-
Ρε
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Το 1.2 tsi ευτυχώς δεν έχει πολλαπλασιαστές . -
Και το μπουζοκαλώδιο από πού νομίζεις ξεκινάει δηλαδή;
-
ΜπουζοκαλώδιαΚαλύτερα να μασάμε καμιά φορά...
-
Ακόμη χειρότερο. Ξέρεις τι γίνεται με έναν ας πούμε άμα είσαι εθνική και σε αφήσει με 140...
Παθών πάντως και εγώ...Πρώτα 1-3 μετά 2-4. Σε Α3 όμως... -
Εσύ είπες... αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ τπτ τέτοιο σε Polo tsi. Μην αγχώνεσαι λοιπόν. Το έπαθε ξάδερφός μου με 140 σε φόκους 1.
Και για να λήξουμε το off topic στο passat αν δεν κάει γιατί να αλλαχτεί? Μπορεί να αλλάξεις το 3ο και να καεί πάλι ο 1ος.
-
Ακόμη χειρότερο. Ξέρεις τι γίνεται με έναν ας πούμε άμα είσαι εθνική και σε αφήσει με 140...
Παθών πάντως και εγώ...Πρώτα 1-3 μετά 2-4. Σε Α3 όμως...Τίποτα του στυλ,σβήσιμο κινητήρα,κλείδωμα τιμονιού?
Στο πασσάτ ο 3ος να αλλαχτεί,τι λέτε? Απάντηση με p.m. γιατί είμαστεΌχι δεν γίνεται τίποτα τέτοιο μη φοβάσαι
Συνήθως έχει ρεταρίσματα κλπ.Δεν τα παίζει μπαμ και κάτω
Πάρτε 4 Denso να ηρεμήσει το κεφάλι σας -
Ορέστη αυτό γίνεται όταν έχει 4 πολλαπλασιαστές γιατί το αυτοκίνητο δουλέυει με 2 ή 3 γιατί 1 ή 2 έχουν καεί. Αν έχεις 1 και καεί ο 1 δεν υπάρχουν ρεταρίσματα.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αν έχεις 1 και καεί ο 1 δεν υπάρχουν ρεταρίσματα.Ε δεν υπαρχουν διαφορες κινησεις στον κινητηρα τοτε, γενικοτερα...
ONTOPIC:
red monster, σπρωχνοντας το πας το αυτοκινητο;
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ορέστη αυτό γίνεται όταν έχει 4 πολλαπλασιαστές γιατί το αυτοκίνητο δουλέυει με 2 ή 3 γιατί 1 ή 2 έχουν καεί. Αν έχεις 1 και καεί ο 1 δεν υπάρχουν ρεταρίσματα.Συνηθως δυσλειτουργεί για κάποιο καιρό.Δεν τα παίζει με τη μία
Άσε και το έχω ζήσει το έργο δις με Golf 4 -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ορέστη αυτό γίνεται όταν έχει 4 πολλαπλασιαστές γιατί το αυτοκίνητο δουλέυει με 2 ή 3 γιατί 1 ή 2 έχουν καεί. Αν έχεις 1 και καεί ο 1 δεν υπάρχουν ρεταρίσματα.
Συνηθως δυσλειτουργεί για κάποιο καιρό.Δεν τα παίζει με τη μία
Άσε και το έχω ζήσει το έργο δις με Golf 4Ζει ακομα αυτο??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ζει ακομα αυτο??Πρόσφατη φώτο! Το αυτοκίνητο που δημιουργεί αισθηματα ευτυχίας και χαράς στον κάτοχο!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ζει ακομα αυτο??
Πρόσφατη φώτο! Το αυτοκίνητο που δημιουργεί αισθηματα ευτυχίας και χαράς στον κάτοχο!!!
-
Στο δικο μου κλιο και τις δυο φορες που εχω αλλαξει πολλαπλασιαστη ξεκινησε με ρεταρισμα και εχει εναν πολλαπλασιαστη...
-
Όπως και να έχει το τιμόνι δεν κλειδώνει από τη στιγμή που το κλειδί είναι στην θέση του και γυρισμένο. Στην χειρότερη-χειρότερη θα σβήσει ο κινητήρας αλλά η υποβοήθηση στα φρένα επαρκεί για να το ακινητοποιήσεις άνετα.
-
αναψε λαμπάκι για νερό στο καύσιμο
γαμώ τους βενζινάδες γ@μω...
κανένα καλό βενζινάδικο στην περιοχη γαλατσίου, φιλαδέλφειας , πατησίων ?? θωμά σε εσένα βασίζομαι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αναψε λαμπάκι για νερό στο καύσιμογαμώ τους βενζινάδες γ@μω...
κανένα καλό βενζινάδικο στην περιοχη γαλατσίου, φιλαδέλφειας , πατησίων ?? θωμά σε εσένα βασίζομαι
Αδειασε την υδατοπαγιδα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αναψε λαμπάκι για νερό στο καύσιμο
γαμώ τους βενζινάδες γ@μω...
Αδειασε την υδατοπαγιδα.
- φουλαρε με 100αρα
-
Γιατι του προτείνεις να καταστρέψει το αμάξι του; Μια χαρά τουτούνι είναι το twingo.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατι του προτείνεις να καταστρέψει το αμάξι του; Μια χαρά τουτούνι είναι το twingo.κάνει καλό η 100αρα! ασε που μας τη σπάει ο ήχος του ντίζελ, δεν ειναι σπορ!
Renault Twingo 2012