-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
- 'Λιτότης', φίλτατοι, 'λιτότης'.
Παρέμβαση Κίνας για την Ελλάδα!
''Επιτέλους συνεργαστείτε'' λέει με αυστηρότητα η Κίνα σε Μέρκελ και Ολάντ, ενώ στην Ελλάδα συστήνει λιτότητα και να παρθούν τα αναγκαία επώδυνα μέτρα.
-
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
@ Spartan
Αν διάβαζες λίιιιιγο καλύτερα, θα έβλεπες πως δεν είναι δική μου φράση. Έχεις να σχολιάσεις κάτι πάνω σε αυτήν;Ετσι λίιιιιγο που διάβασα, σα να είπες οτι είναι ο πιο επιτυχημένος χαρακτηρισμός αυτή η μη δική σου φράση...(και σίγουρα του Βαλλιανάτου). Αρα το οτι δεν είναι δική σου φράση, τί σημασία έχει....??
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@Spartan
Επειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν επαγγελματικά με Τούρκους, δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι αυτό τον πανικό. Περισσότερο για θεωρία συνομωσίας μου κάνει το παραπάνω απόσπασμα. Αλήθεια, ποιές είναι αυτές οι έγκυρες μελέτες;Παραλίγο να το ξεχάσω. Εγώ έχω ήδη αποφασίσει.
Fixed
Αστα αυτά που ξέρεις , δεν με καλοπιάνεις
Ξεχάστηκες και δεν απάντησες σε τίποτα Πάμε ξάνα ...Παραλίγο να το ξεχάσω. Εγώ έχω ήδη αποφασίσει.
Βρε ermani, εσύ που ξέρεις καλά τους χώρους της αριστεράς ή απλά τους τρόφιμους του Δρομοκαιτειου κατά την γνώμη μου μπορείς να μου πεις αυτό ποιας συνιστώσας είναι ή αν είναι κάποιο καινούριο φρούτο ;
Θα ήθελα να μου πεις με πόσα από αυτά που λέει συμφωνείς
Για να ξέρω τι νούμερο ζουρλομανδύα να σου πάρω δώρο -
Σωστός. Δεν έχει σημασία ποιός την είπε, αρκεί που συμφωνεί ένας αριστερός για να αποδειχτεί πως η φράση είναι σκάρτη.
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είναι το σοφό 1% των ψηφοφόρων. Μάλλον είναι εκ γενετής έτσι (σοφοί).
Σε αντίθεση με άλλους που έγιναν σοφοί μετά από προσευχή και νηστεία στην έρημο;
Παραδοσιακά, εγώ ανήκω στο ηλίθιο 95%. Μην ξεχνιόμαστε, ΟΚ;
-
@delsol
πώς χαρακτηρίζει αυτός που ανοίγει πολιτική συζήτηση με ανθρώπους που χαρακτηρίζει τρελούς;Υπό κανονικές συνθήκες μαζοχιστής αλλά εγώ, αλήθεια το λέω ... το κάνω μόνο και μόνο για να καταλάβω το μέγεθος της παράνοιας σας
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παραδοσιακά, εγώ ανήκω στο ηλίθιο 95%. Μην ξεχνιόμαστε, ΟΚ;92%! 8% πήρε το ΚΚ στις προηγούμενες.
Υπό κανονικές συνθήκες μαζοχιστής αλλά εγώ, αλήθεια το λέω ... το κάνω μόνο και μόνο για να καταλάβω το μέγεθος της παράνοιας σας
Ορίστε! Μου τον εκνευρίσατε και δεν θα μπορέσει να πάει για τέννις ο άνθρωπος τώρα στο Εκάλη Κλαμπ!
Χιουμοριστικά πάντα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- 'Λιτότης', φίλτατοι, 'λιτότης'.
Παρέμβαση Κίνας για την Ελλάδα!
''Επιτέλους συνεργαστείτε'' λέει με αυστηρότητα η Κίνα σε Μέρκελ και Ολάντ, ενώ στην Ελλάδα συστήνει λιτότητα και να παρθούν τα αναγκαία επώδυνα μέτρα.
Εδώ επικρατεί η ΠΑΡΑΛΟΓΗ άποψη ότι αν εκλεγούν αντιμνημονιακά κόμματα ΔΕΝ θα πληρωθεί το χρέος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπό κανονικές συνθήκες μαζοχιστής αλλά εγώ, αλήθεια το λέω ... το κάνω μόνο και μόνο για να καταλάβω το μέγεθος της παράνοιας σας
Ορίστε! Μου τον εκνευρίσατε και δεν θα μπορέσει να πάει για τέννις ο άνθρωπος τώρα στο Εκάλη Κλαμπ!
Χιουμοριστικά πάντα.
Τένις έχω παίξει μόνο μια φορά στην ζωή μου αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ να μάθω κάποια στιγμή .
Πινκ πονκάκι όμως, όποιος θέλει παραδίδω μερικά μαθήματα
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
@Spartan
Επειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν επαγγελματικά με Τούρκους, δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι αυτό τον πανικό.Επειδή συνεργάζομαι κι εγω επαγγελματικά με Τουρκους, δε νομίζω αυτοί (οι συνεργάτες μου) να αποτελούν το τυπικό δείγμα... μουσουλμάνου. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν είναι οι Τούρκοι το πρόβλημά μου...Δε συνοψίζω τον ισλαμικό κίνδυνο στο πρόσωπό των Τούρκων, ειδικά...Αλλα θέματα εχουμε με αυτους και δε θεωρώ οτι το κύριο μέλημά τους είναι ο... εξισλαμισμός μας... Τουλάχιστον όχι βραχυπρόθεσμα....
Βλέπεις που έχουμε κοινά σημεία αναφοράς τελικά; Κατά τη γνώμη μου, η Ελλάδα αποτελεί σταυροδρόμι των μεταναστών που τελικά εγκλωβίζονται στη χώρα μας. Δεν νομίζω ότι κάποιος από αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους θα ήθελε να ζήσει στη μιζέρια μας. Αν μπορεί να βρεθεί μια λογική λύση, τότε είναι ευπρόσδεκτη (αρκεί να μην αρχίσουμε πάλι να θεματίζουμε βυθίσεις πλοίων, όπως έγραψε ο άλλος στο θέμα των μεταναστών).
@manosk
Το περίφημο 'λιτότης' το έλεγε ο Μητσοτάκης τη δεκαετία του '70. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εδώ επικρατεί η ΠΑΡΑΛΟΓΗ άποψη ότι αν εκλεγούν αντιμνημονιακά κόμματα ΔΕΝ θα πληρωθεί το χρέος.Δεν είναι παράλογη.
Είναι ΒΟΛΙΚΗ, κατά το 'Λεφτά Υπάρχουν'.
Άμα όμως έχεις γελάδια να πείσεις, θα τα πείσεις με λίγο σανό.@manosk
Το περίφημο 'λιτότης' το έλεγε ο Μητσοτάκης τη δεκαετία του '70.Και φυσικά, είχε απόλυτο δίκιο.
Ο άνθρωπος ήθελε να μην αναγκάζεται να ζητάει κάθε τόσο δάνεια η Ελλάδα.
Και να μένει έτσι όσο γίνεται πιο ανεξάρτητη οικονομικά.
Ε, αυτό δεν άρεσε στους Έλληνες. Και τώρα κάνουν τους ανήξερους. Και τους κακομοίρηδες. Και τους θυμωμένους.
Αλλά κακώς τους έλεγε ο Μητσοτάκης να συμμαζευτούν.
Αναρωτιέμαι αν κατάλαβες τι έγραψες. -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
@delsol
πώς χαρακτηρίζει αυτός που ανοίγει πολιτική συζήτηση με ανθρώπους που χαρακτηρίζει τρελούς;Υπό κανονικές συνθήκες μαζοχιστής αλλά εγώ, αλήθεια το λέω ... το κάνω μόνο και μόνο για να καταλάβω το μέγεθος της παράνοιας σας
Α, είσαι ειδικός δηλαδή. Την ειδίκευση την απέκτησε παρακολουθώντας τις μεταπτώσεις της πολιτικής Σαμαρά;
-
@Spartan
Επειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν επαγγελματικά με Τούρκους, δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι αυτό τον πανικό. Περισσότερο για θεωρία συνομωσίας μου κάνει το παραπάνω απόσπασμα. Αλήθεια, ποιές είναι αυτές οι έγκυρες μελέτες;Παραλίγο να το ξεχάσω. Εγώ έχω ήδη αποφασίσει.
Fixed
Αστα αυτά που ξέρεις , δεν με καλοπιάνεις
Ξεχάστηκες και δεν απάντησες σε τίποτα Πάμε ξάνα ...Παραλίγο να το ξεχάσω. Εγώ έχω ήδη αποφασίσει.
Βρε ermani, εσύ που ξέρεις καλά τους χώρους της αριστεράς ή απλά τους τρόφιμους του Δρομοκαιτειου κατά την γνώμη μου μπορείς να μου πεις αυτό ποιας συνιστώσας είναι ή αν είναι κάποιο καινούριο φρούτο ;
Θα ήθελα να μου πεις με πόσα από αυτά που λέει συμφωνείς
Για να ξέρω τι νούμερο ζουρλομανδύα να σου πάρω δώροΤί ακριβώς απάντηση περιμένεις από εμένα;
Απ' ό,τι βλέπω το αρχείο της φωτογραφίας που παραθέτεις έχει όνομα 'Misery.jpg'. Και ανήκει στο φάκελο 'Animals and Politicians'.
Ομορφιές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[...]
@manosk
Το περίφημο 'λιτότης' το έλεγε ο Μητσοτάκης τη δεκαετία του '70.Και φυσικά, είχε απόλυτο δίκιο.
Ο άνθρωπος ήθελε να μην αναγκάζεται να ζητάει κάθε τόσο δάνεια η Ελλάδα.
Και να μένει έτσι όσο γίνεται πιο ανεξάρτητη οικονομικά.
Ε, αυτό δεν άρεσε στους Έλληνες. Και τώρα κάνουν τους ανήξερους. Και τους κακομοίρηδες. Και τους θυμωμένους.
Αλλά κακώς τους έλεγε ο Μητσοτάκης να συμμαζευτούν.
Αναρωτιέμαι αν κατάλαβες τι έγραψες.Μια χαρά κατάλαβα. Εσύ δεν τα θυμάσαι καλά. Ξανασκέψου λίγο τη Μαρίκα τότε και έλα να τα ξαναπούμε.
Από τις υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας και υποκλοπών δεν έχουμε κανένα νέο.
-
@delsol
Α, είσαι ειδικός δηλαδή. Την ειδίκευση την απέκτησε παρακολουθώντας τις μεταπτώσεις της πολιτικής Σαμαρά;
Οχι δεν είμαι ειδικός, απλά περίεργος .
Την περιέργεια την απέκτησα παρακολουθώντας τις ανεφάρμοστες μπουρδολογίες κάποιων φρούτων που γράφουν εδώ μέσα. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τί ακριβώς απάντηση περιμένεις από εμένα;
Απ' ό,τι βλέπω το αρχείο της φωτογραφίας που παραθέτεις έχει όνομα 'Misery.jpg'. Και ανήκει στο φάκελο 'Animals and Politicians'.
Ομορφιές.
Αυτά μοιράζονταν στην Αθήνα , το ποιος το σκάναρε και το ανέβασε έχει ελάχιστη σημασία.
-
Τί ακριβώς απάντηση περιμένεις από εμένα;
Ομορφιές.
Αυτά μοιραζόντουσαν στην Αθήνα , το ποιος το σκάναρε και το ανέβασε έχει ελάχιστη σημασία.
Συγγνώμη, αλλά αυτό το 'Animals and Politicians' παραπέμπει σε κτηνοβασίες. Άλλοι πρέπει να φορέσουν ζουρλομανδύα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παραδοσιακά, εγώ ανήκω στο ηλίθιο 95%. Μην ξεχνιόμαστε, ΟΚ;Όχι Μάνο μ', εσύ είσαι ο Λαοκόων του φόρουμ.
Προειδοποίησες έγκαιρα, αλλά φευ, οι Έλληνες δεν σε άκουσαν και έχαψαν το δόλωμα της εύκολης και ανέξοδης αντιμνημονιακής καταγγελίας...
Τα φιδάκια έρχονται, να προσέχεις.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες