-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Φίλε μου,Yaris Hybrid με κλειστά μάτια.........Ούτε turbo,ούτε τίποτα......δε θα τραβιέσαι στα συνεργεία και θα έχεις τη καλύτερη δυνατή οικονομική χρήση.......
Μόνο που θα καίει περισσότερο από το πετρέλαιο, θα είναι λιγότερο αξιόπιστο, και σε 10 χρόνια θα πρέπει να δώσει 5 φορές τα λεφτά που θα έχει εξοικονομήσει για μπαταρίες.[/quote/]
Διαβάζεις τι γράφεις;................
1ον....θα καίει περισσότερο από το πετρέλαιο..............που το παίζει αυτό το έργο;
2ον....αξιοπιστία..........έχεις υπ΄'οψιν τις τρόμπες πετρελαίου;..τα φίλτρα;...τί πετρέλαια μας πασσάρουν;
3ον.... ...άνοιξε κάνα βιβλίο...... -
ρε παιδια μην βγαινετε απο το θεμα .. βοηθηστε λιγακι
-
Ο χρήστης stathis123 έγραψε:
ρε παιδια μην βγαινετε απο το θεμα .. βοηθηστε λιγακινομιζω οτι απο οτι εχει ακουστει ως τωρα οι πιο ρεαλιστικες προτασεις ειναι το ολοκαινουριο 208 και το yaris.
το κορσα εχει καταντησει αηδια πλεον. κυκλοφορει πολλα χρονια και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.
απο μενα 208 -
δυστυχως ακυρο για το peugeot 208 e-hdi. Με το μολις ο πατερας μου ειδε οτι βγαινει σε 1.6 Λιτρα τρελαθηκε... Ειπε οτι δεν θελει τοσο μεγαλο αμαξι γιατι θα πληρωνει πολυ για ασφαλειες και φορους... Πολυ περισσοτερο απ'οτι ενα αμαξι 1,2 και 1,3 λιτρα.... Οποτε, δυστυχως, απορριπτεται και αυτο. Αρα αυτο που μπορειτε να μου προτεινεται τωρα ειναι κατι ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 1,3 λιτρα τουρμποντιζελ, να ειναι δυνατο και... ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ φυσικα...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Φίλε μου,Yaris Hybrid με κλειστά μάτια.........Ούτε turbo,ούτε τίποτα......δε θα τραβιέσαι στα συνεργεία και θα έχεις τη καλύτερη δυνατή οικονομική χρήση.......
Μόνο που θα καίει περισσότερο από το πετρέλαιο, θα είναι λιγότερο αξιόπιστο, και σε 10 χρόνια θα πρέπει να δώσει 5 φορές τα λεφτά που θα έχει εξοικονομήσει για μπαταρίες.
1ον....θα καίει περισσότερο από το πετρέλαιο..............που το παίζει αυτό το έργο;
2ον....αξιοπιστία..........έχεις υπ΄'οψιν τις τρόμπες πετρελαίου;..τα φίλτρα;...τί πετρέλαια μας πασσάρουν;
3ον.... ...άνοιξε κάνα βιβλίο......[/quote:35dmboqe]οβεραλ , ναι θα καίει περισσότερο από το πετρέλαιο...
εκτός αν νομίζεις οτι τα υβριδικά μπορούν να γράψουν πανεύκολα νουμερα κάτω από 4,5 όπως τα ντιζελ...οτι πετρέλαιο μας πασάρουν μας πασάρουν και βενζίνη...
εσύ ποια βιβλία έχεις ανοιξει ?
-
δυστυχως ακυρο για το peugeot 208 e-hdi. Με το μολις ο πατερας μου ειδε οτι βγαινει σε 1.6 Λιτρα τρελαθηκε... Ειπε οτι δεν θελει τοσο μεγαλο αμαξι γιατι θα πληρωνει πολυ για ασφαλειες και φορους... Πολυ περισσοτερο απ'οτι ενα αμαξι 1,2 και 1,3 λιτρα.... Οποτε, δυστυχως, απορριπτεται και αυτο. Αρα αυτο που μπορειτε να μου προτεινεται τωρα ειναι κατι ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 1,3 λιτρα τουρμποντιζελ, να ειναι δυνατο και... ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ φυσικα...
Το ξαναγραφω για να μην ξεγευγουμε απο το θεμα σας παρακαλω
-
AR MITO
-
καλο φαινεται... τιποτα αλλο υπαρχει να προτεινει κανεις?? να μαζεψω μερικες επιλογες για να διαλεξω μετα.
-
οτι είναι είναι, αλλά δεν είπε οτι έχει όριο τα 20.000?
-
μαλιστα... οκ παιδια θενξ... θα το σκεφτω
-
Ο χρήστης stathis123 έγραψε:
καλο φαινεται... τιποτα αλλο υπαρχει να προτεινει κανεις?? να μαζεψω μερικες επιλογες για να διαλεξω μετα.αφού έχεις όριο τα 1300cc κοίτα να φοράει το μοτέρ της φιατ που είναι κορυφή...
πουντο
κόρσα
πάντααλλά νομίζω τα περισσότερα πληρώνουν τέλη....
τι κόλλημα είναι αυτό με τα τέλη ? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καλο φαινεται... τιποτα αλλο υπαρχει να προτεινει κανεις?? να μαζεψω μερικες επιλογες για να διαλεξω μετα.
αφού έχεις όριο τα 1300cc κοίτα να φοράει το μοτέρ της φιατ που είναι κορυφή...
πουντο
κόρσα
τι κόλλημα είναι αυτό με τα τέλη ?- chevrolet aveo με 95ίππων παραλλαγή του mjet + εξάρι σασμαν
-
Μόνο που θα καίει περισσότερο από το πετρέλαιο, θα είναι λιγότερο αξιόπιστο, και σε 10 χρόνια θα πρέπει να δώσει 5 φορές τα λεφτά που θα έχει εξοικονομήσει για μπαταρίες.
3ον.... ...άνοιξε κάνα βιβλίο......οβεραλ , ναι θα καίει περισσότερο από το πετρέλαιο...
εκτός αν νομίζεις οτι τα υβριδικά μπορούν να γράψουν πανεύκολα νουμερα κάτω από 4,5 όπως τα ντιζελ...οτι πετρέλαιο μας πασάρουν μας πασάρουν και βενζίνη...
εσύ ποια βιβλία έχεις ανοιξει ?[/quote:txpkqm3w]
Στους τελευταίους 4Τ έχει διαγωνισμό οικονομίας ανάμεσα σε βενζίνοκίνητα, υβριδικά, πετρελαιοκίνητα και νομίζω και ορισμένα LPG. Μέσα στην πόλη οικονομικότερο όλων το Auris HSD με τα πετρέλαια να έπονται. Στην Εθνική τα πετρέλαια λίγο μπροστά αλλά με μικρή διαφορά. Βέβαια συνολικά οικονομικότερα πρέπει να είναι τα γκαζοκίνητα λόγω της τιμής του καυσίμου.
Μια MiTo 1.4 TB LPG από εμένα. Εναλλακτικά το ίδιο σε λαδιέρα μιας και το όριο είναι τα 1300 κυβικά και πρέπει οπωσδήποτε να μη πληρώνει τέλη...
-
αφού έχεις όριο τα 1300cc κοίτα να φοράει το μοτέρ της φιατ που είναι κορυφή...
πουντο
κόρσα
τι κόλλημα είναι αυτό με τα τέλη ?το fiat 1.3 multijet με τα 85 αλογα δεν πληρωνει!! μου το ειχαν πει στην fiat!
κορυφαιο μοτερ στα πετρελαια η fiat...
και το corsa νομιζω της fiat φοραει πετρελαιοκινητηρα!και αν το εχεις μεσα για την πολη απο εμενα θα σου ελεγα το νεο ypsilon 1.3 multijet!
-
το νεο y με τον 1300αρη ντιζελ είναι τρομερη επιλογή...
πανεμορφο , πολ/λη , ξεχωριστό , διαφορετικό , ποιοτικό
-
το νεο y με τον 1300αρη ντιζελ είναι τρομερη επιλογή...πανεμορφο , πολ/λη , ξεχωριστό , διαφορετικό , ποιοτικό
δε βλέπεται ρε συ! τί λες του παιδιού
στενό κ ψηλό απέξω, με μικρούς χώρους ενώ μπροστά μοιαζει με αμερικάνικο.
ας παρει το 500αρακι ή το new παντα ή ακόμα καλύτερα το πουντο ή το μιτο
το ίμπιζα φρ με 17 χλρ είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά είναι το θέμα με το κάψιμο λαδιών
μεταξύ μας, με κανά πόλο τον βλέπω στο τέλος -
Δηλαδη επειδη δεν αρεσει σε εσενα δε βλεπεται και δε θα επρεπε καποιος να το προτείνει.
Μάλιστα... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δηλαδη επειδη δεν αρεσει σε εσενα δε βλεπεται και δε θα επρεπε καποιος να το προτείνει.
Μάλιστα...τί παρατήρηση είναι αυτή
αν δεν μπορείς να καταλαβεις το τρόπο που γραφτηκε το ποστ, μάλλον έχεις πρόβλημα κατανοησης. τη γνώμη μου είπα ουσιαστικά, δεν προσβαλλα τον red monster η κάτι τέτοιο -
Φίλε μου,Yaris Hybrid και καθάρισες......
ΥΓ.Όπως και το Prius+,θα έρθει με μπαταρίες ιόντων λιθίου....οπότε δε τίθεται θέμα δεκαετίας.....όπως γράφει ο θύμιος πιο πάνω! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Μάλιστα...τί παρατήρηση είναι αυτή
αν δεν μπορείς να καταλαβεις το τρόπο που γραφτηκε το ποστ, μάλλον έχεις πρόβλημα κατανοησης. τη γνώμη μου είπα ουσιαστικά, δεν προσβαλλα τον red monster η κάτι τέτοιοΓράφοντας 'τι λες του παιδιού' δε γράφεις τη γνώμη σου αλλά κρίνεις αυτή του RM.
Πρόβλημα κατανόησης δεν έχω άρα μάλλον είσαι ανίκανος να εκφράσεις γραπτώς αυτό που σκέφτεσαι.
Επιλογη αυτοκινητου