-
-
Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΤΗΝ EUROVISION
Fire_Bro
-
Τι π@π@ρια ηταν αυτη ρε Δημητρη,με την Παπαριζου...
-
-
Μαμαααααά ένα παιδάκι μας βγάζει τη γλωωωώσσα του! Είναι καλό αυτό???
ΥΓ. Εντάξει εντάξει σταματάω. Μη βαράτε μηηηηηηηηη!!! σκηνές απείρου κάλους από συμφορουμάδες που νευριάσανε που βγήκαμε εκτός θέματος
-
-
-
Και για να επανέλθουμε. Ο πολυεκατομυριούχος ιδιοκτήτης της Red Bull είχε σκοπό την κατασκευή νέας υπερσύγχρονης πίστας στην Αυστρία αλλά η περιβαλλοντική μελέτη αυτής απορρίφθηκε από την κυβέρνηση της χώρας.
Ιδού και το σχετικό άρθρο από το f1-live.com
*
'Red Bull Billionaire Dietrich Mateschitz wanted to build an ultra- modern circuit in Austria. Unfortunately, Austrian authorities decided otherwise and the project will not become a reality.At an estimated cost of 550 million Euros, the circuit was supposed to be built on the actual site of the A1 Ring. An environmental study prepared by the Austrian government rejected the project, without any possibility of an appeal.
Speaking to an Austrian radio station, Dietrich Mateschitz confirmed the situation. 'Our project in Spielberg is dead. We will not continue to pursue our plans.'
Following the last edition of the Austrian Grand Prix, Mateschitz bought the A1 Ring. The new circuit was a move to bring back an F1 Grand Prix in Austria.
'If Austria doesn't want a racing track, then there is no need for me to make one,' concluded a disenchanted Mateschitz.'*
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ίχνος humour δεν έχεις και συνέχεια βάζεις τα ίδια και τα ίδια smileys κάνοντας πως δεν καταλαβαίνεις.
p.s. Ασε μην απαντήσεις, ξέρω... Α-Viper7:
-
Ασε μας τωρα ρε Δημητρη,ολο του χιουμορ επιστρατευεις για διαφορα ασχετα που γραφεις σε θεματα της F1...
Kαι το χιουμορ εχει τα ορια του καποια στιγμη...Προσωπικα,εγω το ληγω εδω αυτο το θεμα,διοτι δεν προκειται να βγαλει πουθενα...απλως ηθελα να ξεκαθαρισω τη θεση μου.
-
Εσένα τι σε νοιάζει τι κάνω εγώ; Ότι θέλω θα γράφω. Το πως τα κρίνεις αυτά που γράφω είναι δικό σου πρόβλημα. Πιο πάνω απάντησα σε κάποιον αλλο αλλά είπες να γράψεις κι εσύ κάτι και μετα αμέσως να βγάλεις την ουρά σου απ' έξω.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
αλλά είπες να γράψεις κι εσύ κάτι και μετα αμέσως να βγάλεις την ουρά σου απ' έξω.Αν εσυ απ'ολα αυτα που εγραψα,εβγαλες αυτο το συμπερασμα τοτε τι να πω.....
-
Τίποτα, το έχεις λήξει για σενα το θέμα.
-
Είναι ώρα για προσωπικά μηνύματα (pm)!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Είναι ώρα για προσωπικά μηνύματα (pm)!Μπααα... θα τον προκαλέσω σε
-
Συμφωνα με τον επικεφαλη δοκιμων κινητηρα της Renault,Christian Silk η νεα R25 θα πατησει για πρωτη φορα πιστα,την ερχομενη Τριτη.
Την 1η Φεβρουαριου θα γινει η επισημη παρουσιαση στο Πριγκιπατο του Μονακο. -
Α ωραία! Στο καπάκι μετά τη Mclaren! Κανείς για Τετάρτη?
-
FireBro, την παλεύεις;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
FireBro, την παλεύεις;p.s. Fire_Bro σας έχω πειιιι.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
FireBro, την παλεύεις;
p.s. Fire_Bro σας έχω πειιιι.
Πάει, τον χάσαμε, δεν την παλεύει!!
Εγώ φταίω που το username σου είναι FireBro; Πού να θυμάμαι πως θέλει ο καθένας να τον φωνάζουμε;
Formula 1 - Διάφορα νέα