-
To 'χω καταλάβει... (και γω φταίχτης...) αλλά τι να γίνει.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To 'χω καταλάβει... (και γω φταίχτης...) αλλά τι να γίνει.Είναι που έχουμε μαζευτεί πολλοί χεράδες που ψάχνουμε το απόλυτο.
Άη σιχτήρ!! κωλο-forum...έλεος! ένας οδηγός που φοβάται να 'το πατήσει*', δεν υπάρχει εδώ μέσα? ( )
*εγώ το λέω 'πάει λίγο πιο συνετά και όχι με το γκάζι στο πάτωμα, χωρίς αύριο γιατί μπορεί να χάσει....το πρωτάθλημα (μ@λ@κί@ς)'
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
η τρίτη στο manual πιάνει τόσα πολλά, 160? k η πέμπτη 260? εχουν 25χλμ και 40χλμ/1000 στροφές? Πολλά δεν είναι?
Αστα να πανε...5η 260 για ενα αμαξι που μαμα εχει τελικη 230-235
-
Τούρμπο είναι, δεν το πας (νορμάλ, όχι με άλλο σαλιγκάρι) κόφτες, γιατί πέφτει ούτως ή άλλως μετά τις 5000. Αν βάλεις τον νοητό κόφτη στις 6000 ή πιο σωστά στις 5500, θα δεις ότι τα χιλιόμετρα βγαίνουν πιο 'σωστά'
-
Τα χιλιομετρα που σου λεω τουλαχιστον για 3η και 4η ειναι μεχρι τις 6000rpm οχι στο κοφτη!Το οτι ξεφουσκονει μετα τις 5500 ναι ειναι γεγονος αλλα πρεπει να την αλλαξεις κοντα στις 6000 για να σε κρατησει ψηλα μετα την αλλαγη !!Καλη η σκεψη σου αλλα πιστευω οτι το εχουν κανει καθαρα για μειωση της καταλωσης..παντως το κιβωτιο ειναι απαραδεκτο!κανει σαν κουτι με αλυσιδες μεσα στην πολη αν δεν ανεβασεις πολυ τις στροφες και κανεις αλλαγη κοντα στις 2000 στροφες
-
Ο χρήστης hallucinoGiannizZ έγραψε:
Τα χιλιομετρα που σου λεω τουλαχιστον για 3η και 4η ειναι μεχρι τις 6000rpm οχι στο κοφτη!Το οτι ξεφουσκονει μετα τις 5500 ναι ειναι γεγονος αλλα πρεπει να την αλλαξεις κοντα στις 6000 για να σε κρατησει ψηλα μετα την αλλαγη !!Καλη η σκεψη σου αλλα πιστευω οτι το εχουν κανει καθαρα για μειωση της καταλωσης..παντως το κιβωτιο ειναι απαραδεκτο!κανει σαν κουτι με αλυσιδες μεσα στην πολη αν δεν ανεβασεις πολυ τις στροφες και κανεις αλλαγη κοντα στις 2000 στροφες...και το χρεωνουν και απο 1,5-2κ παραπανω, αναλογως το μοντελο, κυβικα αυτοκινητου..
Σιγουρα ειναι μεγαλο benefit οι 7 σχεσεις, αντι των 6 του manual, εχεις καλυτερες ρεπριζ παντου.
Η ελλειψη Launch βεβαια στο 7αρι DSG ειναι ενα θεμα, αν θες να κανεις καμμια εκκινηση της προκοπης.
Tα υπολοιπα, τα εχουμε εξαντλησει νομιζω... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα χιλιομετρα που σου λεω τουλαχιστον για 3η και 4η ειναι μεχρι τις 6000rpm οχι στο κοφτη!Το οτι ξεφουσκονει μετα τις 5500 ναι ειναι γεγονος αλλα πρεπει να την αλλαξεις κοντα στις 6000 για να σε κρατησει ψηλα μετα την αλλαγη !!Καλη η σκεψη σου αλλα πιστευω οτι το εχουν κανει καθαρα για μειωση της καταλωσης..παντως το κιβωτιο ειναι απαραδεκτο!κανει σαν κουτι με αλυσιδες μεσα στην πολη αν δεν ανεβασεις πολυ τις στροφες και κανεις αλλαγη κοντα στις 2000 στροφες
...και το χρεωνουν και απο 1,5-2κ παραπανω, αναλογως το μοντελο, κυβικα αυτοκινητου..
Σιγουρα ειναι μεγαλο benefit οι 7 σχεσεις, αντι των 6 του manual, εχεις καλυτερες ρεπριζ παντου.
Η ελλειψη Launch βεβαια στο 7αρι DSG ειναι ενα θεμα, αν θες να κανεις καμμια εκκινηση της προκοπης.
Tα υπολοιπα, τα εχουμε εξαντλησει νομιζω...Το παιδι εχει manual οχι DSG,αμεσως να κράξεις το DSG ...Αν και δεν εχω ακουσει κανεναν με manual να κανει παραπονα με θορυβο .. Παντως το DSG7 που εχω ναι κανει σαν κατραμας μεσα σε πολη
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Παντως το DSG7 που εχω ναι κανει σαν κατραμας μεσα σε ποληΜατρακάς ειναι το σωστο.
-
Φταίνε οι ξηροί συμπλέκτες, έχετε ακούσει πως κάνουν οι Ducati ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φταίνε οι ξηροί συμπλέκτες, έχετε ακούσει πως κάνουν οι Ducati ?τους χαλασες την ονειρωξη οτι ειναι προβλημα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τους χαλασες την ονειρωξη οτι ειναι προβλημα
Συγκρινουμε τωρα το ξηροκαμπανο των Ducati με το VAG?
Ω καιροι, ω ηθη ..........
-
Σαματά κάνουν και τα 2
-
Δεν ανήκουν στο ίδιο γκρουπ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τους χαλασες την ονειρωξη οτι ειναι προβλημα
-
Εχετε ακουσει τιποτα για Scirroco f/l?
Φιλος ετοιμαζεται για αγορα και γω του λεω να περιμενει γιατι το αμαξι κλεινει τετραετια τον Οκτωβρη και λογικα οι κυριοι της VW κατι θα εχουν στα σκαρια.. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εχετε ακουσει τιποτα για Scirroco f/l?
Φιλος ετοιμαζεται για αγορα και γω του λεω να περιμενει γιατι το αμαξι κλεινει τετραετια τον Οκτωβρη και λογικα οι κυριοι της VW κατι θα εχουν στα σκαρια..Πραγματι κλεινει 4ετια. Βασικα στην Γερμανικη αγορα, ηδη μολις την εκλεισε. Προσωπικα δεν εχω δει/ακουσει κατι περα απο καποια δημοσιευματα του autobild/auto-motor-und-sport που κανουν λογο για εντελως νεο μοντελο μεσα στο 2014 εαν θυμαμαι καλα...
Εdit: Νομιζω αυτο ειχα δει, οπου καπου προς το τελος, μεταξυ αλλων μοντελων της VAG, αναφερει την εξης ημερομηνια για scirocco: 4/2014
http://www.autobild.de/artikel/vw-golf- ... 89590.html
-
Μαλιστα... Οποτε μαλλον θα του πω να προχωρησει αφοβα...
Λοιπον λογικα μεχρι το Σαββατο θα γινει παραγγελια... Εκδοση με τα 160 αλογα, χρωμα Rising blue , πακετο light and sight, rcd 510 και το xds (το οποιο μου κανει εντυπωση οτι ειναι προαιρετικο).. Επισης ζαντες Interlagos.. Εγω θα προτεινα να βαλει τα φωτα bi- xenon αλλα εκεινος δεν πολυψηνεται.. Τρεμω να ακουσω την τελικη τιμη ... Ισως να το επαιρνα και γω ετσι αλλα με τα 122 αλογα. Περισσοτερα οταν παραγγελθει! -
Nα βαλει και το σπορ πακετο...
Χρεωνεται γυρω στα 600 ευρω και κατι αν θυμαμαι καλα, αλλα αξιζει. Εχει επενδυσεις καθισματων απο alcantara (σε τρεις εναλλακτικες διαθεσιμες αποχρωσεις, full ανθρακι, γκρι ανοιχτο στο κεντρο-μαυρο στα πλαινα, και καφε στο κεντρο-ταμπά στα πλαινα), μαυρο ουρανο, και piano black αεραγωγους, που αναβαθμιζουν το εσωτερικο.
Επισης λιγο πιο φαρδιες (και πιο ομορφες Imho ζαντες 'donington') 17αρες σε διασταση 235/45/17, αντι των στανταρ 225/45/17.
Οι σκετες επενδυσεις καθισματων, της απλης εκδοσεις δεν λενε και πολλα πραγματα... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μαλιστα... Οποτε μαλλον θα του πω να προχωρησει αφοβα...
Λοιπον λογικα μεχρι το Σαββατο θα γινει παραγγελια... Εκδοση με τα 160 αλογα, χρωμα Rising blue , πακετο light and sight, rcd 510 και το xds (το οποιο μου κανει εντυπωση οτι ειναι προαιρετικο).. Επισης ζαντες Interlagos.. Εγω θα προτεινα να βαλει τα φωτα bi- xenon αλλα εκεινος δεν πολυψηνεται.. Τρεμω να ακουσω την τελικη τιμη ... Ισως να το επαιρνα και γω ετσι αλλα με τα 122 αλογα. Περισσοτερα οταν παραγγελθει!λέμε τώρα...
-
το χρώμα δεν μου αρέσει στο απλό σασσί... καθόλου μάλιστα... Αντιθέτως έχει βγει ένα γαμάτο καφέ-γκρί σκούρο που σε συνδυασμό με τα καφέ σπορ καθίσματα του σπορ πακέτου είναι τέλειο! (έχουν ένα στην karenta Αμαρουσίου)
-
το XDS είναι πεταμένα λεφτά στο συγκεκριμένο μοντέλο, έχω οδηγήσει πάμπολλα και δεν το χρειάζονται σχεδόν ποτέ,
-
τα bi-XENON μαζί με την ALR επιλογή είναι άκρως απαραίτητα και εντυπωσιακά στο φωτισμό τους και την πρακτικότητά τους...
-
οι μεγάλες ζάντες χωρίς το σπορ πακέτο είναι η χειρότερη επιλογή άνεσης/ κρατήματος που θα μπορούσε να κάνει...
για επεξηγήσεις π.μ. αν σας πρόλαβα!
-
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
... Αντιθέτως έχει βγει ένα γαμάτο καφέ-γκρί σκούρο που σε συνδυασμό με τα καφέ σπορ καθίσματα του σπορ πακέτου είναι τέλειο! (έχουν ένα στην karenta Αμαρουσίου)
Δε ξέρω αν είναι το ίδιο χρώμα, αλλα είδα ένα καφέ - σκούρο κάπως - και στα polo (δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα) και ήταν πραγματικά πολύ όμορφο! Αν υπάρχει το ίδιο και στο scirocco, θα μετράει! Θα είναι κάτι διαφορετικό από τα πάμπολλα άσπρα
Αν και γενικά το χρώμα είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό
VW Scirocco