-
...αυτος με το κοκκινο , πρεπει να ειναι απο την Αθηνα!
Τρελη αποκαλυψη το ασπρο χρωμα του Iomy...το βλεπω στις φωτο παραπανω και του παει πολυ...
Απο off-road διαδρομες, ποιος εχει φωτο? Ή μηπως δεν τα σκονισατε καθολου?
Μπραβο, πολυ χαιρομαι που περασατε καλα...και του χρονου!
-
Ένα σπάνιο και εντυπωσιακό φαινόμενο παρατηρήθηκε το προηγούμενο ΣΚ στη λίμνη Πλαστήρα, 5 Peugeot 3008 εμφανίστηκαν μαζί (το φαινόμενο συμβαίνει 1 φορά το χρόνο):
Στα χωριά που περνούσαμε έβλεπες έκπληκτες φάτσες, ενώ ακουγόταν σχόλια του τύπου 'τι είναι τούτα;', 'θα είναι καμιά ομάδα' (πραγματικά, χωρίς πλάκα!)
Α, και τα περάσαμε τέλεια (αν και ήταν λίγο, του χρόνου 3ήμερο). Όλη η παρέα άψογη
-
Ποιος αλήτης ήταν αυτός; Σαν δεν ντρέπεται να παρκάρει έτσι. Βρε, πού πάει η κοινωνία μας!
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Οι παρακάτω 2 φωτογραφίες με προβλημάτισαν. Κάποιος είπε ότι θα ήταν καλύτερα να τις ανεβάσω στο 'Ζώα,ζώα,ζώα...' αλλά προτίμησα να τις βάλω εδώ.Πρόκειται για ένα μπορντοροδοκόκκινο 3008 που έχει ροπή στην παρανομία.
Εδώ έχει κλείσει 3 αυτοκίνητα στο πάρκινγκ. Προσέξτε πόσο ελεύθερο χώρο έχει τριγύρω, αλλά ο μπορντοροδοκόκκινος προτίμησε να παρκάρει 'εύκολα'.
Οι αγανακτισμένοι οδηγοί των 3 αυτοκινήτων που ...τελείως συμπτωματικά ήταν και αυτά 3008, περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει το δείπνο που απολάμβανε νωχελικά σε παρακείμενη ταβέρνα ο μπορντοροδοκόκκινος, προκειμένου να μπορέσουν ξεπαρκάρουν και να πάνε στο ξενοδοχείο τους για να ξαποστάσουν.
Ναι, καλά, άλλο που δεν ήθελαν, περίμεναν υπομονετικά καταβροχθίζοντας κοψίδια με μπυρίτσες!
Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο προνοητικός της παρέας προτίμησε να παρκάρει ένα χιλιόμετρο μακρυά και να έρθει με τα πόδια και κάθιδρος στην ταβέρνα...
Τι να πεί κανείς για την παρακάτω φωτογραφία... Αναμφίβολα το χρώμα του αυτοκινήτου δένει αρμονικά με το κόκκινο των απαγορευτικών πινακίδων, αλλά είναι αυτός λόγος βρε παιδί μου να παρκάρει κανείς ακριβώς μπροστά τους;
Όπως καταλαβαίνετε περάσαμε θαυμάσια. Ευχαριστώ τον Alexandr, τον Captain Yannis, τον Zonas τον Iomy και τις οικογένειές τους για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί.
Με χαρά επίσης ανακοινώνω ότι οι συμμετέχοντες αποφάσισαν ομοθυμαδόν ότι η επόμενη συνάντησή μας θα είναι τριήμερη. Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρουν να έρθουν και όσοι θα ήθελαν αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να έρθουν.
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
...αυτος με το κοκκινο , πρεπει να ειναι απο την Αθηνα!Μπα, μην το λες!
Τρελη αποκαλυψη το ασπρο χρωμα του Iomy...το βλεπω στις φωτο παραπανω και του παει πολυ...
Και πού να το δεις και από κοντά. Είναι πέρλα, όχι απλό άσπρο. Μου άρεσε πάρα πολύ.
Μπραβο, πολυ χαιρομαι που περασατε καλα...και του χρονου!
Δεν είχε off-road, λόγω ειδικών περιστάσεων. Τις αφήσαμε για του χρόνου!
-
Peugeot 3008 με πινακιδα Ρ*Α 3008 λολ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Peugeot 3008 με πινακιδα Ρ*Α 3008 λολΜηπως και το μεσαιο γραμμα ηταν Ρ?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Peugeot 3008 με πινακιδα Ρ*Α 3008 λολ
Μηπως και το μεσαιο γραμμα ηταν Ρ?
Πριν λιγο περασε απο μπροστα μου .Μπορντω χρωμα .
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
...αυτος με το κοκκινο , πρεπει να ειναι απο την Αθηνα!'Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλιασε η καρδιά του.'
Μπά! Δεν πήγαμε γιατί ο Zonas είπε ότι χωρίς τον steftsak δεν έχουν νόημα οι off-road διαδρομές.
Άσε που δεν μας άφησαν οι ταβέρνες...Μπραβο, πολυ χαιρομαι που περασατε καλα...και του χρονου!
Και εμείς θα χαιρόμασταν αν θα ερχόσουν μαζί μας. Του χρόνου μη νομίζεις ότι θα ξεφύγεις πάλι!
Προσέξτε ακρίβεια στο σχηματισμό!
Οι αποστάσεις των αυτοκινήτων μεταξύ τους είναι ακριβώς ίσες και μετρημένες (σε sec) με το ειδικό όργανο που έχει το HUD. Ο φωτογράφος μας βέβαια (Alexandr) δεν χρειάζεται το HUD για να εκτιμήσει την απόσταση. Αυτός είναι εξοικειωμένος με τις εκτιμήσεις χρόνου και απόστασης, καθώς σπάνια τον βλέπεις χωρίς τον προσοφθάλμιο κολλημένο στο μάτι του... Άσε που έχει αποκτήσει και άλλες ικανότητες, όπως οδήγηση σε στροφές χωρίς χέρια!Peugeot 3008 με πινακιδα Ρ*Α 3008 λολ
Παρά λίγο να είχα κι' εγώ τέτοιο νούμερο, αλλά μου τα χάλασε η καθυστέρηση της απόσυρσης.
-
Μετα απο τοσα κολακευτικα σχολια για το απιθανο λευκο περλα μου μαλλον το ματιασαμε.Τη Δευτερα το πρωι συμπληρωσα ακριβως μισο λιτρο λαδι γιατι αναψε η προειδοποιηση χαμηλης σταθμης λαδιου.Ειναι η δευτερη φορα που συμπληρωνω (εχω 36500 χμ).
Να δωσω συγχαρητηρια στους εμπνευστες,οργανωτες,και φωτογραφους της εκδρομης καθως και στις οικογενειες τους γιατι περασαμε υπεροχα! Ελπιζω του χρονου να ειμαστε γεροι να το επαναλαβουμε περισσοτεροι αυτη τη φορα.
Μπραβο σας! -
Ο χρήστης iomy έγραψε:
Μετα απο τοσα κολακευτικα σχολια για το απιθανο λευκο περλα μου μαλλον το ματιασαμε.Τη Δευτερα το πρωι συμπληρωσα ακριβως μισο λιτρο λαδι γιατι αναψε η προειδοποιηση χαμηλης σταθμης λαδιου.Ειναι η δευτερη φορα που συμπληρωνω (εχω 36500 χμ).Στο ματιάσαμε δεν λες τίποτα. Πότε είχες αλλάξει/βάλει λάδια τελευταία φορά;
Να δωσω συγχαρητηρια στους εμπνευστες,οργανωτες,και φωτογραφους της εκδρομης καθως και στις οικογενειες τους γιατι περασαμε υπεροχα! Ελπιζω του χρονου να ειμαστε γεροι να το επαναλαβουμε περισσοτεροι αυτη τη φορα.
Μπραβο σας! -
Mετα το πρωτο service στα 20000km ξανασυμπληρωσα αλλα 400 ml γυρω στα 30000 km. Aπο σημερα θα αρχισω να κραταω λεπτομερες αρχειο για την καταναλωση του λαδιου οποτε θα σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα.
Pitt δεν σε ξεχασα,απλως ο γνωστος μου με τους καθαριστηρες ειναι σε διακοπες. -
Ο χρήστης iomy έγραψε:
Mετα το πρωτο service στα 20000km ξανασυμπληρωσα αλλα 400 ml γυρω στα 30000 km. Aπο σημερα θα αρχισω να κραταω λεπτομερες αρχειο για την καταναλωση του λαδιου οποτε θα σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα.Κατανάλωση 400mL λαδιού σε 10.000km δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι σοβαρό, καλά θα κάνεις όμως να το παρακολουθήσεις όπως λές.
Άν βέβαια είχες πάρει κανένα VAG, θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο...Pitt δεν σε ξεχασα,απλως ο γνωστος μου με τους καθαριστηρες ειναι σε διακοπες.
ΟΚ, μην ανησυχείς. Ας είναι και μετά τον Αύγουστο.
-
Ο χρήστης iomy έγραψε:
Mετα το πρωτο service στα 20000km ξανασυμπληρωσα αλλα 400 ml γυρω στα 30000 km. Aπο σημερα θα αρχισω να κραταω λεπτομερες αρχειο για την καταναλωση του λαδιου οποτε θα σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα.
Pitt δεν σε ξεχασα,απλως ο γνωστος μου με τους καθαριστηρες ειναι σε διακοπες.Καλά νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα; Εγώ που στα τελευταία 10000 έχω συμπληρώσει 3 φορές τι να πω;(Τώρα έχω 80000)
'Όσο για την εκδρομή ήταν πολύ ωραία.Αν ήταν για μια μέρα ακόμα θα ήταν ακόμη πιο ωραία. Όσοι δεν ήρθαν, χάσανε τοπία, καλό φαί, χιούμορ, γέλιο, εκπλήξεις κλπ. Του χρόνου μην το σκέφτεστε...
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Καλά νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα; Εγώ που στα τελευταία 10000 έχω συμπληρώσει 3 φορές τι να πω;(Τώρα έχω 80000)Zonas, το σημαντικό δεν είναι πόσες φορές συμπλήρωσες, αλλά πόση ποσότητα συμπλήρωσες. Πόσο έβαλες συνολικά;
'Όσο για την εκδρομή ήταν πολύ ωραία.Αν ήταν για μια μέρα ακόμα θα ήταν ακόμη πιο ωραία. Όσοι δεν ήρθαν, χάσανε τοπία, καλό φαί, χιούμορ, γέλιο, εκπλήξεις κλπ. Του χρόνου μην το σκέφτεστε...
Αν μου επιτρέπετε, θα παρακαλούσα το Zonas Toursi να προγραμματίσει καλύτερα την επόμενη συνάντηση.
Δεν μπορεί κύριε να είμαστε αραχτοί στην ψαροταβέρνα κάτω από τα πλατάνια και να πρέπει να φύγουμε γιατί σε δύο ώρες πρέπει να είμαστε στην επόμενη χασαποταβέρνα! Αναγκάστηκα να κάνω γαστροσκόπιση μόλις επέστεψα...
@Alexandr, που είναι οι φωτογραφίες; Τζάμπα το κουβαλούσες κοτζάμ μηχάνημα;
-
Zonas, το σημαντικό δεν είναι πόσες φορές συμπλήρωσες, αλλά πόση ποσότητα συμπλήρωσες. Πόσο έβαλες συνολικά;
500-1000 κάθε φορά.
Μετά την εκδρομή επίσης, μάλλον το δικό μου ήταν αυτό που μάτιασαν οι περαστικοί καθώς την άλλη μέρα δεν λειτουργούσαν τα εξής:
- πλαφονιέρες οδηγού, συνοδηγού
- πλαφονιέρες πίσω αριστερά και δεξιά που όμως ανάβουν όταν ανοίγω το αυτοκίνητο με το κλειδί
- φως στα δύο ντουλαπάκια
- αναπτήρας
Στο συνεργείο τσέκαραν τις ασφάλειες αλλά όλες ήταν εντάξει. Την επόμενη εβδομάδα που θα πάω για σέρβις θα δουν τον εγκέφαλο μήπως καμιά παράμετρος έχει πρόβλημα.
Δεν μπορεί κύριε να είμαστε αραχτοί στην ψαροταβέρνα κάτω από τα πλατάνια και να πρέπει να φύγουμε γιατί σε δύο ώρες πρέπει να είμαστε στην επόμενη χασαποταβέρνα! Αναγκάστηκα να κάνω γαστροσκόπιση μόλις επέστεψα...
Ότι κι αν λες τα τίμησες δεόντως
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
...
@Alexandr, που είναι οι φωτογραφίες; Τζάμπα το κουβαλούσες κοτζάμ μηχάνημα;Κάποιες ακόμη φωτό μετά τις διακοπές!
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Zonas, το σημαντικό δεν είναι πόσες φορές συμπλήρωσες, αλλά πόση ποσότητα συμπλήρωσες. Πόσο έβαλες συνολικά;
500-1000 κάθε φορά.
Σύμφωνα με την Peugeot, μεταξύ δύο αλλαγών, η κατανάλωση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 0,5 λίτρα στα 1.000 χλμ.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να ανησυχείς όταν η κατανάλωση λαδιού φτάσει τα 5 λίτρα στα 10.000 χλμ!!!Το νούμερο μου φαίνεται εξωπραγματικό και υποθέτω ότι έχουν πολύ χαμηλά τον πήχη για να μην τους πρήζουν οι πελάτες.
Ποιό λάδι χρησιμοποιείς;
Μετά την εκδρομή επίσης, μάλλον το δικό μου ήταν αυτό που μάτιασαν οι περαστικοί
Χμμμμ... Μάλλον δεν έχεις κρεμάσει κανένα από τα παρακάτω στο αυτοκίνητο, σωστά;
Την επόμενη εβδομάδα που θα πάω για σέρβις θα δουν τον εγκέφαλο μήπως καμιά παράμετρος έχει πρόβλημα.
Ενημέρωσέ μας για την διάγνωση και την θεραπεία όταν τελειώσεις με το service.
Ότι κι αν λες τα τίμησες δεόντως
Όχι θα κρατούσα χαρακτήρα! Τι να έκανα με σας που έμπλεξα. Καπετάνιοι που δεν τρώνε ψάρια, δυό μέτρα παλικάρια που την βγάζουν στην χασαποταβέρνα με χορταράκια και σόδες. Κάποιος έπρεπε να κρατήσει ένα επίπεδο.
Κάποιες ακόμη φωτό μετά τις διακοπές!
Τι εννοείς 'κάποιες ακόμη'. Μία μόνο ανέβασες, αυτήν που οδηγούσες χωρίς χέρια!
Άντε καλά. Θα σε αφήσουμε να κάνεις τις διακοπές σου και μετά θα γκρινιάξουμε.Καλές διακοπές σε όλους. Οι δικές μου δυστυχώς τελειώνουν αύριο, αφού επιστρέφει η σύζυγος που ήταν στη Χαλκιδική από τότε που γυρίσαμε από την λίμνη...
-
Καλησπέρα παιδιά!
Απ'ότι καταλαβαίνω περάσατε πολύ καλά...Να είμαστε καλά να μπορέσουμε να έρθουμε και του χρόνου όσοι δεν καταφέραμε να δώσουμε το παρών στη φετινή συνάντηση.
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
...
@Alexandr, που είναι οι φωτογραφίες; Τζάμπα το κουβαλούσες κοτζάμ μηχάνημα;Κάποιες ακόμη φωτό μετά τις διακοπές!
Λέω και'γω βρε alexandr,μόνο μια φωτογραφία;Περίμανα να γεμίσω το άλμπουμ μου
Σήμερα που έβγαλα το 3008 μια βολτίτσα μετά από τόσες μέρες κλεισμένο στο γκαράζ,συμπλήρωσα τα 27000km.
Καλές διακοπές σε όλους. Οι δικές μου δυστυχώς τελειώνουν αύριο, αφού επιστρέφει η σύζυγος που ήταν στη Χαλκιδική από τότε που γυρίσαμε από την λίμνη...
Για μένα τελείωσαν οι διακοπές τουλάχιστον οι 'μεγάλες' αλλά ελπίζω να μπορέσω να ξεκλέψω 2-3 μερούλες τα Σαββατοκύριακα.
Όπως και να΄χει καλές διακοπές να έχουν όσοι αναχωρούν αυτές τις μέρες και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού γι'αυτούς που θα'ναι εδώ. -
Peugeot 3008 μπορντώ στη γειτονιά μου στην Τήνο.
Κερνάω καφέ αν είσαι από το φόρουμ στείλε μήνυμα. -
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
Peugeot 3008 μπορντώ στη γειτονιά μου στην Τήνο.
Κερνάω καφέ αν είσαι από το φόρουμ στείλε μήνυμα.Βρε καλώς τον Τηνιακό! Που χάθηκες ολόκληρο χρόνο; Είσαι καλά;
Ακόμη περιμένουμε τις φωτογραφίες από τον γάμο!Καλά που δεν ήρθα στην Τήνο, αν είναι να την βγάλεις μόνο με καφέ...
Peugeot 3008 '08