-
http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/e_ ... id=1101322
-
ειχα διαβασει σε τεστ, για το συγκεκριμενο κινητο, οτι εχει προβλημα ακουστικης.. σε ακουνε οι αλλοι λιγο .... περιεργα!
οτι και καλα το canceling mic δεν κανει σωστα δουλεια, κατι τετοιο... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειχα διαβασει σε τεστ, για το συγκεκριμενο κινητο, οτι εχει προβλημα ακουστικης.. σε ακουνε οι αλλοι λιγο .... περιεργα!
οτι και καλα το canceling mic δεν κανει σωστα δουλεια, κατι τετοιο...Έχει διορθωθεί αυτό.
Πολύ καλή τιμή, αλλά νομίζω πως αξίζει λίγη αναμονή για να πάρει κάποιος το MAXX για να μην έχει άγχος για την αυτονομία. -
ναι ρε συ Γρηγόρη, αλλά αργεί πολύ και θα χάσει το τρένο!
και επίσης στο Αγγλία έχει 430 pounds (550€ χροντρικά μαζι με τα μεταφορικά) -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ναι ρε συ Γρηγόρη, αλλά αργεί πολύ και θα χάσει το τρένο!
και επίσης στο Αγγλία έχει 430 pounds (550€ χροντρικά μαζι με τα μεταφορικά)Σύμφωνοι, αλλά έχοντας ανταγωνισμό από Galaxy Nexus και από το Galaxy S3, θ' αναγκαστεί να ρίξει τις τιμές.
-
Τελικά και το μπλε S3 δεν είναι καθόλου άσχημο. Πριν λίγο το επεξεργάστηκα και είδα και το λευκό και πραγματικά έχω μπερδευτεί. Δύσκολη επιλογή.
Παντοφλίτσα πάντως...ελπίζω να συνηθίζεται εύκολα...
-
-
Εγώ πάντως πριν από λίγο αγόρασα το Motorola Razr.
Δώστε μου την πρώτη βοήθεια. Πως θα βάλω τις επαφές που έχω στο hotmail (ελέω Windows Phone τα είχα όλα εκεί) να φαίνονται στο τηλέφωνο?
-
κανεις απο το hotmail extract ενα αρχειο που δε θυμαμαι πώς το λενε και το ανεβαζεις στο gmail σου
με γειες
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εγώ πάντως πριν από λίγο αγόρασα το Motorola Razr.Δώστε μου την πρώτη βοήθεια. Πως θα βάλω τις επαφές που έχω στο hotmail (ελέω Windows Phone τα είχα όλα εκεί) να φαίνονται στο τηλέφωνο?
Πω ρε πουστη μου... ουτε προφητης να ημουν
Πωλουνται τυχερά νουμερα τζοκερ για την κλήρωση της Κυριακής. Ελάχιστον bid 10.000 euro. Πληροφορίες με PM.
-
Θενκς. Τρομερό σαν πρώτη εντύπωση.
Νιώθω όμως χαμένος οπότε βοηθήστε.
Qsis τώρα με φώτισες....Κορσές εσύ? Επαφές από hotmail? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κανεις απο το hotmail extract ενα αρχειο που δε θυμαμαι πώς το λενε και το ανεβαζεις στο gmail σουμε γειες
Δεν χρειάζεται καν... μπορεί να κάνει τα πάντα import μέσα απο το gmail.
GMAIL --> SETTINGS --> ACCOUNTS AND IMPORT -->IMPORT MAIL AND CONTACTS
Θα μεταφέρει mails και contacts αυτόματα...
Απο την στιγμη που φτασουν στο gmail... αυτόματα θα πάνε και στο κινητο. Δεν χρειαζεται να κάνεις τιποτα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Απο την στιγμη που φτασουν στο gmail... αυτόματα θα πάνε και στο κινητο. Δεν χρειαζεται να κάνεις τιποτα...
Done.
Το θέμα είναι ότι μου τα έβγαλε αλαμπουρνέζικα
Είχα τις επαφές όλες στα ελληνικά και στο Gmail πλέον εμφανίζονται σαν ?????????a????d???? (κάπως έτσι).
Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Δεν ξεχωρίζω καν ποια επαφή είναι ποια -
μου τη σπανε αυτες οι μαλακιες του gmail , εγω επειδη ειχα παλια αναλογο θεμα προληπτικα τις επαφες μου τις εχω σε greeklish
-
Done.
Το θέμα είναι ότι μου τα έβγαλε αλαμπουρνέζικα
Είχα τις επαφές όλες στα ελληνικά και στο Gmail πλέον εμφανίζονται σαν ?????????a????d???? (κάπως έτσι).
Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Δεν ξεχωρίζω καν ποια επαφή είναι ποιαoh mein.... Εγω ειχα κανει μεταφορα απο Yahoo σε Gmail και δεν ειχα θεμα. Προφανώς κατι περιεργο παιζει με το encoding που τα διάβασε η Google απο το Hotmail....
Δοκίμασε ετσι: http://support.google.com/mail/bin/answ ... swer=12118
και φυσικά αγνόησε τον Qsis πλήρως... έχει πολύ ζέστα εκεί που είναι και έχει γίνει πουρές το μυαλό του Ακου εκει τον αθεοφοβο... greeklish εν ετη 2012...
-
Η αλήθεια είναι ότι με έχει πήξει η ζεστή , αλλά ποτέ δεν πρόκειται να έχω πρόβλημα με τις επαφές μου
Βέβαια αυτό είχε γίνει από εποχή android 2.2 , μετά δεν έπαιζε θέμα , αλλά εγώ το συνέχισα από συνήθεια
-
Ούτε στο 2.2 υπήρχε πρόβλημα, μετέφερα τις επαφές μου από Nokia στο Gmail χωρίς πρόβλημα (εκτός από κάτι χαζο-newlines που μου έβαζε το export του Nokia και έπρεπε να τα βγάζω με το χέρι).
-
Εγώ πάντως πριν από λίγο αγόρασα το Motorola Razr.Δώστε μου την πρώτη βοήθεια. Πως θα βάλω τις επαφές που έχω στο hotmail (ελέω Windows Phone τα είχα όλα εκεί) να φαίνονται στο τηλέφωνο?
Με 'γεια! Στα ματια μου, πανεμορφο!! Με δελεασε παρα πολυ, ομολογω, μεχρι που διαβασα οτι ειχε αυτο το θεμα με την ακουστικη. Εκει το παρατησα και εμεινα με το πιστο μου αηφονι!
Εφ' οσον ο χαη φιντελιτις ειπε οτι το φτιαξαν, σουπερ αγορα και η τιμη που το δινουν τωρα, μπαργκεν! -
Λοιπον... τσακ μπαμ μια ακομα προφητεία για τον φίλο μου τον Busso.
Busson... Σεπτέμβρη με Οκτώβρη θα έχεις στα χέρια σου WP8.
Κρατείστε το για future reference
-
καλα τι εφτιαξαν οι ανθρωποι και δεν θα παρει κανενα Νοκια το WP8
Περι συσκευών Android...