-
SKY TV F1
Το stream σημερα μου εκανε την χαρη - μαζι με το eathernet καλωδιο αντι για WiFi.. και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απολαυσα μεταδωση....
η οποια...... δεν ειχε τελειωσει ακομα με το θεμα της 'τρυπας' της redbull
Σορρυ Alpha αλλα οσο εχω ιντερνετ Πουρναρακης NEVER AGAIN...
εχοντας παραλληλα τον Alpha στην TV μονο και μονο που εβλεπα ΤΙ γινοταν οσο ειχαν διαφημησεις...
ΑΠΛΑ ΞΕΝΕΡΩΜΑ....... -
Μόνο εμένα μου κανε νερά σήμερα το stream??
Aν και διακοπή δεν υπήρξε καθόλου η εικόνα δεν ήταν και τόσο καλή, ήταν λες και έχω λάθος codec σε media player πχ. Στο sky sports το είδα και γω. -
Απλα το BBC εκτος απο το feed που δεινει κανονικα εχει και αλλα δυο feed με onboard και driver tracker. Μετα την περσινη μειωση των feeds απο 7 σε 5 και οταν εχει παραλληλα να δειξει και αλλα sport events οπως καταλαβαινεται δεν υπαρχουν πλεον διαθεσιμα καναλια και εφοσον αυτα τα feeds ειναι διαδραστικα συμληρωματικα καναλια του BBC One και BBC One HD οταν γεμιζουν δειχνουν κατι διαφορετικο απο οτι τα κανονικα καναλια. Δηλαδη δεν εχει νοημα να δειχνουν το ιδιο και τα feed και το κανονικο καναλι.Οποτε τωρα που γεμισαν προτιμισαν να δειχνουν το driver tracker σνα συμπληρωματικο.
Που να φανταζονται τα αγγλακια οτι καποιοι βασιζονται στα feeds απο αστρα 2β δεσμη γιατι στη χωρα τους ειναι ανεφικτο το κατεβασμα της αλλης δεσμης που εχει τα κανονικα καναλιαΤο ΟΤΕ ειχε προβλημα για κανα τεταρτο (πιστευω αναλογα με την περιοχη που εισουνα) γιατι (για την αθηνα τουλαχιστον) στα νοτια εκεινη την ωρα περναγε απο μακρια μια ξεγυρισμενη καταιγιδα ακριβως στο path της δορυφορικης δεσμης. Μπορει να κανω και λαθος ομως και να ηταν κατι γενικοτερο του οτε μιας και το σημα του BBC δεν χαθηκε καθολου.
-
Κανά 'link' για τον αγώνα κανείς?
-
Φανταζομαι σε λίγο γνωστό ελληνικό site θα τον δώσει online
-
ζεστούλα στον Καναδά
-
Kανα 'νομιμο' εχουμε;
-
Εστειλα ΠΜ με 'νόμιμα'
-
Eλαβα πμ με νομιμα!
-
τα 2 τελευταία πρέπει να τα εχουν κλείσει
το σπορτλεμον παίζει, αλλά δεν εχει καλή ποιοτητα -
Αν υπήρχε κανένα στριμ θα ήμουν υπόχρεος...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ζεστούλα στον Καναδά
Ο Γιουλ Μπρίνερ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν υπήρχε κανένα στριμ θα ήμουν υπόχρεος...εχεις pm
-
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
-
Σε ευχαριστώ πολύ!!!κολαει λιγο αλλα ειναι η πρωτη φορα απο περσυ που το παρακολουθω
-
Αν υπήρχε κανένα στριμ θα ήμουν υπόχρεος...στην εικόνα με τον Herbert και τη Georgie πάνω πάνω το γράφει
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Αν υπήρχε κανένα στριμ θα ήμουν υπόχρεος...
στην εικόνα με τον Herbert και τη Georgie πάνω πάνω το γράφει
το stream που το εστειλα το εχει και αυτο σαν πακετο
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Noμίζω δεν είναι τόσο τούρλα ο κώλος της, απλά έχει λόρδωση.
-
Σιγά μην έχει και ψωρίαση. Ογκώδεις (εμφανώς γυμνασμένη όντας) μηρούς έχει, και με τέτοια κλίση που αναδεικνύεται το πορτ-μπαγκάζ.
-
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014