-
Το ποστάρω εδώ μιας και γνωρίζω ότι πολλοί φίλοι του ιστορικού από εδώ γράφουν ή έστω παρακολουθούν και το άλλο φόρουμ.
Από το πρωί προσπαθώ να μπω στο http://www.historic-racing.gr και βγαίνει οθόνη που λέει με μεγάλα γράμματα 'The account has been suspended' [προφανώς όχι ο δικός μου, αφού δεν εμφανίζεται καν η αρχική σελίδα, αλλά -υποθέτω- του φόρουμ στο σέρβερ].
Γνωρίζει κανείς τίποτα; Αν δεν πρόκειται για παροδικό τεχνικό πρόβλημα, είναι κρίμα ρε γμτ να χαθεί αυτή η μικρή όμορφη εξειδικευμένη γωνιά.
-
Το ποστάρω εδώ μιας και γνωρίζω ότι πολλοί φίλοι του ιστορικού από εδώ γράφουν ή έστω παρακολουθούν και το άλλο φόρουμ.
Από το πρωί προσπαθώ να μπω στο http://www.historic-racing.gr και βγαίνει οθόνη που λέει με μεγάλα γράμματα 'The account has been suspended' [προφανώς όχι ο δικός μου, αφού δεν εμφανίζεται καν η αρχική σελίδα, αλλά -υποθέτω- του φόρουμ στο σέρβερ].
Γνωρίζει κανείς τίποτα; Αν δεν πρόκειται για παροδικό τεχνικό πρόβλημα, είναι κρίμα ρε γμτ να χαθεί αυτή η μικρή όμορφη εξειδικευμένη γωνιά.
-
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Το ποστάρω εδώ μιας και γνωρίζω ότι πολλοί φίλοι του ιστορικού από εδώ γράφουν ή έστω παρακολουθούν και το άλλο φόρουμ.Από το πρωί προσπαθώ να μπω στο http://www.historic-racing.gr και βγαίνει οθόνη που λέει με μεγάλα γράμματα 'The account has been suspended' [προφανώς όχι ο δικός μου, αφού δεν εμφανίζεται καν η αρχική σελίδα, αλλά -υποθέτω- του φόρουμ στο σέρβερ].
Και εγώ σήμερα το διαπίστωσα...
-
Αν γράφει κάτι τετοιο μάλλον έστειλαν κανα παραπονο για παράβαση όρων hosting και τους μπανιάρισαν...
-
Γενική απορία μιας και δεν γνωρίζω πολλά: ποιός μπορεί να στείλει παράπονο για παράβαση των όρων hosting και τι είδους παράβαση θα μπορούσε να είναι αυτή;
-
Photoclopy για αρχή , καμμια εξυβριση ίσως ( αν έκαναν κάνα περίεργο σχολιασμό ) κλπ κλπ κλπ.
-
μέχρι τις 9 το πρωί ήμουν μέσα,δεν ξέρω τι έγινε μετά.
φωτογραφίες μπαίνουν σπάνια και η τελευταία είναι αυτή που έβαλα εγώ και είναι η φώτο του περιοδικού που ζητάω
εξύβριση δεν έλαβε χώρα καμία τουλάχιστον μέχρι τις 9 το πρωί. -
μόλις επικοινώνησα με τον teem του historic-racing.
δεν συμβαίνει τίποτα σοβαρό
αλλάζει σερβερ και θα είναι πάλι μαζί μας από δεύτερα.Greek έφερες την καταστροφή.
-
Μια ενημέρωση, μερικές μέρες πριν, πρός τα μέλη του φόρουμ, δεν θα έβλαπτε, αλλά ποιός έχασε την ευαισθησία για να την βρουν οι υπεύθυνοι ....
-
Good news!
Greek, thanks for the info!
-
κι εγω που νομιζα οτι μαλλιοτραβηχτηκαν παλι οι σκαθαρο-λεσχιαρχες....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
κι εγω που νομιζα οτι μαλλιοτραβηχτηκαν παλι οι σκαθαρο-λεσχιαρχες....τσ τσ τσ... φαρμάκι στάζεις μερικές φορές...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
κι εγω που νομιζα οτι μαλλιοτραβηχτηκαν παλι οι σκαθαρο-λεσχιαρχες....
τσ τσ τσ... φαρμάκι στάζεις μερικές φορές...
Αναμενόμενη αντίδραση από το νεο-σκαθαρόβιο!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
κι εγω που νομιζα οτι μαλλιοτραβηχτηκαν παλι οι σκαθαρο-λεσχιαρχες....κακέ άνθρωπε.
-
Πάντως, πήγε Τετάρτη κι ακόμα τίποτα. Έχω ένα κακό προαίσθημα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μόλις επικοινώνησα με τον teem του historic-racing.
δεν συμβαίνει τίποτα σοβαρό
αλλάζει σερβερ και θα είναι πάλι μαζί μας από δεύτερα.Greek έφερες την καταστροφή.
Καλημερα......Απο τις 13/7 μεχρι σημερα τιποτα...
Ποια Δευτερα δεν μας ειπε ο Admin.....
Την Μεγαλη Δευτερα Ισως ????
Την Καθαρα Δευτερα???? -
....την Δευτερα Παρουσια, μαλλον!!!!!!
-
τελευταία ενημέρωση.
το historic θα ανοίξει από την επόμενη εβδομάδα με την αλλαγή του μήνα.
(μπορεί και εντός της εβδομάδος)
από στιγμή σε στιγμή αναμένετε να εμφανιστεί εικόνα.ΥΓ
εντέλει ο teem εννοούσε την τελευταία δευτέρα του Ιουλίου. -
τελευταία δευτέρα του Ιουλίου και το historic-racing είναι και πάλι μαζί μας.
Τι συμβαίνει με το historic-racing ?