-
...μου λέει να επιλέξω την καρτέλα CPU, η οποία όμως δεν υπάρχει...
Εdit:
-
εχεις τον BE η τον απλο 5400?..
-
Black Edition εννοείς; Όχι, τον απλό...
-
η πλακα ειναι οτι οι be ειναι πιο ευκολο να τους βρεις σε σοβαρη κατασταση παρα τους απλους
anyway μιας που μιλαμε για τον απλοhttp://www.overclockers.com/forums/show ... p?t=391768
-
Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας.Στο σπίτι έχουμε 2 σταθερούς υπολογιστές,ο ένας στον πρώτο όροφο και ο δεύτερος στον τρίτο.Το μόντεμ-ρούτερ είναι στον πρώτο όροφο,όμως το σήμα δε φτάνει μέχρι τον τρίτο όροφο.Τι μπορώ να κάνω για να έχω ίντερνετ και στον τρίτο?Γραμμή τηλεφώνου έχουμε και στους 2 ορόφους,μπορώ απλά με ένα καλώδιο ethernet να πάρω ίντερνετ από τη γραμμή του 3ου? Ή δεν είναι τόσο απλή διαδικασία?
-
Aπο κενή θυρα ethernet του router καρφί στην θύρα ethernet του υπολογιστή.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Aπο κενή θυρα ethernet του router καρφί στην θύρα ethernet του υπολογιστή.Το ρούτερ είναι στον 1ο όροφο.Το δεύτερο πισί είναι στον 3ο,οπότε σύνδεση με καλώδιο από του ρούτερ του 1ου δε γίνεται.Μπορώ να βάλω ρούτερ και στον 3ο όροφο και να κάνω αυτό που λες?
-
Στον δεύτερο έχεις σήμα;
Τότε θες ένα
wifi repeater στον δεύτερο. Θα χάσεις βέβαια σε ταχύτητα
-
Θανάση,στο δεύτερο έχω σήμα αλλά όχι κάτι το τρελό.Θα βοηθήσει το μαραφέτι που πρότεινες?
-
Έχει και κάτι παπαριές που λειτουργούν απο τα καλώδια ρεύματος. Το βάζεις σε μπρίζα στον πρώτο και έχει ιντερνέτ απο μπρίζα στον τρίτο.
πχ.
http://www.pcworld.co.uk/gbuk/powerline ... teria.html -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Έχει και κάτι παπαριές που λειτουργούν απο τα καλώδια ρεύματος. Το βάζεις σε μπρίζα στον πρώτο και έχει ιντερνέτ απο μπρίζα στον τρίτο.πχ.
http://www.pcworld.co.uk/gbuk/powerline ... teria.htmlΕίδα ένα τέτοιο σύστημα σήμερα αλλά μου είπαν ότι είναι ψιλοεπικίνδυνο(δεν ξέρω γιατί) και ακριβούτσικο.Η λύση του να βάλω ρουτερ-μοντεμ και στον 3ο δεν είναι εφικτή?Να έχω δηλαδή το ρουτερ-μόντεμ στον 1ο και απλά να βάλω και ένα ακόμα στον 3ο.Και στους 2 ορόφους υπάρχουν γραμμές τηλεφώνου
-
Νομίζω είναι λιγότερα αξιόπιστα απο ένα repeater.
Αν έχει σήμα στον δεύτερο θα έχει σήμα και στον 3ο.
Θοδωρή με τι συσκευή συνδέεσαι απο τον 3ο; Σταθερό ή laptop; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Νομίζω είναι λιγότερα αξιόπιστα απο ένα repeater.
Θοδωρή με τι συσκευή συνδέεσαι απο τον 3ο; Σταθερό ή laptop;το μόνο θέμα που μπορεί να έχεις είναι να είναι σε άλλη φάση η μία πριζα απ την άλλη (σε περιπτωση τριφασικής παροχής)
αλλιώς δουλεύει καμπάνα
-
Για αξιοπιστία δεν ξέρω, για επικινδυνότητα χλωμό.
Πιθανές λύσεις είναι repeater, καλώδιο, powerline. Για modem/router με τις ίδιες ρυθμίσεις που λές δεν νομίζω να δουλέψει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τριφασική καμπάναΥ.Γ Ρε Θοδωρή αφού έχεις κάτι που δουλεύει γιατί το παιδεύεις
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Η λύση του να βάλω ρουτερ-μοντεμ και στον 3ο δεν είναι εφικτή?Να έχω δηλαδή το ρουτερ-μόντεμ στον 1ο και απλά να βάλω και ένα ακόμα στον 3ο.Και στους 2 ορόφους υπάρχουν γραμμές τηλεφώνουΌχι λέμε.
Οι πάροχοι επιτρέπουν 1 session ανοιχτό για κάθε λογαριασμό, οπότε αν βάλεις 2 modems, θα μαλώνουν αναμεταξύ τους για το ποιο θα έχει τη σύνδεση και τελικά δεν θα έχεις internet πουθενάΒάλε powerlines (προσοχή στο τριφασικό μόνο) και άσε τα ασύρματα για τους τρέντυδες.
-
τί επικινδυνότητα να χει ρε, ποιος τις λέει αυτές τις μπούρδες
αν δε σου δουλέψει, βάλε μια τριφασική ξυλόσομπα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τριφασική καμπάνα
Υ.Γ Ρε Θοδωρή αφού έχεις κάτι που δουλεύει γιατί το παιδεύεις
Ποιο δουλεύει?Αφού ο 2ος Η/Υ που θα βάλω δεν έχει ακόμα ίντερνετ>Νομίζω είναι λιγότερα αξιόπιστα απο ένα repeater.
Θοδωρή με τι συσκευή συνδέεσαι απο τον 3ο; Σταθερό ή laptop;Στο 2ο όροφο δεν έχει πολύ σήμα πάντως.Στον 3ο θα έχω επιτραπέζιο,όχι λάπτοπ.>>Η λύση του να βάλω ρουτερ-μοντεμ και στον 3ο δεν είναι εφικτή?Να έχω δηλαδή το ρουτερ-μόντεμ στον 1ο και απλά να βάλω και ένα ακόμα στον 3ο.Και στους 2 ορόφους υπάρχουν γραμμές τηλεφώνου
Όχι λέμε.
Οι πάροχοι επιτρέπουν 1 session ανοιχτό για κάθε λογαριασμό, οπότε αν βάλεις 2 modems, θα μαλώνουν αναμεταξύ τους για το ποιο θα έχει τη σύνδεση και τελικά δεν θα έχεις internet πουθενάΒάλε powerlines (προσοχή στο τριφασικό μόνο) και άσε τα ασύρματα για τους τρέντυδες.
Οκ,το κατάλαβα αυτό με τα 2 ρουτερς.Αλλά τι είναι αυτά τα powerlines?
-
αν βάλεις το router στο 2ο δεν θα πιάνουν και οι τρεις όροφοι?
ή δεν έχει πρίζα στο 2ο? -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αν βάλεις το router στο 2ο δεν θα πιάνουν και οι τρεις όροφοι?
ή δεν έχει πρίζα στο 2ο?To έχω δοκιμάσει μια φορά αυτό αλλά δε νομίζω να είχε καλό σήμα στους άλλους 2 ορόφους.Θα το ξαναδοκιμάσω βέβαια αλλά δε νομίζω να λειτουργήσει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]