-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κορσέ δεν πιστεύω να είσαι gayρος, ήτοι κοτόπουλο με κράνος?
Όπως λέει και ο γιατρός από πάνω εμένα τα μισά να μου έλεγε και να μου έθιγε έτσι την αυθεντία, θα είχαμε άλλα...
κοιτα να δεις, ο φιλος μου ο Μιραγκες με λεει εννιοτε κοτα λυράτη... αλλα δε μου εχει προσαψει ποτέ γαυροσύνη, οποτε κοιμήσου ησχυος
True εισαι σκετη κοτα
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ΧΑχαΧΑΧΧΑΧΑ καλά ρε μλκ στο μυαλό μου είσαι. Την έβλεπα τώρα στην ΕΡΤ στο ημίχρονο του ματς και την έψαχνα στο youtube να την ποστάρω.
κοιτα να δεις, ο φιλος μου ο Μιραγκες με λεει εννιοτε κοτα λυράτη... αλλα δε μου εχει προσαψει ποτέ γαυροσύνη, οποτε κοιμήσου ησχυος
Άμαν είναι έτσι εντάξει. Ούτως ή άλλως εγω δεν σε ξαναπειράζω γιατί μπορεί ο busso να κάνει πράξη την απειλή του και δεν είναι για να παίζουμε με αυτά τα πράματα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΧΑχαΧΑΧΧΑΧΑ καλά ρε μλκ στο μυαλό μου είσαι. Την έβλεπα τώρα στην ΕΡΤ στο ημίχρονο του ματς και την έψαχνα στο youtube να την ποστάρω.
Φιλαράκι πάρε GS3 γιατί τώρα που έγινα διπύρηνος σε έχω.
-
Που τον έχεις ? Ίδια cpu έχετε
-
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο που έχω να γράψω εδώ, γεια σας και πάλι.
Λοιπόν, είμαι προς αναζήτηση τηλεφώνου. Προερχόμενος από το Nexus S, σκεφτόμουν για το επόμενο Nexus, αλλά βλέπω ότι έχει πάρει την ανηφόρα η τιμή του. Από την άλλη το Motorola Razr πήρε την κατηφόρα και έφτασε τα 300 €. Το χρηματικό μου όριο είναι το πολύ 350€ και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Razr.
Από την άλλη όμως, είμαι τύπος των πάρα πολλών αλλαγών roms (ανά δύο μέρες το περισσότερο, μου έχει τύχει και 3 roms σε μία μέρα) και βλέπω στο xda δεν υπάρχει πολλή κίνηση σε αυτόν τον τομέα και θα μου κακοφανεί. Επίσης, επειδή σκεφτόμουν το galaxy nexus με την 720p οθόνη, το 960X540 μου κάθεται κάπως... Τώρα, από εκεί και πέρα δεν ξέρω, είμαι σε μεγάλο δίλημμα, να περιμένω ενδεχόμενη πτώση τιμής ή να προβώ σε αγορά.
Υπάρχει εδώ κάποιος με το razr; -
γεια σας παιδια....η CM9 ICS ειναι η καλυτερη πιστευεται για το galaxy s?
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Λοιπόν, είμαι προς αναζήτηση τηλεφώνου. Προερχόμενος από το Nexus S, σκεφτόμουν για το επόμενο Nexus, αλλά βλέπω ότι έχει πάρει την ανηφόρα η τιμή του. Από την άλλη το Motorola Razr πήρε την κατηφόρα και έφτασε τα 300 €. Το χρηματικό μου όριο είναι το πολύ 350€ και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Razr.
Από την άλλη όμως, είμαι τύπος των πάρα πολλών αλλαγών roms (ανά δύο μέρες το περισσότερο, μου έχει τύχει και 3 roms σε μία μέρα) και βλέπω στο xda δεν υπάρχει πολλή κίνηση σε αυτόν τον τομέα και θα μου κακοφανεί. Επίσης, επειδή σκεφτόμουν το galaxy nexus με την 720p οθόνη, το 960X540 μου κάθεται κάπως... Τώρα, από εκεί και πέρα δεν ξέρω, είμαι σε μεγάλο δίλημμα, να περιμένω ενδεχόμενη πτώση τιμής ή να προβώ σε αγορά.
Υπάρχει εδώ κάποιος με το razr;Νομιζω πως η ανάλυση ειναι μια χαρά, κινητά ειναι... οχι laptop! Μην τσιμπας το παραμυθι της Apple.
Οσον αφορά τις ROM... δεν το χρησιμοποιείς ως κινητο? Δλδ νταξ, καλα κάνεις... απλα δεν βλεπω το νόημα αλλαγης ROM καθε τρεις και λιγο
Other than that, το RAZR και ειδικα στα 300, ειναι μια χαρά.
-
Εννοείται πως δεν τσιμπάω και ούτε με ενδιαφέρει τι κάνει η Apple από τη στιγμή που έχει τόσα πράγματα κλειδωμένα. Αλλά, μην ξεχνάς ότι η εξορισμού ανάλυση της ics είναι τα 720p και όλα τα τεσταρίσματα των προγραμμάτων γίνονται στο galaxy nexus που έχει την ίδια ανάλυση.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι δεν το χρησιμοποιώ ως κινητό. Φυσικά και το χρησιμοποιώ και μάλιστα είναι το κύριό μου νούμερο (έχω και δεύτερο). Το τι να σου κάνει η άλλη rom; Να μη σου κάτσει αυτή που φοράς καλά. Να έχει πολύ μεγαλύτερο customization η καινούρια, καλύτερη μπαταρία κλπ. κλπ.
Το ότι λες ότι είναι μια χαρά, έχεις κάποια εμπειρία από το τηλέφωνο; -
Εγώ λέω να ψάξεις να βρεις νέξους....
-
Η ανάλυση κάνει διαφορά μόλις καλομαθεις και η υποστήριξη από xda δε συγκρίνεται
nexus αλλάζεις μόνο με nexus .-
Δυστυχώς έχει αρχίσει να ανεβαίνει , ομως παραμένει μονόδρομος -
drdino, ήθελα να πέσω, καλά που με έσπρωξες! Το έχει ένας φίλος μου και έχω κολλήσει πολύ με το κινητό, αλλά αυτό έχει πάρει την ανηφόρα! http://www.skroutz.gr/s/395092/Samsung-Galaxy-Nexus.html?from=autocomplete
QsisVTS, ήδη έχω παραθέσει link με την τιμή του και να φανταστείς πριν καμία ώρα η χαμηλότερη ήταν στα 427. Nexus με nexus, αυτό σκεφτόμουν και εγώ, αλλά από τη μία είδα το motorola με 300 από την άλλη το Nexus να ανεβαίνει και άρχισα να το ψάχνω. Αλλά, από ό,τι διαβάζω, έχω κλειδωμένο bootloader, οπότε δε με βλέπω. Αναγκαστικά θα περιμένω.
-
Εγώ ευτυχώς το πρόλαβα στα 365 , η οποία είναι αρκετά καλή τιμή
-
Την τιμή του galaxy nexus την παρακολουθώ εδώ και ένα μήνα. Η χαμηλότερη ήταν 359, συνεπώς πολύ καλά το πήρες.
Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ ότι 'αλληθωρίζω' και προς το note, αλλά δε θέλω να φτάσω στα 400+. Έχουμε κάποια φήμη για ενδεχόμενες προσφορές; -
Στην επιλογη που βλεπεις την μπαταρια (Power), τι σημαινει το idle και τι το standby?
-
πιο ενεργοβόρο ειναι το ασύρματο ή το 3Γ;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Υπάρχει εδώ κάποιος με το razr;Νομιζω πως η ανάλυση ειναι μια χαρά, κινητά ειναι... οχι laptop! Μην τσιμπας το παραμυθι της Apple.
Οσον αφορά τις ROM... δεν το χρησιμοποιείς ως κινητο? Δλδ νταξ, καλα κάνεις... απλα δεν βλεπω το νόημα αλλαγης ROM καθε τρεις και λιγο
Other than that, το RAZR και ειδικα στα 300, ειναι μια χαρά.
το πιξελιασμα σου και στην γωνία , γατάκι ...
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Από την άλλη όμως, είμαι τύπος των πάρα πολλών αλλαγών roms (ανά δύο μέρες το περισσότερο, μου έχει τύχει και 3 roms σε μία μέρα) και βλέπω στο xda δεν υπάρχει πολλή κίνηση σε αυτόν τον τομέα και θα μου κακοφανεί.
γιατί τόσες λίγες αλλαγές? η μέρα έχει 24 ώρες, τις άλλες τι κάνεις δηλ ?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πιο ενεργοβόρο ειναι το ασύρματο ή το 3Γ;3G
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
πιο ενεργοβόρο ειναι το ασύρματο ή το 3Γ;
3G
γιαυτο αποτελεί άχρηστη πολυτέλεια σε ταμππλέτες....
Περι συσκευών Android...