-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το βίντεο είναι μια χαρά απλά δεν φαίνεται το όπλο με το οποίο μαχαίρωσαν το μετανάστη εύκολα.
Με λίγη προσοχή μπορείς να διακρίνεις το παρακάτωhttp://news.in.gr/greece/article/?aid=1231201093
Στο νοσοκομείο το θύμα
Επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους δέχτηκε μετανάστης σε σταθμό του μετρόΜετανάστης από το Πακιστάν δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα στο σταθμό του μετρό «Αττική» αργά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο αλλοδαπός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η παραμονή του στην αξιωματική αντιπολίτευση για λίγα χρόνια θα του κάνει καλό. Από τα τσικό τον έβαλαν στα πρωτοσέλιδα παγκόσμιων εντύπων, μάλλον πήγαινε για άσχημο κάψιμο.
Να ηρεμήσει, να δει πώς παίζεται το παιχνίδι στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ν' αναλάβει σοφότερος και πιο ψημένος....και να καβατζάρει και τα 40!.. άκου 38 χρόνων και νά 'χει την απαίτηση να γίνει και πρωθυπουργός!!!!!...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ililia, η επαρχια ψηφισε μαζικα ΝΔ, κοιτα τον χαρτη
Κρήτη, 7νησα, Αχαΐα, Εύβοια, Μαγνησία, Βοιωτία, Ξάνθη, Σάμος δεν είναι επαρχία?
Πολύ περισσότεροι από τους μισούς πρωτευουσιάνους ψηφοφόρους είναι επαρχιώτες στην καταγωγή και πολλοί άλλοι ψηφίζουν ακόμα στην επαρχία. Λοιπόν?
Και, τεσπα, τι θέλεις να πεις? Οι έξυπνοι κατοικούν Αθήνα κ οι άλλοι είμαστε ηλίθιοι? Ή κάτι άλλο? Και τι?7νησα τι?
Η εξηγηση μου ειναι πολυ απλη, το αγγουρι που εχουν φαει οι κατοικοι των αστικων κεντρων ειναι πολυ μεγαλυτερο απ της επαρχιας, κακως βλεπεις ανεμομυλουςΤα 7νησα γίναν 'ροζ' κ είναι επαρχία. Κ, είπαμε, περισσότερη από τη μισή πρωτεύουσα κατοικείται από επαρχιώτες. Πάρα πολλοί απ' αυτούς στέλνουν τα ψηφοδέλτια στους γέρους στην επαρχία, άλλοι κατεβαίνουν να ψηφίσουν στα χωριά τους.
Η γνώμη μου είναι πως αλλού πρέπει να κοιτάξετε, όχι εκεί που κοιτάζετε...Αν σου λέει κάτι, τα πράσινα γίναν ροζ.
Όποιος συνήθισε να είναι με τους ισχυρούς, δεν μπορει να βλέπει το άλλο μαγαζί να κάνει παρέλαση και αυτός να τρέχει στα ψιλικατζίδικαΔεν είναι λογικό: Από το πασόκ της εξουσίας θα έτρεχε στη νδ της ίδιας εξουσίας, όχι στο σύριζα του 'πάρτα όλα'.
Έλεγα ότι με τα παιχνίδια η αριστερά στο Ελ κινδυνεύει να χάσει μια ιστορική ευκαιρία να κυβερνήσει. Ε, κοντεύει...
-
+ότι αυτοί οι φτωχομπινέδες στην Αθήνα προφανώς δεν θεωρούνται 'αστική τάξη'.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν σου λέει κάτι, τα πράσινα γίναν ροζ.
Όποιος συνήθισε να είναι με τους ισχυρούς, δεν μπορει να βλέπει το άλλο μαγαζί να κάνει παρέλαση και αυτός να τρέχει στα ψιλικατζίδικαΔεν είναι λογικό: Από το πασόκ της εξουσίας θα έτρεχε στη νδ της ίδιας εξουσίας, όχι στο σύριζα του 'πάρτα όλα'.
Λάθος, όταν το πράσινο τρένο έγινε βαγόνι, θα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι το τρένο της εξουσίας με τα πολλά βαγόνια με άδειες θέσεις.
Της ΝΔ είναι γεμάτο με αυτούς του απέναντι μπλε καφενείου. Καφενείο δύσκολα αλλάζεις, πιό εύκολα βάφεις το πράσινο ροζ. -
Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει την καθυστέρηση στον σχηματισμό κυβέρνησης ως μεθόδευση για να μην ασκήσει αντιπολίτευση .
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το βίντεο είναι μια χαρά απλά δεν φαίνεται το όπλο με το οποίο μαχαίρωσαν το μετανάστη εύκολα.
Με λίγη προσοχή μπορείς να διακρίνεις το παρακάτωhttp://news.in.gr/greece/article/?aid=1231201093
Στο νοσοκομείο το θύμα
Επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους δέχτηκε μετανάστης σε σταθμό του μετρόΜετανάστης από το Πακιστάν δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα στο σταθμό του μετρό «Αττική» αργά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο αλλοδαπός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο βίντεο πάντως φαινόταν μόνο το γιαταγάνι που πόσταρα.
Το μετρό βέβαια δεν είναι τίγκα στις κάμερες; -
Συναδελφος στα κεντρικα της Εμπορικης μου ειπε πως τον τελευταιο μηνα εκαναν φτερα 300 εκ. ευρω σε καταθεσεις...
-
Τώρα πέφτει το internet με όλες τις εντολές να τα γυρίσουν, μια που βγήκε ΝΔ.
-
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
btw επειδή μένω και εγώ στη μαγνησία είμαι αντιμνημονιακός, να με προτιμήσετε! -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Συναδελφος στα κεντρικα της Εμπορικης μου ειπε πως τον τελευταιο μηνα εκαναν φτερα 300 εκ. ευρω σε καταθεσεις...Eγω παντως εμαθα απο τον αδερφο ου την μητερα μου και την κοπελα μου οτι την κυρακη το απογευμα ψαχννε να βρουνε ΑΤΜ σε διαφορες περιοχες που να βγαζει λεφτα... Ολος τυχαιος ηταν ολα εκτος λειτουργειας....
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
btw επειδή μένω και εγώ στη μαγνησία είμαι αντιμνημονιακός, να με προτιμήσετε!Η ΜΑΛΑΚΙΑ έχει βαρέσει ταβάνι. ΕΛΕΟΣ!!!! Πόσο κομπλεξικός πρέπει να είναι κάποιος για να αναρτήσει αυτό το σίχαμα!!!!
-
Griechenland hat eigentlich keine Wahl mehr
[...]
Die traurige Wahrheit ist, dass die Griechen, die sich gestern noch in verzweifeltem Stolz gegen das europäische Spardiktat aufgelehnt haben, heute als Bettler aufwachen.«Η λυπηρή αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες που μέχρι χθες ξεσηκώνονταν με απελπισμένη περηφάνια κατά της ευρωπαϊκής λιτότητας, ξυπνούν σήμερα ως ζητιάνοι».
-
Εγώ αντίθετα διασκεδάζω αφάνταστα με κάτι τέτοιες καμενιές.
έδιτ
το χάρτη εννοώ με τα προιόντα αντιμνημονιακής ονομασίας προέλευσης. -
ελα μωρε προμελετημενα ηταν ολα.
τα κομουνια δεν θελανε να κυβερνησουνε,μπασανε καμποσους βουλευτες να φανε κ αυτοι
να μην υπαρχει αντιπολιτευση κ να κουκουλωνουν τα παντα ολοι τους παρεα πλεον.
μια χαρα σας ξεγελασαν αριστεροι κ δεξιοι.μια χαρααα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Griechenland hat eigentlich keine Wahl mehr
[...]
Die traurige Wahrheit ist, dass die Griechen, die sich gestern noch in verzweifeltem Stolz gegen das europäische Spardiktat aufgelehnt haben, heute als Bettler aufwachen.«Η λυπηρή αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες που μέχρι χθες ξεσηκώνονταν με απελπισμένη περηφάνια κατά της ευρωπαϊκής λιτότητας, ξυπνούν σήμερα ως ζητιάνοι».
Πολύ σωστά τα λέει η fr.
Κάνας περήφανος EL να τους βρίσει; -
Μεγαλος νικητης των εκλογων η ΧΑ.
Στις επομενες εκλογες θα μαζεψει πολλες ψηφους απο αγανακτισμενους της ΝΔ που θα ανακαλυψουν οτι δεν υπαρχει επαναδιαπραγματευση,δεν υπαρχει ευρω,δεν υπαρχει καμια προνοια για κανεναν πλην τραπεζων. -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
btw επειδή μένω και εγώ στη μαγνησία είμαι αντιμνημονιακός, να με προτιμήσετε!Η ΜΑΛΑΚΙΑ έχει βαρέσει ταβάνι. ΕΛΕΟΣ!!!! Πόσο κομπλεξικός πρέπει να είναι κάποιος για να αναρτήσει αυτό το σίχαμα!!!!
Το σωστό είναι να προτιμάμε κάποια μέρη για κοινωνικούς λόγους.
Απ΄όσο θυμάμαι η Κρήτη ήταν πρώτη σε αναπηρικές συντάξεις, στη Ζάκυνθο το 1,8% του πληθυσμού ήταν τυφλοί. -
Η νεα Βουλη ειναι αναθεωρητικη
Οποτε η οποια επαναδιαπραγματευση θα αφορα πλεον την αντικασταση του Συνταγματος απο το μνημονιο
Δεν μας εφτανε το αγγλικο δικαιο,μπορουμε πλεον να προχωρησουμε και στην πληρη καταλυση του Συνταγματος
Απλως συγχαρητηρια σε οσους ψηφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ -
χαμός στις τράπεζες
έκανα 40 ώρες για να κάνω τη δουλειά μου, οι ουρές φτάνουν στα διπλανα τετράγωνα από τον κόσμο που θέλει να κάνει καταθέσεις. Σε παρακαλάνε να κάνεις ανάληψη γιατί δεν χωράνε τα μετρητά στα ταμεία. Με το ζόρι. Κάθε 100 νούμερα κληρώνει 10.000 μετρητά δώρο.
Τα ΑΤΜ ξερνάνε λεφτά γιατί δεν μπορούν να πάρουν άλλα.
Το net έχει μπουκώσει από τις εντολές για τα εμβάσματα.
Το Λονδίνο κλαίει που οι εφοπλιστές γυρνάνε τα πατριωτικά τους χρήματα. Φούσκα ακινήτων, τα ξεπουλάνε όλα.
Οι σκουπιδοτενεκέδες έχουν φρακάρει από τα μπαούλα που -άδεια πλέον- πετάει ο κόσμος.
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]