-
Στο Μακεδονία TV θυμάμαι το βλεπα. Έχουμε πήξει στις επαναλήψεις παμπάλαιων σειρών αλλά ένα Knight Rider δε λένε να βάλουν.
-
To καινούργιο δε λέει να το ξαναδείς.
-
H Shelby και το γκομενακι μια χαρά αξίζουν
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Βάζει το star το καινούριο (που είναι άπειρο fail ,αλλά μπορώ να βλέπω αυτό το shelby να πηγαίνει με το πλάι για ώρες ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
H Shelby και το γκομενακι μια χαρά αξίζουνSent from my GNex using smoke signals.
να σε κοιταξει γιατρος αμεσα
μονο το πρωτο επεισοδιο αξιζει τα υπολοιπα ειναι εμετος το tkr ηταν ονειρο μπροστα σε αυτο (ειδικα το ξανθο) -
Εσύ είσαι γνωστός μιρλας, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ είσαι γνωστός μιρλας, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.Sent from my GNex using smoke signals.
ναι γιατι ηταν κορυφαια σειρα το καινουργιο
-
Πού είπα εγώ ότι ήταν κορυφαία σειρά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού είπα εγώ ότι ήταν κορυφαία σειρά;Το πες, το πες ...το ακουσα και γω .....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού είπα εγώ ότι ήταν κορυφαία σειρά;πουθενα αλλα για να σου αρεσε εστω και λιγο(περα απο το πρωτο επεισοδιο )θα βρηκες κατι (και μην πεις ξανα την γκομενα )
αρα υποκειμενικα το ουτε και 6 rating που πηρε το θεωρεις λιγο(?) -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αύριο στη ΝΕΤ:κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό το αφιέρωμα βιογραφία του Νιόνιου.
κρίμα να χάνονται τέτοιοι Ανθρωποι με Α κεφαλαίο και να επιπλέουν τόσοι φελλοί στην εποχή μας....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αύριο στη ΝΕΤ:
κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό το αφιέρωμα βιογραφία του Νιόνιου.
κρίμα να χάνονται τέτοιοι Ανθρωποι με Α κεφαλαίο και να επιπλέουν τόσοι φελλοί στην εποχή μας....
+1.
Βέβαια μου άφησε μια γλυκόπικρη αίσθηση λόγω του άδοξου τέλους του (τον βρήκε η καθαρίστρια νεκρό μετά από 3 ημέρες) καθώς και το γεγονός (αυτό δεν το ήξερα) ότι ελάχιστοι πήγαν στην κηδεία του.
-
O Παπαγιαννόπουλος μπορούσε με την ίδια άνεση να παίζει τον κομματάρχη του Γκόρτσου βγάζοντας ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ γέλιο καθώς και τον νταβατζή-μαχαιροβγάλτη.
Πραγματικά απίστευτος.....
-
Το χθεσινό αφιέρωμα στον 'κυρ-Γιώργη' από την Μηχανή του Χρόνου (WebTv):
http://www.ert.gr/webtv/net-rss/item/5869-Dionyshs-Papagiannopoylos-08-07-2012Επίσης, χθες, μια από τις κορυφαίες ταινίες, Τα τέσσερα σκαλοπάτια, από την ΕΤ3:
http://www.youtube.com/watch?v=UXU87qnVxWc (κακός ήχος) -
Εξαιρετική η ταινία στην ΕΤ3:
http://tvradio.ert.gr/details.asp?pid=3372936&chid=10 -
Πήγα χτε να πάρω δύο αποκωδικοποιητές για ισάριθμα χαζοκούτια που έχω στο σππιτι στο Χαλάνδρι. Κάτι το μοντέλο που δεν μου άρεσε, κάτι ο στόμφος του πωλητή που διαρήγνυε τα ιμάτιά του πως αν δεν πάρω δεν θα δω τίποτα, και το ανέβαλα. Σήμερα πρωί είπα να δοκιμάσω κάτι, ανέβηκα στην ταράτσα, άλλαξα προσανατολισμό στην 20χρονη κεραία που έχω, την έβαλα να κοιτάει Πάρνηθα αντί για Υμηττό, κατέβηκα κάτω και άρχισα τον επανασυντονισμό.
Μέσα σε 15 λεπτά είχα τελειώσει, σήμα καμπάνα παντού, γλίτωσα 2x40-80 ευρώ, και κυρίως γλίτωσα το δεύτερο χειριστήριο για κάθε συσκευή.Κατά τα άλλα ΄δεν θα πιάσεις από Πάρνηθα ότι και να κάνεις'.
Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν, τα δε πρωκτοκάναλα και οι πρωκτοφυλλάδες δεν γράφουν τίποτις για την Πάρνηθα που συνεχίζει αναλογικά και έχει οπτική επαφή με την συντριπτική πλειοψηφία του λεκανοπεδίου.Ή θα πάρεις καινούργια και σύγχρονη τηλεόραση σου λένε, ή θα πάρεις αποκωδικοποιητή (να κινηθεί και το εμπόριο ), δεν υπάρχει κατ' αυτούς άλλη εναλλακτική.
Και τρέχει ο κοσμάκης τρομοκρατημένος στα μαγαζιά. -
...η Πάρνηθα θα εκπέμπει αναλογικά μέχρι το τέλος του χρόνου.
Δεν τον γλυτώνεις τον αποκωδικοποιητή (ή καινούργια τηλεόραση), απλά καθυστερείς την αγορά... -
Όσο πάει, έχω διάθεσει εγώ μέσα στο κατακαλόκαιρο να παίρνω τζάτζαλα μάτζαλα?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και τρέχει ο κοσμάκης τρομοκρατημένος στα μαγαζιά.Στην τηλεοραση ολα τα καναλια ειπαν ΜΟΝΟ για τον Υμηττο.
Σιγα σιγα όμως έρχεται και η σειρά των αλλων. -
Μιλάμε για κόστος 2 ευρώ το μήνα για 1 έτος, έτσι; Ή 1 ευρώ το μήνα για 2 έτη. Πάλι βρήκε ο κόσμος κάτι ν' ασχολείται.
BTW, χθες έπεσα σε μια ελληνική σειρά στον Alpha, το '10'. Δυνατή, αρκετά ρεαλιστική και ωμή, από βιβλίο του Καραγάτση. Δεν έχει διαφημιστεί αρκετά, αλλά αξίζει.
Τηλεόραση