-
Μια η Madonna κι ένας ο greo σύντροφοι.
'Cause we are living in a material world...'Ώστε ψάχνεις greo ένα μη καπιταλιστικό τρόπο ζωής στον καπιταλιστικό κόσμο που ζούμε;
Allow me.
Μην σπαταλάς τον pluto σου σε πάσης φύσεως καπιταλιστικές υπεραξίες.Δεν θα μπω σε συγκεκριμένα παραδείγματα για να γίνει εδώ της πόρνης το χωροδικτύωμα αλλά πολύ απλά θα σου πω ότι για κάθε ακριβό προϊόν υπάρχει αντίστοιχο εξίσου ή και περισσότερο ποιοτικό (σαν χρήση) που κοστίζει πολύ λιγότερα χρήματα.
Προφανώς κάποιος που παίρνει Audi αντί για Skoda ή BOSS αντί για Reporter (κοστούμια) δεν μπορεί να τραβάει τις κωλότριχες του από απόγνωση επειδή ζει σε καπιταλιστικό κόσμο και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.
Θα μου πεις -πολύ ορθά και επειδή σου αρέσουν οι ορισμοί- ότι όλα τα προϊόντα (ακόμα και τα private label) έχουν μια κάποια υπεραξία.
Γι αυτό και σου λέω μην σπαταλάς τον pluto σου, που σημαίνει ξόδεψε όσο το δυνατόν λιγότερο.
Αν ο κόσμος σταματούσε να ψωνίζει branded (=που εμπεριέχουν αυξημένη υπεραξία) προϊόντα, το σύστημα θα κατέρρεε σε λιγότερο από μήνα, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.Η ιστορία έχει δείξει ότι και ο επαναστάτης το θέλει το burberry το μπλουζάκι (βλέπε σύντροφο συναγωνιστή Αμυρά) και θα πάει να σκάσει 100+ ευρώ από τον pluto του για να γίνουν πλούσιοι οι διαφημιστές που έχτισαν το brand και οι εργοστασιάρχες που πίνουν το αίμα του εργάτη που τα φτιάχνει.
Με τη λογική σου (μα τι μπορώ να κάνω σε μια καπιταλιστική κοινωνία; ) να σε ενημερώσω ότι και οι τυπάδες στην Goldman Sachs είναι κομμούνια, αλλά επειδή δουλεύουν σε μια καπιταλιστική κοινωνία δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς γι αυτό και πίνουν την περίοδο όποιου μπορούν για να βγάλουν καμιά μονέδα παραπάνω.
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Να λες δόξα τους ΝΔκράτες ψηφοφόρους που δεν άφησαν το Σύριζα να γίνει κυβέρνηση, γιατί η επόμενη έτσι που θα τα έκανε σε όλα τα θέματα θα ήταν η Χρυσή Αυγή. Και εγώ είτε το πιστεύεις είτε όχι δεν έχω καμία τέτοια όρεξη .Πάλι καλά γιατί ο Τσίπρας θα έφερνε τους εξωγήινους να μας πάρουν γιουσουφάκια στο διαστημικό χαρέμι τους! Να είναι καλά οι ψηφοφόροι της ΝΔ!
Θέλω να σας δω σε 2-3 μήνες που θα μας σκίσει τον πάτο ο Αντωνάκης τι νταούλια θα βαράτε!
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Πριν κάνετε σαν τα μούτρα σας όλη την χώρα , θέλετε να μαζευτείτε (αφού είσαστε πολύ λιγότεροι) και να σας δώσουμε ένα νησί να εφαρμόστε ότι πολίτευμα και όποια οικονομική θεωρεία θέλετε ;Το σπίτι σου θα παρουμε. Το είπαμε αυτό Αλλωστε εχω μπανίσει το κάρο σου. Και το νησί θα το πάρουμε βεβαίως Εκεί θα στελνουμε τους σπεσιαλ φρεντζ Οταν (και αν) γυρίσεις απο κει, θα μας πεις πως σου φάνηκε
-
Εγώ πάντως, ήξερα κομμουνιστή που δούλευε οικοδομή, μεροκάματο, και φορούσε μόνο Lacoste .(γνήσια πάντα)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα μου πεις -πολύ ορθά και επειδή σου αρέσουν οι ορισμοί- ότι όλα τα προϊόντα (ακόμα και τα private label) έχουν μια κάποια υπεραξία.
Γι αυτό και σου λέω μην σπαταλάς τον pluto σου, που σημαίνει ξόδεψε όσο το δυνατόν λιγότερο.
Αν ο κόσμος σταματούσε να ψωνίζει branded (=που εμπεριέχουν αυξημένη υπεραξία) προϊόντα, το σύστημα θα κατέρρεε σε λιγότερο από μήνα, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.Δε στα ειπανε καλά συντροφε. Καπιταλισμος ειναι και τα λίγα και ακριβά, καπιταλισμός και τα πολλά και φτηνα. Μπετερ λακ νεξτ τάιμ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έλεγα να το βάλω στο 'Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας' αλλά εδώ θα το αξιοποιήσετε καλύτερα:
Αίτημα οπλοφορίας από Κασιδιάρη, Καιάδα και Ηλιόπουλο
Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασαν το πρωί της Τρίτης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενή, γνωστός ως 'Καιάδας'), και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ο πρώτος προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησης του για οπλοφορία που είχε καταθέσει μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι υπόλοιποι δύο, προκειμένου να υποβάλλουν παρόμοιο αίτημα, όπως δικαιούνται λόγω ιδιότητας εκ του νόμου.
«Οι βουλευτές του κόμματος μας, κάνουν τη χρήση ενός δικαιώματος που εκ του νόμου έχουν άπαντες οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου», σχολίασε στο protothema.gr μέλος της Χρυσής Αυγής, εκφράζοντας την απορία του για την «έκταση» που έλαβε η κίνηση των τριών βουλευτών του κόμματος.
Έλα μωρέ...λεπτομέρειες. Την επόμενη φορά θα τραβήξει περίστροφο αν του τη πει κανένας σε κάποιο πάνελ.
+πιστολέρο/Γιακουμάτος/βουλευτής της ΝΔ
ώρες ώρες κάνετε σαν μωρές παρθένες no offence
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να λες δόξα τους ΝΔκράτες ψηφοφόρους που δεν άφησαν το Σύριζα να γίνει κυβέρνηση, γιατί η επόμενη έτσι που θα τα έκανε σε όλα τα θέματα θα ήταν η Χρυσή Αυγή. Και εγώ είτε το πιστεύεις είτε όχι δεν έχω καμία τέτοια όρεξη .
Πάλι καλά γιατί ο Τσίπρας θα έφερνε τους εξωγήινους να μας πάρουν γιουσουφάκια στο διαστημικό χαρέμι τους! Να είναι καλά οι ψηφοφόροι της ΝΔ!
Θέλω να σας δω σε 2-3 μήνες που θα μας σκίσει τον πάτο ο Αντωνάκης τι νταούλια θα βαράτε!
Θα πέσει πολύ γέλιο
-
καπιταλισμός και τα πολλά και φτηνα
Ο κομμουνισμός δηλαδή τι είναι;
Μια χοντρή με το iphone στο χέρι ή τζάμπα πορσικά για όλους; -
Η ΝΔ φέρεται να μην θέλει τη συμμετοχή της Μαρίας Ρεπούρη, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ βάζουν «κόκκινο» στα ονόματα των Μ.Βορίδη και Αδ.Γεωργιάδη
-
ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ Η ΠΛΑΓΙΩΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ .Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΣΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ
ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΟΛΛΥΜΠΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΒΙΡΤΟΥΑΛ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΑΡΚΑ . -
-
Ο χρήστης phaxtra έγραψε:
ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ Η ΠΛΑΓΙΩΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ .Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΣΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ
ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΟΛΛΥΜΠΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΒΙΡΤΟΥΑΛ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΑΡΚΑ .Μην γραφεις με κεφαλαια,δηλωνουν οτι φωναζεις.
-
-
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Τις καημένες πως κατάντησαν σήμερα...
-
Ο ράφτης στη Savile Row που πας στο μαγαζί του και σε αναλαμβάνει προσωπικά (μέτρα ραψιμο κλπ) είναι κομουνισμός
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ο ράφτης στη Savile Row που πας στο μαγαζί του και σε αναλαμβάνει προσωπικά (μέτρα ραψιμο κλπ) είναι κομουνισμόςΑν έχει διαβάσει Μπογιόπουλο ώστε να μπορείτε να λέτε τίποτα ωραίες ατάκες την ώρα που σε ρωτάει που παρκάρεις τα αρχίδια σου, ναι είναι.
εδιτ
επι του θέματοςενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ βάζουν «κόκκινο» στα ονόματα των Μ.Βορίδη και Αδ.Γεωργιάδη
-1 από μένα στο μπαρμπα Φώτη.
Πρώτον γιατί μπορεί ο Βορίδης στα νιάτα του να μάζευε σκάλπ από κνίτες αλλά με αυτή τη λογική και ο Ψαριανός είναι ΑΕΚτζής και πριν 10 χρόνια έριχνε παναγίες από το best. Κοινώς δεν λέει κάτι.
Και δεύτερον γιατί υπάρχουν πολλοί και απείρως λιγότερο σοβαροί βουλευτές από Βορίδη και Μπουμπούκο στη ΝΔ για να θέσουν βέτο.
Με όλο του το δίκιο να γυρίσει και ο Βορίδης και να θέσει βέτο για το Βενιζέλο που έχει βάλει τη τζίφρα του σε κάτι ωραία έγγραφα και να γίνει κώλος η ιστορία. -
Δεν είναι, γιατί αυτό που κάνει δεν είναι κεντρικά σχεδιασμένο από επιτροπή. Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σας.
-
έχει μεταφραστεί ο σύντροφος Николай εις τη Βρετανικήν
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
επι του θέματος
ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ βάζουν «κόκκινο» στα ονόματα των Μ.Βορίδη και Αδ.Γεωργιάδη
-1 από μένα στο μπαρμπα Φώτη.
Πρώτον γιατί μπορεί ο Βορίδης στα νιάτα του να μάζευε σκάλπ από κνίτες αλλά με αυτή τη λογική και ο Ψαριανός είναι ΑΕΚτζής και πριν 10 χρόνια έριχνε παναγίες από το best. Κοινώς δεν λέει κάτι.
Και δεύτερον γιατί υπάρχουν πολλοί και απείρως λιγότερο σοβαροί βουλευτές από Βορίδη και Μπουμπούκο στη ΝΔ για να θέσουν βέτο.
Με όλο του το δίκιο να γυρίσει και ο Βορίδης και να θέσει βέτο για το Βενιζέλο που έχει βάλει τη τζίφρα του σε κάτι ωραία έγγραφα και να γίνει κώλος η ιστορία.Ο Βενιζέλος δεν νομίζω να θέλει να συμμετάσχει με πόστο.
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]