσικά οι Ευρωπαίοι είναι κουτοί και δεν εκτιμούν τα εξ Ανατολών προϊόντα
Όταν όλες οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 2-3% και οι κορεάτικες έχουν αύξηση... 10+% κάτι λέει
Δεν μπορείς να δουλεύεις πολύ κόσμο για πολύ καιρό
-
έχει αποκτήσει κάποιος μοντέλο με την επωνυμία CHEVROLET?
Τέλος η GM DAEWOO... έρχετε η Chevrolet!