-
επρεπε να παραμεινεις πιστος αλφιστι σα το busso και για την εναλλακτικοτητα και μονο να επαιρνες κανα nokia με windows
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επρεπε να παραμεινεις πιστος αλφιστι σα το busso και για την εναλλακτικοτητα και μονο να επαιρνες κανα nokia με windowsοι αλφα ρομέο πλέον δεν είναι εναλλακτικότητα αλλά σοβαρό ντιλ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Nαι το ειδα και αυτο, αλλα αν αρχισω να βαζω 30 -40 € παραπανω καθε φορα , στο τελος θα παρω Galaxy nexus
H Alkatel τι λεει σαν εταιρια, ξερει κανεις ?
δωσε το κατι παραπανω και παρε κατι που θα σου μεινει καιρο και θα ειναι τουμπανι , δηλαδη nexus
χρυση τομη τιμης-αξιας ανεξαρτητως κατηγοριαςμε ενα μετριο κινητο σε κανα 4μηνο θα αρχισεις να κλαιγεσαι για τον ενα ή αλλο λογο , εκτος και αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις
αλλα και να μην εχεις , τα λεφτα σου δε θα πανε χαμενα θα εισαι καλυμενος για καποια χρονια ακομα (και απο αποψη επιδοσεων , αλλα και υποστηριξης, αφου θα εχεις τη καλυτερη δυνατη και official και απο xda μερια )
στα λεω ολα αυτα , γιατι ετσι την ειχα παθει κι εγω οταν ειχα παρει κινητο των 200 ευρω και συντομα μου φαινοταν λιγο, αλλα επειδη ειχα χαλασει ενα σεβαστο ποσο επρεπε να περιμενω καιρο για να το αλλαξω
με το νεξους (εκτος και αν γινω αρκετα πιο πλουσιος) με βλεπω για πολυ πολυ καιρο ακομα
Κοιτα, λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν
2ον,ολη μερα ειμαι στο μαγαζι, εχω pc και σταθερο , τι να το κανω το σουπερ κινητο.
Οταν δεν ειμαι στη δουλεια, ειμαι σπιτι με την οικογενεια και θα χαρει πολυ ο 4χρονος γιος μου να το δοκιμασει αν αντεχει
Απλα εχω ενα SE w850 εδω και 6 χρονια και ελεγα να δοκιμαζα κατι αλλο, που να κανει πιο πολλα απο ενα απλο τηλεφωνο.
Νίκο σε καταννοώ απόλυτα. Από περιέργεια πήρα κι εγώ ένα Neo V πριν 7 μήνες. Καλό είναι, δεν υπάρχει λόγος για κάτι καλύτερο για μένα. Δεν είναι σφαίρα (τώρα που το φόρτωσα κάνει 1-2 δευτερόλεπτα για να ανοίξει menu κλπ) αλλά με καλύπτει και με το παραπάνω. Μην δώσεις ένα σκασμό λεφτά, πάρε το Αλκατέλ (δεν το ξέρω) ή το neo V (το ξέρω και είναι μια χαρά) ή όποιο άλλο τέλος πάντων, οικονομικό αλλά αξιοπρεπές και καλή αρχή. Άσε τα ζόρικα για τους power users. Προσωπικά θέλω δυνατό αυτοκίνητο και δυνατό PC. Το κινητό είναι απλά ένα παιχνίδι.
ΥΓ: Το android δε με ξετρελαίνει by the way.
Lumia 710 στα 120 λιρες εχουν στην Αγγλια. Δεν χρειαζονται πολλα λεφτα για ακριβα κινητα πια...
-
επρεπε να παραμεινεις πιστος αλφιστι σα το busso και για την εναλλακτικοτητα και μονο να επαιρνες κανα nokia με windowsΔιαβάζω τι γράφεις
Οn topic
Το θέλω, το 'χω ανάγκη πολύ
Είναι τρομερό που να πάρει -
Το ξέρω ρε busso τρελιαρη , για αυτό και τα γραφω
Μόλις απολυθώ ή πάρω άδεια φύγαμε για καφέ
-
Το ξέρω ρε busso τρελιαρη , για αυτό και τα γραφωΜόλις απολυθώ ή πάρω άδεια φύγαμε για καφέ
Πάμε Balux για σαπίλα
-
οσο τερατάκι ειναι το ΟΝΕ Σ, τόσο η μπαταρία του ειναι για τα μπάζα
πολύ απογοητεύθηκα
ρε γμτ όλα του μου αρέσουν, ήταν ανάγκη να τα χαλάσει εκεί πέρα;
θα αναγκαστώ να το χαρίσω μου φαίνεται κ να τσιμπήσω άλλο
-
Αυτά τα κινητά Ντίνε είναι για να τα φορτίζεις κάθε μέρα. Εδώ πολλές φορές μου τυχαίνει να βάζω το δικό μου 2 φορές στην πρίζα ημερησίως.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πολύ απογοητεύθηκα
Κλεισε το 3g αν δεν χρησιμοποιεις data
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
3Γ ανοίγω μονάχα οταν το χρειάζομαι. σημερα πχ που το χρησιμοποίησα αρκετά, ξεφορτίστηκε γοργά... πολύ γοργά...
εμ επιδόσεις δεν ήθελα; ας τα λουστώ τώρα.
μου φαίνεται θα ξαναγυρίσω στη Νοκιάρα
-
πολύ απογοητεύθηκα
Αν θες μπορώ να σε απαλλάξω.
Πληρώνω και τα μεταφορικά. -
3Γ ανοίγω μονάχα οταν το χρειάζομαι. σημερα πχ που το χρησιμοποίησα αρκετά, ξεφορτίστηκε γοργά... πολύ γοργά...εμ επιδόσεις δεν ήθελα; ας τα λουστώ τώρα.
μου φαίνεται θα ξαναγυρίσω στη Νοκιάρα
Τράμπα με το Lumia 800 μου
-
Μαζευτηκαν τα αρπακτικα λολ
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
τόσο απεγνωσμένος φανηκα ε;;
πραγματικά μου άρεσε το ΗΤΨ και το Σενς του πάντως
θα στείλω στη μαμά ΗΤΨ και θα τους πω να παραγγείλουν μια 2000άρα
και μετά να το αποκαλέσουν one S2000
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μαζευτηκαν τα αρπακτικα λολSent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Όχι απλά του προτείνω ένα κινητό που με τη χρήση που βλέπω ότι κάνει θα του βγάζει και 3ήμερο πιθανόν.
-
Joe Bar... ειμαι πάντα στην διαθεση σου να μου χαρίσεις το One S.
Με εκτίμηση,
Corses -
Εσύ κάτσε με το 710 στη σειρά κύριος.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το αυτοκίνητο και αν είναι παιχνίδι...στάκα, μιλάω με κατόχους βαγκ... οκ , μπορεί αν μην είναι τοσο διασκεδαστικό παιχνίδι...
τι μλκς θεε μου
jbt θέλω κι εγώ κι εγώ...
όπως σου είπαν, αυτά φορτίζονται κάθε βράδι. Αν θες αυτονομία:
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Joe Bar... ειμαι πάντα στην διαθεση σου να μου χαρίσεις το One S.Με εκτίμηση,
CorsesΣτενός;
-
Περι συσκευών Android...