-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατι του προτείνεις να καταστρέψει το αμάξι του; Μια χαρά τουτούνι είναι το twingo.νομισα οτι ειναι βενζινη
ε ας βαλει v power diesel
-
Γενικα εχουμε πει οτι προτιμουμε να βαζουμε σε 'εταιρικα' βενζιναδικα πετρελαιο....δυσκολο καυσιμο το λαδι.....αλλα καλοκαιριατικα να την πατησεις ετσι ? Βεβαια μιλας για νερο ....το οποιο δεν ειναι απιθανο να συμβει ακομη και σε καλο πετρελαιο, λογικα το αμαξι θα μπορει μονο του να τομ χειριστει με την αντισταση αλλα βαλε και v-power diesel. Αυτη την περιοδο μαλιστα τρεχει προσφορα και καθε εβδομαδα μια μερα κανει οσο κανει και το κανονικο
-
red_monster είδες γιατί έγραφα για το ντίζελ στην Ελλάδα; Να διαβάσεις και στο σχετικό τόπικ την ιστορία που αναφέρω πως καταστράφηκε σε γνωστό μου ο προηγούμενος 1.5 σε Kangoo και μάλιστα από εγγυημένα βενζινάδικα...
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
red_monster είδες γιατί έγραφα για το ντίζελ στην Ελλάδα; Να διαβάσεις και στο σχετικό τόπικ την ιστορία που αναφέρω πως καταστράφηκε σε γνωστό μου ο προηγούμενος 1.5 σε Kangoo και μάλιστα από εγγυημένα βενζινάδικα...μεγάλη χαρά κάνω βραδιάτικά
-
Ας ηρεμησουμε το νερο στο diesel δεν καταστρεφει τον κινητηρα, εγω σε αλλα θεματα διαβαζω οτι η αντιπροσωπειες λενε σε ανθρωπους με καμμενουν πολλαπλασιστες οτι φταιει η νοθευμενη βενζινη.....ημαρτον. Με την λογικη που ακουω δεν θα επρεπε να κυκλοφoρει επαγγελματικο η ταξι να καιει diesel , μην ξεχναμε οτι κακοι επαγγελματιες καινε σε κινητηρες diesel μιγματα πολυ περιεργα και παρολα αυτα οι κινητηρες δουλευουν αψογα. Σε ενα Οκταβια προσφατα ενω περιμενα να φορτοσω diesel στο C4 μου ελεγε μεσα απο το πορτακι NO BIODIESEL STRICTLY και πλεον συμφωνα με τους ευρωπαικους κανονισμους οποιοδηποτε πετρελαιο πωλειτε στην ΕΕ πρεπει να εχει τουλαχιστον 5% bio. Οι κινητηρες diesel και τα παερελκομενα τους εχουν πολυ μεγαλυτερες αντοχες απο αυτες που φανταζομαστε.
-
παιδιά ξέρω τι παίζει με τα ντιζελ...
με ξενερώνει το όλο θέμα γιατι το αυτοκίνητι προορίζεται για εργαλείο... δεν είναι για βόλτες και να αδειάσουμε και κανα νεράκι δεν πειράζει...
- οτι τώρα πρέπει να πάει αντιπρ να σβήσει το λαμπάκι
-
Red_monster, σίγουρα δεν το έγραψα για να σε στεναχωρήσω!
Για βενζινάδικο κοντά στις περιοχές που ψάχνεις, κοίτα το παρακάτω, είναι γνωστό και φτηνό:
http://www.vrisko.gr/details/dd_1_h0j1i ... F%83%CE%B7
Βάζω χρόνια βενζίνη από εκεί γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου, έχω δει πολλούς ταρίφες και φορτηγατζήδες να γεμίζουν και δεν έχω ακούσει στραβές για νοθείες κτλ. Αν ξέρει άλλος κάτι καλό εκεί κοντά που αναφέρει ο red με ενδιαφέρει κι εμένα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
παιδιά ξέρω τι παίζει με τα ντιζελ...με ξενερώνει το όλο θέμα γιατι το αυτοκίνητι προορίζεται για εργαλείο... δεν είναι για βόλτες και να αδειάσουμε και κανα νεράκι δεν πειράζει...
- οτι τώρα πρέπει να πάει αντιπρ να σβήσει το λαμπάκι
Δεν σβηνει μονο του το λαμπακι;
-
Θα σβήσει στάνταρ μόνο του , ΑΣΕΠ που εγω πιστεύω τίποτε υδρατμοι θα είναι λόγω των θερμοκρασιών , το πετρελαιο δια χωρίζεται που εύκολα γενικά, είναι η φύση του καυσίμου τέτοια, οι ταξιτζήδες ούτε δίνουν σημασία. Βάλε λίγο V power που είναι απο GTL διαδικασία και δεν είναι Ορυκτο και θα στρώσει
-
το πήγα να το φλασάρουν και τελικά ήταν στιγμιαία αλλαγή του μίγματος ... τράβηξε στιγμιαία παραπάνω αέρα...
έκανε ένα κομπιασμα μια στιγμή και μετά δουλευε ρολοι... σφιξαν τις σωλ/σεις , στειλαν τα στοιχεια στα κεντρικά και όλα καλά προς στιμγή -
το πήγα να το φλασάρουν και τελικά ήταν στιγμιαία αλλαγή του μίγματος ... τράβηξε στιγμιαία παραπάνω αέρα...
έκανε ένα κομπιασμα μια στιγμή και μετά δουλευε ρολοι... σφιξαν τις σωλ/σεις , στειλαν τα στοιχεια στα κεντρικά και όλα καλά προς στιμγήYπαρχει μια κρεμα που χρησιμοποιουν για να δουν αν υπαρχει νερο στα καυσιμα. http://www.kolorkut.co.uk/
Αν μπορεσεις να αδειασεις την υδατοπαγιδα σε μπουκαλι, απλωνεις κρεμα σε ενα ραβδακι και το βυθιζεις.Αν γινει απο χρυση κοκκινη τοτε εχει νερο. -
παλι λαμπάκι το γαλλικό μπουρδέλο ...
μλκς γάλλοι τελικά μόνο για κανα αρωμα είστε...
-
Λαμπάκι μηχανής;
-
πικρα ντιρντινο ...
-
Πολλα τα λαμπακια!
-
ελπίζω να μείνουν μόνο 3 γιατί έχει μπόλικα
-
Αριστερά από το mil ποιο είναι; Υδατοπαγηδα ή προθέρμανση;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Diesel rulezzzzz!
-
πικρα ντιρντινο ...Τα νερα νομιζω είναι αυτο το τέρμα αριστερα αν δεν κανω λαθος
Red πες τους να αδειασουν το ντεποζιτο.Κάτι γίνεται με το πετρέλαιο που έχει μέσα
Δεν μπορεί έτσι ξαφνικα να άνοιξε η ένδειξη για τα νερα και μετα όλο αυτο -
κωσταρα,μην ανησυχεις ρε.καποια μαλακια θα εκαναν στο συνεργειο.αν δεις οτι δεν παρουσιαζει λειτουργικο προβλημα,αλλα παρολα αυτα συνεχιζει να αναβει λαμπακι,τοτε γραψτο εκει που δεν πιανει μελανι κ περ αποφαση οτι μπηκε μεσα του το πνευμα των χριστουγεννων .
highfidelity,δεν εχει σχεση με τα πετρελαιοκινητα..μαλλον τα γαλλακια ειναι λιγο ευαισθητουλια..5 πετρελαιοκινητα που εχουμε στην οικογενεια(3 ιαπωνικα,1 γερμανοαμερικλανικο κ 1 κορεατικο),δεν εχουν παρουσιασει ποτε προβλημα..
Renault Twingo 2012