-
Ναι αλλά κάποια πράγματα είναι λίγο πιο προσωπικά. Το να λέει η κοπέλα σου στις φίλες της πως την πηδάς ε δεν είναι και τόσο ωραίο, άκόμα κι αν πηδάς καλά. Όταν μοιράζετε τα προσωπικά τέτοιου βαθμού στις ''φίλες'' (γιατί αποκλείεται με όλες να έχει πραγματική φιλία) δε το βρίσκω και τόσο ωραίο και σωστό.
Edit: Με πρόλαβε ο Κάβουρας
-
Συμφωνω με Πανο-Καβουρα.Εχω πετυχει συζητησεις απο γκομενες που περιεγραφαν καθε λεπτομερεια..Ενω ο αντρας πιο δυσκολα να το κανει αυτο..Υπαρχει μια καποια συστολη
-
Μια κοπέλα περιγράφει στη φίλης το ραντεβού της προηγούμενης βραδιάς:
-Και που λες βγήκα χθες με έναν τύπο πολύ γοητευτικό και ευγενικο...
-Για πες, για πες!
-Να στην αρχή βγήκαμε για φαγητό σε ένα ακριβό εστιατόριο...
-Και? Τι λέγατε?
-Συζητούσαμε για μπλα,μπλα μπλα, μπλα......
-Αχα, και μετά?
-Μετά μου πρότεινε να πάμε σπίτι του για ένα ποτό...
-Και?
-Να πήγα, ήπιαμε το ποτό μας, χαλαρώσαμε και καταλείξαμε στο κρεββάτι...
-Για πες?
-Το κάναμε έτσι, το κάναμε αλλιώς, την είχε μεγάλη μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα....... ..ήταν τέλεια!!Περιγραφή του άντρα στον κολλητό:
-Μαλάκα χθες βγήκα μ ένα γκομενάκι
-Και? Την πήδηξες?
-Ναι!
-Ωραίος! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
!!Περιγραφή του άντρα στον κολλητό:
-Μαλάκα χθες βγήκα μ ένα γκομενάκι
-Και? Την πήδηξες?
-Ναι!
-Ωραίος!συνεχίζω τι θα έλεγε η συζήτηση:
- τελικά πρόγραμμα στο αμάξι θα βάλεις?
-
αχεμ, ξέρετε δεν είμαστε ίδιοι, εφόσον λοιπόν είστε τόσο κοντά σε γκόμενες, φαντάζομαι σας εχουν πει πόσο βαρετές θεωρούν τις συζητήσεις σας για μπάλα και αμάξια
-
Ναι, ειδικά για μπάλα, όπως και εμείς θεωρούμε βαρετό το να μιλάν για ψώνια, μαλλιά, νύχια κλπ. Λογικό είναι αυτό, το να συζητάν για το πως πηδιούνται είναι γελοίο.
-
δε ξερω γιατι σου εχει κολλησει οτι οι γυναικες συζητουν για το πώς πηδιουνται ή τελοσπαντων το συζητουν περισσοτερο απο εμας
-
qsi απο προσωπικες εμπειριες καθαρα,πιο πολλα ξερω για τον γκομενο κολλητης,παρα για την γκομενα κολλητου,αλλα αυτο ειναι καθαρα στα πλαισιο των δικων μου γνωριμιων,στις γνωριμιες του drifter μπορει οι φιλοι του να μιλανε ολη μερα για σεξ και οι φιλες του μονο για ψωνια..Δε ξερω,παντως εχω την αισθηση οτι οι αντρες πιο δυσκολα θα το υπεραναλυσουν το ζητημα.Απο κει κ περα δε ξερω..
-
μια χαρα το υπεραναλυουν και οι αντρες το ζητημα
-
Όχι στο ίδιο ποσοστό όμως.
-
Δεν ειναι ολες ιδιες.
- Σε καποιες αρεσει το σεξ και πηδιουνται.(Νορμαλ)
- Σε αλλες αρεσει πολυ. (Λαχταροψωλες)
- Αλλες το κανουν αποκλειστικα για αναπαραγωγη. (Κατηχητικο)
Αυτες που μιλανε για σεξ αναλυτικα, ειναι η κατηγορια 2
(ηταν σα φουρνοξυλο και με οργωνε 2 ωρες, αλλα και εγω του εκανα αυτο και αυτο, ηταν λιγο αλμυρος κτλ)Η 1η κατηγορια κανει απλη αναφορα
(γνωρισα - καναμε ερωτα - ηταν ωραια - ειμαι ερωτευμενη - αυριο εχει εκπτωσεις)Η 3η κατηγορια δεν το σκεφτεται καν. (Αμην)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
(ηταν σα φουρνοξυλο και με οργωνε 2 ωρες, αλλα και εγω του εκανα αυτο και αυτο, ηταν λιγο αλμυρος κτλ)..................... (Αμην)
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ναι, ειδικά για μπάλα, όπως και εμείς θεωρούμε βαρετό το να μιλάν για ψώνια, μαλλιά, νύχια κλπ. Λογικό είναι αυτό, το να συζητάν για το πως πηδιούνται είναι γελοίο.Καλά ναι. Με το που γίνει αναφορά στο θέμα 'μπάλα' ή 'αμάξια', έχουν προληπτικα κατεβάσει μούτρα βαρεμάρας.
ΥΓ: καλά...κι εμείς έτσι κάνουμε για τα ψώνια όπως λέει και ο Πάνος
@saxon_747
ίσως όλες οι φίλες μου ήταν στην κατηγορία '2'. τι να σου πω?
Κρίνω από προσωπική εμπειρία (καλώς ή κακώς).Πάντως οι '3' δεν συζητάνε γιατί νομίζουν ότι είναι αμαρτία ή γιατί...απλά είναι παρθένες
edit: μου αρέσει που η κατηγορία '2' έχει χαρακτηρισμό 'λαχταροψώλες'! Εκτός του ότι είναι ευρηματική λέξη (δεν την έχω ξανα-ακούσει ), αν μιλούσαμε για άνδρες, μάλλον δε θα υπήρχε αυτός ο (έστω και έμμεσα κακός) ισχυρισμός.
HF...ΔΩωωωωσε τώρα.
-
παρακολουθησα τις τελευταιες σελιδες και πραγματικα απορω πως οι περισσοτεροι εχετε τοσες γνωριμιες με κοπελες και τοσο διευρυμενο κυκλο
εγω απ τα μαθητικα, πανεπ/κα, εργασιακα χρονια μου μεχρι και σημερα που πλησιαζω τα 35 δεν με πλησιασε ΠΟΤΕ καμια (ουτε εγω ειναι αληθεια τις περισσοτερες φορες και αν το εκανα με απεφευγαν), δεν βρεθηκα ποτε σε γυναικοπαρεα και εν τελει δεν εκανα και καποια σχεση
τα ευσημα μου αφου τα καταφερνετε -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
edit: μου αρέσει που η κατηγορία '2' έχει χαρακτηρισμό 'λαχταροψώλες'! Εκτός του ότι είναι ευρηματική λέξη (δεν την έχω ξανα-ακούσει ), αν μιλούσαμε για άνδρες, μάλλον δε θα υπήρχε αυτός ο (έστω και έμμεσα κακός) ισχυρισμός.
Υπάρχει...ο μουνόδουλος!!!
-
Μετά από τόσες σελίδες εγώ μια απορία έχω.
Που συχνάζουν αυτές που αναφέρει ο Ταύρος;
Δέχομαι και ΡΜ. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
OK, θα αρκεστείς στο σουβλάκι, δε θα ψάξεις όμως τους κάδους για αποφάγια.
Ρε συ, πρέπει να πάρουμε τα άκρα; Εγώ λέω απλώς ο κόσμος να χαίρεται τη ζωή , το σώμα του και ΚΥΡΙΩΣ τους άλλους ανθρώπους και να μην περνάει την ζωή του μόνος και μίζερος.
Δεν μπορώ να ακούω νέους ανθρώπους να... φοβούνται μήπως τους μαμήσουν την κόρη, όταν θα έπρεπε να φοβούνται για το ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Ούτε λέω να πηδιέται η άλλη και να μην ξέρει ούτε τα ονόματα αυτών που συμμετέχουν στο... όργιο!
Είπα, δεν ζητάω τα άκρα, το μόνο που ζητάω είναι οι άνθρωποι να είναι λιγότερο μόνοι, λιγότερο κομπλεξικοί και πιο χαρούμενοι.
Μα εγώ το άκρο σου περιέγραψα με το αρχικό μου ποστ (είπαμε, ειναι κι άλλα που δεν μπορώ να γράψω εδώ μέσα) και εσύ μου έλεγες 'καλά κάνουν και χαίρονται το σώμα τους'. Αμ δεν το χαιρονται. Το εκδίδουν. Έχει διαφορά.
Αγγαρεια κανουν δηλαδη;
Πιστευω οτι η ευχαριστηση που παιρνουν ειναι αρκετα μεγαλη ωστε να κανει δευτεροτριτευοντα καποια εφηβικα κομπλεξ. Ωριμαζουν και προσαρμοζονται αργοτερα, η ανησυχια πρεπει να αφορα την σεξουαλικη παιδεια που 'χουν και μονο (υγιεινη, προστασια, γενικες γνωσεις).
Για τον μ.ο. τωρα (μιας και οι μανιακες κοντρες πηδαριθμου ειναι μιλια απο τον μ.ο.) νομιζω οτι τ' αγορια ειναι με διαφορα οι κυνηγοι ποσοτητας.Νταξ', το στερεοτυπο 'ο μαγκας / η πουτανα' ειναι πανταχου παρων στις αντιληψεις αλλα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα καλυτερα πλεον, τουλαχιστον στους
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μετά από τόσες σελίδες εγώ μια απορία έχω.Που συχνάζουν αυτές που αναφέρει ο Ταύρος;
Δέχομαι και ΡΜ.Παντου μπορουν απλα αν δεν ειναι φιλες η δεν το μαθεις απο κοινο γνωστο δεν μπρεις να το ξερεις.
send from my HTC DIAMOND 2 using tapatalk
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
.Δε ξερω,παντως εχω την αισθηση οτι οι αντρες πιο δυσκολα θα το υπεραναλυσουν το ζητημα.2ο ή 3ο τόπικ και μόλις 700 σελίδες
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
.Δε ξερω,παντως εχω την αισθηση οτι οι αντρες πιο δυσκολα θα το υπεραναλυσουν το ζητημα.
2ο ή 3ο τόπικ και μόλις 700 σελίδες
Α...δεν είναι το ίδιο.
Εμείς σχολιάζουμε που σχολιάζουν οι γυναίκες.
Δεν πιάνεται!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες