-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Χρυση αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
μιαααα ωραίιιια πεταλούυυδαα......
αλήθεια, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα?
…..μα και να σου απαντούσα ‘όχι με τίποτα’, μπορεί να μην με πίστευες, μα εάν ξαναερχόντουσαν ξανά οι γερμανοτσολιάδες 40 – 44, τότε θα έβλεπες την άλλη πλευρά του νομίσματος….. τότε θα μάθαινες τι σημαίνει πεινάω και πεθαίνω. Ρώτα φίλε μου τους 80+ να μάθεις. Μα μόνον για την εποχή εκείνη, διότι μετά τα ‘σκατώσαμε’ μόνοι μας…..
Α. -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Eχω βαρεθεί να ακούω ατεκμηρίωτες απόψεις. Στοιχεία έχετε? Μιλάει τώρα ο Δένδιας και παρέθεσε τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας. Το 53% των βαριών εγκλημάτων διαπράττονται απο αλλοδαπούς, το 14% απο Έλληνες και για το υπόλοιπο ποσοστό δεν εχει στοιχεία η αστυνομία γιατι δεν έχει συλλάβει τους εγκληματίες.Τα δεδομένα μας λένε οτι αν αποχωρήσουν τα λαθροσκουπίδια , η εγκληματικότητα θα ελαχιστοποιηθεί. Συγκεκριμενά θα μειωθεί κατα 50-60% τουλάχιστον
Πρώτα χτυπάς το οφθαλμοφανές και το εύκολο, και απαλλαγμένος από την ‘ρουτίνα’, προχωράς στην εξειδίκευση.
Α. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Νομίζω ότι ο zorz απηχεί σε
Μεγάλο βαθμό και τις δικές μου πεποιθήσεις. Το πρόβλημα είναι κατα τη γνωμη μου ότι πάλι χάνεται ο μέσος δρόμος και το 'φίλομεταναστευτικό' παρεακι προσπαθεί με κάθε τροπο να την πει στους απέναντι και τουμπαλιν.
«'φίλομεταναστευτικό'» για να ‘δουλέψει’, πρέπει να έχεις δουλειές. Σίγουρα αυτές να υπάρχουν σε ελεγχόμενες περιοχές, και όχι κριμένες στα χωράφια. Οι μετανάστες που δεν δουλεύουν νόμιμα, καταστρέφουν το νόμιμο εργατικό της χώρας μας.
Δεν υπάρχουν δουλειές σήμερα, είναι καιρός να το καταλάβουν όλοι. Σίγουρα οι μαυριδεροί είναι πληγή που στηρίζετε στην πορνεία, και στην παράνομη εργασία.
Μα και η υγεία από αυτούς κινδυνεύει άμεσα. Γεμάτοι από σύφιλη βλεννόρροια και AIDS. Και πάνε και κάθονται δίπλα στην γυναίκα μας που έχει πληρώσει ένσημα.
Θα αναρτηθείτε είμαι ρατσιστής?. Για αυτούς ΝΑΙ. Επιλεκτικώς?. Σίγουρα τα δάχτυλα δεν είναι όλα ίδια. Μα τους λυπάμαι, διότι είναι παράγωγα των κενών στης γ@μημένης πολιτικής συγκυρίας. Μα θέλω να έχουμε δουλειά, και αυτό το βάζω πάνω από όλα.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
βλέπετε τα δικά μου χρόνια τότε, σήμερα (67), ήταν φτωχά από λέξεις!. Δεν κυκλοφορούσαν τα σημερινά: μεγάλε, δικέ μου, μ@λ@κ@, πούστη, δεν σε πάω και άλλα πολλά, που διάνθισαν την σύγχρονη έκφραση γραπτού και προφορικού λόγου!!!. Αυτές οι λέξεις τότε τιμωρούνταν. Και το χειρότερο κυκλοφορούν και στα σπίτια σας, (όχι ευτυχώς όλων)…… στο δικό μου δεν κυκλοφορήσαν και δεν θα κυκλοφορήσουν.
Α.O,τι να ναί όμως
*******************************************8
Κ.mod, εάν μου έγραφες περισσότερα έστω και με ΠΜ, θα ήμουν ευγνώμων.
Φιλικά
Α. -
http://www.protothema.gr/environment/ar ... aid=209896

Στο κέντρο της Αθήνας
Εσωσαν σκυλί από των λαθρομεταναστών …τα δόντιαΕφοδο σε παράπηγμα λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας έκαναν άνδρες της ομάδας Ζήτα, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, για να σώσουν ένα σκυλί που -όπως δείχνουν τα πράγματα- προοριζόταν για φαγητό.
Μια άλλη ιστορία φρίκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας την ώρα που η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στη χώρα μας έχει χτυπήσει κόκκινο. Μια κυρία που εργάζεται στην περιοχή τηλεφώνησε στη φιλοζωική οργάνωση 'Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία Ζώων-ΑΘΗΝΑ', καταγγέλλοντας ότι σε παράπηγμα λαθρομεταναστών Αλγερινών και Νιγηριανών στην οδό Βυλαρά 9, πίσω από το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο Αθηναία στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, αλλοδαποί διακινούν ναρκωτικά μέσω ζώων αλλά και αρπάζουν αδέσποτα για να τραφούν.
Εθελοντής της ομάδας μαζί με οκτώ άντρες της ομάδας ΖΗΤΑ έκαναν έφοδο στο συγκεκριμένο σημείο και έσωσαν έναν σκύλο. Η κατάσταση εκεί μέσα είναι απερίγραπτη. Για το συγκεκριμένο παράπηγμα της οδού Βυλαρά 9 γίνονται συνέχεια καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών και βασανισμό ζώων.
Το σκυλί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ψάχνει υιοθεσία για να μη βγει πάλι στους δρόμους. Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων- Αθήνα. Βρείτε τους στο facebook.
-
Το κόβω χοντρή μούφα να θέλαν να το φάνε.
Για βαποράκι (χάου δε φακ ντου δει ντου δατ; ) ή για σκυλομαχίες μια χαρά θα τους καθόταν. -
Λουκάνικος, όνομα και πράγμα.
-
Έλληνες φιλάνθρωποι αφήνουν τα σκυλιά τους ελεύθερα για να ταΐζονται οσοι παράνομα μπήκαν στη χωρα και οι υπάνθρωποι 'φιλόζωοι' αφήνουν τους ανθρώπους νηστικούς
Αίσχος.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
http://www.protothema.gr/environment/article/?aid=209896
Στο κέντρο της Αθήνας
Εσωσαν σκυλί από των λαθρομεταναστών …τα δόντιαΕφοδο σε παράπηγμα λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας έκαναν άνδρες της ομάδας Ζήτα, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, για να σώσουν ένα σκυλί που -όπως δείχνουν τα πράγματα- προοριζόταν για φαγητό.
Μια άλλη ιστορία φρίκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας την ώρα που η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στη χώρα μας έχει χτυπήσει κόκκινο. Μια κυρία που εργάζεται στην περιοχή τηλεφώνησε στη φιλοζωική οργάνωση 'Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία Ζώων-ΑΘΗΝΑ', καταγγέλλοντας ότι σε παράπηγμα λαθρομεταναστών Αλγερινών και Νιγηριανών στην οδό Βυλαρά 9, πίσω από το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο Αθηναία στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, αλλοδαποί διακινούν ναρκωτικά μέσω ζώων αλλά και αρπάζουν αδέσποτα για να τραφούν.
Εθελοντής της ομάδας μαζί με οκτώ άντρες της ομάδας ΖΗΤΑ έκαναν έφοδο στο συγκεκριμένο σημείο και έσωσαν έναν σκύλο. Η κατάσταση εκεί μέσα είναι απερίγραπτη. Για το συγκεκριμένο παράπηγμα της οδού Βυλαρά 9 γίνονται συνέχεια καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών και βασανισμό ζώων.
Το σκυλί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ψάχνει υιοθεσία για να μη βγει πάλι στους δρόμους. Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων- Αθήνα. Βρείτε τους στο facebook.
Ελλαδα , Ευρωπαικη χωρα του 21ου αιωνα
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
…..
«καθαρές' φυλές» δεν νομίζω ότι έγραψα την λέξη καθαρές. Η λέξη υγιής δεν σημαίνει καθαρή, κατά την φασιστική ερμηνεία.Καταλαβαίνω τη διαφορά στις λέξεις και ζητώ συγγνώμη για την παρανόηση. Πρέπει να υπάρχει μια κοινή συνείδηση, μια συνοχή - όχι φυσικά βασισμένη σε φυλετικά κριτίρια - αλλά δε μου λέει τίποτα το 'υγιής φυλή'. Οι φράσεις αυτές για κάποιο λόγο ακούγονται περίεργες στα αυτιά μου. Δεν είναι πολύ δύσκολο κάποιος, με την πρόφαση μιας καθαρής ή υγιούς φυλής -μεταξύ άλλων- να ρίξει έναν ολόκληρο λαό σε σκοτεινά μονοπάτια.
-
Ο χρήστης Maverick93 έγραψε:
…..
«καθαρές' φυλές» δεν νομίζω ότι έγραψα την λέξη καθαρές. Η λέξη υγιής δεν σημαίνει καθαρή, κατά την φασιστική ερμηνεία.Καταλαβαίνω τη διαφορά στις λέξεις και ζητώ συγγνώμη για την παρανόηση. Πρέπει να υπάρχει μια κοινή συνείδηση, μια συνοχή - όχι φυσικά βασισμένη σε φυλετικά κριτίρια - αλλά δε μου λέει τίποτα το 'υγιής φυλή'. Οι φράσεις αυτές για κάποιο λόγο ακούγονται περίεργες στα αυτιά μου. Δεν είναι πολύ δύσκολο κάποιος, με την πρόφαση μιας καθαρής ή υγιούς φυλής -μεταξύ άλλων- να ρίξει έναν ολόκληρο λαό σε σκοτεινά μονοπάτια.
Έχεις απόλυτα δίκιο με την τελευταία σου παράγραφο. Και σίγουρα τους πολωνούς τους αλβανούς τους βούλγαρους, δεν τους έφεραν στην χώρα μας για αναπαραγωγή ανάμιξης φυλών, (που γίνετε ελαφρά)!!!!!!!!!!!!!!!!.................... πάντως οι ξεδοντιασμένες πειναλέες γριές στην χώρα μας, που για να μομιοποιηθούν παντρεύονται η μαύροι, είναι σίγουρα αστοχία του νόμου…. Ευτυχώς αυτές δεν γενάνε ούτε με τεχνίτη γονιμοποίηση!.
Α. -
…..
Έχεις απόλυτα δίκιο με την τελευταία σου παράγραφο. Και σίγουρα τους πολωνούς τους αλβανούς τους βούλγαρους, δεν τους έφεραν στην χώρα μας για αναπαραγωγή ανάμιξης φυλών, (που γίνετε ελαφρά)!!!!!!!!!!!!!!!!.................... πάντως οι ξεδοντιασμένες πειναλέες γριές στην χώρα μας, που για να μομιοποιηθούν παντρεύονται η μαύροι, είναι σίγουρα αστοχία του νόμου…. Ευτυχώς αυτές δεν γενάνε ούτε με τεχνίτη γονιμοποίηση!.
Α.Τι γραφεις ανθρωπε μου; Αναψε το AC !!!
-
Θεωρείς ότι είσαι διαφορετικής φυλής από τους Αλβανούς ???
-
@antonis-team Νομίζω οτί κάπου το χάνουμε με τις 'φυλές' και τις 'προσμίξεις' και την 'αναπαραγωγή ανάμιξης φυλών'
Θα πρέπει να ξανασκεφτείς μερικά πράγματα. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
-
Μέχρι κάποιο οπτικό σημείο ναι. Σίγουρα η παιδία τους, κάνει την διαφορά. Και η πνευματική παιδία, χαρακτηρίζει και της φυλές.
Ο τρόπος έκφρασης και η εξωτερίκευση της σκέψεις, στοιχειοθετεί την τελική εικόνα.
Μα και η ιστορία διαμορφώνει την ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης. Δεν νομίζω να παράθεσαν μυαλά οι Χότζα και Αλία!!!!!...... αυτό ζούσαν, αυτό επιδεικνύουν. Ο κομπλεξισμός στον ουρανό. Η ανύπαρκτη συνείδηση.
Μα αναρωτούμε εσύ δεν το αισθάνεσαι?.
Α. -
Ο τρόπος έκφρασης και η εξωτερίκευση της σκέψεις, στοιχειοθετεί την τελική εικόνα. -
Ο χρήστης Maverick93 έγραψε:
@antonis-team Νομίζω οτί κάπου το χάνουμε με τις 'φυλές' και τις 'προσμίξεις' και την 'αναπαραγωγή ανάμιξης φυλών'
Θα πρέπει να ξανασκεφτείς μερικά πράγματα.
….και σίγουρα πάντα ξαναδιαβάζω της απόψεις μου, για να της προσαρμόζω στο σήμερα!.
Μα σκέψου και εσύ φίλε, δεν θα έπρεπε να μάθουμε πρώτα, τι μετανάστες χρειαζόμαστε, σε ποιότητα και ποσότητα?.
Εμείς στέλνουμε τα κολοσσιαία βιογραφικά,(«Έλληνες του εξωτερικού») να βελτιώσουν την ΕΕ και όχι μόνον, και περνούμε τους μαυριδερούς δυστυχισμένους, και τους φορτωνόμαστε.
Και αναρωτούμε χρειαζόμαστε της στρατιές των μαυριδερών με τα καροτσάκια που κλέβουν από τα super market, και εν συνεχεία κλέβουν από τους κάδους της ανακύκλωσης τα ανακυκλούμενα?.
Εάν έγινα αντιληπτός: έρχονται λαθραία. Κλέβουν τα εργαλεία τους. Κλέβουν από την ανακύκλωση που έχει κόστος ύπαρξης.
Και το φαιδρό: «θα φέρω και της οικογένειες τους…» τόσο μ@λ@κες πολιτικούς έχουμε…..
Και σίγουρα τα βενζινάδικα τους θέλουν!. Άλλο υπογράφουν, άλλο παίρνουν…. Και έχουν γεμίσει τα πρατήρια…..
Α. -
@antonis-team Ακόμα δεν καταλαβαίνω τα περί φυλών.
….και σίγουρα πάντα ξαναδιαβάζω της απόψεις μου, για να της προσαρμόζω στο σήμερα!.
Μα σκέψου και εσύ φίλε, δεν θα έπρεπε να μάθουμε πρώτα, τι μετανάστες χρειαζόμαστε, σε ποιότητα και ποσότητα?.
Εμείς στέλνουμε τα κολοσσιαία βιογραφικά,(«Έλληνες του εξωτερικού») να βελτιώσουν την ΕΕ και όχι μόνον, και περνούμε τους μαυριδερούς δυστυχισμένους, και τους φορτωνόμαστε.
Και αναρωτούμε χρειαζόμαστε της στρατιές των μαυριδερών με τα καροτσάκια που κλέβουν από τα super market, και εν συνεχεία κλέβουν από τους κάδους της ανακύκλωσης τα ανακυκλούμενα?.
Εάν έγινα αντιληπτός: έρχονται λαθραία. Κλέβουν τα εργαλεία τους. Κλέβουν από την ανακύκλωση που έχει κόστος ύπαρξης.
Και το φαιδρό: «θα φέρω και της οικογένειες τους…» τόσο μ@λ@κες πολιτικούς έχουμε…..
Και σίγουρα τα βενζινάδικα τους θέλουν!. Άλλο υπογράφουν, άλλο παίρνουν…. Και έχουν γεμίσει τα πρατήρια…..
Α.Οπωσδήποτε δε μπορούμε να μείνουμε ξέφραγο αμπέλι, αυτό που χρειάζεται όμως, είναι μεταναστευτική πολιτική. Με το τσουβάλιασμα δεν πάμε πουθενά, τα είπε ο zorz παραπάνω και καλύτερα από εμένα.
-
Θεωρείς ότι είσαι διαφορετικής φυλής από τους Αλβανούς ???Ναι και Αλβανούς είχαμε στην Πελοπόννησο και απο Σλαβικά φύλα είχαμε προσμίξεις και απο Φράγκους και απο Άραβες πειρατές ,αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι εξαφανίστηκαν οι Αρχαίοι Έλληνες. Καθαροί απόγονοι δεν είμαστε ,αλλά έχουμε ακόμα το αίμα των προγόνων μας.
Εμένα μου αρέσει να παραθέτω στοιχεία ,γιατί οι απόψεις χωρις στοιχεία δεν γίνονται πιστευτές απο σοβαρούς ανθρώπους. Για παράδειγμα οι Ρομά(γιούφτοι), βρίσκονται στα σημερινά γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδος εδω και 1000 χρόνια. Απο την Βυζαντινή αυτοκρατορία. Και όμως, τόσοι αιώνες πέρασαν και συνεχίζουν να είναι παράσιτα, συνεχίζουν να είναι στο περιθώριο.
Μάλιστα η αδυναμία τους να προσαρμοστούν δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο. Σε όποια χώρα και να πάνε δεν μπορούν να προσαρμοστούν αν και έχουν γίνει προσπάθειες κατα καιρούς απο πολλές χώρες. Ας συμφωνήσω με τους αντιρατσιστές, για την οικονομία της συζήτησης, οτι δεν παίζουν ρόλο οι φυλές και τα γονίδια και όλοι έχουμε το ίδιο IQ και τον ίδιο εγκέφαλο.
Βγάζουμε λοιπόν το συμπέρασμα οτι παίζει ρόλο το περιβάλλον και κυρίως το οικογενειακό περιβάλλον για να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας. Ο Αφγανός 25αρης που μεγάλωσε ως αγρίμι στο Αφγανιστάν με μηδενική ηθική και κοινωνική μόρφωση , δεν θα μπορέσει ποτε να προσαρμοστει σε μια δυτική κοινωνία όπως και τα ίδια του τα παιδιά και τα παιδια των παιδιών του θα είναι περιθωριοποιημένα.
Η λύση είναι να απαγάγουμε τα βρέφη όλων των φτωχών χωρων του κόσμου και να ζήσουμε όλοι ειρηνικά και να κατέβει μετα ο Jesus και να εμφανίζει ψάρια στα καλάθια και να περπατάει στην θάλασσα.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;