-
Yeah right.
Απάντηση: ναι θα συγκυβερνήσουν.Όσο εσύ δεν θα πετάξεις κάτι περί κωλοτούμπας (δοκιμασμένη συνταγή), άλλο τόσο αυτά που έγραψα είναι άσχετα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο είδος της 'βίας'.Όμως αντιλαμβάνεσαι ότι τα γιαουρτώματα, οι τραμπουκισμοί, τα γκαζάκια αλλά και τα άπειρα περιστατικά του στυλ (πετυχαμε φασίστες στο τάδε μέρος και τους δείραμε) που πολλάκις αναφέρονται στο indymedia, νομίζω ότι τεκμηριώνουν την ύπαρξη ΚΑΙ αριστερόστροφης βίας.
Ούτε εξισώνω, ούτε δικαιολογώ το παραμικρό - απλώς το αναφέρω.
Παρά τους αυτόκλητους ερμηνευτές μου, δεν νομίζω να άφησα να εννοηθεί το αντίθετο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν έχεις την άποψη ότι αριστεροί έχουν πρακτικές χρυσαυγιτών, είναι δικαίωμά σου.
Εγώ δεν έχω δει ποτέ αριστερούς να βγαίνουν παγανιά με μαχαίρια, να την πέφτουν μέσα σε σπίτια και να μαχαιρώνουν τυχαίο κόσμο στο μετρό.Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο είδος της 'βίας'.
Όμως αντιλαμβάνεσαι ότι τα γιαουρτώματα, οι τραμπουκισμοί, τα γκαζάκια αλλά και τα άπειρα περιστατικά του στυλ (πετυχαμε φασίστες στο τάδε μέρος και τους δείραμε) που πολλάκις αναφέρονται στο indymedia, νομίζω ότι τεκμηριώνουν την ύπαρξη ΚΑΙ αριστερόστροφης βίας.
Ούτε εξισώνω, ούτε δικαιολογώ το παραμικρό - απλώς το αναφέρω.
Αυτά tifosi είναι έργα ασφαλιτών.
Αν θες μια γνήσια αγανακτισμένη, αχρωμάτιστη, αυθόρμητη κλπ εκδήλωση αντίθεσης δες την παρακάτω
ΚΑΜΙΑ σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που σκούζουν ε;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ φωναζαν .
Ε ρε κατι παληκαρια,ενας Λαγος τους παιρνει ολους ντου . -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Yeah right.
Απάντηση: ναι θα συγκυβερνήσουν.Όσο εσύ δεν θα πετάξεις κάτι περί κωλοτούμπας (δοκιμασμένη συνταγή), άλλο τόσο αυτά που έγραψα είναι άσχετα.
search mjacob κωλοτούμπα Αντίλογος
Το πόσο συχνά κάνω τέτοιου είδους πολιτική κριτική, μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου (μόνο ένα post και αυτό απάντηση σε επιχειρηματολογία manosk). -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γιατί υπάρχουν ποιοτικές διαφορές μεταξύ των δύο, με κεντρικότερη ότι η μία αφορά απευθείας επιθέσεις σε τυχαίους ανθρώπους ενώ η άλλη σε υλικά.
Το ξυλο σε βουλευτες ειναι υλικα αγαθα? Οι 3 ανθρωποι της Μαρφιν? Και αυτοι υλικα αγαθα?
Αν έχεις την άποψη ότι αριστεροί έχουν πρακτικές χρυσαυγιτών, είναι δικαίωμά σου.
Εγώ δεν έχω δει ποτέ αριστερούς να βγαίνουν παγανιά με μαχαίρια, να την πέφτουν μέσα σε σπίτια και να μαχαιρώνουν τυχαίο κόσμο στο μετρό.Φιλε μου ειμαι της αποψης οτι οι ακροητες δεν εχουν διαφορα ειτε ειναι απο χρυσαυγιτες ειτε απο αριστεριστες. Οι ακροτητες ειναι ακροτητες.
Με το 'όλοι' που χρησιμοποιείς, συγχέεις διαφορετικές ομάδες ανθρώπων.
Επίσης δεν συμμερίζομαι την άποψή σου για τη στάση των ΜΑΤ.Δηλαδη θες να μου πεις οτι υπαρχουν μαγαζατορες που προσκαλουνε τους μπαχαλακιδες να τους σπασουν το μαγαζι? Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω. Οσο για τα ΜΑΤ εγω τους βλεπω σαν οργανα της ταξης που εχουν διαταγες να εφαρμοσουν την νομο. Ειδηκοτερα τα ΜΑΤ που ειναι μοναδα καταστολης.
Την προφυλάσσω όπως μπορώ από τα ΜΑΤ.
Το δεδομένο που δέχεσαι ότι τα χημικά και το ξύλο είναι 'αντίδραση', δεν το συμμερίζομαι.Αν θες να την προφυλαξεις απο τα ΜΑΤ προφυλαξε την πρωτα απο τους μπαχαλακιδες και τους υποκοινητες για να αρχισουν τα επισοδεια. Απλη φυσικη ειναι. Οπου εχει δραση θα εχει και αντιδραση. Οπου λοιπον υπαρχει βια θα υπαρξει βια ως αντιδραση. Δεν γινεται να τους πετανε πετρες μολοτοφ κλπ κλπ και τα ΜΑΤ να πετανε λουλουδια.
Άλλο η αιτιολόγηση, άλλο η δικαιολόγηση.
Αν το έργο των ΜΑΤ είναι να με βαράει επειδή συγκεντρώνομαι, ναι θα ανθίσταμαι.
Το ότι εσύ πιστεύεις ότι συμβαίνει κάτι άλλο οπότε ερμηνεύεις το 'έργο' κάπως αλλιώς, τελικά δεν βοηθάει στο να συνεννοηθούμε στο γιατί εγώ φωνάζω για κάτι και όχι για κάτι άλλο.Φιλε μου παλι δεν σε καταλαβαινω. Τα ΜΑΤ δεν σε βαρανε επειδη συγκεντρωνεσαι. Σε βαρανε οταν οι μπαχαλακιδες χρησημοποιουνε την δικα σου διαμαρτυρια ετσι ωστε να τα κανουνε ολα πουτανα. Αυτο λεω. Αν εσυ λοιπον οπως ειπα πιο πανω θες να μην σε βαραει κοιτα να προφυλαξεις το δικαιωμα σου της διαδηλωσης με το να προφυλαξεις την πορεια σου / διαμαρτυρια σου απο αυτους που θελουνε να εποφελειθουνε.
Έχοντας δει ποιοι κατά βάση είναι οι συλληφθέντες, δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση για να ελευθερωθούν. Ακριβώς επειδή θα έπρεπε να υπάρχει δικαιοσύνη. Αλλά σε εσένα το ότι ελευθερώνονται δεν σημαίνει ότι ήταν 'αθώοι', σημαίνει ότι δεν υπήρχε δικαιοσύνη.
Δεν μιλαω για τους αθωους. Μιλαω για αυτους που πραγματικα θα επρεπε να μεινουν μεσα, να δικασθουν και να καταδικασουν.
Το ζήτημα φυσικά κατά πόσον υπάρχουν αυτές οι φοβερές και τρομερές παρεμβάσεις, το αφήνω εκτός συζήτησης.
Όπως βλέπεις, δεν γίνεται να αναλύσεις τίποτα χωρίς χρωματισμούς και συναισθηματισμούς.
Εσύ φαντάζομαι πιστεύεις ότι δεν έχεις χρωματισμό, αλλά έχεις.Οπως βλεπεις γινεται. Με στιγνη λογικη... Και εγω οχι... Δεν εχω πλεον καποιο χρωματισμο. Κανεις δεν με αντιπροσωπευει. Διστυχως. Οσο και να το εψαξα. Οσο και να μιλησα με καποιους οσο και να διαβασα. Βαση λογικης δεν μου βγαιναν τα κουκια.
Anyway. Δεν νομιζω οτι ειναι επι του παραντος. Φυσικα και οι δυο το βλεπουμε διαφορετικα.Οσο και να το συνεχισουμε και οι δυο θα εχουμε καποια επιχειρηματα, φωτογραφιες κλπ κλπ οπου θα μας βρισκουν αντιθετους στις αποψεις και θα συνεχιζει και θα συνεχιζει και απλα θα πιανουμε χωρο στο database του φορουμ.
By the way Κουλ Ουάχατ που εγραψες στον Μανο σημαινει ποσοι ειστε σε ελευθερη μεταφραση.
-
κουλ ουάχατ σημαίνει 'όλα ένα' σε πιστή μετάφραση, εξ ού και το 'κουλουβάχατα' ελληνιστί.
Εντάξει, αν βρήκες ΕΝΑΝ στους χιλιάδες που έχουν υπάρξει, τότε αυτό που λες ισχύει.
Για όλα τα υπόλοιπα, σου απάντησα. Είναι χρωματισμός το ότι επιλέγεις να δέχεσαι μόνο τη δική σου εξήγηση (τα ΜΑΤ βαράνε μόνο όταν τα βαράνε, τα ΜΑΤ βαράνε τους μπαχαλάκηδες και όχι τους υπόλοιπους, γενικώς οι συλληφθέντες είναι όντως ένοχοι κ.ο.κ.)
Για το όλοι. Έγραφες ότι όλοι ήθελαν να μην κάνουν τπτ τα ΜΑΤ και μετά όλοι ζητούσαν κάτι από τα ΜΑΤ.
Ε δεν ήταν όλοι. Ήταν μερικοί και μερικοί. Και μερικοί που δεν έκαναν τπτ από τα δύο. -
Μιά διάσταση των πολιτικών εξελίξεων
Άποψη μου είναι ότι όσα είδαμε δικαιώνουν τη διορατικότητα και γεναιότητα του Αλαβάνου να φέρει στην ηγεσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τον Τσίπρα. Μην ξεχνάμε ότι τα κόμματα της αριστεράς είχαν πάντα γηραλέα ηγεσία, ο Αλαβάνος έκανε τη μεγάλη ανατροπή.
Νέα άτομα με τη γοητεία και χαρισματικότητα του Τσίπρα σπανίζουν, αλλά δεν είναι καθόλου προφανές ότι θα μπορέσουν ποτέ να επιβληθούν σε ένα κομματικό μηχανισμό. Ο Αλαβάνος έκανε την κατάλληλη κίνηση, και ας του κόστισε προσωπικά αργοτερα.
Τα ΜΜΕ που πουλούσαν life-style υιοθέτησαν αμέσως τον γοητευτικό νέο ηγετη και για πολύ καιρό τον προέβαλαν ανέξοδα, κάπως όπως την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην Αγγλία! Αργότερα άρχισε το πολιτικό συμμάζευμα
Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι αν ο Κουβέλης ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας στη ΔΗΜΑΡ, θα βλέπαμε τα ίδια αποτελέσματα.
Πως να τον ανταγωνιστεί σήμερα ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι 60/70-άρηδες? Και η χαρισματική προσωπικότητα του Βενιζέλου έχει πιά φθαρεί.
Βλέπω τα κόμματα να αρχίζουν 'scouting' για νέα γοητευτικά και χαρισματικά άτομα, με πρώτο απ' όλα το ΚΚΕ. Ο Αλαβάνος τους την έφερε!
Και εσυ καημένε Τζήμερε που πας, κι είσαι και επικοινωνιολόγος. -
Αυτό με το γιο βουλευτή του συριζα δεν ισχύει.
Ήταν ασφαλίτης που του έμοιαζε. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κουλ ουάχατ σημαίνει 'όλα ένα' σε πιστή μετάφραση, εξ ού και το 'κουλουβάχατα' ελληνιστί.Mε ρωτησε ετσι ενας συνοριοφυλακας προχθες γυρνοντας με το αμαξι απο το Ομαν και οταν τον ρωτησα τι σημαινει γιατι ξερω οτι ουαχαντ ειναι ο αριθμος ενα, μου ειπε οτι σημαινει ποσοι ειστε και οτι επρεπε να του απαντησω εθνεν που ειναι το δυο.
Εντάξει, αν βρήκες ΕΝΑΝ στους χιλιάδες που έχουν υπάρξει, τότε αυτό που λες ισχύει.
Σου εβαλα ενα παραδειγμα. Δεν θα κατσω να το πολυψαξω. Δεν ειναι και το θεμα μας. Ειπες οτι υπαρχουν ΜΟΝΟ υλικες καταστροφες. Και σου εβαλα και την μαρφιν που ολο αποφευγουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να σχολιασουν.
Για όλα τα υπόλοιπα, σου απάντησα. Είναι χρωματισμός το ότι επιλέγεις να δέχεσαι μόνο τη δική σου εξήγηση (τα ΜΑΤ βαράνε μόνο όταν τα βαράνε, τα ΜΑΤ βαράνε τους μπαχαλάκηδες και όχι τους υπόλοιπους, γενικώς οι συλληφθέντες είναι όντως ένοχοι κ.ο.κ.)
Για το όλοι. Έγραφες ότι όλοι ήθελαν να μην κάνουν τπτ τα ΜΑΤ και μετά όλοι ζητούσαν κάτι από τα ΜΑΤ.
Ε δεν ήταν όλοι. Ήταν μερικοί και μερικοί. Και μερικοί που δεν έκαναν τπτ από τα δύο.Γιατι θες να μου βαζεις λογια στο στομα που δεν ειπα.
Για τους συλληφθεντες σου ειπαΔεν μιλαω για τους αθωους. Μιλαω για αυτους που πραγματικα θα επρεπε να μεινουν μεσα, να δικασθουν και να καταδικασουν.
Σου ειπα πως βλεπω τα ΜΑΤ. Εσυ δεν τους βλεπεις καν σαν αστυνομια. Τους βλεπεις κατευθειαν σαν εχθρους. Αυτη ειναι η διαφορα μας. Οπως λοιπον και εγω λεω κατι για ΜΑΤ και τους απλους πολητες που μια τους βριζουν και μετα οι ιδιοι φωναζουν οτι δεν προστατευουν την περιουσια τους ετσι και εσυ τους βλεπεις σαν εχθρους απο την αρχη. Μονο που εγω στην αρχη τους βλεπω σαν αυτο που πραγματικα ειναι. Με την απλη λογικη. Αστυφυλακες. Που ειναι εκει για να επιβαλλουν την ταξη.... Αν αυτο ειναι χρωματισμος λοιπον πες μου τι χρωμα ειναι, γιατι πραγματικα απορω.
Αληθεια δεν μου ειπες. Υπαρχουν καταστηματαρχες που να λενε παρακαλω περαστε κλεψτε, σπαστε και καψτε. Αρκει να εκτονοθειτε. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Mε ρωτησε ετσι ενας συνοριοφυλακας προχθες γυρνοντας με το αμαξι απο το Ομαν και οταν τον ρωτησα τι σημαινει γιατι ξερω οτι ουαχαντ ειναι ο αριθμος ενα, μου ειπε οτι σημαινει ποσοι ειστε.Δεδομένων των αράβων, αυτός μπορεί να σου απάντησε τι πιστεύει ότι θα σε ρώταγε κάποιος άλλος άραβας και εσύ άκουσες λάθος και τον ρώταγες κάτι άλλο
Κουλ-ουάχατ πάντως όλα ένα σημαίνει, και από κει βγαίνει και το κουλουβάχατα.
Όπως βλέπεις κολλάει και στο 'ένα' που είναι το ουάχατ.Σου εβαλα ενα παραδειγμα. Δεν θα κατσω να το πολυψαξο.
Εμ, αυτό είναι το θέμα.
Ότι από ένα παράδειγμα (που δεν είναι καν από πορεία) βγάζεις ένα γενικό συμπέρασμα χωρίς να το πολυψάξεις.Δεν ειναι και το θεμα μας. Ειπες οτι υπαρχουν ΜΟΝΟ υλικες καταστροφες. Και σου εβαλα και την μαρφιν που ολο αποφευγπυν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να σχολιασουν.
Δεν είπα μόνο. Μίλησα για κεντρικότερη διαφορά.
Για τη μαρφίν τα είχα σχολιάσει και τότε.Απλώς θεωρούμε διαφορετικούς τους υπαίτιους.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Mε ρωτησε ετσι ενας συνοριοφυλακας προχθες γυρνοντας με το αμαξι απο το Ομαν και οταν τον ρωτησα τι σημαινει γιατι ξερω οτι ουαχαντ ειναι ο αριθμος ενα, μου ειπε οτι σημαινει ποσοι ειστε.
Δεδομένων των αράβων, αυτός μπορεί να σου απάντησε τι πιστεύει ότι θα σε ρώταγε κάποιος άλλος άραβας και εσύ άκουσες λάθος και τον ρώταγες κάτι άλλο
Κουλ-ουάχατ πάντως όλα ένα σημαίνει, και από κει βγαίνει και το κουλουβάχατα.
Όπως βλέπεις κολλάει και στο 'ένα' που είναι το ουάχατ.Σου εβαλα ενα παραδειγμα. Δεν θα κατσω να το πολυψαξο.
Εμ, αυτό είναι το θέμα.
Ότι από ένα παράδειγμα (που δεν είναι καν από πορεία) βγάζεις ένα γενικό συμπέρασμα χωρίς να το πολυψάξεις.Δεν ειναι και το θεμα μας. Ειπες οτι υπαρχουν ΜΟΝΟ υλικες καταστροφες. Και σου εβαλα και την μαρφιν που ολο αποφευγπυν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να σχολιασουν.
Δεν είπα μόνο. Μίλησα για κεντρικότερη διαφορά.
Για τη μαρφίν τα είχα σχολιάσει και τότε.Απλώς θεωρούμε διαφορετικούς τους υπαίτιους.
Στα αραβικα ειναι πολλες οι ερμηνειες σε ιδιες λεξεις....
Μπορει ο αλλος να σου πει κουλου αλαχ και η απαντηση να ειναι χαμπεκ αμπνταλα. Κοινως ορκισου στον θεο και εσυ του απαντας στα γενια του αμπνταλα που ειναι καποιος παλιος θρησκευτικος ηγετης...Στα υπολοιπα. Σου ξαναλεω... Εγω βλεπω τα πραγματα βαση στιγνης λογικης.... Παραδειγμα
Εγω το βλεπω ετσι
που μετα για τους γνωστους λογους καταληγει ετσι διστυχως.
και ετσι
και ετσι
Εσυ μαλλον βλεπεις κατυεθειαν το δευτερο σετακι φωτογραφειων. Αυτη ειναι η διαφορα μας λοιπον... Αν λοιπον επειδη εγω τα βλεπω συνολικα θεωρεις οτι ειμαι καποιου χρωματισμου τοτε ναι. εχεις δικιο. Ειναι παντως πιο ωραιος χρωματισμος να βλεπω πρωτα το πρωτο σετακι και να θελω να μεινει εκει και να μην φτασουμε στο δευτερο... Οποτε ποιος ειναι ο χρωματισμος φιλε μου, Να ξερω και εγω τουλαχιστον.
-
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Γιατί ενώ είστε έξυπνοι άνθρωποι ΠΡΕΠΕΙ( το γουστάρετε) να γαμάτε τρολλάροντας αυτό το topic? Γιατί το κάνετε ρε παιδιά?Γιατί υπάρχουν και χρωματιστά γυαλιά!
Γιατί έχουν κολλήσει και δεν βγαίνουν ούτε στον ύπνο!Σε αυτή την περίπτωση σου προτείνω το χάπι: Προσθέστε εχθρό.
Άμεση θεραπεία, εγγυημένο!
Στις παρενέργειες περιλαμβάνεται το ότι δε φιλτράρει τις παραθέσεις αλλά είπαμε φάρμακο είναι, όχι πανάκεια.
-
Ποσο ανεγκεφαλος μπορουσε να ειναι καποιος-καποιοι (38% για την ακριβεια),που δεν μπηκαν στον κοπο να πανε να ψηφισουν σε τοσο κρισιμες εκλογες?
Αυτο,αλλα και το εκλογικο αποτελεσμα,επιβεβαιωνουν την αποψη οτι μας αξιζουν ολα αυτα που τραβαμε...
Παμε μια απ τα ιδια Ελλαδα,περιμενε απο τη μπαλα,να δεις υπερηφανεια... -
Μαχαίρωμα Μετανάστη από Τάγμα ΧΑ, σταθμός Αττικής
- Στο 1:00 ακούγεται: 'μαλάκα,του'μπηξες το μαχαίρι?' 'μαλάκα,μπήκε μέσα του όλο'.
-
Συγγνώμη εαν φανώ μαλακωδώς προκατειλημμένος αλλά μπορεί το βίντεο(το συγκεκριμένο) να είναι φτιαχτό? Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Επειδή το είδα ξανά και ξανά και ξανά. Εκτός του ότι είναι συγκλονιστικό είναι και λίγο περίεργο. Ξεκινάει από πάνω.. κοιτάζοντας δεξιά ένα ζευγάρι (λευκή-μελαμψός) χωρίς να έχει συμβεί κάτι (σε ιδιαίτερα μακρινή απόσταση, κατεβαίνει, κινηματογραφεί το συμβάν και μετά ξανανεβαίνει.). Ο μετανάστης δε φαίνεται.. Ίσως αυτό το κάνει πιο σίγουρο. Τι κάμερα είναι αυτή ρε παιδιά? Κινητό που το έχει βάλει στο αυτί και κάνει ότι μιλάει Δε ξέρω..
Μπορεί να λέω χαζομάρες ή μπορεί να νομίζω ότι ζω ακόμη σε ένα ιδανικό κόσμο.. Τι να πω
-
Το βίντεο είναι μια χαρά απλά δεν φαίνεται το όπλο με το οποίο μαχαίρωσαν το μετανάστη εύκολα.
Με λίγη προσοχή μπορείς να διακρίνεις το παρακάτω -
Ότι θα σφαχτούμε μεταξύ μας εννοείς? Ή ότι θα αρχίσουν να 'δικαιολογούνται' τέτοιες πράξεις? Εκεί οδεύουμε?
Συγγνώμη αν δε σε πιάνω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν μαζευτούμε 200 φορουμίστες στο Σύνταγμα και φωνάζουμε συνθήματα για την τιμή των καυσίμων, των διοδίων, των τελών κυκλοφορίας και τις χρεώσεις των εξουσιοδοτημένων, θα έρθουν τα ΜΑΤ να μας δείρουν;
Εγώ λέω πως όχι.
Εσύ πόσες πιθανότητες δίνεις στο ενδεχόμενο αυτό;Αν τώρα μας πάρει μυρωδιά καμιά ομαδούλα μπάχαλων και αποφασίσουν ότι βαριούνται και θέλουν λίγη δράση, τι θα γίνει;
Ναι Μάνο, όπως τα λες είναι. Τα ΜΑΤ δεν έχουν χτυπήσει ποτέ απρόκλητα άσχετο κόσμο. Μα ποτέ.
Το καλύτερο βέβαια είναι όταν εμφανίζονται οι μπαχαλάκηδες που λες, αρχίζουν να τα σπάνε και τα ΜΑΤ αντί να τους περιορίσουν, τους αφήνουν ανενόχλητους, πάνε και χτυπάνε/ψεκάζουν τον άσχετο κόσμο που διαδηλώνει ειρηνικά και στο τέλος έρχεται και ο κάθε φιλήσυχος οικογενειάρχης κ. 'Μάνος' και ταυτίζει τους διαδηλωτές με τους μπαχαλάκηδες.
**Win εις τον κύβο! **
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Στα υπολοιπα. Σου ξαναλεω... Εγω βλεπω τα πραγματα βαση στιγνης λογικης.... ΠαραδειγμαΕγω το βλεπω ετσι
[...]
Εσυ μαλλον βλεπεις κατυεθειαν το δευτερο σετακι φωτογραφειων. Αυτη ειναι η διαφορα μας λοιπον... Αν λοιπον επειδη εγω τα βλεπω συνολικα θεωρεις οτι ειμαι καποιου χρωματισμου τοτε ναι. εχεις δικιο. Ειναι παντως πιο ωραιος χρωματισμος να βλεπω πρωτα το πρωτο σετακι και να θελω να μεινει εκει και να μην φτασουμε στο δευτερο... Οποτε ποιος ειναι ο χρωματισμος φιλε μου, Να ξερω και εγω τουλαχιστον.same argument
take 5
clickΌχι συνολικά δεν τα βλέπεις, αντιθέτως απομονώνεις αυτό που βολεύει τη λογική σου.
Εσύ δεν πιστεύεις ότι υπάρχει η περίπτωση που απρόκλητα τα ΜΑΤ θα επιτεθούν απλώς και μόνο για να διαλυθεί ο κόσμος, δεν βλέπεις ότι μπορεί να εφαρμόσουν τραγική βία χωρίς κανένα λόγο, δεν βλέπεις ένα σωρό πράγματα.Εγώ δεν λέω φυσικά ότι ΚΑΘΕ φορά θα επιτεθούν τα ΜΑΤ. Χαίρω πολύ, υπάρχουν εκατοντάδες διαδηλώσεις που δεν έχει κουνηθεί φύλλο.
Το επιχείρημα ότι αφού μια φορά δεν έχει γίνει, άρα μπορεί να γίνει πάντα, δεν είναι λογικό. Είναι ευχολόγιο.Όπως έχουν υπάρξει εκατοντάδες φορές μη-επίθεσης, έχουν υπάρξει άλλες τόσες βίαιης επίθεσης.
Το γιατί, έχει να κάνει φυσικά με ένα σωρό παράγοντες.Εσύ αρνείσαι να το δεις αυτό, και φαντάζομαι ότι όσες φορές και να στο πω, εσύ θα απαντάς ότι η στυγνή απλή συνολική λογική σου λέει κάτι άλλο. Αυτό είναι ο χρωματισμός σου.
Εγώ δεν επιλέγω να δω το 'δεύτερο σετάκι φωτογραφιών'.
Το επιλέγουν τα ΜΑΤ για 'μένα.Μετά τις 30 πρώτες φορές που έφαγα απρόκλητα ξύλο, σόρρυ κι όλας αλλά δεν θα το παίξω ψηφοφόρος ΝΔ/ΠΑΣΟΚ 'αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά'.
[Δες και το post του zorz από πάνω]
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]