-
Και μετά θέλουν να τους αντιμετωπίζουμε όπως όλους ενώ οι ίδιοι με αυτά που κάνουν καταφέρνουν να διαχωρίζονται ως ξεχωριστή κατηγορία.
-
Εγώ λέω να κάνουμε αντι-παρέλαση βαρβατίλας! Να φωνάξουμε και τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες να αρχίσουν στις μάπες τις λουλούδες και καθαρίσαμε!
-
Στον κώλο με το ζόρι να σας το βάζανε λιγότερο θα γκρινιάζατε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ λέω να κάνουμε αντι-παρέλαση βαρβατίλας! Να φωνάξουμε και τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες να αρχίσουν στις μάπες τις λουλούδες και καθαρίσαμε!Τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες το νικελώνουν το παπί
-
παντως κανει καλο στις ζοχαδες
και στους γενικοτερα ζοχαδιασμενους
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΕΠΕΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134
Οποτε την επομενη παρασκευη μαντεψτε που θα τον 'πιουμε' τον καφε μας!!!
Αυτο το πράγμα ποτέ δεν το κατάλαβα... Θέλουν να είναι ντιντίδες, πισωγλέντηδες, αδελφές, κίναιδοι... πουστηδες βρε παιδί μου... ΟΚ... μαγκιά τους. Γιατί θα πρέπει να κάνουν παρελαση? Γιατί θα πρέπει να γαμηθεί και η υπολοιπή πολη απο την χαρά τους? και επιτέλους nobody is giving a single fuck...
Εεε ρε ο καθένας με τον πόνο του σε αυτον τον τοπο... μαθανε πως γαμιομαστε, πλάκωσαν και οι μποτομιερες...
Άλλη μια προσφορά του Corsair στο κοινωνικό σύνολο!
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ΕΠΕΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134
Οποτε την επομενη παρασκευη μαντεψτε που θα τον 'πιουμε' τον καφε μας!!!
Αυτο το πράγμα ποτέ δεν το κατάλαβα... Θέλουν να είναι ντιντίδες, πισωγλέντηδες, αδελφές, κίναιδοι... πουστηδες βρε παιδί μου... ΟΚ... μαγκιά τους. Γιατί θα πρέπει να κάνουν παρελαση? Γιατί θα πρέπει να γαμηθεί και η υπολοιπή πολη απο την χαρά τους? και επιτέλους nobody is giving a single fuck...
Εεε ρε ο καθένας με τον πόνο του σε αυτον τον τοπο... μαθανε πως γαμιομαστε, πλάκωσαν και οι μποτομιερες...
Άλλη μια προσφορά του Corsair στο κοινωνικό σύνολο!
Η ειρωνία ξέρεις ποια είναι παπά μου; Ότι ο ηθοποιός αυτό ήταν όντως πουστάρα και αυτό του κόστισε και τη ζωή του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
το νικελώνουν το παπί
-
Πω πω ρε παιδια κριμα απο τον θεο μην ειστε τοσο εριστικη με της κραγμενες πουσταρες
p.s.
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο Μητσος και ο Γιάννης!!!Respect !!!
-
'''''1st Thessaλoniki Pride - Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης'''''
Το διήμερο που θα ξεκινά το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου με ένα Street Party στην οδό Καθολικών στην περιοχή της Βαλαωρίτου και κορυφώνεται την επόμενη μέρα, Σάββατο 23 Ιουνίου με τις κεντρικές εκδηλώσεις στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, που θα περιλαμβάνουν μια παρέλαση και συναυλία με γνωστά ονόματα.
Παράλληλα ο κόσμος που ενδιαφέρεται θα μπορεί να ενημερωθεί με ομιλίες και περίπτερα οργανώσεων.
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
'''''1st Thessaλoniki Pride - Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης'''''Το διήμερο που θα ξεκινά το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου με ένα Street Party στην οδό Καθολικών στην περιοχή της Βαλαωρίτου και κορυφώνεται την επόμενη μέρα, Σάββατο 23 Ιουνίου με τις κεντρικές εκδηλώσεις στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, που θα περιλαμβάνουν μια παρέλαση και συναυλία με γνωστά ονόματα.
Παράλληλα ο κόσμος που ενδιαφέρεται θα μπορεί να ενημερωθεί με ομιλίες και περίπτερα οργανώσεων.
κορυφωση λοιπον των εκδηλωσεων
Nikolaos106 αρχιζω και ανησυχω με το τοσο ενδιαφερον σου
εχεις να φανεις κ καιρο για καφε...
μπας κ το σφυριξες το πεναλτι...
-
Δεν αντέχω με τα υπονοούμενα...
Στα πιο αντρικά δικά μας:
Ακόμα ένα φανάρι στην Καλαμαριά, στη Δημοκρίτου χαμηλά στο Μαρινόπουλο (διασταύρωση για Υποθηκοφυλακείο). Ως τώρα, από τα 4 που έχουν εγκατασταθεί στο δήμο, λειτουργεί 1 και δημιουργεί κίνηση, ενώ άλλο 1 δούλεψε για 10-15 μέρες και τώρα είναι πορτοκαλί. Τα άλλα 2 δεν έχουν ανάψει ούτε λεπτό.Η ΜΙΖΑ είναι ΤΟΣΗ που μόνο ο leonp μπορεί να την ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ.
-
Η συγκοινωνιολογα του ποπολαρου ... παντως καιρού και κυβέρνησης!!!
Και διαβαστε ένα Καζανόβα, Διαβασε με κλπ ... να την ξαναδείτε αντρες! Δεν ειναι καιρός για τετοιες αλλαγές ...
-
το ποιμνιο σου πατερ παραπαιει επικινδυνα
το σφυριξαν το οφσαιντ
@cosneo ποτε ειναι καλος καιρος για αλλαγες αν οχι τωρα
στα δικα μας τωρα
εκει στη μεταμορφοσεως στην εξωτικη πρωην βαλτο Καλαμαρια
ο δρομος που εγινε χωματοδρομος που θα γινοταν πεζοδρομος, τελικα εγινε λιγο πλακοστρωτο και το υπολοιπο
ασφαλτος και κυκλοφορουσαν κανονικατους τελειωσαν οι πετρες???
τι θα γινει επιτελους??
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ακόμα ένα φανάρι στην Καλαμαριά, στη Δημοκρίτου χαμηλά στο Μαρινόπουλο (διασταύρωση για Υποθηκοφυλακείο).Το συγκεκριμένο σημείο είναι πρόσφορο για φανάρι, γιατί ήταν εντελώς μανούρα να περάσεις τη διασταύρωση όταν είχε κίνηση.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ακόμα ένα φανάρι στην Καλαμαριά, στη Δημοκρίτου χαμηλά στο Μαρινόπουλο (διασταύρωση για Υποθηκοφυλακείο).
Το συγκεκριμένο σημείο είναι πρόσφορο για φανάρι, γιατί ήταν εντελώς μανούρα να περάσεις τη διασταύρωση όταν είχε κίνηση.
Εχω πετύχει δυο φορές τρακάρισμα στη κατηφόρα σε εκεινο το σημείο στο κατέβασμα της Δημοκρίτου απο ηλίθιους που ξαφνικά αποφασισαν να δώσουν προτεραιότητα στους αλλους με το Stop. Καλά εκαναν και έβαλαν φαναρι εκει.
Αν τους περισσευουν φαναρια παντως ... ας πανε και στην Μεγ. Αλεξάνδρου στο Βότση. Εχω να τους προτείνω τουλαχιστον 3 σημεία! -
ΕΚΛΕΙΣΕ η έκθεση/service Jaguar στην Θεσσαλονίκη;
-
Για Yokohama και Hankook πού προτείνετε να κοιτάξω;
-
Yokohama έχει ο Τσέτης στο φανάρι της Βιοχάλκο.
Posts προς Θεσσαλονικείς