-
Με άλλα λόγια, ο Whitmarsh λέει το αυτονόητο και χιλιοειπωμένο, που δυστυχώς χαρακτηρίζει ολόκληρο το σπορ: 'Οι πολυεθνικές κάνουν κουμάντο στην F1. Τι να λέμε εμείς για χαρακτήρα, προσωπικότητα και δικαίωμα στην προσωπική ζωή. Οι οδηγοί πρέπει να φέρονται ως PR ρομποτάκια συνέχεια'.
Σημεία των καιρών.....
-
Στο Rally.gr αναφέρονται οι φήμες που θέλουν τον Newey να επιστρέφει στη Williams. Έχει ακουστεί τίποτα περισσότερο;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Με άλλα λόγια, ο Whitmarsh λέει το αυτονόητο και χιλιοειπωμένο, που δυστυχώς χαρακτηρίζει ολόκληρο το σπορ: 'Οι πολυεθνικές κάνουν κουμάντο στην F1. Τι να λέμε εμείς για χαρακτήρα, προσωπικότητα και δικαίωμα στην προσωπική ζωή. Οι οδηγοί πρέπει να φέρονται ως PR ρομποτάκια συνέχεια'.Σημεία των καιρών.....
Με την γενική ιδέα συμφωνώ, αλλά αν αυτά που αναφέρονται στο f1-live είναι αλήθεια, τότε το παράπτωμα του Raikkonen παραείναι 'χοντρό' ιδίως όταν πρόκειται για ένα δημόσιο πρόσωπο το οποίο προσπαθούν να περάσουν σαν 'iceman'.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Στο Rally.gr αναφέρονται οι φήμες που θέλουν τον Newey να επιστρέφει στη Williams. Έχει ακουστεί τίποτα περισσότερο;Αυτο το σεναριο ακουγεται ολο και πιο εντονα απο περυσι την Ανοιξη...
Το συμβολαιο του Newey με την McLaren ληγει φετος το καλοκαιρι,και απ'οτι φαινεται θα επιστρεψει στα πατρια εδαφη,μιας και ο απειρος ακομα Sam Michael δεν μπορει να εκπληρωσει τις προσδοκιες του Head...
Ελπιζω τουλαχιστον να μην εχουμε το ''θριλερ'' του '01 με την υποτιθεμενη μετακινηση του Newey στην Jaguar,οτι ειναι να γινει ας γινει συντομα. -
Το σενάριο αναφέρει και πιθανό αντικαταστάτη του Newey στη McLaren?
-
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Το σενάριο αναφέρει και πιθανό αντικαταστάτη του Newey στη McLaren?Δεν εχουν φτασει σε τετοιο σημειο τα πραγματα,αλλα αν συμβει κατι τετοιο,ισως να υπαρξει αναβαθμιση θεσεων των Oatley και Coughlan.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Το σενάριο αναφέρει και πιθανό αντικαταστάτη του Newey στη McLaren?
Δεν εχουν φτασει σε τετοιο σημειο τα πραγματα,αλλα αν συμβει κατι τετοιο,ισως να υπαρξει αναβαθμιση θεσεων των Oatley και Coughlan.
Αν δε κάνω λάθος αυτοί οι 2 δεν είναι που τους επιβλέπει ο Newey? Τότε λογική μια αναβάθμισή τους.
-
Opinions are like assholes, everybody's got one.
-
Επίσης, κανένα άλλο από τα (ελεύθερα) μεγάλα sites του χώρου δεν το αναφέρουν σαν γεγονός...Από την ώρα που το είπες τα έχουν βγάλει σχεδόν όλα. Μέχρι και στο BBC το διάβασα. Επίσης τον 'έκραξε' και ο Whitmarsh.
-
Σχετικά με τον Newey...
McLaren say technical director Adrian Newey will not be moving to another team when his contract runs out at the end of the season.
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/4205499.stm -
Για διαβάστε αυτό το θεματάκι!
Ο άτακτος Kimi! -
«Είναι η ιδιωτική μου ζωή και δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτό που κάνω στη δουλειά μου, όπου και δίνω το καλύτερο που μπορώ. Και πρέπει να ξέρετε καλά ότι δεν πρέπει να πιστεύεται σε όλα αυτά που γράφονται στις εφημερίδες»
Πολύ απλά τα πράγματα...
-
«Είναι η ιδιωτική μου ζωή και δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτό που κάνω στη δουλειά μου, όπου και δίνω το καλύτερο που μπορώ. Και πρέπει να ξέρετε καλά ότι δεν πρέπει να πιστεύεται σε όλα αυτά που γράφονται στις εφημερίδες»Πολύ απλά τα πράγματα...
Αν και έχω ξαναδηλώσει ότι μου ξυνίζει να διαβάζω για 'μπεκρούλακιες' οδηγούς και γενικά για συμπεριφορές που δεν αποτελούν πρότυπα (πόσο μάλλον για τον αγαπημένο μου οδηγό) αυτή η φράση οφείλω να ομολογήσω ότι είναι σωστότατη. Οπότε τέλος το θέμα με τα καμώματα του Kimi και του κάθε Kimi.
-
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα;
Όταν οι Irvine, Hunt κ.α. έκαναν τα ίδια και χειρότερα όλοι τους θαύμαζαν γι' αυτό... Τώρα που το κάνει ο Kimi γίνεται χαμός... Έλεος! -
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα;
Όταν οι Irvine, Hunt κ.α. έκαναν τα ίδια και χειρότερα όλοι τους θαύμαζαν γι' αυτό... Τώρα που το κάνει ο Kimi γίνεται χαμός... Έλεος!Δεν έχεις άδικο. Ο Hunt εξαιτίας και της ζωής που έκανε (τσιγάρα, αλκοόλ, γυναίκες) πέθανε και νωρίς αν δε κάνω λάθος... Πάντως τελικά είναι κάτι που όλοι λίγο έως πολύ (ως προς το αλκοόλ) το κάνουν τελικά. Θυμάστε τα πανυγύρια του οικογενιάρχη Σουμάχερ με τον Πανίς και τον αδερφό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος? Είχαν γίνει πιτα, κατέστρεφαν τα πάντα και ο Σουμάχερ φορούσε και μπλουζάκι της Toyota!
-
ΟΚ αν το πάρουμε έτσι τότε να κάνει και την καριέρα του Irvine στην F1
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
ΟΚ αν το πάρουμε έτσι τότε να κάνει και την καριέρα του Irvine στην F1Ή του Hunt...
-
Όπως και να το πάρουμε 'κρίμα' θα λέμε στο τέλος.
-
Κρίμα αν ο Kimi κάνει την καριέρα του Hunt;
Καλά δεν λέω να πεθάνει στα 43 (ή στα 45; ) του από τον τρόπο ζωής...
Μήπως όμως το παρατραβάμε; Έχει βρεθεί μεθυσμένος 3 φορές από το 2001 μέχρι σήμερα... Μακάρι όλοι οι οδηγοί να μεθούσαν ΜΟΝΟ τόσες φορές...
Formula 1 - Διάφορα νέα