-
Θα έλεγα πως δεν παίζει κάτι τέτοιο, εμένα μου είπε ρητά ότι δεν βρήκε κάτι να σβήσει.
-
Aπ ότι έχω καταλάβει σβήνει κάποια άχρηστα αρχεία μετά την εγκατάσταση του SP1. Aν ήταν ενσωματωμένο στα win λογικά δεν έχει κάτι να σβήσει.
-
πάντως το ερρορ 87 δεν μου είπατε τι ήταν...
-
ότι είχε πάρει η ελλάδα το eurobasket
-
-
Εγκαθιστώ για δοκιμές/εκμάθηση τα Windows 8 beta, αντί των ΧΡ, σε μηχάνημα με ΟΚ επεξεργαστή αλλά 1 GB μνήμη ( ).
Έκανε ένα τσεκάρισμα και βρήκε το σύστημα επαρκές.
Για να δούμε τι φρούτο είναι αυτό, γιατί δεν μου γεμίζουν το μάτι. Όλο eye candy βλέπω στα review και ίσως τα 7 είναι περισσότερο από αρκετά. -
πολλοι μιλανε για πιθανη αποτυχια επιπεδου vista
βεβαια κατι μου λεει οτι στα tablet θα εχουν επιτυχια, αλλα σε προσωπικους υπολογιστες τα πραγματα ειναι περιεργαπρωτα απο ολα το παραδοσιακο desktop ειναι κατα καποιο τροπο 'εφαρμογη' , ολο το υπολοιπο λειτουργικο ειναι το metro
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ότι είχε πάρει η ελλάδα το eurobasketσωστό....τώρα κατάλαβα γιατί έγραφε μετά γιοβαισα γιοβαισα σε είδα και λαχτάρησα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βεβαια κατι μου λεει οτι στα tablet θα εχουν επιτυχια, αλλα σε προσωπικους υπολογιστες τα πραγματα ειναι περιεργαπρωτα απο ολα το παραδοσιακο desktop ειναι κατα καποιο τροπο 'εφαρμογη' , ολο το υπολοιπο λειτουργικο ειναι το metro
η αποτυχία της αποτυχίας ήταν τα ME
-
τα βιστα κατηγορήθηκαν άδικα...μετά τα service pack ήταν μια χαρά λειτουργικό!
-
Ερρρμμμ.... εχω ακριβώς την αντίθετη εικόνα... πως τo Metro UI είναι ενα layover, και από κάτω τα κλασσικά Win...
-
μπορει (και μακαρι) να κανω λαθος
αλλα εχω την εντυπωση οτι σε μια παρουσιαση που ειχα δει οτι το desktop ηταν ενα παραθυρο του metro
βεβαια δε νομιζω να αυτοκτονησουν και να μη μπορεις να τα χρησιμοποιεις οπως τα κλασικα windows στο pc, απο την αλλη δε βλεπω και πολλους να καιγονται να αφησουν τα εξαιρετικα 7αρια
δοκιμαστικα σε 2α pc θα μπουν στην αρχη σε πολυ κοσμο και βλεπουμε...
-
μπορει (και μακαρι) να κανω λαθοςαλλα εχω την εντυπωση οτι σε μια παρουσιαση που ειχα δει οτι το desktop ηταν ενα παραθυρο του metro
βεβαια δε νομιζω να αυτοκτονησουν και να μη μπορεις να τα χρησιμοποιεις οπως τα κλασικα windows στο pc, απο την αλλη δε βλεπω και πολλους να καιγονται να αφησουν τα εξαιρετικα 7αρια
δοκιμαστικα σε 2α pc θα μπουν στην αρχη σε πολυ κοσμο και βλεπουμε...
οχι... μακάρι να κάνω εγώ λάθος* και επιτέλους να ρίξουν το legacy support και να πάμε σε κάτι εντελώς νέο, γιατί τα Win ως έχουν κλείσανε πλέον τον κύκλο τους!
- λέμε τώρα... ολοι ξέρουμε ομως πως ο Κορσες ειναι ο Τσακ Νορις της γνώσης. Ποτε μα ποτε δνε κάνει λάθος....
-
Eimai se Windows 8.
Sympathitika, poly apla sti xrisi, exo xasei ta ayga kai ta pasxalia.Egkatesthsa tin aggliki ekdosi, mhn psaxno odhgies sto net kai prepei na metafrazo kathe pragma.
Pao tora na vro ta ellhnika.
Gamata ta greeklish, ksexnas kai tin ortthografia pou ksereis.
Edit:
εντάξει, μια χαρά.
Ωραίο λειτουργικό είναι, αλλά θέλει (όπως και τα υπόλοιπα εξάλλου) πολλή παραμετροποίηση για να το φέρεις στα γούστα σου.
Και πάει πολύ καλά από πλευράς ταχύτητας, αν και δεν έχω εγκαταστήσει σχεδόν τίποτα ακόμα.Το σύστημα αναφοράς παίρνει την ακόλουθη βαθμολογία από τα Win8 [με άριστα το 9.9]:
Processor 5.6
Memory (RAM) 1GB 4.5
Graphics NVIDIA GeForce 7600 GT 4.7
Gaming graphics 511 MB Total available graphics memory 3.7
Primary hard disk 5.6 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eimai se Windows 8.
Sympathitika, poly apla sti xrisi, exo xasei ta ayga kai ta pasxalia.Egkatesthsa tin aggliki ekdosi, mhn psaxno odhgies sto net kai prepei na metafrazo kathe pragma.
Pao tora na vro ta ellhnika.
Gamata ta greeklish, ksexnas kai tin ortthografia pou ksereis.
Edit:
εντάξει, μια χαρά.
Ωραίο λειτουργικό είναι, αλλά θέλει (όπως και τα υπόλοιπα εξάλλου) πολλή παραμετροποίηση για να το φέρεις στα γούστα σου.
**Και πάει πολύ καλά από πλευράς ταχύτητας, αν και δεν έχω εγκαταστήσει σχεδόν τίποτα ακόμα.
**
Το σύστημα αναφοράς παίρνει την ακόλουθη βαθμολογία από τα Win8 [με άριστα το 9.9]:Processor 5.6
Memory (RAM) 1GB 4.5
Graphics NVIDIA GeForce 7600 GT 4.7
Gaming graphics 511 MB Total available graphics memory 3.7
Primary hard disk 5.6 -
Θα το δούμε πώς θα τρέχουν με τα βασικά προγράμματα, αλλά ως τώρα τρέχουν περίπου σαν τα 'καθαρά' XP.
Άλλωστε φροντίζω πάντα να μην αφήνω βλακείες να τρέχουν στο background. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα το δούμε πώς θα τρέχουν με τα βασικά προγράμματα, αλλά ως τώρα τρέχουν περίπου σαν τα 'καθαρά' XP.
Άλλωστε φροντίζω πάντα να μην αφήνω βλακείες να τρέχουν στο background.windows.. ειναι απλα αναποφευκτο να μην τρεχουν οταν αρχιζεις και βαζεις προγραμματα
-
τεχνολογικα νεα
http://www.dailymotion.com/family_filte ... start%3D88 -
Πήρα ένα σετάκι ασύρματου πληκτρολογίου/ποντικιού microsoft wireless 3000.
θέλω όμως να χρησιμοποιώ το παλιό μου ασύρματο logitech ποντίκι, δεν γίνεται χωρίς να χρησιμοποιήσω και τους 2 δέκτες; -
Λοιπόν, μετά από μερικές ώρες με τα Win8, κατέληξα στα ακόλουθα:
-
(πρέπει να) είναι ένα shell για Win7. Θυμίζουν τα 7 πολύ έντονα. Δεν ξέρω αν έχουν άλλη αρχιτεκτονική, αλλά όταν ανοίγεις παράθυρα, ρυθμίζεις διάφορα πράγματα κλπ, είσαι σε περιβάλλον 7. Το περιτύλιγμα αλλάζει, για την ακρίβεια σε βάζει με διάφορους τρόπους στο franchise της MS (hotmail, bing, XBOX, msn, τέτοια πράγματα). Κάποιες φορές, πολύ πιεστικά.
-
έχει εργονομικά φάουλ ή έτσι μου φάνηκε. Ακόμα δε βρήκα που βρίσκεται το shutdown. Όπως δεν βρήκα και από πού κλείνει μια εφαρμογή της αρχικής οθόνης, πχ ο καιρός ή το hotmail. Εκτός αν τρέχουν συνέχεια στο background αν τα ανοίξεις μια φορά.
-
γρήγορα
-
ΣΟΒΑΡΑ θέματα με παλιότερο λογισμικό, ειδικά για WinXP. Paint Shop Pro 7, Acronis 11, winrar είτε δεν εγκαθίσταντο, είτε είχαν θέματα λειτουργίας. Τα compatibility mode δεν βοηθούσαν.
ΟΚ, είναι beta. Πολλά θα διορθωθούν.
Θα τα έβαζα για κύριο λειτουργικό, ρετουσαρισμένα 7 είναι. Αλλά δεν θα αναβάθμιζα από τα 7. -
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]