-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίδες,ΠΡΟΣΟΧΗ!O Ολυμπιακος που λετε...........
Οκ Νικο...Θα ειμαστε καλα παιδια.....Προλαβε να παρει κανενας εισιτηριο??
Το Καραϊσκακη αποδεικνυεται πολυ μικρο ρε γμτ για τις απαιτησεις των φιλαθλων....Ενταξει μπορει να ειναι πιο κοντα ο κοσμος στον αγωνιστικο χωρο,αλλα ξερετε τι ειναι το ΟΑΚΑ γεματο με 70000 κοσμο?? -
Βαγγέλη το Καραϊσκάκη με 30.000 κόσμο είναι καλύτερη έδρα από το ΟΑΚΑ με 70. Γνώμη μου πάντα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βαγγέλη το Καραϊσκάκη με 30.000 κόσμο είναι καλύτερη έδρα από το ΟΑΚΑ με 70. Γνώμη μου πάνταΣυμφωνώ το ΟΑΚΑ δεν ειναι για μπαλα , ο θεατης ειναι πολυ μακρυά και δεν εχει αμεση επαφή, ενω το καραισκακη ειναι το καταληλοτερο γηπεδο για μπαλα!!
Φυσικά αν δεν ειχα διαρκειας ισως και εγω να ελεγα να γινει ο αγωνας στο ΟΑΚΑ ....
Χαιρομαι που το ξεκλειδωσατε.....
KOYK , γινεται να κλειδωνεις οποιον ξανασχοληθεί με ομαδα???
-
Παιδια συμφωνω εν μερει...
Το Οακα ειναι λιγακι αχανες σε σχεση με το Καραϊσκακη,αλλα σκεφτειτε οτι αναπληρωνει αυτο το μειονεκτημα με τον υπερδιπλασιο κοσμο που χωραει... -
Δεν ξέρω αν και κατά πόσο 'κολλάει' εδώ το θέμα αλλά για να μην ανοίξω και νέο topic άσχετο με τον χώρο της αυτοκίνησης, σχετικό όμως με την ευρύτερη 'Εθνική Ελλάδος' ρίξτε μια ματια και εδώ http://www.handball.org.gr/gr/pressto.asp?c=510&id=388. Τα πατήσαμε τα Γαλλάκια...χεχεχεχε..... Τελικά η 6η θέση στην ολυμπιάδα ίσως και να μην ήταν τυχαία....
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Δεν ξέρω αν και κατά πόσο 'κολλάει' εδώ το θέμα αλλά για να μην ανοίξω και νέο topic άσχετο με τον χώρο της αυτοκίνησης, σχετικό όμως με την ευρύτερη 'Εθνική Ελλάδος' ρίξτε μια ματια και εδώ http://www.handball.org.gr/gr/pressto.asp?c=510&id=388. Τα πατήσαμε τα Γαλλάκια...χεχεχεχε..... Τελικά η 6η θέση στην ολυμπιάδα ίσως και να μην ήταν τυχαία....Xε, χε πελατάκια τα Γαλλάκια!!
-
Προς παντα ενδιαφερομενον.
Τα ΕΛΤΑ εβγαλαν απο τον περασμενο Σεπτεμβρη ενα πολυ περιποιημενο φυλλαδιο για την κατακτηση του Κυπελλου με τα αποτελεσματα των αγωνων και με ολους τους παικτες (εναν,εναν παρακαλω) και τον Οττο σε γραμματοσημα.Κοστιζει 20 Ευρω.
Το βρηκα κατα τυχην προχθες στο Κεντρικο Ταχυδρομειο του Πειραια,Τσαμαδου και Φιλωνος. -
Να κανονίζαμε να βλέπαμε αγώνα της Εθνικής μας στο Καραϊσκάκη όλοι παρέα??? Ενδιαφέρεστε???
-
Ανεταααααααα.
Με οποιαδηποτε αντιπαλο(αν και προτιμω Αλμπανια για ευνοητους λογους....) -
Θυμίστε μου πότε παίζουμε με Βραζιλία σε εκείνο το τουρνουά
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Θυμίστε μου πότε παίζουμε με Βραζιλία σε εκείνο το τουρνουάΙούνιο....νομίζω!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θυμίστε μου πότε παίζουμε με Βραζιλία σε εκείνο το τουρνουά
Ιούνιο....νομίζω!
Προλαβαινεις πριν πας φανταρος SIRGUS .
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του χαντμπολ.Δεν πειραζει που δεν προχωρισαν παραπανω ,εχουν φτασει αρκετα ψηλα.
-
Mhpvw prepi na skeftoume pio sovara oti oli auti i fouska
me tin dithen ethniki epityxia tis ethnikis elladas apla apoprosanatolizei tin koinwnia apo ta pragmatika tis problimata.Entaksei pirame to kupello diaskedasame paei teleiwse den simainei tipita perissotero ' sunexizoume na eimaste o patos tis Eurwpaikis Enwsis ' pote tha kanoume kati gi auto? H xwra mas den pagei sxedon TIPOTA (deuterogenw kai tritogenws) eisagei kai katanalvnei upervolika, h diafthora kai i apaksiwsi einai kratos pia...kai meis panhgyrizoume giati phrame to kupello...:(
-
Καλώς όρισες στην παρέα μας. Θα σε παρακαλούσα προς χάριν των οφθαλμών μας να γράφεις Ελληνικά.
Τουλάχιστον μην εισάγεις και γράμματα από το εξωτερικό.
Το επιβάλει και ο κανονισμός του Forum μας.
Τελειώνοντας θα σου έλεγα να μην είσαι μηδενιστής. Μπορεί να πάσχουμε σε πολλά αλλά δεν είμαστε στην τραγική θέση που περιγράφεις!!!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τελειώνοντας θα σου έλεγα να μην είσαι μηδενιστής. Μπορεί να πάσχουμε σε πολλά αλλά δεν είμαστε στην τραγική θέση που περιγράφεις!!!!!Άσε, το χαβιάρι μαύρο, το κρασί παλιό και το τυρί μουχλιασμένο...
-
Αυτή η λογική 'γιατί χαιρόμαστε αφού έχουμε προβλήματα' δεν μου λέει τίποτα.
Όπως παράλογο είναι στο 1o post σε forum των 4τροχών να μιλάς για προβλήματα και euro 2004....θα δείξει βέβαια........
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Όπως παράλογο είναι στο 1o post σε forum των 4τροχών να μιλάς για προβλήματα και euro 2004....θα δείξει βέβαια........Λες;
-
Η βαθμολογια του ομιλου μας:
Ukraine 5 11
Denmark 4 6
Turkey 5 6
Albania 4 6
Greece 4 5
Georgia 4 5
Kazakhstan 4 0 -
τελικά θα μαζευτούμε να πάμε στο γήπεδο ή όχι???
-
Υπάρχουν ακόμα 'μαγικά χαρτάκια';
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)