-
-
ακόμα να πιάσει ταβάνι η βλακεία; θέλει και το 2;
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ακόμα να πιάσει ταβάνι η βλακεία; θέλει και το 2;Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
οτι και να λες ολοι αυτοι σε μια ταινια δεν θα εβλεπες ουτε και μεταθανατον μονο για αυτο αξιζει να το δεις
-
Κάναμε την βλακεία και τους είδαμε 1 φορά. Χρειάζεται και 2η; Αυτό λέω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάναμε την βλακεία και τους είδαμε 1 φορά. Χρειάζεται και 2η; Αυτό λέω...Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
Και 3η ανετα εαν προθεσουν μερικους 'μαμαω' ηθοποιους ακομα ...!!
-
είδα το Safe http://www.imdb.com/title/tt1656190/
statham ftw -
Ειδα το Lockout .... ο τυπος την troll-αρε ασχημα τη γκομενα σε καποιες σκηνες...!
-
-
Kατεβαζω man on a ledge.Καμια εντυπωση?
-
Kατεβαζω man on a ledge.Καμια εντυπωση?
-
Έχω καιρό που το έχω δει αλλά μου άρεσε.
Νομίζω είχε 1-2 κενά στο σενάριο αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Πιστεύω θα περάσει ευχάριστα η ώρα. -
Mου ειπαν εχει πρωτοτυπο στορυ κ αυτο με κεντρισε.Απαντα μου τωρα στις θεωριες κοιν.συμπεριφορας
-
Ωραίο έξυπνο σενάριο, σπιντάτη σκηνοθεσία, ωραιότατο στη 'Δεξαμενη' (φίσκα γεμάτη, έχω χρόνια να δω έτσι θερινό σινεμά)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κυνηγοί κεφαλώνΩραίο έξυπνο σενάριο, σπιντάτη σκηνοθεσία, ωραιότατο στη 'Δεξαμενη' (φίσκα γεμάτη, έχω χρόνια να δω έτσι θερινό σινεμά)
και ανατρεπτική στο τέλος θα συμπλήρωνα.
-
Αραχνάνθρωπος τα σπάει
Και ξανθιά πλέον Emma Stone ακόμα περισσότερο -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είδα τον ΠρομηθέαΑρπαχτή μαλακία με τραγικό σενάριο, τι στην ευχή ήθελε να πει ο ποιητής ? [spoiler:20rpl4e6](Και γιατί όλοι ανεξαιρέτως, πλην του ανδροϊδούς, που ήταν ο μόνος λογικός εκεί μέσα , έκαναν όλα τα λάθος πράγματα ? )[/spoiler:20rpl4e6]
Τουλάχιστον έπαιζε το Σαρλιζάκι αυτή και ο Fassbender οι μόνοι διασωθέντες από πλευράς ερμηνειών
Κρίμα, είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις από το Ridley Scott. Δεν πήγα να δω prequel τoυ Alien αλλά δεν περίμενα και τέτοιο αχταρμά...[spoiler:20rpl4e6]Αν υποψιαστώ ότι θα έχουμε και sequel [/spoiler:20rpl4e6]
Εγώ προειδοποίησα από νωρίς, μην τυχών γράψεις πως δεν ήξερες...
-
Guilty as charged
-
Τα θελε ο πωπος σου
-
http://www.imdb.com/title/tt0319769/
Mondays in the sun
'ο μερμυγκας ειναι σκατιας και σπεκουλαδορος'
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
The Lincoln LawyerΠολυ ωραια ταινια.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]