-
Ο χρήστης constantine1 έγραψε:
ευχαριστω φιλε μου αλλα δε φτανω για το 1600 λογω οικονομικων
αλλωστε η ταχυτητα δεν ειναι το ζητουμενο
ειδικα με τις τιμες βενζινηςΤοτε παρε κατι αλλο. Το αυτοκινητο ζοριζεται να ακολουθησει την κυκλοφορια εκτος πολης. Για τοσο αργο μιλαμε. Αν φορτωθει συναγωνιζεται μονο τα φορτηγα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
τοσο χαλια??
τοτε μαλλον θα παω σε astra 1,4 -
ε οκ. μιας και το αστρα ειναι πιο γρηγορο, ναι πανε για αυτο....
-
-
τα 1600 με τα 1400 εχουν κανά 600αρι ευρώ διαφορά ενώ έχουν κ καλύτερο εξοπλισμό συνήθως
εκτός ότι τα 1400αρια σέρνονται αγοραστήκαν πάρα πολλά ως εταιρικά, οπότε κινδυνεύεις να παρεις καποιο απο αυτά (αυτο ισχυει κ για τα άστρα) -
το ξερω τα ειδα
αλλα μεσα σε ολα αυτα αν βαλεις
την λιγο παραπανω καταναλωση
λιγο παραπανω ασφαλεια
λιγο παραπανω τελη
και οταν τα λεφτα σου ειναι μετρημενα
εεε οσο να ναι το σκεφτεσαι
πριν 3-4 χρ 1600 θα επερνα χωρις καν να σκεφτω τα 1400
αλλα τωρα...... -
σίγουρα τα οικονομικά του ο καθένας τα ξέρει καλύτερα... αλλά κατανάλωση παίζει κ να εχουν την ίδια αφού ο 1400αρης ζορίζεται για να κινήσει το βαρύ αμάξωμα.
ασφάλεια+τέλη θα έχει το 1600αρι παραπάνω κανά 100αρι ευρώ το χρόνο (50+50).
το θέμα είναι πως το φόκους 1600 είναι ένα ολοκληρωμένο αμάξι που αν εξαιρέσουμε ότι δεν εχει την τουρμποροπή των σημερινών, στεκεται ακόμα κ σήμερα με αξιώσεις κ θα το ευχαριστηθείς. ενώ με τον οριακό 1400 αλλάζει κατά πολύ το τί προσφέρει
κ με τη μανία που έχει πιασει όλο τον κόσμο με τα μικρά κυβικά παιζει να παρεις το 1600 στα ίδια λεφτά με το 1400αρι -
γυρω στα 5500 εχει το 1600 του 2006
ενω 4500 εχει το 1400 του 2007-2008 -
Ο χρήστης constantine1 έγραψε:
ενω 4500 εχει το 1400 του 2007-2008Το καλύτερο 1000άρικο που θα έχεις ξοδέψει ποτέ σου είναι αυτό!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ενω 4500 εχει το 1400 του 2007-2008Το καλύτερο 1000άρικο που θα έχεις ξοδέψει ποτέ σου είναι αυτό!
+oo
Επισης ψαξου για εκδοση σπορ και για μοντελο 06+.
Σαν αυτο πχ!
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1739225/ -
Είμαι υπό σκέψη για αγορά ενός μεταχειρισμένου μετά τη στούκα του δικού μου 206 που δυστυχώς δεν το βλέπω να επιδιορθώνεται. Μετά από αρκετή σκέψη έχω ψιλοκαταλήξει στην αγορά ενός Focus 1400 μεταχειρισμένου του 2009. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν συμφέρει η αγορά ενός 1400? διάβασα στο Forum πως σέρνεται και πως θα ήταν προτιμότερο το 1600άρι για μοντέλα του 2006. το ίδιο ισχύει και για νεότερα μοντέλα όπως του 2009 που με ενδιαφέρει εμένα? Φυσικά καταλαβαίνω πως ένα 1600 είναι πιο δυνατό αλλά είναι και πιο ακριβό στην συντήρησή του (τέλη, ασφάλειες, βενζίνες κτλ). Να σημειώσω πως κάνω πολλά km εθνικής κυρίως αλλά και πόλης και γενικά περνάω χρόνο στο αυτοκίνητο. Μπορεί κανείς να βοηθήσει καταθέτοντας την άποψή του? ευχαριστώ.
-
Η μέρα της Μαρμότας. Κάθε μέρα η ίδια ερώτηση!
-
Το έχετε παρατηρήσει πως το forum έχει 165 σελίδες εεεε? και να ήθελα να τις διαβάσω όλες.... και πως ξεφευγει κανείς από τη μέρα της Μαρμότας?
-
Από το 2006 μέχρι το 2009 είναι το ίδιο μοντέλο με τα ίδια λίγα άλογα και τις ίδιες άθλιες επιδόσεις.
-
η απαντηση πρεπει να βρισκεται,μια με δυο σελιδες πισω.αυτο που προτεινουν ειναι το 1600 επειδη το 1400 δεν τραβαει.
ουσιαστικα την απαντηση την εχεις δωσει μονος σου.σε τελη η διαφορα ειναι μικρη αν δεν λανθανω.σε ασφαλεες μπορεις να ψαξεις στις εκαστοτε ιστοσελιδες απο ασφαλιστικες εταιριες.σε καταναλωση,απο τη στιγμη που μιλας για εθνικες οδους,η διαφορα κατα τη γνωμη μου ελαχιστη,υπερ του μεγαλυτερου(που δεν θα ζοριζεται τοσο να κρατησει υψηλοτερη μεση ωριαια ταχυτητα).
στο κοστος συντηρησης,δεν εχω αποψη,επειδη δεν ειμαι κατοχος. -
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης Erianna έγραψε:
Είμαι υπό σκέψη για αγορά ενός μεταχειρισμένου μετά τη στούκα του δικού μου 206 που δυστυχώς δεν το βλέπω να επιδιορθώνεται. Μετά από αρκετή σκέψη έχω ψιλοκαταλήξει στην αγορά ενός Focus 1400 μεταχειρισμένου του 2009. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν συμφέρει η αγορά ενός 1400? διάβασα στο Forum πως σέρνεται και πως θα ήταν προτιμότερο το 1600άρι για μοντέλα του 2006. το ίδιο ισχύει και για νεότερα μοντέλα όπως του 2009 που με ενδιαφέρει εμένα? Φυσικά καταλαβαίνω πως ένα 1600 είναι πιο δυνατό αλλά είναι και πιο ακριβό στην συντήρησή του (τέλη, ασφάλειες, βενζίνες κτλ). Να σημειώσω πως κάνω πολλά km εθνικής κυρίως αλλά και πόλης και γενικά περνάω χρόνο στο αυτοκίνητο. Μπορεί κανείς να βοηθήσει καταθέτοντας την άποψή του? ευχαριστώ.Εφοσον λες οτι κανεις πολλα χλμ. γιατι δεν κοιτας κατι diesel?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1454665/Ειναι 1,6 αλλα εχει πολυ χαμηλοτερη καταναλωση απο τους 1,4 και 1,6 βενζινοκινητους κινητηρες!!
-
Του κόβεις και κάνα 2χίλιαρο για το σχέδιο των γραμμών ...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Του κόβεις και κάνα 2χίλιαρο για το σχέδιο των γραμμών ...+1
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Είμαι υπό σκέψη για αγορά ενός μεταχειρισμένου μετά τη στούκα του δικού μου 206 που δυστυχώς δεν το βλέπω να επιδιορθώνεται. Μετά από αρκετή σκέψη έχω ψιλοκαταλήξει στην αγορά ενός Focus 1400 μεταχειρισμένου του 2009. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν συμφέρει η αγορά ενός 1400? διάβασα στο Forum πως σέρνεται και πως θα ήταν προτιμότερο το 1600άρι για μοντέλα του 2006. το ίδιο ισχύει και για νεότερα μοντέλα όπως του 2009 που με ενδιαφέρει εμένα? Φυσικά καταλαβαίνω πως ένα 1600 είναι πιο δυνατό αλλά είναι και πιο ακριβό στην συντήρησή του (τέλη, ασφάλειες, βενζίνες κτλ). Να σημειώσω πως κάνω πολλά km εθνικής κυρίως αλλά και πόλης και γενικά περνάω χρόνο στο αυτοκίνητο. Μπορεί κανείς να βοηθήσει καταθέτοντας την άποψή του? ευχαριστώ.
Εφοσον λες οτι κανεις πολλα χλμ. γιατι δεν κοιτας κατι diesel?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1454665/Ειναι 1,6 αλλα εχει πολυ χαμηλοτερη καταναλωση απο τους 1,4 και 1,6 βενζινοκινητους κινητηρες!!
Και αυτό υπό σκέψη. Αν και είναι αρκετά ακριβότερο από ότι υπολογίζω, γνωρίζω πως με τους diesel κινητήρες κάνεις απόσβεση αρκετά γρήγορα στο παραπάνω κόστος. Αυτό που κατάλαβα ψάχνοντας για 'καινούριο' αυτοκίνητο στα καλά καθούμενα είναι πως θέλει χρόνο για να καταλήξεις, χρόνο και τρελό ψάξιμο, γιατί οι επιλογές είναι πολλές και πρέπει να υπολογίσεις όλους τους παράγοντες . Αφήστε τα. Ούτε στο μεταπτυχιακό τέτοιο διάβασμα....
FORD FORUM