-
Εεεεεπ, μαζευτείτε! το παιδί δε δηλώνεται στο μητρώο, εκτός κι αν θέλεις να του βγάλεις ΑΦΜ για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεται ΑΦΜ ένα βρέφος.
Αν έχεις κάνει πράξη ονοματοδοσίας στο ληξιαρχείο, με το όνομά του, κανονικά. Ακους εκεί 'αβάπτιστο'... 2012 έχουμε
-
ο Asimov δεν αναγνωρίζει αυτά τα νεωτερίστικα.
Άκου εκεί ονοματοδοσία σε ληξιαρχείο. Μόνο ΕΚΚΛΗΣΙΑ και ΠΑΠΑ. -
και κουτσάν κουμπάρο
-
μπορεί να μην προλαβαίνει αυτές τις μέρες
-
Ρε σεις η ονοματοδοσια θελει ληξιαρχειο και το ληξιαρχειο χρονο και ορεξη να περιμενεις στην ουρα
Ευτυχως γλυτωσα τη ΔΟΥ
Τεσπα, θα παω ετσι κι αλλιως μια απ' αυτες τις μερες, αλλα στη δηλωση θα γραφτει αβαφτιστο και τελος -
μας έπεισες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε σεις η ονοματοδοσια θελει ληξιαρχειο και το ληξιαρχειο χρονο και ορεξη να περιμενεις στην ουρα2 φορές που το έκανα για τα δικά μου παιδιά ξεμπέρδεψα σε 15 λεπτά χωρίς καθόλου ουρά. Μόνο catch ότι πρέπει να παρευρίσκονται και οι 2 γονείς διότι συνυποβάλλουν τη δήλωση.
Νομίζω και με τη βάπτιση πρέπει να πας μετά στο ληξιαρχείο με το χαρτί από την εκκλησία, οπότε ποιά η διαφορά ? -
Η διαφορα ειναι οτι τοτε θα εχουν στενεψει τα χρονικα περιθωρια
Επισης, στην περιπτωση μας, το να πανε κι οι δυο γονεις, θελει.... οργανωση -
πιστεύω ότι ο κουτσάν δε θα χει κανένα πρόβλημα να σου κρατήσει την μπέμπα αν αυτό είναι το κώλυμα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πιστεύω ότι ο κουτσάν δε θα χει κανένα πρόβλημα να σου κρατήσει την μπέμπα αν αυτό είναι το κώλυμαΜήπως θα μπορούσε ο κουτσαν να κάνει και καμια βάρδια στη ΜΕΝΝ
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
αυτα δεν ειναι για men, το παρατραβάς
-
Αν δεν θέλει την κουμπαριά o koutsan, μην με ξεχάσεις!
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα τις έκανα κι εγώ. Την δικιά μου και της κοπέλας μου.
1252€ επιπλέον για την αρραβώνιασον και είναι και άνεργηΣε φίλο που είναι άνεργος σχεδόν 2 χρόνια και μένει στο υπόγειο του σπιτιού της μητέρας του βγήκε να πληρώσει φόρο 500κάτι.
Έχει ένα 1400άρι ΚΙΑ που δεν είχε κλείσει 5ετία ακόμα (τεκμήριο 5200 από 3600 που ήταν )
+3000 το τεκμήριο επειδή αναπνέει
+κάτι ακόμα επειδή έχει το 1/4 του σπιτιού στο όνομά του απ' όταν πέθανε ο πατέρας του (το 1/2 πήγε από μισό σε αυτόν και στον αδερφό του, που έχει βρει μια δουλειά στο εξωτερικό και μένει εκεί).Εν τω μεταξύ δεν του έχουν μείνει φράγκα ούτε το αμάξι για σέρβις να πάει.
Όμορφα. -
Να κάνει αίτηση αμφισβήτησης τεκμηρίων.
Δεν είναι δυνατόν 2 χρόνια άνεργος και να βγαίνει τέτοιος φόρος -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν είναι δυνατόν 2 χρόνια άνεργος και να βγαίνει τέτοιος φόρος
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν είναι δυνατόν 2 χρόνια άνεργος και να βγαίνει τέτοιος φόροςΥπάρχει τέτοια δυνατότητα?!....
Δώσε καμιά λεπτομέρεια Σταύρο αν ξέρεις, ο φίλος είναι σε φάση να τους πει ότι θα τους βάζει 20 ευρώ το μήνα (αυτό του πρότεινε ο λογιστής του) κι όσο αντέξει... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν είναι δυνατόν 2 χρόνια άνεργος και να βγαίνει τέτοιος φόροςΥπάρχει τέτοια δυνατότητα?!....
Δώσε καμιά λεπτομέρεια Σταύρο αν ξέρεις, ο φίλος είναι σε φάση να τους πει ότι θα τους βάζει 20 ευρώ το μήνα (αυτό του πρότεινε ο λογιστής του) κι όσο αντέξει...-
να υποθέσω πως ηδη δοκίμασε την λύση ΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ (εκτος και αμα ειναι πολυ νέος για να έχει) για να καλυψει τα τεκμήρια
-
Όπως ειπε και ο Σταυρος, αμφισβήτηση τεκμηρίων. Ισχυει ειδικά για τους ανεργους που λαμβάνουν ταμείο ανεργίας και σε οσους θεωρούνται μακροχρόνια ανεργοι. Κάνει ΑΙΤΗΣΗ στην εφορία οπου αναφέρει την περίπτωση του και προσκομίζει τα οσα αποδεικτικά στοιχεία. Ο έφορος κατόπιν κρίνει αν θα τον απαλλάξει τελείως η θα του κόψει ποσοστό απο τα τεκμήρια. Να το κυνηγησει... ουτως η αλλως τα τεκμήρια ειναι τρελα και ηλίθια.
-
-
Ευχαριστώ, δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει ανάλωση κεφαλαίου (πολύ αμφιβάλλω ότι έχει περιθώριο) αλλά θα του τα προτείνω και τα δύο όπως τα έγραψες. Να δούμε....
-
Λοιπόν, μια δύσκολη (κατ'εμε) ερώτηση!
Έχοντας την παρακάτω βεβαίωση βάζουμε:
- στο **063 **το 77,48
- στο **727 **το 313,75
- Σωστά;
- Τι κάνουμε με το ποσό ΑΑΑ;
- κάτι λέει στο μπλε κουτάκι ...
Thanks.
-
Bλέπω στο TAXIS ότι βγήκε το εκκαθαριστικό. Γράφει πλέον ΕΓΚΥΡΟ βάσει κάποιου ΦΕΚ. Εκτυπώνω αυτό ή περιμένω το επίσημο; Ρωτώ γιατί με την οικονομία που κάνουν στο χαρτί τους έχω ικανούς για όλα.
ΥΓ. τι θείο δώρο η εφάπαξ πληρωμή με τέτοια έκπτωση...
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος