-
Ο χρήστης hondkyr έγραψε:
Καλησπέρα παίδες
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος που γράφω, αλλά θα ήθελα καμιά πρόταση για compact ψηφιακή μηχανή μέχρι 110-120 ευρώ. Την θέλω σαν δεύτερη. Έχω δεί την samsung st66 μόνο. Έχει μια λειτουργία, λέγεται panorama και είναι αρκετά εντυπωσιακή. Θα ήθελα γνώμες για την συγκεκριμένη αλλά και προτάσεις για οτιδήποτε άλλο.
Α, επίσης με ενδιαφέρει να τραβά βίντεο HD και να μπορεί να ζουμάρει κατά την διάρκεια της λήψης. Αυτά!
Ευχαριστώ!Υπαρχει το viewtopic.php?f=13&t=13448
-
Μπορεί κάποιος να μεταφέρει το ποστ μου εκεί?
-
αναζητείται τηλεόραση led 32 εώς 37' για κύρια χρήση οθόνης υπολογιστή, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει καλό panel να μη μου βγαίνουν τα μάτια. Συνήθης χρήση browsing, movies, coding, photoshop. Θα πρέπει να έχει όλα τα καλούδια, mpeg4 + hd, οπτική ίνα, 3D κλπ κλπ. Κόστος μέχρι 500€ είναι καλά ώστε ν'αντέξει κ η πιστωτική
-
Βάλε κάνα ευρώ παραπάνω να γίνει σωστά η δουλειά...
-
ρίξε πρόταση να δούμε
-
http://www.skroutz.gr/s/1563744/Samsung-UE37ES6100.html
Κάτι σε 37'. Αλλά όλες οι παρακάτω στην κάνουν τη δουλειά και με το παραπάνω...
-
το αντίστοιχο μοντέλο της UE37ES6100 για 32', δλδ το UE32ES6100 είναι το ίδιο; τι διαφορά έχουν αυτές και δεν τις βλέπω; το panel? π.χ. σαν τις IPS ? ρωτάω για να ξέρω τι πρέπει να κοιτάω
-
θα σερφάρεις και θα κομπιουτερίζεσαι μπροστά σε 37 ίντσες ?
-
τώρα το κάνω σε 32. βασικά εκεί θέλω να παραμείνω νομίζω με 37 θα γκαβωθώ εντελώς
-
Ωραία, μπορείς να χτυπήσεις την 32ES6100. Η ίδια τηλεόραση είναι με την 37αρα. Μόνο οι διαστάσεις αλλάζουν και η τιμή.
-
Μια χαρά είναι οι 37'.
Εγώ τώρα θέλω μεγαλύτερη. -
Kαμία πρόταση για αποκωδικοποιητή έχουμε?? Τον πιο απλό, σε CRT θα μπει και δε μας ενδιαφέρουν εγρραφές σε σκληρούς, usb κλπ.
H F&U σαν μάρκα καλή είναι?? -
Οι Doop του Πλαισίου τελικά (ένας HD και ένας απλός που πήρα) είναι ψιλομούφα. Να τους αποφύγεις.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Οι Doop του Πλαισίου τελικά (ένας HD και ένας απλός που πήρα) είναι ψιλομούφα. Να τους αποφύγεις.Γιατι μουφα;
-
Δεν υπαρχει συσκευη του πλαισιου τα τελευταια 2-3 χρονια με το δικο του brand που να μη μου εχει χαλασει!!!
(DVD player, mini DVD player, αποκωδικοποιητης, espressιερα, καρτες μνημης)
Μα το Θεο δηλαδη, δεν προκειται να ξανα παρω τιποτα, μονο επωνυμα
Στο service οκ ειναι εξυπηρετικοι αλλα τι να το κανω... -
Μου κάνουν διακοπές, ξεμένουν από σήμα, δεν αλλάζει ο αριθμός στα ψηφιακά (ενώ μπορείς να τα βάλεις με τη σειρά που θες).
-
Διαβάστε εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.p ... E%AC%CF%82 -
τον doop τον έδωσα κ λέω να πάρω κανάν άλλον, όπως crystal ή edision ή nova επίγεια box. έχει καλό δέκτη;
-
Πώς στον ανεμο βγαινουν τα παπαρακια εκεινα σε καθε πατημα στο word???
Μπαστουνακια, τελειτσες κι αλλα τετοισ. Πως παιρνουν τον μπουλο;;;
-
Πάτα αυτό [ ¶ ] το κουμπί.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]