-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-Για την επόμενη διετία φοβάμαι ότι πρέπει να βολευτείς με ειδικές εκδόσεις της Giulietta,καθώς η MiTo τερματίζει παραγωγή το 2013 και δεν αναμένεται αντικαταστάτης της.
λαμπρά
Προλαβαινεις να αγορασεις.
μπουχαχα
εσύ σχολιάζεις μόνο για αμάξια που θα πάρεις? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
-Για την επόμενη διετία φοβάμαι ότι πρέπει να βολευτείς με ειδικές εκδόσεις της Giulietta,καθώς η MiTo τερματίζει παραγωγή το 2013 και δεν αναμένεται αντικαταστάτης της.
λαμπρά
Προλαβαινεις να αγορασεις.
μπουχαχα
εσύ σχολιάζεις μόνο για αμάξια που θα πάρεις?Oχι αλλα μου φανηκε οτι ηθελες να αγορασεις και δεν θα προλαβαινες.
-
Καλησπερα σκεφτομαι για 147 και για τουρμπισμα τι λετε??
το αξιζει το αμαξι??
αν ναι τι επιπεδο τουρμπο?
Ευχαριστω !! -
αν εισαι κατω απο 16, προχωρα αφοβα!
-
αχαχ δεν ειμαι κατω απο 16 αλλα που το στιριζεις αυτο??
-
γιατι μονο ενας 16χρονος θα ηθελε να παρει ενα παλιο αυτοκινητο, για το οποιο δεν εχει ιδεα, και η 1η του κινηση θα ηταν να βαλει turbo.
-
alfa gta! στα ειπαν και στο αλλο τοπικο που ανοιξες για αυτο το θεμα, τι το ξαναρωτας;
-
@Alba
αν σε αυτές τις ειδικές εκδόσεις περιλαμβάνεται και μια 'σιροκοειδή' έκδοση κουπέ, εγώ είμαι μια χαρά...@ALFA GTA
προτίμησε Mito με λίγα χλμ να πειραματιστείς με ήδη τουρμπάτο μοτέρ, παρά να πάρεις έναν μεσήλικα και να του κάνεις εγχείρηση αλλαγής φύλου στα γεράματα.Ένας 'μάγος' ( ) μου είχε πει ότι για να τουρμπιστεί/κομπρεσαριστεί ένας κινητήρας πρέπει να έχει maximum 50.000 χλμ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ένας 'μάγος' ( ) μου είχε πει ότι για να τουρμπιστεί/κομπρεσαριστεί ένας κινητήρας πρέπει να έχει maximum 50.000 χλμ.
Έλα ρε τι ξέρει κι αυτός? Άμα στο burn out λέει ότι τουρμπίζεται, τότε τουρμπίζεται.-
-
stefan147 επειδη σε βλεπω πολυυ εμπειρο φενεσαι!!
γιαυτο μπηκα εδω για να ρωτισο να μαθω !!
Δεν νομιζω να ειναι δαιγωνισμος εδω ποιος ξερει τα περισσοτερα πραγματα η ποιος ειναι ποιο εμπειρος -
Είχε ποσταριστεί και στο alfisti.
Ηχητικά νομίζω ότι είναι η καλύτερη πρόταση βελτίωσης που έχω ακούσει σε tbi.
-
Δεν είναι διαγωνισμός εξυπνάδας. Ζήτησες γνώμες και σου είπαν με λίγα λόγια να μην το σκέφτεσαι καν. Άσχετα από την άποψη που έχει κάποιος για τα πειράγματα και τις βελτιώσεις, έχουν δίκιο. Μιλάμε για ένα αρκετά παλιό αυτοκίνητο και κινητήρα που δεν έχει ήδη τούρμπο. Το να πειράξεις τον κινητήρα σε τέτοια περίπτωση ούτε εύκολο είναι, ούτε σίγουρα αποτελέσματα θα σου δώσει. Γνώμη μου είναι μια χαρά θα ευχαριστηθείς οδήγηση με την Alfa που έχεις, χωρίς πειράγματα.
Edit: Είδα και το άλλο τόπικ. Αυτό που σου προτείνει ο Greek φαίνεται και το πιο λογικό, χωρίς πολλά σκαλίσματα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είχε ποσταριστεί και στο alfisti.Ηχητικά νομίζω ότι είναι η καλύτερη πρόταση βελτίωσης που έχω ακούσει σε tbi.
Πώπω, πως πάει έτσι ρε φούστη μου
Γαμάτη η βελτίωση του Ολλανδού.
Και ο ήχος τώρα είναι σωστός -
http://pistonheads.co.uk/sales/4050076.htm Ισως απο τις πιο ολοκληρωμενες GTA που εχω δει στο net και σιγουρα πανεμορφη
και το ονειρο,η ασχημουλα -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
http://pistonheads.co.uk/sales/4050076.htm Ισως απο τις πιο ολοκληρωμενες GTA που εχω δει στο net και σιγουρα πανεμορφη
και το ονειρο,η ασχημουλα7 previous owners σε 135k χλμ?
-
Mαλλον ο καθενας εβαζε κ ενα λιθαρακι στην τελειοποιηση της
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Το Κτήνος που έπιανε ως 1.4g πλευρική επιτάχυνση, με Busso επάνω και παραδοσιακά transaxle.
-
Κατάφερνε τέτοιο πράγμα το θηρίο? Μου κάνει για νούμερο τύπου GTR αυτό.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
και το ονειρο,η ασχημουλα7 previous owners σε 135k χλμ?
To οτι λεει 7 δε σημαινει οτι ειναι οντως 7. Τι εννοω. Αν συμπληρωσεις λαθος (συγκεκριμενα αν δεν τσεκαρεις ενα κουτακι στο V5) και εφοσον εισαι ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου και πας και αλλαξεις διευθυνση θα καταγραφεις σας καινουργιος owner...Δλδ με λιγα λογια αν αλλαξεις πχ 3 σπιτια (και δε συμπληρωσεις σωστα) θα περαστει στο registration σαν 3 owners. Φυσικα παντα ισχυει και το ενδεχομενο να ειναι οντως 7 οι προηγουμενοι ιδιοκτητες.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κατάφερνε τέτοιο πράγμα το θηρίο? Μου κάνει για νούμερο τύπου GTR αυτό.http://www.ignitionmotors.com/Alfa_Romeo_SZ.html
Το αμάξι έκανε αυτό που λέμε....ΕΣΤΡΙΒΕ.
ΑLFA ROMEO FORUM