-
... με τι καρτες γραφικών δουλευουν τα πισια που σηκώνουν αυτά τα παιχνίδια ?
-
Τα εφε της σκονης και καπνου απο τα ελαστικα, ειναι λες και εκλασε η σομπα ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... με τι καρτες γραφικών δουλευουν τα πισια που σηκώνουν αυτά τα παιχνίδια ?Eίναι ανάλογα και τι δουλειά έχουν κάνει με την διαχείριση του Hardware. Παράδειγμα το Max Payne 3 το παίζω σε 1080p με όλα στο full χωρίς MSAA και πάει τέλεια. Το NfS:THE RUN στα 480p με όλα στο Low είχα lag σε σημείο να μην μπορώ να το παίξω (κάτω από 12 fps) με την 4850 512ΜΒ οπότε καταλαβαίνεις. Με μια σύγχρονη κάρτα των 100-120€ πιστεύω πως θα πηγαίνει καλά.
-
Πολυ σωστος, μην ξεχναμε και το σουπερ ντουπερ βαρυ του ελεους, GTA το οποιο με τερατα καρτες, δεν απεδιδε καλα FPS με τιποτα (σε συγκριση με τα γραφικα που προσφερε!)
-
To GTA δε νομίζω να ήταν αρκετά βαρύ στα γραφικά, αυτό που χρειαζόταν περισσότερο ήταν ο επεξεργαστής. Σε Nvidia GT240 το τρέχω σε normal 1080p άνετα και ψιλοφουλ σε 4850.
Για μένα όπως είπα πριν απαράδεκτο ήταν το THE RUN, έλεος δηλαδή. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Project C.A.R.S. trailer - Join the Raceστο 2.22 ο πετροφ ειναι?
-
To GTA δε νομίζω να ήταν αρκετά βαρύ στα γραφικά, αυτό που χρειαζόταν περισσότερο ήταν ο επεξεργαστής. Σε Nvidia GT240 το τρέχω σε normal 1080p άνετα και ψιλοφουλ σε 4850.
Για μένα όπως είπα πριν απαράδεκτο ήταν το THE RUN, έλεος δηλαδή.το gta3 το πρωτο 3d οντως δεν τρεχει καλα ακομη και σημερα αλλα οκ ηταν το πρωτο sandbox παιχνιδι εχει μεγαλα ελαφρυντικα
-
Παιδια τι racing simulators προτεινετε?Δεν θελω τοσο πολυ f1 αλλα αυτοκινητα παραγωγης,gt3 και τετοια.Με ενδιαφερει μονο να μην πρεπει να πληρωνω μεσω ιντερνετ σαν καποια που υπαρχουν που για να παρεις το ταδε αυτοκινητο πρεπει να πληρωσεις.
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Παιδια τι racing simulators προτεινετε?Δεν θελω τοσο πολυ f1 αλλα αυτοκινητα παραγωγης,gt3 και τετοια.Με ενδιαφερει μονο να μην πρεπει να πληρωνω μεσω ιντερνετ σαν καποια που υπαρχουν που για να παρεις το ταδε αυτοκινητο πρεπει να πληρωσεις.Project Cars
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Παιδια τι racing simulators προτεινετε?Δεν θελω τοσο πολυ f1 αλλα αυτοκινητα παραγωγης,gt3 και τετοια.Με ενδιαφερει μονο να μην πρεπει να πληρωνω μεσω ιντερνετ σαν καποια που υπαρχουν που για να παρεις το ταδε αυτοκινητο πρεπει να πληρωσεις.
Project Cars
Ευχαριστω για την απαντηση.Εχει κυκλοφορησει?Γιατι στο site δεν βλεπω κατι για εγγραφη και κατεβασμα
-
Δε νομίζω να έχει βγει σε κυκλοφορία.
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση.Εχει κυκλοφορησει?Γιατι στο site δεν βλεπω κατι για εγγραφη και κατεβασμα
Απο το site καπου εκει στη μεση και κατω
GET HANDS ON WITH PROJECT CARS!
Getting involved with Project CARS has never been easier! Just follow these simple instructions...
Register on the forums
Become a Project CARS Team Member
Download the latest build from the link at the top of the forum
Install it using the password in the Builds sub-forumYou should then be able to log in to the game with your forum details.
κατεβαζεις το latest build του παιχνιδιου και το παιζεις με μια ωραια τιμονιερα στον υπολογιστη.
-
Ok φιλε ευχαριστω!
-
θέλει πληρωμή απ ότι βλέπω, 10€
-
θέλει πληρωμή απ ότι βλέπω, 10€Nαι το ειδα και εγω μετα στο σπιτι. Ομως ειναι bargain γι αυτο που παιρνεις...(το δοκιμασα γι' αυτο το λεω).
-
Είναι ανώτερο του Netkar pro??
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
θέλει πληρωμή απ ότι βλέπω, 10€
Nαι το ειδα και εγω μετα στο σπιτι. Ομως ειναι bargain γι αυτο που παιρνεις...(το δοκιμασα γι' αυτο το λεω).
ναι το πληρωνεις τωρα και θα ξαναπληρωνεις οταν γινει gold
-
Η ουσια ειναι οτι αξιζει ομως
Το net car pro δε το εχω παιξει (ειχα πολυ συντομη εμπειρια βλεπωντας το ομως). Απο αποψη γραφικων κλασεις πανω το Project Cars...Σαν simulation πανω κατω ιδια μου φαινονται.
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
:lol:Η ουσια ειναι οτι αξιζει ομως
Το net car pro δε το εχω παιξει (ειχα πολυ συντομη εμπειρια βλεπωντας το ομως). Απο αποψη γραφικων κλασεις πανω το Project Cars...Σαν simulation πανω κατω ιδια μου φαινονται.
Ιεροσυλία!
Πανάκο το Πρόζεκτ Κάρς προς ώρας που λέει κ ο Τάκαρος, δεν έχει ονλάιν κομμάτι κ πρέπει να έχει κανείς στο μυαλό του οτι είναι σε εξέλιξη συνεχώς.Αρκετά συχνά βγάζει κ νέο μπίλντ -με 25 γιούρα έχεις νέο μπίλντ ανά βδομάδα-,ενώ υπάρχει κ η 10ευρη έκδοση με νέο μπίλντ ανά μήνα.Η πιο νορμάλ επιλογή για έναν avarage racer.
Στην παρούσα του φάση είναι καλούτσικο.Δεν φτάνει ακόμα σε καμία περίπτωση το ΝετΚάρ αλλά είναι αξιοπρεπές.Θέλει δυστυχώς δυνατούτσικο πισι gpu wise -ιδίως με 3εις οθόνες-,αλλά παίζει πλέον χωρίς input lag κ μπορείς να χαρείς χοτλάπινγκ.Επίσης μέσω του φόρουμ συμμετέχεις in a way στην εξέλιξή του κ την ανεύρεση τυχόν μπάγκς.
Συνοψίζοντας,δεν είναι NFS Shift II,αλλά δεν φτάνει ακόμη τα στάνταρ του ΝετΚαρΠρο.
Αν έχετε άλλες απορίες ρωτήστε.
F1 Games/Simulators [#2]