-
Τα primacy/primacy HP δεν σαπουνιαζουν τόσο εύκολα όσο λες, Δία.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άσε ρε Μάκη. Αν τα ζέσταινες, τα 720 κρατούσαν τον κώλο τους! Μιλάμε για ρυθμούς ειδικής διαδρομής...Ρε με δουλεύεις τώρα,και τα 720 και τα potenza ήταν ότι χειρότερο φόρεσα μαζί με goodyear,μακράν τα ποιό ΑΧΡΗΣΤΑ λάστιχα,τι ζεστά τι κρύα σα σαπούνια ήταν,δε μιλάμε δε στο βρεγμένο ΚΟΛΑΦΟΣ
-
Σε τι αυτοκίνητο; Έχει σημασία αυτό! Σε Rallye πάντως πήγαιναν τα Bridge, σε Xantia ούτε για αστείο!
-
Σε τι αυτοκίνητο; Έχει σημασία αυτό! Σε Rallye πάντως πήγαιναν τα Bridge, σε Xantia ούτε για αστείο!Α ρε πούστη μου πριν ενα μήνα με 60km/h στον κηφισό έπρεπε να είχα στημένο το κινητό να έβλεπες τι ρέστα έδωσαν τα energy σε κατάσταση πανικού,και μιλάμε για λαστιχάκι του κώλου κατ εσας έτσι?
Με bridgestone ΑΠΟΕΔΕΙΓΜΕΝΑ θα είχα χωθεί κάτω απ τζιπ -
Τα RE002 βγαίνουν σε 225/55/16. Φαίνεται να είναι πολύ καλό σπορ λάστιχο.Τα έχω δει τα RE002. Καλά φαίνονται, αν και στο βρεγμένο δεν ξέρω τι λένε. Πάντως πλέον κλίνω περισσότερο σε 205/60R16 γιατί η μεγαλύτερη διάσταση έχει και αρνητικά:
- μεγαλύτερη κατανάλωση
- υψηλότερη τιμή αγοράς
- μείωση της επιτάχυνσης
και από 205 σε 225 είναι μεγάλη η διαφορά πλάτους (με 215 δεν υπάρχει προφίλ που να μην αλλάζει τη διάμετρο του τροχού).
Σε 205/60R16 έχω σταμπάρει το Toyo Proxes C1S με Traction AA μάλιστα, καλύτερο από του RE002 (οπότε ίσως στο βρεγμένο το Bridgestone να υστερεί για χάρη του στεγνού).
Για τα Avon ZV5 έχει κανείς άποψη; Τι Traction έχουν;
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
οπότε ίσως στο βρεγμένο το Bridgestone να υστερεί για χάρη του στεγνούΠροφανώς. Όσο πιο επιθετικό ένα λάστιχο, τόσο χειρότερο είναι στη βροχή.
-
Εχει κανες εμπειρια απο τα λαστιχα της Maxxis και ειδικοτερα απ τα Μa-z1? Στην ιδια τιμη παιρνω το πιο σπορ-υψηλων επιδοσεων λαστιχο της εταιρειας απ οτι ενα αντιστοιχο ''οικογενειακο-ανετο'' μιας πιο αναγνωρισιμης μαρκας πχ Avon
Λεω να το τολμησω.... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Με bridgestone ΑΠΟΕΔΕΙΓΜΕΝΑ θα είχα χωθεί κάτω απ τζιπ
-
Σε 205/60R16 έχω σταμπάρει το Toyo Proxes C1S με Traction AA μάλιστα, καλύτερο από του RE002 (οπότε ίσως στο βρεγμένο το Bridgestone να υστερεί για χάρη του στεγνού).Απο την χαραξη και μονο μπορεις να το υποθεσεις αυτο.
Το RE002 ειναι αρκετα κοντα σε ενα semislick ελαστικο. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σε 205/60R16 έχω σταμπάρει το Toyo Proxes C1S με Traction AA μάλιστα, καλύτερο από του RE002 (οπότε ίσως στο βρεγμένο το Bridgestone να υστερεί για χάρη του στεγνού).
Απο την χαραξη και μονο μπορεις να το υποθεσεις αυτο.
Το RE002 ειναι αρκετα κοντα σε ενα semislick ελαστικο.Ναι το έχω δει από κοντά. Στην Ελλάδα έχουμε αρκετούς μήνες με βροχές όμως...
-
Το RE002 ειναι αρκετα κοντα σε ενα semislick ελαστικο.Ναι το έχω δει από κοντά. Στην Ελλάδα έχουμε αρκετούς μήνες με βροχές όμως...
Σε αλλη Ελλαδα θα ζω τοτε.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
είναι γνωστό πως άλλο ο βορράς, άλλο ο νότος...
βέβαια περίμενα στον βορρά να είναι πιο βροχερά τα πράγματα -
Ε, τουλάχιστον τους Χειμωνιάτικους μήνες οι βροχές είναι συχνές και ενίοτε ισχυρές. Κάνω επίσης αρκετά χιλιόμετρα σε ορεινές διαδρομές. Εκεί τα πράγματα είναι πιο άγρια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα primacy/primacy HP δεν σαπουνιαζουν τόσο εύκολα όσο λες, Δία.Sent from my GNex using smoke signals.
Επιβεβαιώνω και εγώ, τα pilot primacy είχα 3,5 χρόνια στο Mazda και ήταν πολύ καλά
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σε τι αυτοκίνητο; Έχει σημασία αυτό! Σε Rallye πάντως πήγαιναν τα Bridge, σε Xantia ούτε για αστείο!
Α ρε πούστη μου πριν ενα μήνα με 60km/h στον κηφισό έπρεπε να είχα στημένο το κινητό να έβλεπες τι ρέστα έδωσαν τα energy σε κατάσταση πανικού,και μιλάμε για λαστιχάκι του κώλου κατ εσας έτσι?
Με bridgestone ΑΠΟΕΔΕΙΓΜΕΝΑ θα είχα χωθεί κάτω απ τζιπμε 60 λες οχι 160χλμ...........τι ρεστα και σωθηκα;;;;;αυτο ελειπε να μην σταματουσες
-
Έχει κανένας άποψη για τα Fulda EcoControl HP ;;;
Νέο λάστιχο του 2012 οπότε μακρά εμπειρία δεν περιμένω να έχει κανείς αλλά έστω εντυπώσεις, γνώμες, άκουσα κλπ.
Φαίνεται ότι δοκιμάστηκε και συστήνεται και από κάποιο αυστριακό οργανισμό (ÖAMTC).
Ενώ γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μάρκα δεν ξέρω τι να περιμένω από το νέο μοντέλο και με ανησυχεί το συνθετικό Eco στο όνομά του....
Από φάτσα δε φαίνεται κακό, όχι όμορφο, όχι σπορτίφ σλλά μοιάζει να έχει αρκετό λάστιχο σε σχέση με τα κενά....
-
Απο Σεπτεμβριο θα παω σε Bridgestone RE 002 POTENZA μετα απο δυο αλλαγες με michelin pilot .
Η γνωμη μου για τα Bridgestone 720 που φορεσα και σε rallye 1.6 (διασταση 195/45-15) και σε xsara 1.4 (195/50-15) ηταν πολυ καλα σε στεγνό και βρεγμένο αλλα ηθελαν ζεσταμα σε σχεση με το michelin pilot που το βρηκα πιο γραμμικο ελαστικο σε ολες τις συνθηκες αλλα με πολυ μαλακο πλαϊνο (αρνητικο προσωπικα) σε σχεση με το Bridgestone (σκληρο πλαϊνο) ενας λογος που θα τα δοκιμασω. -
τελικα για τα maxxis που ρωτησα εχει κανεις γνωμη?
-
καλησπερα! εχω βαλει τα michelin energy.... ποια η γνωμη σας για τα συγκεκριμενα ελαστικα? η πρωτη μου εντυπωση ειναι οτι ειναι πολυ μαλακα (αρα πρεπει να προσεχω τα πεζοδρομια?) και εχει βελτιωθει κατα πολυ το κρατημα οπως και το φρεναρισμα εχω πραγματικα εντυπωσιαστει!!! ομως μια μερα που πατησαν νερα ενοιωσα γλιστρημα..... και φοβαμαι οταν πιασουν οι βροχες μηπως ειναι επικυνδηνα.... να ανυσηχω? εχετε ακουσει κατι?
-
σε τι αυτοκίνητο ? τι φορούσες πριν ? ........
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]