Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν μας περιγράφει λοιπόν ΕΤΣΙ, αυτά που είδαμε με τα ματια μας, τί να περιμένουμε για αυτά που δεν βλεπουμε....??!!!
Εξανίστασαι βλέπω όταν σου περιγράφουν κάτι ΚΑΠΩΣ όταν με τα μάτια σου έχεις δει κάτι ΑΛΛΙΩΣ.
Ενδιαφέρον.
Σου 'χει τύχει και σένα λοιπόν. Αμφέβαλλα εγω ποτέ....? Ισχυρίστηκα ποτέ οτι οι δημοσιογράφοι είναι 'όνειρο', 'ποίημα', θείο δώρο...???
Με την ίδια λογική του 'σιγά, τί είπε ο Κασιδιάρης' προκύπτει και το 'σιγά, τί είπε ο Δελλατόλας'. Χειρότερες παραποιήσεις ακούμε κάθε μέρα. Δεν το λέω για να τον υπερασπιστώ, αλλά ο τρόπος σκέψης σου πρέπει είτε να ισχύει για όλους είτε να μην ισχύει για κανέναν.
Και βέβαια ισχύει για όλους, ή τελοσπάντων προσπαθώ συνειδητά να έχω αυτόν τον τρόπο σκέψης, αλλα και πάλι αυτός δεν μπορεί να είναι flat. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως εδω μιλάμε για δημοσιογράφο. Και όπως και να το κάνουμε, το να ακους πίπες, ψέμματα, ανακρίβειες, υποσχέσεις και λοιπά απο εναν πολιτικό, είναι καθημερινό και αναμενόμενο φαινόμενο. Για την ακρίβεια, το.... 80% αυτων που λενε και κάνουν οι πολιτικοί, ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες. Ενα 20% μας είναι χρήσιμο και γι΄αυτό τους θέλουμε και τους χρειαζόμαστε. Ο ρόλος του δημοσιογράφου όμως, δεν είναι ο ίδιος....Το αντίθετο μάλιστα και είμαι σίγουρος το ξέρεις πολύ καλά. Το πώς σκέπτομαι λοιπόν, εχει να κάνει και με την ιδιότητα υπο την οποία τοποθετείται κάποιος.