-
Αυτή είναι η εικόνα του κομμουνισμού και της διεθνούς απομόνωσης.
Όταν όλοι σου λένε (και οι Κινέζοι ) να τηρήσεις τις υποχρεώσεις σου, σου λένε να μην ψηφίσεις αντιμνημονιακά κόμματα.
Ξεκαθαρα.Αλλιώς η φωτογραφία τα λέει όλα.
Δυστυχώς τα μνημονιακά κόμματα είναι αυτά που μας χρεοκόπησαν και δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός να ψηφίσεις.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτή είναι η εικόνα του κομμουνισμού και της διεθνούς απομόνωσης.Όταν όλοι σου λένε (και οι Κινέζοι ) να τηρήσεις τις υποχρεώσεις σου, σου λένε να μην ψηφίσεις αντιμνημονιακά κόμματα.
Ξεκαθαρα.Αλλιώς η φωτογραφία τα λέει όλα.
Δυστυχώς τα μνημονιακά κόμματα είναι αυτά που μας χρεοκόπησαν και δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός να ψηφίσεις.
Εύκολα τρομάζεις... Αυτό που ήθελαν το κατάφεραν φίλε μου καλέ.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έτσι θα γίνουμε αύριο.
Γιατί, αύριο είναι η Ώρα της Γης που σβήνουμε τα φώτα;
Ακόμα έχουμε λεφτά αλλά σε ένα χρόνο εγώ λέω ότι οι περισσότεροι δρόμοι δεν θα έχουν φωτισμό.
Στοίχημα μπύρα (εισαγωγής).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δυστυχώς τα μνημονιακά κόμματα είναι αυτά που μας χρεοκόπησαν και δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός να ψηφίσεις.Επιλογές υπάρχουν.
Αν δεν τις βλέπεις είσαι απλά χαζός.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ernani τη χλαίνη την πήγες καθαριστήριο;
Πώς θα πας να ψηφίσεις αύριο;Χωρίς κουκούλα.
Την τιμημένη χλαίνη του αντάρτικου δε θα τη βάλεις;
-
Παιδιά αφήστε και καμιά αντιπαράθεση στους πολιτικούς.
Εθνική Ελλάδας στη τηλεόραση, χάσει-κερδίσει είναι ευκαιρία για αντάμωμα με φίλους, μπύρες και ούζο. Αυτό που πάντα ξέραμε να κάνουμε σε αυτή τη χώρα καλύτερα απ' όλους!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κι εγώ αν σε έχω σε αποκλεισμό από τα πάντα έτσι θα είσαι Λεωνίδα. Τι πάει να πει αυτό;θα ηθελες να εισαι βορεια ή νοτια;
-
To KKE θα μπει στη βουλή άραγε?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν ξέρω αν υπάρχει όρος γι αυτό το είδος 'μαγκιάς'...
'Tzamba'
Έχουμε πρόβλημα με το DNA μας. Γεγονός.
Αυτό, το διάβασες; Αν το διάβασες και εξακολουθείς να γράφεις (για 5η φορά;) τέτοιες πίπες, ναι, τίθεται ζήτημα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ernani τη χλαίνη την πήγες καθαριστήριο;
Πώς θα πας να ψηφίσεις αύριο;Χωρίς κουκούλα.
Την τιμημένη χλαίνη του αντάρτικου δε θα τη βάλεις;
Στολές θα φορέσουν αύριο μόνο οι φυγόπονοι που μας 'δίνουν' στο εξωτερικό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω αν υπάρχει όρος γι αυτό το είδος 'μαγκιάς'...
'Tzamba'
Έχουμε πρόβλημα με το DNA μας. Γεγονός.
Αυτό, το διάβασες; Αν το διάβασες και εξακολουθείς να γράφεις (για 5η φορά;) τέτοιες πίπες, ναι, τίθεται ζήτημα.
Δώσε πόνο.
-
Τίθεται ζήτημα.
-
Στο εάν οι εκλογές της Κυριακής θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει από το αδιέξοδο, ο κ. Παπανδρέου εκτιμά ότι θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον «ορισμένοι θα φανούν πιο υπεύθυνοι από ό,τι στην εκστρατεία τους. Σίγουρα θα υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας». «Αυτό άλλωστε», προσθέτει, «είχα προτείνει τον Ιούνιο του 2011 στον Αντ. Σαμαρά, τον αρχηγό της ΝΔ. Τότε δεν ήθελε να ακούσει τίποτε. Του είχα, παρ' όλα αυτά, πει ότι ήμουν έτοιμος να φύγω, για να βρούμε έναν πρωθυπουργό συναίνεσης, για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις μέχρι το 2013. Ο Σαμαράς, όμως, ήθελε απολύτως τις εκλογές. Και εδώ βρισκόμαστε τώρα».
http://www.zougla.gr/politiki/article/s ... imperasion
-
Αυτός ο τρόμπας φταίει που εδώ και ένα χρόνο έχουμε κυβέρνηση που δεν μπορεί να κυβερνήσει και μόνο χαράτσια βάζει.
-
Καλά το να δίνει συμβουλές o γαπ είναι σαν να μιλάει o Τσοχατζοπουλος για διαφάνεια στο δημόσιο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κι εγώ αν σε έχω σε αποκλεισμό από τα πάντα έτσι θα είσαι Λεωνίδα. Τι πάει να πει αυτό;
θα ηθελες να εισαι βορεια ή νοτια;
Βουνό ή θάλασσα;
-
Ρεύμα μπορεί να μην έχουν αλλά ένα πιάτο φαΐ το έχουν...
-
ΟΚ, όχι και κάθε μέρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΟΚ, όχι και κάθε μέρα.Μάνο προτιμάς σε γκέτο στην Ν.Υ. ή σε κρατικό σπίτι στην Αβάνα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΟΚ, όχι και κάθε μέρα.
Μάνο προτιμάς σε γκέτο στην Ν.Υ. ή σε κρατικό σπίτι στην Αβάνα;
ή μαζι με αλλους 59 σε γκαρσονιερα στην Ομονοια;
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες