-
@ antonis-team
Πάντως, χειρίζεσαι πολύ καλά την ελληνική γλώσσα κι αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα... 'τερατώδη' ορθογραφικά λάθη που κάνεις...
...υποψιάζομαι ότι για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω, γράφεις επίτηδες ανορθόγραφα...Υ.Γ.: Ο Μακρυγιάννης, πάντως, τά 'γραφε όπως τα μίλαγε...
-
Πάντως στις λαικές,υποβαθμισμένες συνοικίες της Δυτικής Θεσσαλονικής υπάρχει ένα μείγμα Αλβανών,καυκάσιων,αφρικανών και πακιστανών...Το ίδιο και στην περιοχή πάνω απο την Εγνατία,αρχαία αγορά,Κασσάνδρου κλπ...
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Πάντως στις λαικές,υποβαθμισμένες συνοικίες της Δυτικής Θεσσαλονικής υπάρχει ένα μείγμα Αλβανών,καυκάσιων,αφρικανών και πακιστανών...Το ίδιο και στην περιοχή πάνω απο την Εγνατία,αρχαία αγορά,Κασσάνδρου κλπ...την υποβαθμίσαμε εμείς οι ίδιοι (όχι συνειδητά) αλλάζοντας η εμπορική γεωγραφία και αντίστοιχα οι καθημερινές διαδρομές συν τη μετοίκηση των νέων οικογενειών σε μεζονοτοειδή περιφερειακά της πόλης με αποτέλεσμα τα κενά διαμερίσματα να νοικιαστούν φθηνά από μετανάστες.
μια μελλοντική εικόνα του κέντρου με μετρό, λιγοστά αυτοκίνητα, ανοιχτά πεζοδρόμια από περίπτερα, ταμπέλες, τραπεζοκαθίσματα και προ πάντων υπαίθρια μαγαζάκια, περισσότερο πράσινο και καθαριότητα σε συνδυασμό με 24ωρη αίσθηση ασφάλειας....θα μετέτρεπε την θεσσαλονίκη σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό όχι μόνο για τους μπατιροτουρίστες της βαλκανικής αλλά για όλο τον κόσμο.
αλλά τα αυτονόητα...στη χώρα μας αποτελούν όνειρο... -
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/2 ... metanastes
για να δειτε σε τι σοβαρη χωρα ζουμε οι αλβανοι κανουν παραπονα οτι χανουν τις δουλειες τους απο τους πακιστανους. Για τους ελληνες κανεις δεν ασχολειται , εχει αδικο μετα ο μεσος ελληνας να ψηφιζει χρυση αυγη ??? Ο λαθρομεταναστης παραπονιεται οτι του παιρνει την δουλεια ο αλλος λαθραιος...Οι ιταλοι εκαναν την καλυτερη δουλεια οταν βυθιζαν τα πλοιαρια με τα αλβανοειδη μεσα . Χιλιες φορες να μαι ρατσιστης παρα να βρεθω ξενος στην χωρα μου
http://www.ethnosnews.com/2012/08/�%8 ... -%CE%B1-2/ -
-Ζιπ!
-Ουργκ!(Μπλεκ)
-
Είχε φύγει από το νησί και ήρθε στην Αθήνα
Ο 21χρονος Πακιστανός είναι ο «Δράκος» της Πάρου!Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=214925
Μαζί με: >Επιχείρηση- στο κέντρο της πρωτεύουσας
Ανθρώπινο «τείχος» κατά της λαθρομετανάστευσης σε Αθήνα και Έβρο
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=214917
Νυσάφι πια! Καιρός ήταν. Στην αρχή με πιάνουν τα νεύρα μου και λέω 'σκίστε τους, γαμήστε τους'!!!! Μετά όμως το σκέφτομαι και λέω, ποιος ή ποιοι καριόληδες ξένοι αλλά και προδότες Έλληνες έχουν συμφέρον και που αποσκοπούν στο να μαζεύονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι εδώ με τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες, κουλτούρες. Άνθρωποι που αναγκαστικά θα είναι επιθετικοί όσο καλοί κι αν είναι. Ποιοι ρε π@#στη έχουν συμφέρον? Γαμώ τη μάνα τους! Συγγνώμη mod.
-
[quote='liostemi']@ antonis-team
Πάντως, χειρίζεσαι πολύ καλά την ελληνική γλώσσα κι αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα... 'τερατώδη' ορθογραφικά λάθη που κάνεις...
...υποψιάζομαι ότι για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω, γράφεις επίτηδες ανορθόγραφα...Υ.Γ.: Ο Μακρυγιάννης, πάντως, τά 'γραφε όπως τα μίλαγε...[/quote
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η μεγάλη ευκαιρία της ζωής μου να μάθω ορθογραφία, ήταν στο δημοτικό. Ιδιοκτήτρια δημοτικού στο Αιγάλεω η αδελφή του πάτερα μου. Μα το αρνήθηκαν οι γονείς μου διότι ήταν τσακωμένοι με αυτήν. Εκείνη επέμενε….
Έτσι στην πρώτη γυμνασίου, έμμηνα στην ίδια τάξη με 19,2….. έχασα 1 χρόνο. Σκότωσαν στο ξύλο τον φιλόλογο Ισμιρνόγλου οι υπόλοιποι καθηγητές. Μα δεν ήταν μόνον η ορθογραφία μου, μα και ότι στην εθνικιστική μου συνείδηση, δεν υποδεχόμουν ότι ήταν μετανάστης από Τουρκιά ο δάσκαλο μου. Η τότε μ@λ@κια μου?. όχι μόνον το έλεγα μα και το έγραψα και με σπρέι στον τοίχο του σχολίου
Άρχισα την τεχνική παιδία. Οντάς δυνατός έδινα εξετάσεις στο επόμενο ίδρυμα και πήγαινα στην Δευτέρα, έτσι ανέκαμψα και όχι μια φορά τον χαμένο χρόνο.
Μίσησα την ορθογραφία, διότι δεν μπορούσα να αποδεχτώ ότι ένας τεχνικός στην Ελλάδα, μαθαίνει ευκολότερα αγγλικά από ελληνικά, που τον καθυστερούν στης τεχνικές του γνώσεις και προσανατολισμό.
Μα όταν ποντάρεις κόντρα στην τύχει αυτή σε τιμωρεί!. Στην δεύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης μου, μαθαίνοντας ο διευθυντής του ιδρύματος (όντας φιλόλογος…..) τα καμώματα μου, μου έριξε μια χοντρή αποβολή για την εμμονή μου. Όλα τα (ο) όμικρον, όλα τα (ι) γιώτα, και ο τόνος τελεία. Οπωσδήποτε κατάργηση των διφθόγγων.
Σκύλιασα. Πήγα σε έναν τότε μικρό σε ηλικία δικηγόρο, (σήμερα πρωτοκλασάτο) μήνυσα υπουργείο παιδιάς και διευθυντή και η απόφαση του δικαστηρίου: «διαγραφή της ποινής από το ποινολόγιο, και επαναφορά του (μου). δεν δίνετε το δικαίωμα στον διδάσκοντα να αποβάλει για λόγους μάθησης τον μαθητή» βέβαια εκεί κατάπια το ‘κόλλημα’ μου!!!!!...
Μα και εδώ μέσα πολλές φορές τα βλέπω……
Τριάντα χρόνια μικρόφωνο σαν παραγωγός και εκφωνητής, κυρίως για τεχνικά θέματα και όχι μόνον, ζωντανά, βοήθησαν στον τρόπο έκφρασης μα όχι στην ορθογραφία…..Ο Μακρυγιάννης έγινε ήρωας όχι για την αθυροστομία και ορθογραφία του, αλλά διώχνοντας τους κατακτητές!. Τέτοιοι είναι οι παράνομοι μετανάστες και μαυριδεροί. Ας κάνουμε μια επανάσταση και εμείς, να τους αποδιώξουμε. Μας καταδυναστεύουν, μας κλέβουν, χαλάνε την εργατική μας συνείδηση, μας αναγκάζουν να εξοπλιζόμαστε χαλώντας την ήρεμη συνείδηση μας. Μα δεν το βλέπω με το 100% εδώ μέσα, και αυτό είναι λυπηρό.
Καλό μεσημέρι.
Α. -
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Νυσάφι πια! Καιρός ήταν. Στην αρχή με πιάνουν τα νεύρα μου και λέω 'σκίστε τους, γαμήστε τους'!!!! Μετά όμως το σκέφτομαι και λέω, ποιος ή ποιοι καριόληδες ξένοι αλλά και προδότες Έλληνες έχουν συμφέρον και που αποσκοπούν στο να μαζεύονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι εδώ με τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες, κουλτούρες. Άνθρωποι που αναγκαστικά θα είναι επιθετικοί όσο καλοί κι αν είναι. Ποιοι ρε π@#στη έχουν συμφέρον? Γαμώ τη μάνα τους! Συγγνώμη mod.Ξένοι δεν είναι. Ελληνες είναι που γουστάρουν φτηνή φράουλα Μανολάδας, φτηνό τρόπο να βάψουν το σπίτι τους, φτηνή -και χωρίς πατσοκοίλια- πουτάνα να γαμήσουν, φτηνό τρόπο να πλύνουν το σαραβαλό τους κοκ.
Γάμα τους τη μάνα οσο θές
-
honda kyr . κραξε με οσο θες αλλα ενα επιχειρημα θα ηταν πιο νορμαλ κατα την γνωμη μου. που διαφωνεις στο οτι τα λαθραια διποδα εχουν καταπατησει τα δικαιωματα μας ?? Σε οποιαδηποτε σοβαρη ευρωπαικη η μη χωρα οποιος μπαινει λαθραια τιμωρειται αναλογα με την νομοθεσια της χωρας , εδω αραζουν εγκληματουν κ το παιζουν κ πονηροι. Μετα απο ολα αυτα ο ρατσιμος απεναντι σε αυτους ειναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Μαζί με: >Επιχείρηση- στο κέντρο της πρωτεύουσας
Ανθρώπινο «τείχος» κατά της λαθρομετανάστευσης σε Αθήνα και Έβρο
Πολύ ξαφνικά άρχισε το θέμα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. Εκεί που ήμασταν ξέφραγο αμπέλι, μπαίνει τείχος στον Έβρο, στέλνονται συνοριοφύλακες με πριμοδότηση της ΕΕ 800€, επιστρατεύεεται η ΕΛ.ΑΣ με αναζήτηση λαθρομεταναστών στην Αθήνα και η ΕΕ αναφέρει στην Τουρκία πως πρέπει να μεριμνήσει ώστε να τους εμποδίσει να περάσουν τα σύνορα.
Ήταν απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να μεριμνήσει ή οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες φοβούνται πως θα πάει και εκεί κύμα λαθρομεταναστών και λόγω της άθλιας κατάστασης στην Ελλάδα αλλά και λόγω της Συρίας??
Περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά. -
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Είχε φύγει από το νησί και ήρθε στην Αθήνα
Ο 21χρονος Πακιστανός είναι ο «Δράκος» της Πάρου!Μήπως είναι προβοκάτσια για να κατηγορήσουν τους κακόμοιρους Πάκους;;;;;
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακοί!
Κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση........... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
honda kyr . κραξε με οσο θες αλλα ενα επιχειρημα θα ηταν πιο νορμαλ κατα την γνωμη μου. που διαφωνεις στο οτι τα λαθραια διποδα εχουν καταπατησει τα δικαιωματα μας ?? Σε οποιαδηποτε σοβαρη ευρωπαικη η μη χωρα οποιος μπαινει λαθραια τιμωρειται αναλογα με την νομοθεσια της χωρας , εδω αραζουν εγκληματουν κ το παιζουν κ πονηροι. Μετα απο ολα αυτα ο ρατσιμος απεναντι σε αυτους ειναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
Μαζί σου με 1000+!.
Μα ο ρατσισμός είναι ιδεολογική προσέγγιση ενός ευνομούμενου πολίτη. Μπορεί να την εξαντλεί και δια του λόγου….. εδώ χρειάζονται Μακρυγιάννηδες και Καραϊσκάκηδες. Το ένα ανάγετε στην θεωρία και το άλλο στην δράση. Η θεωρία θεσμοθετείτε και αστυνομεύετε, μα είναι αργά για αισθηματικές αποφάσεις με έλλειψη αυτών. Τώρα χρειαζόμαστε δράση. Και μου είναι αδιανόητο μόνον το 7% που μπράβο τους σε αυτόν τον τομέα και σκατά σε τμήμα της ιδεολογίας τους, (τον χιτλερισμό), είναι οι μόνοι εν δράση έλληνες. Μα δεν φτάνουν αυτοί, μόνον περιστασιακά έχουν την δυνατότητα να ενεργούν. Θέλουν και άλλους πολλούς μαζί. Οι έλληνες ενώνονται κατά του κατακτητή, μα είμαστε έλληνες?.......
Α.
ΥΓ. το μέγεθος της μ@λ@κιας μας περίτρανα αποδείχτηκε, με την στοχευόμενη αποβολή από την εθνική μας ομάδα της τριπλουνίστριας από αυτόν που ξέχασε να δηλώσει το εκατομμύριο….. το ρεκόρ της δικαιολογούσε μετάλλιο…. Τα πολιτικά μας προβλήματα και κολλήματα μας αυτοκαταστρέφουν αυτοτραυματισμένοι. Και για την ιστορία ένα of topic. Ζήτησαν πίσω τα οδοιπορικά σε αυτούς που δεν πήγαν στην επόμενη κατηγορία, δηλαδή σε αυτούς που δεν κέρδισαν άγγλους αμερικανούς και κινέζους, καθώς και άλλα θηρία. Είναι από 50ε και έως 150ε οι ξεσκισμένοι ξευτίλες………. Με το που θα έρθει αυτή η επιτροπή στην Αθηνά, πρέπει να την ανασκολοπίσουμε.
Α. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πολύ ξαφνικά άρχισε το θέμα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. ...
Μπα. Μάλλον πάμε σε εκλογές.
-
μπα φτασαμε στο σημειο μηδεν μαλλον για ολους
-
-
-
To χουν στο αίμα τους να βιαιοπραγούν και να κλέβουν! Ο τύπος δούλευε και παρ όλα αυτά πήγε να κλέψει και στη συνέχεια χτύπησε το θύμα του. Πόσοι άνεργοι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση και δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο. Καλά τα λέει η Χ.Α φτάνει με αυτό το θέμα των απολίτιστων λαθρομεταναστών.
Βέβαια μεγάλωσαν μέσα στη βία και την κακομεταχείρηση (έχω δει βίντεο όπου στρατιώτες πυροβολούν κάποιον στα πόδια και πεθαίνει από αιμμοραγία, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια πολιτών) οπότε λογικό είναι να έχουν μίσος μέσα τους αλλά τι φταίμε εμείς να πληρώνουμε σφάλματα άλλων. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
...Ο τύπος δούλευε...Ο τύπος δούλευε σε Έλληνα. Ο οποίος Έλληνας είχε το μυαλό του μόνο στο πως θα βγάλει φραγκάκια και να κάνει τη δουλίτσα του.
Μαύρη εργασία και μάλιστα χωρίς καν να ελέγξει ποιος είναι αυτός που έβαλε στην επιχείρησή του.
Η οποία ήταν και 'ενοικιαζόμενα δωμάτια'. Δηλαδή με κόσμο και μικρά παιδιά.Αυτός ο ελληνάρας θα συλληφθεί; Αυτοί οι ελληναράδες συλλαμβάνονται;
-
Αναδημοσιεύετε ειδήσεις, είχα γράψει ότι μόνον ένας δυο ευθαρσώς γράφουν, έξω να πάνε στο καλό, και μακριά από την χώρα μας. Όπως είχα πει, τελειώνοντας τα πονταρίσματα να γράφουμε ένα ναι η ένα όχι εάν είναι δυνατόν. Στέκεστε στο απυρόβλητο….
Α. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Ο τύπος δούλευε...
Ο τύπος δούλευε σε Έλληνα. Ο οποίος Έλληνας είχε το μυαλό του μόνο στο πως θα βγάλει φραγκάκια και να κάνει τη δουλίτσα του.
Μαύρη εργασία και μάλιστα χωρίς καν να ελέγξει ποιος είναι αυτός που έβαλε στην επιχείρησή του.
Η οποία ήταν και 'ενοικιαζόμενα δωμάτια'. Δηλαδή με κόσμο και μικρά παιδιά.Αυτός ο ελληνάρας θα συλληφθεί; Αυτοί οι ελληναράδες συλλαμβάνονται;
Γιατι εχουν μηπως συλληφθει ολοι αυτοι που παρακωλύουν τι έργο της αστυνομιας;
Μηπως θ επρεπε κ ν συλληφθουν ολοι οσοι υποστηριζουν τ δικαιωμα των λαθρομεταναστων ν ζουν ελευθερα κ χωρις κανενα περιορισμο στη χωρα;;
Μηπως θα πρεπει επιτελους να βγαλουμε τις ιδεολογικες μας παρωπιδες προστατευοντας ολους οσους με τη δουλεια κ τν κοπο τους θελουν να παραγουν στη χωρα;;;;
Μηπως θα πρεπει να σκεφτουμε οτι δεν προσφερουμε υπηρεσιες ουτε στους μεταναστατες με την αρνηση ελεγχου της ροης;;;;;
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;