-
Ο χρήστης skye έγραψε:
skye παρόμοια βιογραφικά έχουν οι περισσότεροι πολιτικοί που μας έφτασαν εδώ που είμαστε. Τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά** δε λένε τίποτα στην πράξη**.
Οταν λες πραξη στο bold, σε τι ακριβως αναφερεσαι;
α. στην πολιτικη αρετη και ηθικη; Σηκωνει συζητηση αλλα αντε να σου πω εχεις δικιο.
β. στο επιστημονικο υποβαθρο; Εκει λενε ΠΟΛΛΑ, παρα πολλα στην πραξη τα μεταπτυχιακα και τα διδακτορικα, οσον αφορα φυσικα τον κλαδο στον οποιο εγιναν και μονο.Δες για παράδειγμα τον Παπακωνσταντίνου. Έχει εξίσου βαρύ βιογραφικό με τη Ρεπούση αλλά παίζει να είναι ο χειρότερος υπουργός οικονομικών πιυ είχε ποτέ η Ελλάδα. Μπορεί στο πεδίο της επιστημονικής έρευνας να είναι άριστος, αλλά στην πράξη όταν χρειάστηκε να ασκήσει πολιτική πάνω στον τομέα του τα έκανε μαντάρα.
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Δες για παράδειγμα τον Παπακωνσταντίνου. Έχει εξίσου βαρύ βιογραφικό με τη Ρεπούση αλλά παίζει να είναι ο χειρότερος υπουργός οικονομικών πιυ είχε ποτέ η Ελλάδα. Μπορεί στο πεδίο της επιστημονικής έρευνας να είναι άριστος, αλλά στην πράξη όταν χρειάστηκε να ασκήσει πολιτική πάνω στον τομέα του τα έκανε μαντάρα.
Δεν ξερω τι εκανε σωστα και τι λαθος ο Παπακωνσταντινου, ομως εδω ως υπουργος εμπιπτει στην πρωτη κατηγορια του προηγουμενου ποστ μου κι οχι στη δευτερη, τα διδακτορικα δεχομαι οτι δεν ειναι ενδεικτικα της πολιτικης αρετης και ηθικης που απαιτει το να ασκεις πολιτικη .
-
Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι αν δημοσίευε το συγκεκριμένο αστείο μεμονομένα μάλλον θα περναγε τελείως απαρατήρητο καθώς δέν είναι καν ρατσιστικό.
Όμως η κοπέλα έχει παρελθον δημοσιεύεων που ακροβατούν στα όρια του flamebait και τρολαρίσματος και μάλλον την είχαν εδώ και καιρό στη μπούκα. Οπότε αυτό το τελευταίο ηταν απλά η σταγόνα που ξεχείλεισε το ποτήρι.
Επίσης είμαι βέβαιος οτι οι υπεύθυνοι της έκαναν παρατηρήσεις στο παρελθόν πάνω στο θέμα των δημοσιεύσεων και μάλλον τους έγραψε κανονικά, γιατι έχει το στυλάκι της ντίβας που κανενας δέν μπορεί να αγγίξει.
Και μένα η πρώτη αντίδραση ήταν πως η διαγραφή της ήταν υπερβολική αλλά αν οι υποθέσεις μου είναι σωστές τότε μάλλον δέν ήταν.
Οπότε το συμπερασμα είναι γενικότερα να προσέχουμε που δίνουμε την αλληλεγγύη μας.
-
More food for thought.
Όλα τα αστεία, όλα τα ανέκδοτα, όλες οι κρυάδες, λέγονται σε ένα κόντεξτ. Και το κόντεξτ είναι καθοριστικό στο πώς θα τα κρίνουμε. Σκέτο το ανέκδοτο της Παπαχρήστου δεν με ενοχλεί καθόλου. Άντε καταχρηστικά να με ενοχλεί λίγο. Είμαι φανατικός υποστηρικτής της ασυδοσίας των ανεκδότων, της απόλυτης ελευθεριότητας των κρυάδων. Το ανέκδοτο της Παπαχρήστου ως χρυσαυγίτισσας είναι άλλης τάξης ζήτημα. Εκεί η κρυάδα δεν είναι σκέτη κρυάδα, εκεί η κρυάδα είναι συγκεκαλυμμένος ρατσισμός.
Ίσως όμως. Όχι σίγουρα. Εκείνο που με κεντρίζει περισσότερο είναι πως ίσως το ανέκδοτο να ήταν από τα πιο αθώα της τουίτ. Το πιο άκακο. Ίσως ακόμη και να μην είναι ρατσίστρια. Ίσως να είναι χρυσαυγίτισσα έτσι γενικά. Δεν το λέω ειρωνικά. Λέω ευθέως ότι θεωρώ σιχαμένη όποια γυναίκα υμνεί τον Κασιδιάρη. Και άντρα βέβαια, αλλά ο άντρας ας πούμε πως ευνοείται από τη νομιμοποίηση της αποκτήνωσης, ας πούμε πως αυτός, αν δεχθούμε ότι δεν τρέχει τίποτα να βαράμε γυναίκες, θα βρεθεί από πάνω. Γυναίκα όμως που νομιμοποιεί το χτύπημα γυναικών είναι διαστροφή που με ξεπερνά. Η Παπαχρήστου αναπαράγει στο τουίτερ της φωτογραφίες περιστρόφων και ένα σωρό χρυσαυγίτικα τουίτς. Πώς να την υπερασπιστείς; Δεν σου βγαίνει. Αλλά φοβάμαι πως ακόμα περισσότερο δεν μου βγαίνει ο τρόπος που αποκλείστηκε και ο λόγος για τον οποίο επισήμως αποκλείστηκε. «Η αισιοδοξία είναι το όπιο των λαών. Η υγιής ατμόσφαιρα μυρίζει ηλιθιότητα. Ζήτω ο Τρότσκι». Πόσοι χαρακτήρες είναι αυτοί; Πάνω από 140; Είναι η μοιραία φράση στο «Αστείο» του Κούντερα. Δεν γουστάρω έναν κόσμο που στέκεται αμείλικτος απέναντι σε ένα ανέκδοτο. Δεν γουστάρω τις συνοπτικές διαδικασίες και τον αποκεφαλισμό άνευ απολογίας. Δεν γουστάρω έναν κόσμο που κριτής και αποκεφαλιστής είναι ο Ισίδωρος Κούβελος. Δεν υπερασπίζεται τη δημοκρατία ή τον αντιρατσισμό ο Ισίδωρος Κούβελος. Υπερασπίζεται το ολυμπιακό ιδεώδες, όχι με κάποιον παλιό ρομαντικό του χαρακτήρα όμως, αλλά με τον τρόπο του καταστατικού ενός βαθύτατα διεφθαρμένου μαγαζιού, όπως είναι η ΔΟΕ. Είναι αναμφίβολα παράπλευρη ωφέλεια ότι το μαγαζί πουλά μαζί με τα άλλα και αντιρατσισμό. Η βασική του λειτουργία όμως δεν είναι υπέρ της συναδέλφωσης των λαών. Η βασική του λειτουργία δεν είναι καν επικεντρωμένη στον αθλητισμό. Το ιδεώδες για το οποίο αποκλείει ο Κούβελος την Παπαχρήστου είναι ένα κάθε άλλο παρά ιδεατό ιδεώδες. Και οι άνθρωποι δεν είναι τελικά κιμάς να τους αλέθεις έτσι απλά. Η σιχαμένης ιδεολογίας Παπαχρήστου, αφού διευκρίνισε -έστω και υποκριτικά- πως το ανέκδοτο δεν απηχεί στα σοβαρά τις απόψεις της, έπρεπε να αγωνιστεί. Και όσο άσχημο θα ήταν να με εκπροσωπεί αυτή, θα με εκπροσωπούσε ως αθλήτρια, όχι ως χρυσαυγίτισσα. Το άσχημο που δεν αντέχεται είναι ότι με εκπροσωπούν στη Βουλή οι χρυσαυγίτες ως χρυσαυγίτες. Και όχι εξίσου άσχημο, πάντως πολύ άσχημο, είναι να με εκπροσωπεί κι ο Ισίδωρος Κούβελος.
Μέσα στον ορυμαγδό των παλιών και των νέων τουίτς της Παπαχρήστου, η σημαντικότερη φράση της ήταν αυτή: «δεν εχω καμία αναμηξει με τα πολιτικά!!!». Αυτές οι λέξεις με αυτήν την ορθογραφία (και άλλο το απλό ορθογραφικό λάθος κι άλλο να φαίνεται ότι η ορθογραφία σού είναι ξένη χώρα) είναι ένας καθρέφτης για μεγάλο ποσοστό από όσους ψήφισαν Χ.Α: την ψηφίζουν επειδή θεωρούν ότι ούτε αυτή έχει «αναμηξει» με τα πολιτικά, ότι βρίσκεται σε ένα χώρο εκτός πολιτικής, σε έναν χώρο καινούριο και καθαρό, σε έναν χώρο που θα μας βοηθήσει να ξεβρωμίσουμε τη χώρα όχι μόνο από τους μετανάστες αλλά και από αυτήν την ίδια την πολιτική. -
«Πραγματικά το βιντεάκι είναι εντελώς άστοχο. Η τύπισσα μπορεί κάλλιστα να είναι ρατσίστρια, αναρχοαυτόνομη, κτηνοβάτισσα ή δεν ξέρω τι άλλο.»
Επίθετα αυτού του επιπέδου, έστω και υποθετικά τα θεωρώ αχαρακτήριστα. Κάτι τέτοιο αναπαρήγαγε η πρωταθλήτρια και βρήκαν την ευκαιρία να την κοκκινίσουν.
«Στους αγώνες τη στέλνουμε επειδη τρέχει/πηδάει/ρίχνει καλά - αν κάποιος έχει πρόβλημα ας της κόψει την καλημέρα, ας μην της μιλάει ή ας μην αγοράζει προϊόντα των χορηγών της.»
Αναμφίβολα δεν την «στέλνουμε»!. Με την μαγκιά και τον τσαμπουκά καθώς και με της προσπάθειες και της επιδόσεις της πάει
«As simple as that κατά τη γνώμη μου, Ολυμπιακά ιδεώδη και άλλα τέτοια είναι απλές ανοησίες. Ένα πανηγυράκι είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες, πανέμορφο όταν το ζεις από μεσα, αλλά πανάκριβο όταν διοργανώνεται....the greek way»
Τόσο απλά…. Συμφωνώ μαζί σου, και εξηγούμε.
Οι ολυμπιακοί γίνονται όταν τα εκλεχτικά μελή ψηφίζουν στο που. Εδώ πέφτει χρήμα, για αγορά ψήφων.
Οι κυβερνήσεις που περνούν την εντολή, χρεώνουν τον λαό τους για καμιά 20 χρόνια και βαλε, για να φτιάξουν εγκαταστάσεις όπου και ‘ρεμουλιάζουν’ ασύστολα. Μάλιστα όταν φτιάχνουν μη λυόμενες κατασκευές τότε κοστίζουν ακριβότερα και ρίχνουν στον μπεζαχτά τους περισσότερα. Αυτό έγινε στην Ελλάδα του 2004!....
Τα στατιστικά στοιχεία που διάβασα είναι, ότι οι θεατές πάνε σε μικρό ποσοστό να θαυμάσουν τους αθλητές και μόνον. Πάνε για χαβαλέ και για να ψωνίσουν και να χλαπακιάσουν.
Οι επιλεγμένοι πατρόνοι που τα σκάνε, και πάνω από το τραπέζι και κάτω μαύρα και άραχνα, επιλέγονται ώστε να μην αντιπολιτεύεται ο ένας τον άλλον. Είναι δε όλοι τους διεθνούς εμβέλειας. Ο ένας πουλάει σώβρακα, ο άλλος παπούτσια ο άλλος ζουμιά κλπ. και σίγουρα πουλάει σε κίτρινους κόκκινους άσπρους μαύρους κλπ. έτσι το μάτι του θεατή και από την τηλεόραση, καταναλωτή του ‘κερατά΄, δεν έχει περιθώριο να διαλέξει, και με την πλύση του εγκεφάλου που του κάνουν, απλώνει το χέρι και αγοράζει ότι του μοστράρουν.
Εξ ου και η ευαισθησία του ‘κόλου’ που έδηξαν, για την πρωταθλήτρια μας. τώρα ψάχνουμε τον πρόεδρο της ολυμπιακής επιτροπής για να του τα ‘πούμε’. Παπαριές Γεωργήτσα μου!. δεν έχει καθόλου μέλι στα δάχτυλα?. δεν είναι της κλίκας?.
Δεν του τράβηξε το αυτί ο πατρόνος της?. Καλά αυτής θα γίνουν σαν του γαϊδάρου, της κουτής γυναίκας.
Έτσι λοιπόν και συνοψίζοντας, είναι ένα μεγάλο πανηγύρι, με όργανα τους αθλητές, κορόιδα τους θεατές που ψωνίζουν και κερδισμένοι επί μακρών οι πατρόνοι.
Σίγουρα υπάρχουν και στρατιές εθελοντών……
Α. -
Ontopic
''Χαμός για Σουίφτ, Μπίμπερ και... Βρικόλακες''
Τέιλορ Σουίφτ, Τζάστιν Μπίμπερ και «Twilight Saga» παρέμειναν και φέτος στις καρδιές των εφήβων, σαρώνοντας για μια ακόμα χρονιά στα Teen Choice Awards.
http://www.espressonews.gr/default.asp? ... id=1559417
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
@jtblaster,
άποψή σου!
Εγώ αν δω μια γκόμενα με μεγάλα στήθη, θα πώ: εκείνη εκεί η 'βυζαρού' για καταλάβει ο συνομιλητής ποιά εννοώ, κι ας είναι σεξιστικό το σχόλιο!Oι λεξεις απο μονες τους δεν ειναι τιποτα (ειναι απλως φορεις , δεν αναπαραγουν κατι ) , οι ανθρωποι μεσα απο τις σχεσεις τους αναπαραγουν τα πραγματα (σεξισμο , ρατσισμο, κλπ). Ειναι το μπακγκραουντ (το πλαισιο και οι σχεσεις) μεσα στο οποιο λεγεται μια λεξη αυτο που τη χαρακτηριζει.Η ιδια λεξη σε διαφορετικα μπακγκραουντ μπορει να μεταφερει ειτε βια/επιβολη, ειτε παθος/γλυκυτητα.
Οσον αφορα το 'αστειακι' της Παπαχρηστου , συμφωνω με αυτο :
Όλα τα αστεία, όλα τα ανέκδοτα, όλες οι κρυάδες, λέγονται σε ένα κόντεξτ. Και το κόντεξτ είναι καθοριστικό στο πώς θα τα κρίνουμε. Σκέτο το ανέκδοτο της Παπαχρήστου δεν με ενοχλεί καθόλου. Άντε καταχρηστικά να με ενοχλεί λίγο. Είμαι φανατικός υποστηρικτής της ασυδοσίας των ανεκδότων, της απόλυτης ελευθεριότητας των κρυάδων. Το ανέκδοτο της Παπαχρήστου ως χρυσαυγίτισσας είναι άλλης τάξης ζήτημα. Εκεί η κρυάδα δεν είναι σκέτη κρυάδα, εκεί η κρυάδα είναι συγκεκαλυμμένος ρατσισμός.
Αλλωστε, τα ρατσιστικα 'αστειακια' δεν λενε σαφως οτι καποιοι ειναι κατωτεροι αλλα λειτουργουν με πιο εμμεσους τροπους.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δες για παράδειγμα τον Παπακωνσταντίνου. Έχει εξίσου βαρύ βιογραφικό με τη Ρεπούση αλλά παίζει να είναι ο χειρότερος υπουργός οικονομικών πιυ είχε ποτέ η Ελλάδα. Μπορεί στο πεδίο της επιστημονικής έρευνας να είναι άριστος, αλλά στην πράξη όταν χρειάστηκε να ασκήσει πολιτική πάνω στον τομέα του τα έκανε μαντάρα.
Δεν ξερω τι εκανε σωστα και τι λαθος ο Παπακωνσταντινου, ομως εδω ως υπουργος εμπιπτει στην πρωτη κατηγορια του προηγουμενου ποστ μου κι οχι στη δευτερη, τα διδακτορικα δεχομαι οτι δεν ειναι ενδεικτικα της πολιτικης αρετης και ηθικης που απαιτει το να ασκεις πολιτικη .
Σίγουρα δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσαι «τι έκανε καλά». Σίγουρα τους ρεμουλάτους φίλους του, σκοτώνοντας 10000000 πολίτες αυτής της χώρας + 2000000 μετανάστες. Και για να είμαι on topic, επειδή το φαί δεν φτάνει ποια, οι τελευταίοι πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ .
Και για τα πράσινα γράμματα που γράφεις, ανορθόγραφος είμαι μα δεν εσθάνομε «κουφάλα»!. Στείλε μου μια δασκάλα!!!!!.....
Α. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αρχίζω από το εύκολο τελευταίο: Αυτός που χρειαζόταν τις ψήφους της γυναίκας του πριν από ενα μήνα.
Επίσης να συμπληρώσω τον κατάλογο:
7. Ο ρατσισμός είναι ένοια αλληλοαναιρούμενη. Αν ο μαύρος ασουμε είναι ρατσιστής εχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε κι εμείς
8. Είναι αντιδημοκρατικό να εχεις επιστημονική άποψη σε θέμα της ειδικότητας σου.
9. Απαγορεύεται η κοινωνία να πάει μπροστά γιατί πριν από 20 χρόνια λέγαμε ανέκδοτα για την Χ εθνική ομάδα- Το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου ειναι ιερο. Η Δημοκρατια εχει ανοχη. Αν δεν μπορει να ανεχθει αλλες φωνες τοτε δεν εινα Δημοκρατια.
- Μπορω ν σου βρω δεκαδες μελετες που καταδεικνυουν οτι οι μαυροι ειναι λιγοτερο εφυεις απο τους λευκους που υστερουν σε σχεση με τους κιτρινους. Μπορω ν τ χρησιμοποιησω ως βαση γ ν λεω οτι ανεκδοτο υποτιμητικο θελω για τους μαυρους κ αντιστοιχα ν λενε οι Κινεζοι για μενα;;;;
- Αν η λογοκρισια ειναι βημα εμπρος τοτε κατι δεν παει καλα. Γιατι λογοκρισια ηταν το συγκεκριμενο.
ΥΓ. Η Ρεπουση ειχε δεχτει τοσες κριτικες για τα γραφομενα της. Αντιστοιχη αποψη στηριγμενη σε επιστημονικα δεδομενα εχουν κ αρνητες του Ολοκαυτωματος. Αν λοιπον δεχομαστε το δικαιωμα καποιου να πιστευει στις δικες του θεωριες τοτε αυτο πρεπει να ισχυει για ολους κ για ολα. Αλλιως δεν ειναι Δημοκρατια αλλα Υποκρισια.
- του λόγου όχι της διαστρέβλωσης γεγονότων. Η δημοκρατία καλείτε κατά το δοκούν. Έχει καταντήσει λάστιχο κιλότας. Έχει καταντήσει μπορντέλο στο στόμα πολλών.
11)και σίγουρα αυτό είναι αλήθεια.
12)η λογοκρισία είναι επιβεβλημένοι, αρκεί να ασκείτε από μη παραδόπιστους ανθρώπους ma me ειδήμονες στο αντικείμενο.
Σίγουρα η κυρία εξυπηρετούσε αλλότριους σκοπούς, ανθελληνικούς, αντεθνικούς. Δεν μου ήταν παράξενο όντας αριστερή. Και σίγουρα δεν άκουσες όπως εγώ από πρώτο χέρι τότε 17 ετών tote, τον πεθερό μου. επιστημονικά δεδομένα του κολου και του παραμυθιάσματος, που θα λέει και στην σχόλη δημοκρατίας του και ο ΓΑΠ…….
Δεν τα βάζω μαζί σου φίλε μου, μα αρνούμαι την παραπληροφόρηση και την ψευδοκουλτούρα της δήθεν μόρφωσης. Τα δυο ακραία κώματα στην χώρα μας τρέφουν τους ψηφοφόρους τους με τέτοια.
Α. -
Φρεσκούλι: Τη Βούλα την πηδάει βουλευτής...
Μήπως δεν έγινε το όλο σκηνικό για το τουιτοσχόλιο αλλά για να κάνουν κάποιοι το παιχνιδάκι τους;
Το όλο σκηνικό ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να φανεί ότι κάποιοι εκ των δηλωμένων αριστερών του forum είναι στην πέτσα τους πιο συντηρητικοί και περιοριστικοί και από τους λάτρεις του συνταγματάρχη μουστάκια.
100% win. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φρεσκούλι: Τη Βούλα την πηδάει βουλευτής...Μήπως δεν έγινε το όλο σκηνικό για το τουιτοσχόλιο αλλά για να κάνουν κάποιοι το παιχνιδάκι τους;
Ετσι βγάζει περισσότερο νόημα...
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Προσωπικώς στα π@π@ρι@ μου για το τι γράφει ή δεν γράφει η κάθε φυλλάδα όπου Γης και για το αν πρέπει να πάει στην πυρά!
και πολύ πριν και κατά την διάρκεια και ποτέ δεν έδωσα βάση στα λεγόμενα του κάθε 'εξυπνάκια' που με ρωτούσε αν η Ελλάδα έχει δρόμους και νοσοκομεία! Ούτε ένιωσα προσβολή, ούτε μίσος για τον λαό στον οποίο ανήκε ο 'ρατσιστής'!
Α γεια σου . Τόση ώρα αυτό ήθελα να τους γράψω για το τι λέει ο ένας ή το τι λέει ο άλλος.
Στα @@ μας τους γράφουμε. Στα επόμενα 2 λεπτά τα έχουμε ξεχάσει όλα και έχουμε συγχωρέσει τους πάντες
Είναι τόσο φανερό αυτό και τόσο γαμάτο που μας λατρεύω Ειδικά οι Βορειοευρωπαίοι τουρίστες που έρχονται πιο μαγκωμένοι, σοκάρονται από το ότι μετά από τόσες χοντράδες οι Ελληνες τους συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα (πλην πραγματικά απειροελάχιστων καγκουροεξαιρέσεων) σε σημείο που να νομίζουν στην αρχή ότι τους δουλεύουνΓια μένα αυτή είναι η πραγματική ανωτερότητα και το μεγαλείο ενός λαού.
Βρεθήκαμε σε μια δύσκολη στιγμή και έχουν πέσει πολλοί και μας βαράνε, ξερνάνε χολή , βγάζουν τα κόμπλεξ τους και την μιζέρια τους.
Εμείς τσαντιζόμαστε για λίγο μετά το ξεχνάμε, χαλαρώνουμε και γελάμε. Τι κακία να κρατήσεις όταν κάνεις την βόλτα σου στην Αθήνα βραδάκι και κοιτάς τον φωταγωγημένο παρθενώνα ...
Αγγλοι Γερμανοί Αυστριακοί Φινλανδοί. Η όλη τους στάση μου θυμίζει νεόπλουτο με συμπλέγματα κατωτερότητας που τρέχει να τα βγάλει στην πιο αδύνατη στιγμή που κάποιος θα χρειαστεί βοήθεια.
Τι κακία να τους κρατήσει ο Ελληνας ; Δεν νιώθει ότι χρειάζεται να αποδείξει κάτι... δεν το ένιωσε ποτέ. Ισως να φταίει και αυτό που χαλαρώσαμε υπερβολικά και το ρίξαμε έξω το μαγαζί σε όλα τα επίπεδα.
Εχουμε περάσει πάρα πολύ δυσκολότερες φάσεις στην ιστορία μας. Ενωμένοι και πεισμωμένοι θα την βρούμε την άκρη και θα επανέλθουμε δυνατότεροι -
Να θυμηθούμε λίγο τι είχε γίνει όταν ο Αίολος-Κεντέρης είχε πει ότι τσαντίζονταν πολύ που ένας λευκός ήταν πιο γρήγορος από τους μαύρους αθλητές. Πώς είχε τολμήσει να δηλώσει το αληθές;
Αλλά καλά να πάθει όσα έπαθε, γιατί έπαιρνε ντρόγκα, ενώ οι άφρικαν-αμέρικανς τρέχουν τα 200 σε 5' με τη βοήθεια του Μανιτού και t-bone steaks. -
Πες τα, πες τα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σε πολλα θεματα δεν ηταν μονο ανικανοτητα ηταν επιλογη
-
Βλέπω ότι έγινε πλέον του συρμού, να χρησιμοποιούμε ευγενικά ορθές εκφράσεις!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να θυμηθούμε λίγο τι είχε γίνει όταν ο Αίολος-Κεντέρης είχε πει ότι τσαντίζονταν πολύ που ένας λευκός ήταν πιο γρήγορος από τους μαύρους αθλητές. Πώς είχε τολμήσει να δηλώσει το αληθές;
Αλλά καλά να πάθει όσα έπαθε, γιατί έπαιρνε ντρόγκα, ενώ οι άφρικαν-αμέρικανς τρέχουν τα 200 σε 5' με τη βοήθεια του Μανιτού και t-bone steaks.
είναι μια αλήθεια, στην χώρο του εμπορίου, υπάρχουν και τα εργοστάσια παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, που κατά το μάλλον και ήττων, είναι αναβολικά ηπιότερης μορφής. Σίγουρα υπάρχει και βιομηχανική κατασκοπία. Σίγουρα και τα αλληλοκαρφώματα.
Και ποιος μπορεί να με πείσει, ότι ο προπονητής τους, που αμειβόταν, δεν τα πήρε πολλαπλάσια για να τους καρφώσει?..... . το χρήμα διαφθείρει της συνειδήσεις, καθησυχάζοντας έως εξαφανίζοντας!.
Α. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αλλά καλά να πάθει όσα έπαθε, γιατί έπαιρνε ντρόγκα, ενώ οι άφρικαν-αμέρικανς τρέχουν τα 200 σε 5' με τη βοήθεια του Μανιτού και t-bone steaks.O Κεντερης είχε στηρίξει ποτέ ναζιστικά στοιχεία; Αν ναι, κακώς δεν τον έφαγε και αυτός τον αποκλεισμό.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αλλά καλά να πάθει όσα έπαθε, γιατί έπαιρνε ντρόγκα, ενώ οι άφρικαν-αμέρικανς τρέχουν τα 200 σε 5' με τη βοήθεια του Μανιτού και t-bone steaks.
είναι μια αλήθεια, στην χώρο του εμπορίου, υπάρχουν και τα εργοστάσια παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, που κατά το μάλλον και ήττων, είναι αναβολικά ηπιότερης μορφής.
καποια απο αυτα που λες ειναι νομιμα ομως
τελικα το πιο ειλικρινες αθλημα ειναι το body building εκει δε κοροιδευονται μεταξυ τους , ουτε τους υπολοιπους
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:lol: Βλέπω ότι έγινε πλέον του συρμού, να χρησιμοποιούμε ευγενικά ορθές εκφράσεις!
Δεν είναι ωραίο συμπολίτη μου?.
Άλλωστε το αρχαίο πνεύμα αθάνατο, στην περίοδο των ολυμπιακών αγώνων, εφήρμοζε την πολεμική εκεχειρία. Τώρα έχουμε ολυμπιακούς!. Μακάρι να μας μείνει και μετά.
Α.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;