-
Ο Μαυρος ειναι ο ποιο ωραιος μπερες. Ο Πρασινος παλι μου θυμιζει τους οικολογους ή κατι ποιο χαρουμενο
-
Infanterie Greif An...Το Πεζικό Επιτίθεται κύριοι...
-
εγω σα μπετατζης νιωθω (την εχω ξαναβαλει , αλλα σε αλλο θρεντ)
θα τραβηξω και μια με μπερε (αν ξαναπιασω οπλο, που μαλλον θα ξαναπιασω )ΥΓ και μη με ρωτησεις γιατι ειναι ετσι η εξαρτυση, εχω φορτωθει 2 γεμιστηρες και 2 τελαμονες στα γρηγορα γιατι ο περιπολαρχης (στελεχος) που περιμενα εκεινη την ωρα βαριοταν να παρει καν την εξαρτυση
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Infanterie Greif An...Το Πεζικό Επιτίθεται κύριοι...το ζωο στην μεση νομιζει οτι κραταει Mp5?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω σα μπετατζης νιωθω (την εχω ξαναβαλει , αλλα σε αλλο θρεντ)
θα τραβηξω και μια με μπερε (αν ξαναπιασω οπλο, που μαλλον θα ξαναπιασω )Έχουμε και λέμε....ξεκούμπωτες φυσιγγιοθήκες, ιμάντας εξάρτησης να κρέμεται, το δίπλωμα των μανικιών δεν έχουν μια παλάμη πάχος, γυαλιά ηλίου, το τζόκευ φορεμένο σαν μπετατζής και νομίζω ότι το όπλο δεν έχει αορτήρα.....4Κ ή 2 ΣΕΞ, επιεικώς
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το ζωο στην μεση νομιζει οτι κραταει Mp5?
Οι περισσότεροι τα είχαμε περασμένα από ένα σημείο τα όπλα, άσκηση εκκαθάρισης κατοικημένης περιοχής και δεν λέει έξω από την πόρτα να βάλεις το όπλο στην πλάτη για να ρίξεις την χειροβομβίδα πριν την είσοδο
-
Γιωργο μοιρασε κανα Ακυρο τωρα
-
δεν ειναι ξεκουμπωτες, απλα δεν εχω διπλωσει καλα τις τελαμωνες (ετσι κι αλλιως δε φοραω εξαρτυση στο τζιπακι, ειπαμε..)
ο ιμαντας δεν κρεμεται , απλα δεν ειναι ευθυγραμμισμενος
τα μανικια αστα εχω προβλημα οπως με το φακελο στα κρεβατια
γυαλια ηλιου τα αφηνει ο διοικητης (αν και αμα πετυχω εποπτη ή ταξχο τα βγαζω παντα) , ειναι ομως κλασικο σχεδιο
το τζοκευ ειναι μπετατζης ο,τι κι αν κανειςκαι τελος τον αορτηρα μου τον εκλεψε αλλος που δεν ειχε απο τον οπλοβαστο (ευτυχως δεν ημουν πεζο εκεινη τη μερα)
και ΥΓ..
παραειμαι προβλεπε για τη σειρα μου , αρα ακυρο -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Οι περισσότεροι τα είχαμε περασμένα από ένα σημείο τα όπλα, άσκηση εκκαθάρισης κατοικημένης περιοχής και δεν λέει έξω από την πόρτα να βάλεις το όπλο στην πλάτη για να ρίξεις την χειροβομβίδα πριν την είσοδο
αμα γινει η στραβη και παραπατησεις?
-
Άσκηση είναι κύριος....δικαιολογούμε και καμια απώλεια
Κινείσαι πάντα με το όπλο σε θέση σκόπευσης, το αφήνει ο ένας για να κλωτσήσει την πόρτα και ο απέναντι για να ρίξει την χειροβομβίδα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Κινείσαι πάντα με το όπλο σε θέση σκόπευσης, το αφήνει ο ένας για να κλωτσήσει την πόρτα και ο απέναντι για να ρίξει την χειροβομβίδα
το ξερω εγω λεω αν γινει η στραβη και εισαι εσυ που πετας την flashbang και εχεις το οπλο σαν τον φραπε τι θα γινει?>
-
πραγματικα ποσο καλυτερα μπορει να εχεις το οπλο με αορτηρα 3 σημειων ?
κι εγω οταν εκανα πυλη πανω (και επαιζα με το κινητο) ετσι το ειχα κρεμασμενο
κακος αορτηρας, μαζι με το αλεξισφαιρο με πλακες ηταν σα να ηθελαν να μας τιμωρησουν
-
το ξερω εγω λεω αν γινει η στραβη και εισαι εσυ που πετας την flashbang και εχεις το οπλο σαν τον φραπε τι θα γινει?>
Τι να σου πω.... μετά από 10 σπίτια τίποτα δεν έγινε... αν είσαι γκασμάς όπου και να το έχεις μαλακία θα κάνεις
-
πραγματικα ποσο καλυτερα μπορει να εχεις το οπλο με αορτηρα 3 σημειων ?κι εγω οταν εκανα πυλη πανω ετσι το ειχα κρεμασμενο
κανονικα το εχεις οπως ο πρωτος αριστερα οπως βλεπεις (και ειναι και πολυ καλυτερο για τα χερια σου)
το g3 δεν ειναι οπλο που μπορεις να το κρατησεις με τετοιο τροπο καθοτι ειναι μαρκουτσι αμα παραπατησεις με αυτο θα σου ερθει με την μια στο δοξα πατρι (για να μην πω οτι μπορει να εκπυρσοκροτησει μιας που οπλιζει ακομη και αμα χτυπησεις το κοντακι δυνατα) -
δεν ειναι ξεκουμπωτες, απλα δεν εχω διπλωσει καλα τις τελαμωνες (ετσι κι αλλιως δε φοραω εξαρτυση στο τζιπακι, ειπαμε..)
ο ιμαντας δεν κρεμεται , απλα δεν ειναι ευθυγραμμισμενος
τα μανικια αστα εχω προβλημα οπως με το φακελο στα κρεβατια
γυαλια ηλιου τα αφηνει ο διοικητης (αν και αμα πετυχω εποπτη ή ταξχο τα βγαζω παντα) , ειναι ομως κλασικο σχεδιο
το τζοκευ ειναι μπετατζης ο,τι κι αν κανειςκαι τελος τον αορτηρα μου τον εκλεψε αλλος που δεν ειχε απο τον οπλοβαστο (ευτυχως δεν ημουν πεζο εκεινη τη μερα)
και ΥΓ..
παραειμαι προβλεπε για τη σειρα μου , αρα ακυροΛες δικαιολογίες +2Κ........ κάπως έτσι ήταν οι πρώτοι 4 μήνες της θητείας μου
Θεωρούμαι προνομιούχος και προβλεπόμενος που την γλίτωσα με 4-5Κ
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τι να σου πω.... μετά από 10 σπίτια τίποτα δεν έγινε... αν είσαι γκασμάς όπου και να το έχεις μαλακία θα κάνεις
ε ναι συνηθως οχι αλλα εχω δει πολλα κουλα
οπως π.χ φανταρος πηγε να μπει κλωτσαει την πορτα πιανει το m16 και μολις το σηκωνει η πορτα γυριζει πισω χτυπαει το οπλο στραβωνει η καννη εκπυρσοκροτει το οπλο και χτυπαει το νο2 στη γαμπα.. -
@καμπαλα
ναι ρε συ , αλλα αυτος το πιανει, ο αλλος απλα το χει κρεμασμενοεγω λεω οτι ετσι γινεται αμα το χεις απλα κρεμασμενο (ή παιζεις με το κινητο )
αμα το κρατας ειναι μια χαρα, παρολα αυτα το συγκεκριμενο αορτηρα εγω τον θεωρω αχρηστο
εγω προτιμω τον απλο και το οπλο περασμενο χιαστι στη πλατημετα απο πολυωρες δοκιμες ειναι ο πιο ξεκουραστος τροπος (ακομα καλυτερο βεβαια να το εχεις παρατημενο καπου)
@ dimik
εκει ειμαι στα καλα μου , πρεπει να με δεις σε κατι αλλες φασεις
-
κι εγω οταν εκανα πυλη πανω ετσι το ειχα κρεμασμενο
κανονικα το εχεις οπως ο πρωτος αριστερα οπως βλεπεις (και ειναι και πολυ καλυτερο για τα χερια σου)
το g3 δεν ειναι οπλο που μπορεις να το κρατησεις με τετοιο τροπο καθοτι ειναι μαρκουτσι αμα παραπατησεις με αυτο θα σου ερθει με την μια στο δοξα πατρι (για να μην πω οτι μπορει να εκπυρσοκροτησει μιας που οπλιζει ακομη και αμα χτυπησεις το κοντακι δυνατα)Ο πρώτος από αριστερά ήταν ΟΒΑ εκ ειδικών δυνάμεων και είχε ιμάντα από αυτόν που έχουν πίσω τα Steyer με ορειβατικό κρίκο και μπορούσε να πιάσει το Α4 από το πίσω σημείο που αγκιστρώνει ο αορτήρας....ο δίπλα του επειδή είχε μερικούς βαθμούς μειον και φορούσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε κάτω από τζάκετ με επένδυση δεν μπορούσε να το πιάσει από εκεί με τον στάνταρ αορτήρα οπότε βρήκε την ευκολότερη λύση, εγώ κατάφερα να το πιάσω από το πίσω σημείο πρόσδεσης οριακά περνώντας το σημείο που ο αορτήρας είναι διπλός για να αυξομειώνεις το μήκος σαν θηλιά γύρω από το σώμα μου.
edit: ο μεσαίος είναι συνάδελφος ΔΕΑ χειριστής A/T Milan του Λόχου Υποστηρίξεως.... πού να ξέρει από τουφέκια
-
Steyr
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
κι εγω οταν εκανα πυλη πανω ετσι το ειχα κρεμασμενο
το g3 δεν ειναι οπλο που μπορεις να το κρατησεις με τετοιο τροπο καθοτι ειναι μαρκουτσι αμα παραπατησεις με αυτο θα σου ερθει με την μια στο δοξα πατρι (για να μην πω οτι μπορει να εκπυρσοκροτησει μιας που οπλιζει ακομη και αμα χτυπησεις το κοντακι δυνατα)Ο πρώτος από αριστερά ήταν ΟΒΑ εκ ειδικών δυνάμεων και είχε ιμάντα από αυτόν που έχουν πίσω τα Steyer με ορειβατικό κρίκο και μπορούσε να πιάσει το Α4 από το πίσω σημείο που αγκιστρώνει ο αορτήρας....ο δίπλα του επειδή είχε μερικούς βαθμούς μειον και φορούσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε κάτω από τζάκετ με επένδυση δεν μπορούσε να το πιάσει από εκεί με τον στάνταρ αορτήρα οπότε βρήκε την ευκολότερη λύση, εγώ κατάφερα να το πιάσω από το πίσω σημείο πρόσδεσης οριακά περνώντας το σημείο που ο αορτήρας είναι διπλός για να αυξομειώνεις το μήκος σαν θηλιά γύρω από το σώμα μου.
edit: ο μεσαίος είναι συνάδελφος ΔΕΑ χειριστής A/T Milan του Λόχου Υποστηρίξεως.... πού να ξέρει από τουφέκια
ετσι κουβαλαει και τα βληματα?
Περί Θητείας [#3]